Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2010, 13:19 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2010
HP: 0
Nick w grze: James Mefisto Teles
1 . Drodzy forumowicze xD slyszalem ze istnieje miejsce jak nea's place i ze tam sie bardzo przyjemnie sweatuje wiec mam prosbe do kogos zeby mnie tam zabral ;) to jest pierwsza sprawa a 2 to chcialbym znalezc jakiegos no niewiem (kolege) ktory obczail by mnie wogole z entropia thx z gory ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2010, 13:57 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

1.powiem po swojemu "sam se idz"-to bylo pol zartem pol serio, najlepiej wezykiem . od czasu do czasu w Camp swamp oragnizuja wycieczke aby tam dojsc z ochrona - a jak masz rozum i troche woli walki z ta gra to mape przed oczy z zaznaczonymi polami revivali i radosc z dotarcia do Nea bedzie 100% wieksza niz ciagniecie sie w ogonie za kims .
2. co do "kolegow" to w tej grze nie znajdziesz , tutaj "czlowiek ,czlowiekowi wilkiem ( moze nawet gorzej)". ja mimo ze juz troszeczke gram znow musze sie uczyc tak jak Ty bo dzisiaj cos nowego wprowadzili , wpowadzono nowy " milion sztuk itemow ",ktore za kilka dni okaza sie znow niepotrzebne ( no moze za kilka miesiecy ludzie wyrzuca to do TT).

mam zly dzien dzisiaj ,ale to co napisalem to mysle ze da Ci troche do myslenia i poztym prawie kazdy starszy gracz mniej wiecej tak by ci odpowiedzial -ale nie wypada im tego mowic( boja sie administratorow forum ze dostana bana,ja sie nie boje :)) , no ale ze ja jestem stary i zgryzliwy , oraz niesmialo bezczelny to dzisiaj dostaniesz taka odpowiedz .
wogole musze Ci powiedziec ze gra jest fajna i ma wiele zalet , i nie przejmuj sie co kto pisze i co kto mowi i tak "klamia" zeby miec wiecej dla siebie :P. trenuj cierpliwosc .

denton JC krakow
p.s.
nie przejmuj sie na poczatku jak Ci kilka razy odechce grac , gra sie dla przyjemnosci .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2010, 14:04 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2010
xD zatkalo mnie po tej odpowiedzi no niby mowisz prawde ale niewierze ze w tej grze nieznajdzie sie jakas dobra duszyczka gotowa pomoc nobom hehe :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2010, 14:09 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
uwierz, są takie osoby, wystarczy mieć odrobinę szczęścia i coś sobą reprezentować :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2010, 14:12 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2010
no dobrze mowisz wiec prosze nieusuwac jeszcze tematu w zwiazku z tym :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Paź 2010, 16:56 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 105
Society: KingSajz
Nick w grze: Lola Farfala Bobek
Ja tak kiedyś po samarytańsku w sumie z 10 osób przeprowadziłem. Eh, to były czasy... :roll:

Ale szczerze radzę wszystkie TP zrobić samodzielnie i tylko wołać o pomoc, gdy nie uda się z jakiegoś rewiwala wyjść (ja wychodziłem przez atroxy 3 tygodnie zanim wezwałem pomoc. Ale ile nawozu zebrałem :P).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Paź 2010, 17:14 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 96
Nick w grze: Star Rider
JC Krakow napisał(a):
1.powiem po swojemu "sam se idz"-to bylo pol zartem pol serio, najlepiej wezykiem...

2. co do "kolegow" to w tej grze nie znajdziesz , tutaj "czlowiek ,czlowiekowi wilkiem...

Ad.1 czyli mniej więcej jak wracasz z baru... też wężykiem ale za to bez mapy ;) w razie problemów zalecam częstsze treningi ;)
Ad.2 z drugiej strony jak masz dużo kasy i podsypiesz PED-ami tu i tam to będziesz miał "kolegów" na pęczki ;)

P.S. ja jestem bardziej zgryźliwy :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Paź 2010, 13:17 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
witam

ad 1 nie trenuje tego"sportu " ,staram sie wracac prosto aby miec kontakt z otoczeniem .
ad 2 to nie wchodzi w gre , "podsypywanie" pedami nie jest dobre gdyz wtedy nie ma sie znajomych tylko "klakierow", a tacy "koledzy" szybko znikaja .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Paź 2010, 17:31 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
JC Krakow napisał(a):
ad 1 nie trenuje tego"sportu " ,staram sie wracac prosto aby miec kontakt z otoczeniem .
JC

niee nooo to jehowy też grają w EU? :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Paź 2010, 17:43 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
?

tzn. nie robie tak aby wracac "wezykiem" do domu po wypiciu alkoholu .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Paź 2010, 21:17 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
JC Krakow napisał(a):
?

tzn. nie robie tak aby wracac "wezykiem" do domu po wypiciu alkoholu .

JC

żyroskop w tyłku? a w ogóle coś się czepił, trening miał być dla "noba", a nie dla Ciebie... Ty jak widać nie potrzebujesz... :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Paź 2010, 09:21 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
mefisto333 napisał(a):
1 . Drodzy forumowicze xD slyszalem ze istnieje miejsce jak nea's place i ze tam sie bardzo przyjemnie sweatuje wiec mam prosbe do kogos zeby mnie tam zabral ;) to jest pierwsza sprawa a 2 to chcialbym znalezc jakiegos no niewiem (kolege) ktory obczail by mnie wogole z entropia thx z gory ;)

Wracając do tematu jeśli potrzebujesz jeszcze dostać się do neaś mogę cie tam zabrać i to całkiem za darmo :), a co do kolegów to poznasz ich z czasem i nie wierz w te wypowiedzi tutaj, że człowiek człowiekowi wrogiem bo jescze kogoś takiego niespotkałem przez tyle lat grania :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Paź 2010, 13:27 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Piotrek dlaczego Pavilon a nie np. Pavulon ? tak offtop...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Paź 2010, 13:53 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
XII napisał(a):
Piotrek dlaczego Pavilon a nie np. Pavulon ? tak offtop...

nic mi nie przychodziło do głowy podczas zakładania konta ... :P to wybrałem pierwszą lepszą naklejke z lapka

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Paź 2010, 21:24 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
no tak pięknie :D nie dość, że nic Ci do głowy nie przychodziło to jeszcze źle odczytałeś :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Paź 2010, 09:23 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
XII napisał(a):
no tak pięknie :D nie dość, że nic Ci do głowy nie przychodziło to jeszcze źle odczytałeś :)

nie zastanawiałem się nad poprawnością :), początkowo zakładałem go z myślą tylko do komunikacji :P, a że od czasu do czasu pominuje troche to już inna sprawa :D

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości

Panel
Skocz do: