Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2010, 19:47 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
ap-ropo monitorów ;) dużych... to mój desktop :D

593

tam z lewej to czasami jak mi siÄ™ nudzi 40" ;)

sry za jakość fotka robiona telefonem

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2010, 20:02 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
hehe mutak jestes hardcorem :D

a myslalem ze moje 22 cale to duzo :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2010, 20:06 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
XII nie swiruj, tam z lewej to nie jak ci sie nudzi tylko jak cie zona pogoni :D
btw Level i graj tu na takim czyms w okienku 1024 x768 ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2010, 20:10 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
nikt ci nie kazał myśleć, że się jest fajnym jak się ma taką dużą krowę na ścianie...
osobiście, to przyznam się, że nie kręcą mnie duże tv, tak więc nadal utrzymuje, że 1024x768 jest the best, w dodatku windowed :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2010, 20:14 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
lev to nie jest telewizor ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2010, 21:09 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
XII napisał(a):

tv czy nie tv...ekran lcd/led, I dont care. krowa i tyle:P dziś cokolwiek co ma dużo cali, plazma/led/lcd, nadaje się do wszystkiego.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2010, 21:31 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Level cos ty sie czepil tego 1024 x768 ... :/ polowe tego ja na telefonie mam , fatalna rozdzialka na monitorach 14 " takei cos sie uzywwalo i to bylo ladne ... osobiscie 1920 , na calym screenie wygladapo prostu naprawde swietnie . Moze jestem inny ale takie maluskie okienka mi psuja tylko oczy :)
pozdro
ps jak mi powiesz ze od window mode 1024x768 leci wiekszy loot to to jestem sklonny zaczac grac na telefonicznej rozdzialce :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2010, 21:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
RafiS napisał(a):
Level cos ty sie czepil tego 1024 x768 ... :/ polowe tego ja na telefonie mam , fatalna rozdzialka na monitorach 14 " takei cos sie uzywwalo i to bylo ladne ... osobiscie 1920 , na calym screenie wygladapo prostu naprawde swietnie . Moze jestem inny ale takie maluskie okienka mi psuja tylko oczy :)
pozdro
ps jak mi powiesz ze od window mode 1024x768 leci wiekszy loot to to jestem sklonny zaczac grac na telefonicznej rozdzialce :D

ok, kto tam co woli. nie moge sie doczekac alienware m11x, 11 cali, crysis na max details :P mmm, thats it.

a co do loota...hmm, nie narzekam :wink: , chociaż średni zwrot mi spadł do 93,94% ostatnio :( (może przez to, że pokusiłem się o fullsreen na chwilę) :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2010, 21:53 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Popieram Levela, 1024x768 FTW !

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2010, 22:22 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
hehe, wreszcie sie Mutak pochwaliles, przyznam, ze wyglada nice :D tak to mozna grac, jeszcze dzwiek HOFa w 3D i nie chcialbym wogole tego pokoju opuszczac :mrgreen:

PS. ja tez gram w okienku, widze tak wszystko co mi potrzeba widziec i po co mam wiecej pradu jeszcze marnowac na wieksza rozdzialke ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2010, 23:19 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 106
Society: entropiaforum
Nick w grze: Gery
1024x768 ?? panowie nie wiem czy wiecie, ale postęp technologiczny naprawdę istnieje :D ja gram na rozdziałce 1600x1200 i jest w sam raz na te mizerne 24" :P a tak apropos tych niezałatwionych bugów (platy i moby), to jak ktoś już napisał, po to jest wyświetlanie opcji w grze, żeby nie trzeba było szukać po www, inaczej można całą grę przenieść na przeglądarkę ;) od razu przypomina mi się pierwsza z gier na daaaaaaaawne PC (jeśli tak można było nazwać Atari, ale na bank to było Personal Computer więc PC) wpisywało sie ja jako ciąg kodowy i po odpaleniu wyswietlały się napisy : Witaj graczu, wylądowałeś na wyspie, możesz udać się na północ, wschód i zachód, którą strone wybierasz ?

Trochę jednak to abstrahuje od teraźniejszości, więc i bugi powinny być poprawione w grze, bez angażowania w to minimalizera i www :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2010, 07:19 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Gerom napisał(a):
1024x768 ?? panowie nie wiem czy wiecie, ale postęp technologiczny naprawdę istnieje :D

Co z tego, ze istnieje :P po co mam płacić kupę kasy za nową kartę graficzną, żeby grać na wyższej rozdziałce, jak na starej mogę grać w nowe gry, na wysokich detalach, na rozdziałce 1024x768 :P.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2010, 10:04 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
XII napisał(a):

Poprawka, to nie jest duży telewizor ;)

Choć akurat w EU na 47" gra się beznadziejnie, zupełnie nie do tego stworzone... co innego PES :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2010, 13:38 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
to zależy kto co lubi i jaką rozdzielczość ma ten tv 47" ;) jak masz pixela cm x cm to nic dziwnego ;) a poza tym ja tego co widzicie używam głównie do oglądania filmów więc 111" z 3,8m + do tego odpowiednie nagłośnienie ;) robi niewyobrażalne wrażenie... lepiej niż w kinie :D cała sala twoja :P ...aha i puszczasz co chcesz :D i kiedy chcesz.
Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2010, 14:10 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
No właśnie wszystko kwestia upodobań i przyzwyczajeń - jak dla mnie to do filmów: 47" z 2,3m + DTS 6.1 (wyjątkiem jest PES); a do EU i "tym podobnych": 19" i słuchawki (koniecznie z bass boostem) - inaczej to już nie to samo i autentycznie mniejszą przyjemność z grania odczuwam. Ale są i tacy co mogą grać/oglądać na wszystkim i mają z tego taką samą radochę ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2010, 17:01 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
dokładnie, kwestia upodobań. Lecz niestety, tacy panowie jak XII, uważają się za lepszy ode mnie np, bo stać ich na 111 calowy ekran...a prawda jest taka, że gdyby mu przyszło od zera w życiu do czegokolwiek dojść, to by się zesrał...

nie każdy ma to szczęście, że dostaje od rodziców, bo oni czegoś się dorobili i przekazali to dzieciom w nieważne jakiej drodze. i nie należy ludzi oceniać pod tym względem.

Profil Offline
PostPost został usunięty przez ateush 29 Sty 2010, 22:20.
Powód: W związku z wydzieleniem dyskusji posty nieaktulane
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2010, 19:34 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 106
Society: entropiaforum
Nick w grze: Gery
michalpypek napisał(a):
Gerom napisał(a):
1024x768 ?? panowie nie wiem czy wiecie, ale postęp technologiczny naprawdę istnieje :D

Co z tego, ze istnieje :P po co mam płacić kupę kasy za nową kartę graficzną, żeby grać na wyższej rozdziałce, jak na starej mogę grać w nowe gry, na wysokich detalach, na rozdziałce 1024x768 :P.

Pypson, nie wiem o jakiej kupie kasy mówisz :D ale ja za swojego Radka HD4850 512 MB dałem 450 pln i to ponad półtorej roku temu :P więc szału nie ma, a obsługuje entropie na b.wysokich detalach :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2010, 22:18 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Pozwoliłem sobie na wydzielenie tego tematu.

I przy okazji przyznam, że ostatnio najczęściej gram w EU w oknie i rozdzielczości 1024x768 pomimo, że monitorek i sprzęt obsługuje 1920x1200. Tak mi po prostu wygodniej (można spokojnie podczas wykopywania lystu korzystać z przeglądarki lub robić na kompie coś innego).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2010, 23:30 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
lev ale życie na tym właśnie polega, że dostajesz coś tam po rodzicach czy od rodziców ;) oczywiście są przypadki kiedy trzeba od zera i nie powiem, że jest to łatwe. Nie rozumiem tylko twoich najazdów na mnie... nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz a tak dużo potrafisz powiedzieć, zadziwiające. Po rodzicach to nawet ty coś dostaniesz, nawet ty nie będziesz musiał od zera :) nie paniqj... aha i dla sprostowania nie uważam się lepszy od ciebie - kto w ogóle naopowiadał ci tych bzdur ? :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2010, 09:35 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
hmmmm, wielu z Was narzekało na przestarzały silnik brzydka grafę nie na obecne czasy itp, odkąd dali vu10 naraz się okazuje, że większość i tak lubi giercować w jakiejś rozdziałce z przed co najmniej 2 lat, nie bądźmy masochistami, sami sobie przyjemności wizualnych nie obniżajmy. Ja gram obecnie w rozdziałce 1440X900 z jednego tylko powodu, okno na moim 24" zostawia na tyle miejsca ze mieści się dodatkowo na pulpicie sopcast (przy kopaniu spoko mecze się ogląda). Full screen odpada jeszcze z powodów o których ktoś już wspomniał, mianowicie bug z kolorami przy przełączaniu. Nie mówcie jednak ze 1024X769 jest jakąs cool rozdzielczością. Wystarczy popatrzeć na screeny z ef np w kategorii hof jaka jest różnica w obrazie. Poza tym chyba na 1024 chat z mapą zajmuje z pół ekranu ;) co do mutaka i tych nieszczęsnych 111, imo lekkie zboczenie :P musi mieć kolega duże mieszkanie tzn 1 pokój zarezerwowany na kinowanie/entropiowanie ;D podsumowując co kto lubi :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2010, 09:48 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Gram w oknie i na min ustawieniach, po prostu przyzwyczajenie z dawnych lat chyba jak sie w wolfie, albo quaku configi robilo coby nawet najmniejsza przycinka ci fraga nie zabrala :mrgreen:

W eu tez nie lubie jak czasem mi przycina z jakichs tam powodow wiec w miare grania modyfikowalem na tyle config, aby dojsc do optymalnych ustawien i cieszyc sie plynnoscia gry w oknie.

A okno to podstawa duzo korzystam z przeglÄ…darki sprawdzajac cos czego nie wiem, a co jest mi aktualnie do czegos potrzebne :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2010, 10:02 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
wiesz niby tak, ale jeśli korzystasz z innych programów w trakcie grania w pe to albo kopiesz albo manufacturing uprawiasz, wtedy cięcia Ci nie przeszkadzają, bo chyba nie huncisz studiując gpw :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2010, 10:16 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Ciecia mi przeszkadzaja we wszystkim, po prostu lubie jak mi nic nie tnie podczas grania w jakÄ…kolwiek gre;]

Nie wiem moze jestem za stary aby CHCIEĆ podziwiać uroki dobrej oprawy gtraficznej i innych takich pierdółek.
Moze wogóle nie powinienem sie wypowiadać na ten temat, skoro mnie to nie obchodzi jak grafika wygląda (nie popadając w skrajnosci ofc). Może o tym to powinien moj syn pogadac bo on zawsze gra na max ustawieniach bo tak lubi, zresztą syn ma takiego kompa ze by poszło eu na max grafie, a ja nie mam takiego kombajna, i nie potrzebuje
EU mi dZiala, ET dziala,COD5 tez wiec wystarczy ;]

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2010, 15:12 
Mediocre
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 120
Nick w grze: Olga WITCH Aksolta
Mutak zawsze wiedziałam ,ze lubisz duże gabaryty :P XII :P

Btw. taka sala kinowa fajna sprawa .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2010, 15:17 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Aksolta napisał(a):
Mutak zawsze wiedziałam ,ze lubisz duże gabaryty :P XII :P

Btw. taka sala kinowa fajna sprawa .

leci na kasÄ™... leci na kasÄ™ <wskazuje palcem> ha ha ha :twisted: PHAIL :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2010, 16:36 
Mediocre
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 120
Nick w grze: Olga WITCH Aksolta
A co myślałeś Level ,że na urodę, hahha !

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2010, 16:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Aksolta napisał(a):
A co myślałeś Level ,że na urodę, hahha !

epic fail w obu przypadkach :lol: sprzedaje wszystkie twoje akcje :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2010, 16:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
na kase i na duze "gabaryty" :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Lut 2010, 09:46 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Skończcie ten wątek bo niepotrzebnie mi ego rośnie :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości

Panel
Skocz do: