Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Mar 2010, 22:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Ciekawy temat na EF: http://www.entropiaforum.com/forums/bug ... verse.html

W skrócie: ktoś odkrył jak z Limited ampów robić wersję UnLimited i do tego nie zużywających się wogóle. Każdych ampów (do broni i miningu).

Od siebie dodam, że teraz wierzę w to w 100% (wcześniej słyszałem o banach za to).

Jak ten system jest skonstruowany, że takie numery mogące rozwalić całą ekonomię są w ogóle możliwe ??
I oni dostali licencjÄ™ na bank ??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Mar 2010, 22:44 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
fake a nie bug

nie wierze w to a już na 100% nie wierze w to co napisał założyciel tematu na EF. falstart :P 1 kwietnia za 4 dni :P

ati, dziwie się Twej reakcji m8 na brak profesjonalizmu ze strony MA...pisałem już wiele razy, że oni nie powinni odnieść jakiegokolwiek sukcesu, a jednak odnieśli w świecie korupcji i biurokracji...

edit: a jeżeli ten bug to prawda, to tłumaczyłoby to skąd niektórzy (nawet z tego forum) mieli i mają pedy i skille

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Mar 2010, 22:52 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
Level napisał(a):

edit: a jeżeli ten bug to prawda, to tłumaczyłoby to skąd niektórzy (nawet z tego forum) mieli i mają pedy i skille

na to jest kilka prostszych wytlumaczen Lev, o wiele prostszych :mrgreen:

imo to fake i to szyty grubymi nicmi

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Mar 2010, 23:21 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Powiem tylko, że mam bardzo mocne powody aby w to wierzyć - inaczej w ogóle nie przytaczał bym tu tego tematu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 00:48 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
ateush napisał(a):
Powiem tylko, że mam bardzo mocne powody aby w to wierzyć - inaczej w ogóle nie przytaczał bym tu tego tematu.

A jakie to powody? Przeczytalam tylko pierwszy post i tam dowodow nie ma zadnych (i nie bedzie) ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 01:11 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Elanor napisał(a):
ateush napisał(a):

A jakie to powody? Przeczytalam tylko pierwszy post i tam dowodow nie ma zadnych (i nie bedzie) ;)

ateush ma swoje ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 01:30 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
czyli albo on albo ktoś mu znany, musiał korzystać z tego bug'a

pięknie...pomijając już to, wiesz ati, ze twoja i nie tylko twoja, przeszłość jest splugawiona innymi czynami ? tak więc nic mnie już nie zdziwi, wręcz darzę jeszcze większą odrazą pewną cześć community. Wstyd panowie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 02:00 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
wez kurfa level wyluzuj juz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 02:10 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Martre napisał(a):

bo ? nie musisz wszystkiego komentować

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 02:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
ale wyciagasz Level jakies dziwne wnioski i raczej niemilo sie wypowiadasz o ateushu, jezeli masz mu cos do zarzucenia to napisz dokladnie co i jak, a nie polslowkami jakimis, zebysmy dokladnie wiedzieli co ci lezy na sercu ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 02:39 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Level napisał(a):
Martre napisał(a):

bo ? nie musisz wszystkiego komentować

wszystkiego nie musze, pewne rzeczy powinienem, m8

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 06:54 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
ja tam wieze ze ten bug istnial bo bylo po kilkanascie osob ktorzy mieli po kilka hofow dziennie a teraz nawet jednego. Ta gra ma jeszcze wiele bugow tylko trzeba ich poszukac

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 09:05 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Tak Level - korzystałem i korzystam nadal z tego buga, dorobiłem się fortuny z gry. A MA/FPC tak mnie kocha, że nawet bana nie dostałem a ja w zamian wysyłam im co miesiąc pocztówkę z Hawajów :gwiżdżę: Ehh...

Level napisał(a):
wiesz ati, ze twoja i nie tylko twoja, przeszłość jest splugawiona innymi czynami ?

A wiesz, że nie wiem ? Możesz oświecić mnie jak i innych ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 09:13 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
ehh panowie daliście się ponieść emocją i to niepotrzebnie... ws takich sytuacjach czasami "mówi" się coś czego można potem żałować... lev twoje wypowiedzi jasno mówią, że jesteś oburzony na cały polski świat - bo dlaczego ci o tym nie powiedzieli?! i sami na tym jechali :D tak to rozumiem po twoich wypowiedziach... natomiast wracając do tematu... czy nie uważacie, że gdyby było można robić z L > unL ampy do miningu czy do broni to jakoś pojawiłyby się zaraz na aukcji takie unL OA,MA109 w zawrotnych ilościach lub przynajmniej na EF albo, żeby nie wzbudzać podejrzeń mniejsze ampy unL... przecież handel takimi ampami byłby bardziej (szybciej) dochodowy niż kopanie nimi :) wystarczyłoby opylić z 10 szt. po za aukcja by zarobić 1mln ped :D lub lekko ponad... ampy do broni też by się pojawiły unL na aukcjach. a po za tym niby w jaki sposób dałoby się z nich zrobić unL... to niedorzeczne w tym systemie, a gdyby już to znacznie popsułoby to ekonomię gry która jak widzimy ma się nieźle :D

DLA MNIE TEN MIT DO BUJDA SZYTA GRUBYMI NIĆMI :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 09:15 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Z tymże XII ja nie wierzę, że można było "przerobić" L amp na UL.
Raczej można było używać L ampów tak, że się nie zużywały.
A jako przedmioty były nadal zwykłymi L - nawet jeśli wystawione na aukcje.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 09:23 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
jeśli tak to zmienia postać rzeczy... o tym micie słyszałem za czasów kiedy grał dragon :) jeszcze i ostro kopał... być może wtedy była ta możliwość, czyli mocno przed wejściem crytropii i trwała chwile raczej, sam nie wiem na czym to polegało ale z tego co mi dragon mówił to dało się zrobić tak, że amp się nie zużywał do reloga... ciekawe dlaczego ktoś na EF dopiero teraz o tym pisze... czyżby koleś tak robił, a teraz, że się nie da to robi zamieszanie? albo ktoś kto chce może zniszczyć tę grę stara się opóźnić otwarcie nowych planet itd.? dziwna sytuacja :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 10:30 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
Potwierdzam że bug jak najbardziej istniał.
Z tym że nie umożliwiał tworzenie unlimited ampów, a pozwalał na nie zużywanie się limited ampów.
Jeśli chodzi o czas buga to nie była to "chwila", a kilka miesięcy aż do zgłoszenia w supporcie.

Oczywiście istniały poważniejsze bugi ale ten przez support był nie do wykrycia, panikowali ponieważ nie było wiadomo jakim sposobem pieniądze uciekają :-)

Jeśli chodzi o dzisiejsze czasy to śmiesznym się wydaje że od kilku miesięcy mamy możliwość bawić się shadow bugiem i nic z tym nie robią :-) (może dlatego że nie można shadow itemów zmaterializować)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 10:33 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 161
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
I ten gość, który to zgłosił nagrody od MA nie dostał ? LuL

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 11:01 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
aa jak juz loss o wszyskim powiedzial to ja jeszcze dodam ze ammo do dnia dzisiejszego tez jest unlimited :D tak samo jak bomby i reszta ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 11:59 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Level, wk... mnie twoja postawa, przegiales pale, nie dosc, ze wypisujesz pier...ly tu i na PW niepoparte zadnymi faktami oprocz twoich chorych wymyslow to jeszcze wylaczasz PW, zebym ci nie mogl odpisac, trudno, zrobie to tutaj

Cytuj:
j3s...mne nie trzeba probowac zwodzic, ze wszystko jest ok, ze szukam dziury w calym itd. doskonale wiem kto używał bugów, moze nawet sam używałes. nie martw sie...nie zamierzam publicznie o tym mowic, ale poltropia nie jest czysta, oni bez bugow dzis by nie grali ani nie mieli by landa.

mozesz probowac mnie zwodzic, ale znam prawde

wypraszam sobie domysly, ze uzywalem czegos niedozwolonego w celu profitowania, to, ze ty nie potrafisz radzic sobie w tej grze w legalny i zgodny z eula sposob, mimo twojego stazu w grze, nie uprawnia cie do sugerowania komukolwiek, ze gra nie fair, i tyczy sie to nie tylko mnie, ale kazdego twojego nasiaknietego zazdroscia posta, masz cos do mnie (do kogos) napisz to tu i wyraznie i poprzyj dowodami, nie to nie oczerniaj i wyp..., to by bylo na tyle rozmowy z toba, nie mam zamiaru sie z toba uzerac, bo cos ci sie chyba poprzestawialo w paru miejscach

Ostatnio edytowany przez JIIIS, 28 Mar 2010, 12:01, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 12:01 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
masz jazdy na punkcie swojej niby-reputacji na forum j3s, nie zamierzam tego szerzej komentować :) życzę sukcesów w życiu z takim podejściem :lol:

ptanie: jak jakis znajomy w realu tez nazwie cie scamer itd to sie wsciekasz ? lmao fail :D

dostarczasz mi tylko rozrywki :wink: ahhh...polskie community

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 12:11 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Cytuj:
poltropia nie jest czysta, oni bez bugow dzis by nie grali ani nie mieli by landa.

Dobre lvl dobre ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 13:17 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Lev z kazdym twoim postem mam coraz wieksze watpliwosci czy mamy tutaj doczynienia z doroslym mezczyzna czy z jakims gowniarzem.
Poltropia nie gra czysto hah to bylo mocne trzeba przyznac jedno zal ci dupe sciska ze oni sie czegos dorobili a ty nie !
Bug polegal na upuszczeniu ampa na ziemid i ponownym podniesieniu go wtedy amp nieulegal popsuciu sie, ja osobiscie niestety nieuzywalem tego bugu bo dowiedzialem sie o nim pare tygodni temu (kiedy byl juz naprawiony), a bardzo tego zaluje bo chcialbym zrobic MA na kilka k pedow jak robia to oni z wieloma graczami
(przepraszam ze niema znakow PL ale pisze z fona)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 14:01 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Ja już nawet nie widzę potrzeby komentowania :lol:
Ani tym bardziej nie zamierzam siebie ani kogokolwiek tłumaczyć, że nie jest wielbłądem.
Przykro mi tylko, że każdy temat zamiast wywołać jakąś ciekawą dyskusje musi zjechać na jakieś dziwne tory i zakończyć się w taki sposób.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 14:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Level napisał(a):
masz jazdy na punkcie swojej niby-reputacji na forum j3s, nie zamierzam tego szerzej komentować :) życzę sukcesów w życiu z takim podejściem :lol: ptanie: jak jakis znajomy w realu tez nazwie cie scamer itd to sie wsciekasz ? lmao fail :D dostarczasz mi tylko rozrywki :wink: ahhh...polskie community

tak, w przeciwienstwie do ciebie dbam o swoja niby-reputacje i nie pozwole sobie, zeby jakis wyrosniety dzieciak mi tu ublizal, sukcesow Level to ja tobie zycze w zyciu z takim podejsciem, bo przydadza ci sie o wiele bardziej niz mi, nie miales czasem odejsc z gry? usunac konta z forum? a zapomnialem masz tu dobra rozrywke, milej zabawy :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 14:53 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
ja w przeciwieństwie do ciebie j3s, stawiam na dobra zabawę nawet na forum, co jest ci kompletnie obce chyba :)

osobiście olewam negatywne komentarze na necie od osób, które mnie w ogóle nie znają, zalecam to samo :) miałem nadzieję na bardziej luźny klimat i jakiś fun w tym temacie, ale niestety szlachcice się obrazili i uraziłem chyba ich męską dumę:D

dzieciak czy nie dzieciak, nie kategoryzuje ludzi ze względu na wiek, pan panie j3s ma z tym problem, współczuję:)
"wyrośnięty dzieciak mi tu ubliżał" sam jesteś nadal dzieckiem...27 lat to bardzo młody wiek m8. między nami występuje tylko 5 lat...a uważasz się za panisko hahahaha :mrgreen: rozumiem gdybyś był w wieku JC...to ok...szacun z mojej strony, ale nie jesteś :) tak więc kto komu pogania :wink:

nie rozumiem kompletnie dlaczego dbasz o swą niby-reputację, szczególnie tu na forum, gdzie naprawdę nikogo nic nie obchodzi (choć nie do końca jak się okazuje niestety...nie można nawet nikomu nic zarzucić aby rozkręcić temat, bo już się obrażają:D) hmm ? nie widzę logicznego wytłumaczenia.

bardzo poważnie podeszliście do tego...czyli jest w was jakiś strach,co tylko daje do zrozumienia jedno: używaliście buga :) gdybyście faktycznie mieli czyste sumienia, jestem pewny, że moja wypowiedź spotkałaby się z nieco bardziej przyjemnymi odpowiedziami.
ewentualnie macie do mojej osoby jakieś uprzedzenia :) inaczej nie można tłumaczyć tych jadowitych postów do kogoś, kto siedzi z wami od 2003 roku :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 15:07 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Oskarżasz Poltropie o bugowanie - to już chyba samo w sobie jest dość poważnym powodem by podejść do tego tematu z powagą i dostać poważną odpowiedź ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 15:09 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
nope m8, bronić się kłamstwem ? ha ha ha. trzeba znać prawdę, to nie są oskarżenia :) nie dbam o to czy ktokolwiek w to uwierzy.

najwiekszy bug w historii eu...najwieksza afera w historii pl community ? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 15:56 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 161
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
Dla mnie tego typu sprawy powinny konczyć się zawsze w ten sam sposób. Każdy ***** cwaniak który świadomie z tego korzystał, jeśli ten bug to prawda, powinien mieć zablokowane konto na zawsze, niezależnie od tego, ile ma hp i skąd pochodzi. Koleś który to zgłosił, powinien dostać przynajmniej land.

A podejście niektórych, chętnie bym jebnął MA na parę k, i będę tak robił i się tym szczycił, jest nie fair wobec innych graczy. Wpłacających graczy. Bo nie jebiesz tym MA, tylko innych. W tym i mnie. Tutaj można by dodać w 90% przypadków jeszcze dwa słowa - ***** pasożycie.

Walić exploiterów.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 16:08 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
mnie za to bawi podejście "chętnie bym jebnął MA na parę k". nie dość, że jest to nie fair w stosunku do innych, bo ich też sie jebie, to takie sformułowania nie mają żadnego sensu. Grasz w RCE...tu się traci kasę, chyba, że wiesz jak nie tracić zgodnie z EULA. Entropia polega na traceniu kasy, płacisz za rozrywkę. Nie ma nic w życiu za darmo, bo i na dostanie w mordę trzeba sobie zasłużyć :P

Był bug z miningiem, wina programistów MA, ale mam nadzieję, że oddali potracone pedy.

niski zwrot ? to graj ekonomiczniej albo licz na farta, team to też rozwiązanie. jest multum możliwości na to jak wychodzić na dłuższą metę na swoje. mnóstwo.

nie podoba sie gra i chcesz ***** developerów ? sam stwórz online i zobaczymy czy się uda chociaż 100k graczy zebrać :P

to jest gówniarskie podejście Piotrek, a nie moje. zastanów się.

z miejca widac, że zalezy ci na tych pedach...a mnie jakos nie. dla mnie liczy sie zabawa. powinieneś zmienić nastawienie :) zabawa fair play...a nie, gdzie soce na bugach dorabiają się pedów...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 16:21 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
heh ja tutaj mam inne zdanie to problem ma ze popelniaja takie bugi a jak koles napisal to wynika z tego ze on pisal im kilka razy o tym bugu a ze oni to zignorowali to juz nie problem graczy.
Leonie myslisz ze MA cie nieokrada ? Robi to na kazdym kroku a nawet jesli zaprofitujesz to zabiora ci to z nawiazka. MA nie jest fair wobec gracz to dlaczego my mamy byc wobec ich, dlatego moim zdaniem trzeba tnac sukinsynow na kazdym kroku
(z gory przepraszam jesli kogos urazilem)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 16:22 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
w robocie jestem zblokowany i czytam nasze forum naprawdę rzadko, dzisiaj wpadłem na sekundę i kliknąłem pierwszy temat i czytam, że jakiś pajac oskarża mnie o oszustwa...

land Poltropi to właśnie przykład jak Polacy mogą się dogadać, został kupiony z comiesięcznych składek członków socu, które były pomnażane na aukcji przez wiele miesięcy, dzięki codziennej pracy kilku osób, każdy z członków projektu posiada udziały stosownie do wielkości wkładu i do dzisiaj otrzymuje corocznie część zysków wypracowanych przez land

gdyby członkowie socu jechali na bugach, które to niby trzymają ich w grze to byłoby ich pełno na hof listach, a prawda jest taka, że Poltropia to ludzie, którzy mają ze sobą częsty kontakt w rl oraz ekipa, której wystarczy jeden email i potrafi się zebrać 80% na wyznaczony dzień, dlatego właśnie rekrutujemy rzadko i nie przyjmujemy dziecinady umysłowej

jeśli ktoś pomimo powyższych dwóch prostych faktów nadal uważa, że Poltropia jedzie na oszustwach dla mnie jest idiotą i leniem, który myśli, że mu jałmużna z nieba spadnie

a w temacie, osobiście jestem mocno przeciwny wszelkiemu wyciąganiu peds z sytemu, bo to po prostu zabija zabawę i zniechęca ludzi, którzy na co dzień nie są oszustami i kombinatorami, a w PE mamy takich większość

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 16:38 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
dobry PR coover :P nie zamierzam się kłócić o to, bo nie mam pomysłu jak to przebić na chwile obecną.
jakiś pajac...hyhy, dobre :lol: dawaj więcej dowódów, c'mon, nie owijaj w bawełnę :twisted: poprosili ciebie abyś coś napisał, bo masz do tego dryg ? adkos logował sie jak szalony dziś...chyba czymś się zaniepokoił :P

piotrek...MA nie okrada nikogo, ta gra na tym polega. to RCE, system profesji jest tak skonstruowany, że każdy krok kosztuje określoną kwotę. Jakie widzisz w takim razie rozwiązanie, aby nie występowało rzekome okradanie ?

argument: "byłoby poltropi pełno na hof liscie" jest totalną bzdurą dla każdego obeznzanego w systemie. możesz bić kilka miesięcy po kilka k ped przemiał dzienny i nic nie dostać i tak ma większość graczy.

mogliście bić dziennie tony małych mobów...wychodzi na to samo. wręcz na rękę, bo szansa na hof znikoma :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 16:59 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
tutaj rozwiazania niema to jest hazard. Jak idziesz do kasyna to trafienie czegos sa znikome tak samo jest w EU.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 17:14 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

mialem sie nie odzywac
Level <Grzegorz > przykro mi, ale moge tylko powiedziec CI bardzo mi przykro ,ze masz takie zdanie ,moze akurat nie o mnie ,ale o ludziach ktorych znam i wiem jak zapracowali na to co maja , i jeszcze jedno Kovi ( przepraszam Cie ze Twoja osobe- avatra tutaj powoluje ) starcil wiecej w tej grze pieniedzy niz Ty zarobisz do 30 roku zycia .
Grzegorz zmien podejscie do ludzi bo moze sie to skonczyc tak ze odsuna Cie na margines spoleczny , nie mowie o tym forum ,tej grze ale o realnym swiecie .

MA zablokowalo kilkanascie kont avatarow .Ja o bugu dowiedzialem sie po fakcie czyli juz po zablokowaniu kont.

denton JC krakow - Robert Piwonski

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 17:21 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 121
Society: Niveus Lupus
dawaj lev te kwity na poltropie nie trzymaj nas w napieciu
moze by tak ankiete zrobic..?
czy poltropia dorobila sie landu na bugu
tak
raczej tak
napewno

:D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 17:23 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
JC Krakow napisał(a):
witam

mialem sie nie odzywac
Level <Grzegorz > przykro mi, ale moge tylko powiedziec CI bardzo mi przykro ,ze masz takie zdanie ,moze akurat nie o mnie ,ale o ludziach ktorych znam i wiem jak zapracowali na to co maja , i jeszcze jedno Kovi ( przepraszam Cie ze Twoja osobe- avatra tutaj powoluje ) starcil wiecej w tej grze pieniedzy niz Ty zarobisz do 30 roku zycia .
Grzegorz zmien podejscie do ludzi bo moze sie to skonczyc tak ze odsuna Cie na margines spoleczny , nie mowie o tym forum ,tej grze ale o realnym swiecie .

MA zablokowalo kilkanascie kont avatarow .Ja o bugu dowiedzialem sie po fakcie czyli juz po zablokowaniu kont.

denton JC krakow - Robert Piwonski

dawno temu zostałem odsunięty na margines, nie zależy mi na tym, nie zależy mi na ludziach, na nikim, jeżeli o to pytasz, na nikim. Tak jak nikomu na mnie.

kovi ? heh, cholera wie JC jakie zarobki uda mi się uzyskać do 30stego roku życia. Kovi z tego co mi wiadomo, siedzi nie w PL a za granicą...tak więc nie porównywałbym niczego na chwile obecną.

ok, niech będzie, poltropia dorobiła się legalnie landa, ja wypisywałem tylko swoje domysły. Cofam wcześniejsze zarzuty. peace.

Land mógł zostac użyty do buga z pvp eventem (o którym wie też sporo ludzi na EF). To wszystko. Miałem podejrzenia co do poltropii, albowiem panowie raczej nie wyglądają na gotowych do wpłaty na land. Pozory mylą. Wycofuję się.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 17:58 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
hm

zapomnialem napisac jeszcze Ci ,panie Grzegorzu . dla mnie Coover jest kims kto ..... nie wiem jak napisac .
Coover dostaje w nagrode przedmiot - przypominam Ci apteczke , i wiesz co robie ten czlowiek nie sprzedaje Go na "drugi dzien" jak wiekszosc graczy z wartosciowym przedmiotem ,ale prowadzi korespondencje z Mindarkiem , a nawet leci do Getoborga i zalatwia rzecz ktora nie snilo sie zadnemu tutaj czlowiekowi a tym bardziej graczowi w EU/PE ,zalatwia mozliwosc taka ze mozesz wypozyczyc ten przedmiot i nawet jak nie oddasz to bedzie Mu zwrocony ,a Ty dostaniesz bana za probe kradziezy . Coover nie sprzedal Fapa w najlepszej koniukturze tej gry ,a mogl skasowac okolo 20 000 $ i
powiedziec do widzenia . I wyobraz sobie ze tacy ludzie jak coover, ati, pio ,misiek,X, Tom stworzyli cos co przetrwalo tyle lat mimo to ze bylo kilku co wchodzili to Poltropii i wychodzili bo mieli moze wieksze ambicje, moze wieksze wymagania ,ale nie mieli tego co Oni maja , cos co nie da sie powiedziec ,cos co robi sie dla siebie i dla grupy,dla znajomych,dla przyjaciol ( no nie wszyscy u nas sa swieci :P, paskudy tez sa )
JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 18:14 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
z tym pozyczaniem fapa to nie tylko ja, ale wielu na EF trąbią od lat...tak więc nie kręci mnie to co coover załatwił. Upewniło tylko w tym co tez nieraz tu pisałem...iż z MA można pare rzeczy indywidualnie załatwić, trzeba tylko ich odwiedzić.

bardziej bym się zastanawiał...skoro to umożliwili cooverowi (i pewnie paru uberom też) to dlaczego nie wprowadzili tego w update ? ... kolejny wielki -rep dla MA, nie widze powodów do poniecenia się cooverem, widze za to kolejne dowody na brak profesjonalizmu MA, na olewanie community i tego czego chcą.

widocznie ktoś ma w tym interes, że ten system nie zaimplementowali.

znam ludzi o wiele ciekawszych niż członkowie poltropii, o wiele mniej nudnych, o wiele mniej schematycznych, z drygiem do życia i dobrej zabawy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 19:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Level napisał(a):
znam ludzi o wiele ciekawszych niż członkowie poltropii, o wiele mniej nudnych, o wiele mniej schematycznych, z drygiem do życia i dobrej zabawy.

napisz im to co pare postow wczesniej "nie zależy mi na ludziach, na nikim, jeżeli o to pytasz, na nikim. Tak jak nikomu na mnie." :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 19:21 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
JIIIS napisał(a):
Level napisał(a):

napisz im to co pare postow wczesniej "nie zależy mi na ludziach, na nikim, jeżeli o to pytasz, na nikim. Tak jak nikomu na mnie." :lol:

a to musi zależeć żeby się dobrze bawić ? :roll:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 19:37 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2009
HP: 164
Nick w grze: koiot
Przez tÄ… grÄ™ wszyscy chyba nerwowi siÄ™ porobili
Dodam swoje zdanie i powiem że każdy jeden z tego forum korzystał by z tego błędu jakby o nim wiedział
no ale możecie się wypierać może ktoś uwierzy
Całe szczęście dla tej gry że ten co o nom wiedział zostawił tą informacje dla siebie.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 20:18 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
heh mam wrazenie ze niektorzy ludzie na tym forum czekaja tylko na takie tematy, aby dokopac innym miast skomentowac temat..... na temat... taka tania rozrywka dla niespelnionych pseudointelektualistow...

wiecej konkretow prosze

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 20:22 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
co masz na mysli mowiac konkretow

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 20:28 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
przeczytalem tu sporo oskarzajacych tekstow w odniesieniu do konkretnych graczy.... a czy to prawda, czy tylko czysta wyzywka forumowicza?.. nie wiem .. konkrety prosze a bede wiedzial komu ufac a komu nie

proste....

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 20:32 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
aha oto ci chodzi no to ja dodam tylko ze sa niestety takie osoby ktore potrafia wejsc na forum i zgnoic drugiego czlowieka/ludzi bez podstaw i dowodow

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 20:40 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
Piotrek napisał(a):
aha oto ci chodzi no to ja dodam tylko ze sa niestety takie osoby ktore potrafia wejsc na forum i zgnoic drugiego czlowieka/ludzi bez podstaw i dowodow

czytal ktos sage Sapkowskiego "Wiedzmin"? Była tam taka postać wampir Regis, który miał takie oto powiedzenie "Na pohybel s k u r w y s y n o m"

n/c

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 20:47 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
racja will za p i z d e i na chak

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 21:16 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
will napisał(a):

czytal ktos sage Sapkowskiego "Wiedzmin"? Była tam taka postać wampir Regis, który miał takie oto powiedzenie "Na pohybel s k u r w y s y n o m"

n/c

will na pohybel ... to mowil zoltan krasnolud, nie regis wampir to tak btw

zeby zamknac pewne jadaczki -ati, cov, et consortes Towarzystwa z Poltropii, ktore osobiscie bardzo szanuje, po polskim tzw comunity hula plotka, ze Poltropia dorobila sie landu na bugu eventowym, ze byl taki bug sami wiecie, jak dzialal tez wiecie, czy na nim zrobiliscie kase na lad, nie wiem
moze czas i miejsce, na to, zeby zdementowac lub potwierdzic te plote, sami ocencie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 21:25 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
coover napisał(a):
w robocie jestem zblokowany i czytam nasze forum naprawdę rzadko, dzisiaj wpadłem na sekundę i kliknąłem pierwszy temat i czytam, że jakiś pajac oskarża mnie o oszustwa...

land Poltropi to właśnie przykład jak Polacy mogą się dogadać, został kupiony z comiesięcznych składek członków socu, które były pomnażane na aukcji przez wiele miesięcy, dzięki codziennej pracy kilku osób, każdy z członków projektu posiada udziały stosownie do wielkości wkładu i do dzisiaj otrzymuje corocznie część zysków wypracowanych przez land

gdyby członkowie socu jechali na bugach, które to niby trzymają ich w grze to byłoby ich pełno na hof listach, a prawda jest taka, że Poltropia to ludzie, którzy mają ze sobą częsty kontakt w rl oraz ekipa, której wystarczy jeden email i potrafi się zebrać 80% na wyznaczony dzień, dlatego właśnie rekrutujemy rzadko i nie przyjmujemy dziecinady umysłowej

jeśli ktoś pomimo powyższych dwóch prostych faktów nadal uważa, że Poltropia jedzie na oszustwach dla mnie jest idiotą i leniem, który myśli, że mu jałmużna z nieba spadnie

a w temacie, osobiście jestem mocno przeciwny wszelkiemu wyciąganiu peds z sytemu, bo to po prostu zabija zabawę i zniechęca ludzi, którzy na co dzień nie są oszustami i kombinatorami, a w PE mamy takich większość

Myślę że więcej pisać nie trzeba..

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 21:25 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
no tak masz racje :P
Wampir tylko latal po pijaku :D

za duzo alko...%%
btw musze sobie jeszcze raz przeczytac bo bawilem sie przednio

Martre napisał(a):
zeby zamknac pewne jadaczki -ati, cov, et consortes Towarzystwa z Poltropii, ktore osobiscie bardzo szanuje, po polskim tzw comunity hula plotka, ze Poltropia dorobila sie landu na bugu eventowym, ze byl taki bug sami wiecie, jak dzialal tez wiecie, czy na nim zrobiliscie kase na lad, nie wiem
moze czas i miejsce, na to, zeby zdementowac lub potwierdzic te plote, sami ocencie :)

to juz jakis punkt zaczepienia ... pozostane neutralny w tej sprawie, bo mnie jeszcze wtedy w PE nie było.

Sledzil bede temat z zaciekawieniem.. a teraz ide spac bom pjany a rano o 3 pobudka ( ja nadal zimowym czasem zyje)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 21:32 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
a moje posty nie były punktem zaczepienia ? :ohh: :cojest?:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 22:23 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
ja tam też bez urazy dawno temu o bugach nie tyle socu co membera/ów słyszałem, ale za rękę nie złapałem więc nie oceniam. swoją drogą jednak jeśli jednak ploty do tej pory chodzą coś na rzeczy być musi???? i niech nikt o zazdrości nie pisze bo np ja nie zazdroszczę bo nie mam czego.

Peace

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 22:36 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Wg mnie nie ma co tu nawet dementować i się ośmieszać.
A plotki jak widać będą wiecznie podgrzewane i żadne dementowanie tego nie zmieni.

Jeśli ktoś zainwestował swój czas i pieniądze w tą grę - nie będzie ryzykował, że to straci choćby dla najbardziej obiecującego buga. Tym bardziej kiedy w grę wchodzą realne pieniądze (odkładane co miesiąc przez 1,5 roku o ile pamiętam) nie tylko swoje ale i sporej grupy ludzi których się zna z reala i którzy sobie zaufali.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2010, 22:45 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
ja akurat o landzie i odkładaniu nie piszę, a co do możliwości blokady avka, zakładając nowe niczemu się nie ryzykuje.
i nie piszę żeby się ośmieszyć ale po to by przedstawić co słyszałem kilka lat temu, dalej powtarzam peace

Profil Offline
PostPost został usunięty przez XII 29 Mar 2010, 06:54.
Powód: a może to nie ma sensu...
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2010, 10:13 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
lol

jesteście tacy sami, nic się nie zmieniacie ;)

aaa miałem kogoś tu zacytować hehe bo pasuje tu ten cytat jak ulał

"...i nie zmienia siÄ™ nic"

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2010, 11:47 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
O, widzę, że trochę mnie ominęło :lol:

Level napisał(a):
życzę sukcesów w życiu

Ku*wa, Level, Ty to chyba już dawno wyczerpałeś limit życzeń bo jak tak czytam te Twoje posty to widzę, że cały czas komuś życzysz szczęścia, powodzenia czy sukcesów :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2010, 12:07 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Sivy napisał(a):
O, widzę, że trochę mnie ominęło :lol:

Level napisał(a):
życzę sukcesów w życiu

Ku*wa, Level, Ty to chyba już dawno wyczerpałeś limit życzeń bo jak tak czytam te Twoje posty to widzę, że cały czas komuś życzysz szczęścia, powodzenia czy sukcesów :lol:

no cóż życzliwy chłopak i tyle, ale prawdę pisze... osoby zainteresowane wiedzą o tym ;) nie martens ? :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2010, 12:22 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
nie no chyba się mylę, jednak coś się zmieniło z wami :)

jak już najeżdżacie na świętość, jej magnificencję szanowną Poltropię to faktycznie zmiany jakieś zaszły w waszej mentalności i główkach

upadek forum/społeczności (niepotrzebne skreślić) sięgną samego dna...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2010, 12:25 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
duchu nie podjudzaj to po pierwsze, po drugie zaś nikt na nikogo nie najeżdża, a już na pewno nie na poltropię - przynajmniej ja nic takiego nie napisałem... ehhh, a to czy się zmieniło czy nie nie ma większego znaczenia.
...poza tym prawda w zrozumieniu jednej osoby nie musi być zgodna z prawdą w zrozumieniu drugiej osoby... ale to chyba za bardzo zawiłe dla ciebie, hmm ? ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2010, 17:45 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
Jak by poltropia bugowała to by dostali bana na starcie ! . Lvl zaglądnąłem na to forum i myślę sobie co za kretyn z Ciebie jest , pamiętasz może takiego kolesia jak SOB SOBI jakiś tam wydawał grubą kase na poznanie wszystkich bugów bugował i bugował , ale passa bugów się skończyła dostał perma i już go nie ma , z poltropią to samo by się stało , pozatym za długo ich znam i za dużo czasu spędziłem z nimi. Śmierdzisz zazdrością , hmm w tą niedziele koleś milion zł wygrał w 'milionerach' idź go zjedz bo to nie ty !. Znam cie dość długo ale gówno grasz , nie tracisz hajsu nic a Oni ? grają ciągle coś robią tracą kasę to też ją zarabiają.

LVL idz skończ z tą grą za twoje wypowiedzi dał bym CI 6 warnów i bana bo są załosne .

SAMOLUB ...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2010, 18:00 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
nieźle musisz być sfrustrowany irl że aż tak wyżyłeś się na mej skromnej osobie :mrgreen: schlebia mi to.

wiesz, nie jestem jedyny, który zna pogłoskę o poltropia + land bug.

nie zazdroszczę nikomu niczego prócz fajnych partnerek. Kasy nikomu nie zazdroszczę, a już tym bardziej jakiegoś durnego landa, dodatkowo zważywszy na fakt, iż członków poltropii jest mnóstwo, zarobek z landa podzielony na udziałowców daje śmieszną kwotę/rok. :)

a milionerzy i wygrany milion...inni wygrywają setki milionów w loterii, im też nie zazdroszczę, bo to szczęście, szczęśliwy traf.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2010, 18:01 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Myślę, że wystarczy już tego tematu i nie ma co więcej rozdrapywać.
Pojawiły się ciekawe "niusy" więc lepiej tam wyładowywać potrzebę komentowania :P
:zamkniety:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości

Panel
Skocz do: