Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2010, 19:32 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
MA zablokowalo mi konto z powodu 3 kont na 1 IP, napisalem oczywiscie im ze gram z bracmi na 1 kompie. Pofatygowali sie i po kilku dniach odpowiedzieli zeby wyslac im kopie ID. Zrobilem co kazali minol miesiac bezowocnych odpowiedzi kompletna olewka graczy. Napisalem im zeby sie pierdo... I takie tam :p.
Odpisali dosyc szybko bezczelnie piszac ze nieodblokuja mi konta - nie to mnie *****..o, tylko : mamy nadzieje ze spedziles dobry czas w EU. A Wiec ja sie zegnam z tym ***** swiatem, jest tysiace innych gier, a takze real life (moze czas wziasc sie za siebie ?) Zycze wam duzo szczescia i funu w grze.

PS1: konczylem pare razy z gra ale nie z przymusu tylko z wlasnej woli bo bylo do czego wracac teraz niestety nie. Niemam zamiaru zaczynac gry od 0
PS2: Bratu odblokowali konto i zablokowali znowu po tygodniu mimo ze weszedl na nie moze ze 2 razy i to na 3 min

A SAJONARA

Ostatnio edytowany przez Piotrek, 23 Kwi 2010, 20:05, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2010, 19:59 
Poor
Dołączenie:
Luty 2010
HP: 90
Society: K$
Nick w grze: Torkal Psychi Beorn
Szkoda że dochodzisz :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2010, 20:50 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 121
Society: Niveus Lupus
spamuj ich niech odblokuja
sprzedaj skile ,selnij pedy i napisz im p.ierdole was...

czym argumentowali to ze nie moga ci odblokowac konta??
erupcja Eyjafjallajoekull ?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2010, 20:51 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
psycholudek napisał(a):
Szkoda że dochodzisz :(

juz doszedl, do konca :mrgreen:

btw, piotrek a ty z aw nie miales podobnych przygod, razem z benkiem bodajze ? :P
w sensie dlugi ban ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2010, 21:14 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Lul. Nie pisalo gdzies czasem ze mozna miec 5 kont na jeden adres IP ? :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2010, 21:36 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Marte w AW mialem bana ale jak napisalem ze gram z bracmi na 1 ip to odblokowali na drugi dzien. Niemialem neta bodajze przez spory czas chyba i dlatego w aw niegralem.
Ja napisalem im zeby zamkneli tylko temat w ktorym zapytalem sie dlaczego mi zablokowali i takie tam glupoty, odpisali ze zamkneli na moja prosbe i ze konta nieodblokuja, a i zeby niepisac do nich wtej sprawie juz :d

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2010, 22:59 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Czy konta były zarejestrowane na prawdziwe dane braci i bracia korzystali z nich ;-)?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2010, 23:15 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
watpliwe ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2010, 06:24 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
korzystali bo po hofach zawsze cos dostawali i dane byly prawdziwe jaknajbardziej

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2010, 09:26 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
odp. MA że zablokowali na prośbę to już szczyt chamstwa, ta gra od miesięcy stacza się coraz bardziej i imo zaczyna przypominać rynsztok ..... pomimo wielu lat harówki coraz bardziej rozmyślam nad zastopowaniem dojenia .... no nic, powodzenia w realu czy gdzie tam bądź ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2010, 13:03 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2009
Jeśli były na prawdziwe dane to wystarczył by chyba tylko skan dowodu lub legitymacji ... ale to już kwestia tego czy chcesz wracać do gry po czymś takim :wink:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2010, 13:22 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
człowieku wysłalem im już 4 maile z kopią dowodu pierwszy mail wysłalem ponad 30 dni temu a oni mnie olewają

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2010, 13:40 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 121
Society: Niveus Lupus
napisz jakiegos posta na entropiaforum.com moze zrobi sie jakies zamieszanie i racza ruszyc dupsko...

..ja po takiej akcji bym sie spakowal i zrobil uninstal
powodzenia.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2010, 13:44 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Piotrek napisał(a):
człowieku wysłalem im już 4 maile z kopią dowodu pierwszy mail wysłalem ponad 30 dni temu a oni mnie olewają

Wysłałeś im również :
Piotrek napisał(a):
Napisalem im zeby sie pierdo... I takie tam :p

Chyba nie sądziłeś że to pomoże w sprawie? A wystarczyło swoje odczekać...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2010, 13:58 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
adkos to wyslalem im 3 dni temu a maile wysylalem duzo wczesniej

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2010, 14:11 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Piotrek napisał(a):
adkos to wyslalem im 3 dni temu a maile wysylalem duzo wczesniej

Wystarczyło zaczekać.
Mindark jak i FPC mają ogrom pracy teraz i nie wszystko można załatwić od ręki.
W szczególności gdy dokumenty trzeba zweryfikować.

Gdybyś zaczekał z pewnością sprawa została by zakończona pozytywnie , a za długi czas oczekiwania dostał byś przeprosiny.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2010, 14:14 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
trudno sie mowi stalo sie juz tego niecofne, a i tak nic mi po ich przeprosinach

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2010, 14:35 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
...a jeśli możesz to napisz mi za co dokładnie czepił się MA?
Czy może za to, że z jednego IP logowałeś się jednocześnie na kilka kont?
Czy może za to, że z jednego IP logowałeś się na kilka kont w różnych odstępach czasu?
Czy może za to, że ...biorąc pod uwagę powyższe punkty + to, że tych kont było 5 i więcej? Ile miałeś tych kont.
W jakich okolicznościach zostały te avatary zablokowane? Czy przypadkiem nie po zgłoszeniu wypłaty?
Czy wpłacałeś kiedykolwiek z tych kont kasę do gry?
Czy wypłacałeś kiedykolwiek kasę z gry po przez te konta lub jedno konto?
Czy może za używanie bugów lub buga ostatnio bardzo popularnego z wyciąganiem kasy z trade podczas wymiany między dwoma avatarami? W tym przypadku jeśli zrobiłeś inne konta (myśląc, że MA tylko je skasuje) tylko po to by okradać tak ludzi to na 100% MA zbanuje Ci wszystkie konta którymi logowałeś się do tej pory z tego komputera... w tym przypadku gdyby ktoś z twoich znajomych zalogował się swoim avkiem na twoim kompie też by dostał bana - jeśli używałeś buga w którym ktoś inny został orżnięty (nie system) MA banuje wszystkich którzy logowali się z kompa z którego doszło do oszustwa - kopia ID w tym przypadku MA posłuży do tego by ścigać przestępcę o ile poszkodowany zwróci się do nich z taką prośbą.
...a teraz rada - powiedz jak było naprawdę - nikt nie będzie Cie linczował, po prostu każdy chce spać spokojnie nie martwiąc się, że MA zupełnie bez powodu zbanuje nam konta bo taki mieli kaprys...
...z mojego doświadczenia wiem, że MA bez powodu nie banuje pisząc w odpowiedzi, że nie nieodbanują, a jeśli korzystałeś z buga lub ktoś inny korzystając z twojego kompa, a teraz wysłałeś im ID to wiedz o tym, że pewnego razu może do Ciebie zapukać policja jeśli ktoś zechce Cię ścignąć za oszustwo.

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2010, 16:27 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
z buguw zadnych niekorzystalem, a tym bardziej nikogo nieoszukiwalem kto moglby miec jakiekolwiek pretensje co do mojej osoby. MA napisalo mi ze konto jest zablokowane za Multiply Account co rozumiem jako kilka kont na 1 IP, na tym kompie zakladane byly 4 konta, moje,2 nalezace do moich braci (raddim i benek), i jedno ktore pomagalem zakladac kumplowi. Co do logowania ostatnimi czasy bywalo to roznie jak to bywa u braci gra jeden potem drugi i tak dalej. Jak juz pisalem jeden z moich braci wyslal im ID (raddim, benek wolal grac w AW i do EU nielogowal sie wogule) odblokowali mu na drugi dzien, a po niecalym tygodniu zablokowali go ponownie (przyczne podam potem bo niepamietam dokladnie a niechce wprowadzac w blad)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2010, 20:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ja tam mam przeczucie, że sami coś namieszaliście, pewnie dało by się to odkręcić w rozsądny sposób

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2010, 18:02 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
Witam może ja się wypowiem bo przecie i mnie to dotyczy:-)więc tak co do eu to dane do kont były prawidłowe oczywiście raddim miał drugie konto ale po tym jak mu ktoś podpierniczył konto grał na starym koncie nizioła oczywiście nick zmienili mu pisał im o co biegało więc wiedzieli o co chodzi ja też miałem drugie grałem nim po tym jak mi z pierwszego zaczeła kasa ginąć w niewyjaśnionych okolicznościach oczywiście pisałem do ma ale odpowiedz standard chcieli więcej informacjí to co miałem im jeszcze sprawce podać? A kasa z aukcji gineła skile schodziły a kasy nie było więc zalożyłem drugie ale ja im napisałem by tamto usuneli bo nie mogę konta w mbanku podpiąć bo jest na tamto podpiete a chciałem wpłacić i co? bez odzewu więc po 2 miechach gry sprzedałem wszystko co udało mi się przezucic z pierwszego awka i wymieniłem na awd i teraz o awd tam gram od jakichś 3-4 lat ale tam jestem uberem i nigdy nie miałem zablokowanego konta nie gram od miecha bo nie mam możliwości narazie EU? Dla mnie szajs nie mam po co wracać AW?poznałem ekonomie i o co kaman w tym wsystkim i tam zostaje na dłużej

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości

Panel
Skocz do: