Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sty 2010, 15:27 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
Witam, dzisiaj zacząłem przygodę z Entropia Universe po uprzednim przeczytaniu poradników. Jako, że gra jest dość specyficzna (na próżno porównywać ją np. do WoWa), przydałaby mi się jednak pomoc - ktoś, kto mógłby mnie wprowadzić, opisać co, jak i gdzie, słowem - pomóc postawić pierwsze kroki. Oczywiście nie oczekuję żadnych darmowych przedmiotów czy PED - tylko wytłumaczenie wszystkiego w praktyce, jakieś porady i tym podobne. Jakby ktoś bardziej doświadczony miał czas, byłbym dozgonnie wdzięczny. Kontakt do mnie - albo na forum albo gg 7730525 (zazwyczaj niewidok).

Z góry dzięki :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2010, 11:43 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Witam w EU jak i na forum.

Moja propozycja: spróbuj na własna rękę odkryć wszystkie TP w grze, wszystkie swoje pytania i wątpliwości (a tych po drodze pewnie trochę się nazbiera) zamieszczaj w temacie Pomoc dla Początkujących - tym sposobem uzyskasz w miarę szybko konkretne odpowiedzi (od conajmniej jednego starego wyjadacza) na wszystkie swoje pytania a i inni nowi użytkownicy bedą mogli z tej wiedzy skorzystać.

Powodzenia w EU!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2010, 12:18 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Sivy napisał(a):
wszystkie swoje pytania i wątpliwości

nie wszystkie, te ktorych tam jeszcze nie bylo :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2010, 12:57 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
Dzięki za szybką odpowiedź. O ile mi wiadomo trochę tych TP jest :P Póki co zbieram pot w okolicach sweat campu, ale muszę przyznać, że odrobinę się przeraziłem tak niskimi cenami tych buteleczek ze smrodem...jakoś to będzie. Jak coś to się odezwę, temat chyba do zamknięcia :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2010, 13:27 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Temat jak najbardziej powinien zostać otwarty aby był przykładem dla innych nowych użytkowników, że jednak się da kulturalnie przywitać na forum, poprosić o pomoc bez zbyt wygórowanych oczekiwań ("dajcie mi pedy na strat!") i bez zostania zbesztanym za bezczelność oraz sklecić kilka zdań z sensem i bez błędów ortograficznych w co drugim wyrazie ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości

Panel
Skocz do: