Odpowiedz

Gdyby posiadaczem TI był ktoś kto nie ma nic wspólnego z MA, miałby podzielone TI na oddzielne LA?
Tak, podzielili by mu. 29%  29%  [6]
Nie, olali by go. 71%  71%  [15]
Razem głosów : 21
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2010, 16:09 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Przyjmijmy, że to (niech będzie, że... żeby nie było, że kogoś tam poruszam ;)) ja kilka lat temu kupiłem TI.
Czy dziś szanowny MindArk podzieliłby mi jeden wielki LA na kilka mniejszych?

Domyślam się, że operacja ta miała na celu by ułatwić sprzedaż wyspy ale czy każdemu MA zrobiłby to udogodnienie? ...i dlaczego akurat teraz to zrobili... dlaczego akurat teraz pozbywają się swoich "dóbr", np. CP... Czy to nie jest przypadkiem zamierzony cel bo mają w planie szybką sprzedaż TI ? :) ...przed otwarciem innych planet?

Co o tym sądzicie - piszcie, opisujcie, wyrażajcie swoją opinie :)

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2010, 16:22 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
wiem, ze land Poltropii po VU10 nie wygladal tak jak powinien ;) i pewna osoba pomoc miala napisac do MA z wishlista zmian, pogadaj z nim i zapytaj, czy go olali, czy zmienili, ja nie wiem :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2010, 16:29 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
tak. kwestia czy umiesz dogadać się z developerem i odpowiednio zapłacić + prowadzić biznes :) gdybym był właścicielem, nie widzę problemów

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lip 2010, 20:11 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
JIIIS napisał(a):
wiem, ze land Poltropii po VU10 nie wygladal tak jak powinien ;) i pewna osoba pomoc miala napisac do MA z wishlista zmian, pogadaj z nim i zapytaj, czy go olali, czy zmienili, ja nie wiem :mrgreen:

do tej pory nie mam konkretnej odpowiedzi w temacie "wish list", a tak naprawdę naprawy landu, typowo mam czekać, pisać do team-u od landów itp

natomiast, jakby pocichu land się już dwa razy wygładzał, zostały rzeki i kaniony, ale poza nimi zaczyna się robić znośnie płasko, jeszcze z rok pomęczę i będzie dobrze, ale wtedy znowu coś spierdzielą heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lip 2010, 22:14 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
coover napisał(a):
... ale wtedy znowu coÅ› spierdzielÄ… heh

lootu u was nie da sie bardziej spierdzielic, zloz tez :mrgreen:
a wyglad, jak to wyglad ;P da sie przezyc ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Lip 2010, 17:50 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
wygląd jest ważny, ale mi chodzi o ukształtowanie tereny, kto chce marnować czas na włażenie na pagórki, na szczęście sporo wygładzili ostatnio

mining loot faktycznie w tym tygodniu gorszy, coś czuję, że system zbiera na ath ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Skocz do: