Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 12:44 
Newbie
Dołączenie:
Lipiec 2010
Witam serdecznie wszystkich.
Właśnie dołaczyłem do Waszej (Naszej) społeczności.
Mam nadzieję, że gra przypadnie mi do gustu i zostanę tu na dłużej.
Do tej pory spędziłem baaaardzo dużo czasu w GW, WoW, RoM, AION i kilka pomniejszych. Mam więc swoje doświadczenie i wiem czego oczekuję po tego typu grze.
Z tego co już zdążyłem sobie poczytać na forum moja zabawa raczej będzie udana.
Jeśli cokolwiek może mnie niepokoić, to kwestia reakcji supportu gry w razie problemu. Moja niekrótka przygoda z RoM zakończyła się w chwili, kiedy support zignorował kilka moich raportów na temat problemu z moim kontem. Przypuszczam, że zostałem zignorowany tylko dlatego iż byłem "graczem za free". Nie kupowałem diamentów za realną kasę od producenta gry. :)
Ale mniejsza o to.
No to się przywitałem i napisałem słówko o sobie.
Do zobaczenia w innych działach. :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 12:53 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Hej ;)
Wydaje mi się że rozczarujesz się co do tej gry
Entropia Universe to zupełnie inna dziedzina, zresztą zobaczysz ;)
Powodzenia na szlaku.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 13:27 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
dzięki MarO za zniechęcenie kolejnej osoby i kontynuację wspaniałej tradycji tego forum :( :verymad:

gra mechaniką nieznacznie różni się od tych które wymieniłeś (sam przy nich spędziłem ogrom życia) ale znajdziesz coś dla siebie bo w sumie liczy się dobra zabawa, a tej tu pod dostatkiem :) Olej wszelakie wypowiedzi o kasie i stratach, baw się dobrze i jak masz jakieś pytania, wal śmiało. Powodzenia i fajnych lat ingame :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 13:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
witam w Naszej spolecznosci, no i coz, powodzenia zycze ;)

co do supportu to odnosnie problemow z kontem nie slyszalem, zeby kogos olali, wczesniej, czy pozniej rozwiazywali problemy, problem z supportem bedziesz mial jak wyslesz im propozycje ulepszen/zmian/pomyslow, dostaniesz wtedy standardowa kopiuj-wklej odpowiedz ;) moze to nie tyle problem, co zostaniesz po prostu splawiony ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 14:58 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
JIIIS napisał(a):
witam w Naszej spolecznosci, no i coz, powodzenia zycze ;)

co do supportu to odnosnie problemow z kontem nie slyszalem, zeby kogos olali, wczesniej, czy pozniej rozwiazywali problemy, problem z supportem bedziesz mial jak wyslesz im propozycje ulepszen/zmian/pomyslow, dostaniesz wtedy standardowa kopiuj-wklej odpowiedz ;) moze to nie tyle problem, co zostaniesz po prostu splawiony ;)

nie zgodze się :) zależy o co pytasz, co piszesz i jak. Tyle :wink:

Trudno aby miały rozmawiać z Tobą osoby od supporta, albowiem to tak jak zadzwonić do sekretariatu microsoftu lub apple i nawijać dziewuszce sekretarce o twoich propozycjach do nowego windowsa/produktu. Tak więc to normalne, że dostajesz kopiuj-wklej jako odpowiedź (bo te osoby po prostu się nie zajmują stricte pisaniem kodu/decyzjami co wprowadzić a co nie) ale wcale support nie jest olewany jednocześnie. Wiele zmian proponowanych przez nas, wprowadzili. Każdy kreatywny supp z fajną propozycją jest przerabiany przez zespół, no worries.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 15:17 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Witamy i szczęścia w grze życzymy! Będziesz go potrzebował.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 16:24 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam
ja nie zycze Ci szczescia w grze , tylko rozumu ,zmyslu przetrwania oraz rozsadku z wydawanie kasy :P.

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 17:54 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Co do RoMa, to tez mialam z nim (krotka) przygode i powiem ci, ze support ociagal sie z odpowiedzia nawet wtedy, kiedy problem dotyczyl kupna diamentow :D W dodatku wiele osob sie na niego skarzylo i wg mnie cos takiego powinno byc rozwiazywane w trybie pilnym,bo inaczej po prostu traca kase. A trwalo to z 2 tygodnie, jelsi nie wiecej ;> Zreszta, Rom to tylko biedny klon wowa.

Co do Entropii, to rzeczywiscie jest inna od ww. gier, ale dzieki nim jakies podstawy na pewno juz masz ;) Tak wiec powodzenia!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 18:09 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
brawo ela, a kiedy gadałem, że RoM to free mmorpg i nie licz tam na wysoką jakość obsługi klienta jak i produktu...to nie, nie miałem racji. Teraz nagle mam eh. No ale...ludzie już tak mają. Ostrzegasz ich przed czymś, dostajesz opieprz a potem po miesiącach przyznają Ci rację albo nawet tego nie robią, ale jakimś cudem dochodzą do takich samych wniosków... :roll:

Radzę omijać darmowe mmo tak swoją drogą, poza wersjami trial oraz Virtual Worlds (entropia/second life)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 19:58 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
MarO powiedział prawdę level :)
EU to gra specyficzna, jedyna w swoim rodzaju ;) najlepsza, u mnie pobiła wszystkie inne gry... choć jej szyderczy system jest banalny to i za razem doskonały ponieważ nie da się go wyczuć :) jakby kierowały nim inteligentne nanoroboty ;) niewidzialne dla nas, mimo wszystko mają nad naszymi funduszami 100% kontroli :D wiedzą ile zabrać i ile dać by potem znowu zabrać :) itd. w końcu gram w nią już prawie 8 lat, ehhhhhhh masakra

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 20:41 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
XII napisał(a):
MarO powiedział prawdę level :)
EU to gra specyficzna, jedyna w swoim rodzaju ;) najlepsza, u mnie pobiła wszystkie inne gry... choć jej szyderczy system jest banalny to i za razem doskonały ponieważ nie da się go wyczuć :) jakby kierowały nim inteligentne nanoroboty ;) niewidzialne dla nas, mimo wszystko mają nad naszymi funduszami 100% kontroli :D wiedzą ile zabrać i ile dać by potem znowu zabrać :) itd. w końcu gram w nią już prawie 8 lat, ehhhhhhh masakra

ale powiedz mi...kogo do cholery XII obchodzi kasa ? Tylko Ciebie chyba, z całym szacunkiem. I grasz od 7 lat, tak jak ja.
Czy ty kiedykolwiek zaznałeś prawdziwego fun w tej grze ? Chyba jednak nie. Jak się dowiesz, na czym polega prawdziwe życie socowe i fun w mmo, daj znać. Przykro mi, ale masa pomarańczek z Swamp Camp bawi sie lepiej n-razy niż Ty i wcale nie mają więcej jak 100ped na koncie a ich staż jest n-razy mniejszy niż Twój.

Owszem, pilnuje masakrycznie eco i liczę każdy swój krok, ale to jedna z moich pasji entropijnych. Tak już mam. Z tym, że nie narzekam na system, ani nie tłoczę jadu na to forum.
Wielu innych nie zawraca sobie tym głowy i gra jak gra, latając z katanami bez skilla w teamie bo to daje im przyjemność :) Inni lubią np chatować i organizować imprezki. A inni jeszcze co innego.

Daj każdemu początkującemu szansę na poznanie świata, a nie gaś ich zapał swoimi przykrymi doświadczeniami z grą, które tak naprawdę nie są przykre. Może oni kompletnie tego nie doświadczą, bo dla nich nie jest to istotne ?

Podepnijcie ten post i niech każdy, kto zamierza zniechęcić początkujących, lepiej go przeczyta i się zastanowi jakby się poczuł na miejscu tych, którzy do nas teraz dołączają.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2010, 21:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
No wlasnie.. czasem najwieksza zabawe ma sie wlasnie z tego ''przetrwania'' na poczatku :) Do dzis, kiedy wspominam swoje poczatki w Entropii mysle sobie, jakie to fajne bylo :D A po pierwszym globalu - odlot nie z tej ziemi;p Wiec rzeczywiscie, niech lepiej kazdy sprobuje sie przekonac na wlasna reke czy mu gra podejdzie.

Level napisał(a):
brawo ela, a kiedy gadałem, że RoM to free mmorpg i nie licz tam na wysoką jakość obsługi klienta jak i produktu...to nie, nie miałem racji.

Cos ci sie pomylilo. Chyba musisz przecyztac sobie jeszcze raz archiwum :P Nie twierdzilam nigdy, ze Rom jest gra 'wysokiej jakosci'. Wow po prostu mi sie na tyle znudzil, ze byla to mila odmiana. A roznice w jakosci gry bylo widac chyba od poczatku ;) Ale faktem jest, ze po supporcie Rom spodziewalam sie przynajmneij wiekszej dbalosci o wlasna kieszen/klienta.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości

Panel
Skocz do: