Odpowiedz

Czy jest na sali doktor (najlepiej psychiatra)...?
Nie ma, ale przydaÅ‚by siÄ™... 33%  33%  [6]
Aleeee oosooo chodziiii 28%  28%  [5]
My jesteÅ›my normalni, proszÄ™ siÄ™ odstosunkować! 39%  39%  [7]
Razem głosów : 18
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2010, 16:06 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Coś ostatnio na tym forum bardzo dużo tematów/postów o... no właśnie nie wiedzieć o czym na dobrą sprawę :D

Proszę Państwa, weźcie sie za tracienie pedów.

// Marco mnie prosił, zebym wywołał u Was małą refleksję na ten temat bo do wielkanocy daleko, a taka bida ze podstawiony ND jajko musiał sprzedać podstawionemu właścicielowi TI.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2010, 16:13 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Mort chyba dalej nie pojmuje jak wazne dla ludzkosci jest zero, a moze nie interesuje sie losem ludzkosci :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2010, 16:42 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
nie ma o czym gadać...tyle

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2010, 19:01 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
lol mort... Gdzies to yczytal!? ,...rewelacja ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2010, 19:05 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
to ze deathifier kupił jajo od neverdie za 696'969 ped, to prawda jest. i uprzedam wszelakie durne teorie:

1. oboje nie wiedza co to jajko da
2. deathifier nie odzyskal ped. Tyle ile zaplacił, tyle neverdie zatrzymuje i wyplaca, nie było zadnej umowy miedzy nimi na zasadzie "ok, dasz mi tyle, a jak sprawa ucichnie to ci oddam 90%" itd

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2010, 19:36 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
Morciak odstosunkuj sie od moich pedow :P Jest juz ich tak malo, ze nawet jak na sali bedzie doktor to mnie nie bedzie na niego stac :P
Sam sie wez do napelniania koszyczka wielkanocnego dla MA :lol:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2010, 20:59 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Level napisał(a):
to ze deathifier kupił jajo od neverdie za 696'969 ped, to prawda jest. i uprzedam wszelakie durne teorie:

2. deathifier nie odzyskal ped. Tyle ile zaplacił, tyle neverdie zatrzymuje i wyplaca, nie było zadnej umowy miedzy nimi na zasadzie "ok, dasz mi tyle, a jak sprawa ucichnie to ci oddam 90%" itd

A skad to info? Napisali na EF ze jest tak (i wszyscy wierza)? 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2010, 21:47 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Elanor napisał(a):
Level napisał(a):

A skad to info? Napisali na EF ze jest tak (i wszyscy wierza)? 8)

pogadaj z deathifier na prive:P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2010, 11:09 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Pogadaj level ze mna na prv tez moge jakaś bajeczke Ci opowiedzieć ;) do snu :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2010, 11:28 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Mortifer napisał(a):
Pogadaj level ze mna na prv tez moge jakaś bajeczke Ci opowiedzieć ;) do snu :D

jesteś z tych, co narzekają jakimi złodziejami sa ludzie dookoła, szczególnie ci w rządzie ? że wszędzie są układy itd ? to lepiej to olej, bo bez tego się gówna dorobisz w tym kraju (jak i w sumie w całym kapitalistycznym świecie)

wszelakie narzekanie na coś, czego się nie zmieni, uważam za stratę czasu i zdrowia to raz.
dwa...
jesteś z tych, którzy wierzą w głupie teorie spiskowe ? to powodzenia :) to jest zachód, nie polska...gdyby ND i Deathifier byli polakami, byłbym skłonny uwierzyć w to, że wiedzą, co da jajko itd. Dlatego, z żadnym z nas MA nie będzie robiło interesów, bo ich wykiwamy na 1k różnych sposobów a zdążą przewidzieć tylko kilka. Za dużo kombinowania i doszukiwania się układów tam gdzie ich nie ma :) Partnerka zadowolona z chłopca ?:P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2010, 11:50 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Level napisał(a):
wszelakie narzekanie na coś, czego się nie zmieni, uważam za stratę czasu i zdrowia to raz.

dokladnie, jeszcze raz mi ktos zacznie marudzic w EU jaki to mial zly hunt/mining/crafting/dzien/tydzien/miesiac/whatever to nie odpisze, a w przypadku kolejnych zali dam Ignore, lojalnie ostrzegam :mrgreen: to takie ogolne przemyslenie, nie do konkretnej osoby jeszcze ;)

Level napisał(a):
Dlatego, z żadnym z nas MA nie będzie robiło interesów, bo ich wykiwamy na 1k różnych sposobów a zdążą przewidzieć tylko kilka.

dobry tekst :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2010, 17:14 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
A ja i tak mysle,ze prawda sobie,a udzielanie informacji na privie sobie :P Jakbys byl jego bliiskim przyjacielem,to mozna by uwierzyc, ale wiadomo,ze obcym ludziom bedzie mowil to,co chce,zeby wiedzieli.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2010, 17:49 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Lubie teorie spiskowe ale nie poświęcam im czasu.

Po prostu wiem, że nie wszystko jest takie na jakie wygląda. Ale masz racje, nie ma co narzekać/gdybać bo i tak się nic nie dowiemy, po za tym co będa chcieli żebyśmy wiedzieli.

Pozdrawiam ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2010, 19:57 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
HM....do Mortifer -"...gdybać , narzekać, i tak się nic nie dowiemy..." Cholera , przecierz o to chodzi. Jak narzekarz " gdybasz" to przejdziesz do natępnęgo etapu tzn. zadawania pytań " dlaczego?" ( np. dlaczego są landy z high mature mobami , nikt na nich nie hunci a są-dlaczego ? do czego służą , itede itepe.) zadajesz pytania -szukasz odpowiedzi -i zmieniasz nawet nie zdając sobie z tego na początku sprawy .

Do Level >.. to jest zachód , nie Polska..." hm...masz kompleks niższości ? Prawda.że jesteśmy za zachodzem ok 30 lat " do tyłu " ale to nie znaczy,że wszystko co dobre to idzie z zachodu a wszystko co złe to z Polski . Tak na marginesie ja bym nie robił żadnych interesów z MA chociażby by mi zaproponowali ...he he

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości

Panel
Skocz do: