Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Sty 2010, 20:56 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Witam

Mam prośbę do wszystkich, którzy zaczynają ( i nie są to ich piętnaste avatary): Jesli jesteście w mieście pozdrawiajcie zielone kropki po polsku (poza oczywiście pozdrawianiem w jakimkolwiek innym wybranym języku) a jak widzicie zieloną kropkę ma mapie w jakimś oddalonym miejscu od miasta to też pozdrawiajcie po polsku (UWAGA!: w przypadku przebywania na PVP4 z ładunkiem oresów po ujżeniu na radarze zielonej kropki spier.... jak najdalej :) )

pozdro i do zobaczenia gdzieÅ› tam :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Sty 2010, 23:05 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
no tak... tu sie zgodze ;) nieraz pisalem/handlowalem z avatarami, gdzie przy koncu zamiast esperanto typu "thx" slyszalem "dzieki" :) wnisek z tego...

polacy sa w EU, i nawet nie wiesz jak duzo ich jest... wiec badz zawsze gotowy :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2010, 14:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Poltropia
fajnie, ustalmy może jakiś tekst na przywitanie, np. "czy są tu ***** jacyś Polacy?" :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2010, 20:47 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Była taka historia z pvp4 kiedys... którys polak zobaczył 2 kropki zielone, chciał się przywitać, ale zanim zdążył to zrobic to zobaczył tylko "spier.dalamy" i już nie było nikogo na radarze :D

Polaków jest bardzo dużo w grze, ale nie wszyscy sie ujawniaja ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Sty 2010, 21:55 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
niestety obecnie "kropków" nie widać na pvp4, tak więc lipa z witaniem się tam :P
Ja mam skromnie w nicku wstawione PL tak wiec mało osób ma problem z identyfikacja mojej narodowości... No chyba, że mówimy o szwedach, którzy w połowie konwersacji z nimi, nie pytają czy przypadkiem ten skrót PL to od jakiegoś stanu w USA albo Portugalii...

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości

Panel
Skocz do: