Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2010, 22:20 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2010
Witam,

mam pytanie odnośnie huntu. Mam Riker UL1 wyskilowany na max. Wcześnij używałem breer 3, a jeszcze wczesniej breer 2. Staram się grać ekonomicznie przechodze do kolejnej broni kiedy mam ja wyskilowana na max (korzystam z entropedii). Bije głównie Combibo i Corny, (Na Cornach latam przy Fort Zeus a na Combibo wiadomo gdzie) przepaliłem na tych mobach ok 2500 PED Ammo i rzadko kiedy wychodze na plus (na każdy hunt kupuje ammo za 100PED, po huncie sprzedaje graty, od przychodu odejmuje straty i praktycznie zawsze jest minus :( ). Do tej pory tylko 2 razy zaliczyłem globala. Może kiedy przyjdzie czas na atroxy będzie lepiej, no nie wiem i dlatego kieruje pytanie do bardziej niż ja doświadczonych graczy.

Jeśli ktoś wie, co zrobić by częściej wychodzić na plus to proszę o radę, będę wdzięczny za pomoc w tej sprawie.

Pozdrawiam
Marcin

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2010, 22:32 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
w obecnych czasach hunt dla poczatkujacych jest naprawde straszny. To jest normlka ze wychodzi siÄ™ na minus.

Dodatkowo, wszyscy trąbią o tej ekonomiczności, ale powiem ci ze tak naprawde jak walisz z innej mniej ekonomicznej broni to wtedy moesz miec lepsze looty ktore jakby łatają tą nieekonomiczność (moze tez byc odwrotnie), generlanie ja od huntu odszedlem po 4 latach huncenia i teraz tylko mininguje bo to ma jakis sens...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2010, 22:56 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

niestety to prawda co napisal Tytanick , hunt niestety jest juz tylko dla zabawy lub tak jak ja z przyzwyczajenia . przedtem mozna bylo jako tako sie utrzymac gdyz ceny rzeczy ( skory ,wool itp ) mozna bylo sprzedac za dobra cene ,taka ze w jakims sensie pokrywalo straty . wychodzilo sie na maly minus lub na zero . teraz niestety prawie wszystk ojest w okoloicha od 100%-105% czyli prawie TT.

JC

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości

Panel
Skocz do: