Odpowiedz

Co mnie może skłonic do pożegnania się z EU?
Prywatne sprawy (rodzina, dziewczyna, chÅ‚opak, ...) 23%  23%  [10]
ZawaliÅ‚em kolejnÄ… sesjÄ™ na studiach 2%  2%  [1]
StraciÅ‚em za dużo $ i czas dać spokój 14%  14%  [6]
WygraÅ‚em wystarczajÄ…co $ i czas siÄ™ wycofać 5%  5%  [2]
Po prostu siÄ™ znudziÅ‚em, gra mnie już nie bawi 39%  39%  [17]
Nie da siÄ™ uciec od tej gry 11%  11%  [5]
Inne (jakie?) 7%  7%  [3]
Razem głosów : 44
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Maj 2010, 01:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Ot takie niby proste, choć może nie do końca, pytanie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Maj 2010, 02:35 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
coz, swoja drogą niewiele latek wytrzymałeś :P

samo znudzenie grą która nie daje juz tyle fun...bo wiecznie to samo robisz...jest wystarczającym powodem i nie ma co się rozczulać, wszystko ma swój początek i koniec.

Czuję się świetnie bez EU (po latach siedzenia w tym, chociaż tak jak wielokrotnie pisałem...gdyby nie "coś", to nie wróciłby do EU we wakacje 2008 a w Twoim przypadku "coś" jest raczej niemożliwe, cóż...byłem młody), świat jest pełen wielu innych tytułów, które dają radość, ba...mają lepszy gameplay i nie stresują:) pomijając stosunek developerów do klienta, ale nie samymi grami człowiek żyje. Grunt to znaleźć to co daje radość.

czy pierwszy powód może skłonić do pożegnania się z EU ? krótko: nie. nawet w związkach nie da sie ciągle ze sobą być (ba...jest to nie zalecane...przeważnie młodzi za dużo czasu ze sobą spędzają i pojawią się problemy, nie wnikam w szczegóły) i każdy potrzebuje przestrzeni, tak więc i czas na EU się znajdzie.
drugi ? nie
trzeci ? tak...coz, unikajmy uzależnień od hazardu, ta gra dość ludziom życia napsuła i w tej kwestii, smutne.
4 ? nope
5 ? tak :)
6 ? da się uciec od tej gry, jest wiele na to dowodów, w tym ja :) and nevah come back :)

w skrócie...jeżeli już Cię to nie bawi, nie daje satysfakcji, rzuć, bezwzględnie. Zawsze możesz wpaść na parę minut nawet, coś sobie porobić i wyjść. Pomijam już zdobyte znajomości, wszak wielu z nas...między innymi przez i dla ludzi, których poznał, w głównej mierze siedziało i siedzi nadal w tym :piwko: oh well...ciekawe co inni powiedzą :)

gl&hf

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Maj 2010, 09:50 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Zdecydowanie jedynym powodem, ktory mnie od EU odciÄ…gnie bedzie znudzenie grÄ….
Nawet teraz kiedy mam zamiar sie zalogowac i chwile pograc dochodze do wniosku "po co, strace pare godzin i nic sie nie wydazy" i sie nie loguje :P

Pieniadsze... coz nie stracilem duzo. Wplacilem 6k ped i wyplacilem 6k ped, wiec bilans zerowy, a dzieki szczesciu jakie mi sprzyja gram sobie do dzis, ale z mniejszym zapalem niz np. rok temu ..

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Maj 2010, 10:46 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Level, ja nie odchodze z gry ;) po prostu po rozmowach z roznymi ludzmi na ten temat rzucilem tez to na forum

PS. a biorac pod uwage gry, w ktore gralem wczesniej to prawie 2 lata w EU juz jest dla mnie osiagnieciem ;) jeszcze sie nie znudzilem, nie robie ciagle tych samych rzeczy, probuje caly czas nowe ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Maj 2010, 11:36 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
tak zrozumiałem, że zamierzasz odejść. cóż, wielu ludzi odeszło z EU, bo po prostu produkt nie rozwija się w tym kierunku w ktorym powinien, do tego polityka developera jest nieprzyjazna.

ok, luz. tylko sie wypowiadałem jak to widze.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Maj 2010, 13:20 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Po pierwsze to ta ankieta sry ale nie ma sensu, dla mnie przynajmniej...
Po drugie czuje, że prędzej gra odejdzie od nas niż my od niej...
Po trzecie level rozchmurz siÄ™ :)

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Maj 2010, 18:00 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Nie rozumiem troche wywodow Levela, jak dla mnie kazdy powod jest mozliwy, zalezy od sytuacji i osoby. Kazda sytuacje potrafie sobie wyobrazic. Np. w ''Wygrałem wystarczająco $ i czas się wycofać '' rzeczywistym powodem odejscia z gry moze byc obawa, by nie stracic tego, co sie juz zarobilo. Po czesci z tego powodu ja odeszlam, szczegolnie, ze zauwazylam,ze zaczela sie zla passa - zwykle bywalam jakies 1, 1,5 k na minus i nastepowal zwrot, wtedy mialam juz -2k i raczej sie nie zanosilo. Do tego wkurzajacy patch i voila :P
Level napisał(a):
czy pierwszy powód może skłonić do pożegnania się z EU ? krótko: nie. nawet w związkach nie da sie ciągle ze sobą być (ba...jest to nie zalecane...przeważnie młodzi za dużo czasu ze sobą spędzają i pojawią się problemy, nie wnikam w szczegóły) i każdy potrzebuje przestrzeni, tak więc i czas na EU się znajdzie.

Bo ja wiem.. czasem gdy sie ktos uzalezni i zabiedbuje wszystko wokol, to tylko takim ''chirurgicznym cieciem' mzoe sie od tego odciac :P Hipotetyczny przyklad.

Co do mnie, to zaznaczylam 'znudzenie', ale w rzeczywistosci bylo to niezadowolenie ze zmian wprowadzanych przez MA. Niby tez musza zarobic, ale.. przesadzili, to byla nietykalna sfera :)

XII napisał(a):
Po pierwsze to ta ankieta sry ale nie ma sensu, dla mnie przynajmniej...

Mutak, dla ciebie nie ma, bo ty nigdy nie odejdziesz ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Maj 2010, 13:42 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
ja wybralem ostatni powod bo mnie z gry wyrzucil block konta gdyby nie to pewnie gralbym do dzis i mialbym sie dobrze

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2010, 22:19 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
wiele osób chętntie by się "uwolniło" od PE, ale pod warunkiem, że pozostali też wyjdą z gry, a gdy inni pozostają a projekt nadal istnieje przychodzi frustracja i chęć powrotu

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości

Panel
Skocz do: