Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 21:20 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
No więc... Ściągnąłem EU z torrentow, bo client mi mowil ze mam za malo miejsca ( mialem 37,5 gb ), zainstalowalem. Jednak przeciez i tak trzeba odpalic clienta. Więc odpalam i wciskam 'i accept' bo wyskoczył mi regulamin. No i wyskakuje cos takiego :

Image

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 21:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Sprawdź ile masz miejsca na dysku systemowym.
Instalka przechowuje gdzieś dane tymczasowe i pewnie wolne miejsce w ilości ok 3x rozmiar instalacji nie zaszkodzi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 22:09 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
No to potrzebuje jakies +10gb na dysku c. jedyne wyjscie to zmniejszyc dysk D i zwiekszyc C, ale nie mam do tego programu, a wiem ze sa, bo kiedys juz to robilem. moze ktos zna jakis program do tego służący ?.. wielkie dzieki za odp.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2010, 22:23 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
http://tinyurl.com/y9w4see

Miłego :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2010, 08:33 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
Miałem kiedyś podobny problem tylko,że uTorrent przed zapisaniem pliku mi dał taką wiadomość, a na dysku miałem 220 gb :twisted:. Napisałem na jednym forum. Ich odpowiedzi :

Cytuj:
Najprawdopodobniej masz partycję sformatowaną w starym systemie plików FAT - właśnie tam są takie ograniczenia podajże do 2 GB na plik.

Cytuj:
Dziwne ale chyba masz partycję w systemie fat 32.musisz sformatować na ntfs

Cytuj:
http://www.centrumxp.pl/WindowsXP/440,1,Konwersja_FAT32_na_NTFS.aspx

http://www.searchengines.pl/index.php?s ... 52450&st=0

google nie gryzie :-D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2010, 08:48 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
eh, jednak mialem za malo miejsca na c ;P pobawilem sie troche i mam +15gb no i launcher sie odpala. ale jak zaktualizowac gre ? Bo to chyba o to chodzi, bo widze tylko ''Entropia Universe is currently offline during a meintance ( bla bla bla )'' gdy sie chce zalogowac. Co z tym zrobic ? :F

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2010, 14:03 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
zalogujesz sie do gry, stworzysz swojego avatara, pobiesz moze tydzien po Calypso, po czym stwierdzisz ze jednak to klamstwa o tych calych "piniondzach". ktore idzie tu zarobic, zniechecony zbieraniem sweatu sobie odpuscisz. I jaki tu sens pomagania Ci, jak za pare dni juz nie bedzie po Tobie sladu? Ani nam lootpoola nie nabijesz, ani systemu nie wspomozesz...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2010, 17:18 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
ee? Lucky Fox chyba wstales lewÄ… nogÄ… a do tego masz objawy depresji.

co do tematu - problem rozwiazalem.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości

Panel
Skocz do: