Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2010, 21:18 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
HP: 0
Niedawno dowiedziałem się o istnieniu "gry"*, która całkowicie mnie zaintrygowała. Czy w końcu bozia usłuchała moich próśb dotyczących znalezienia jakiejś rozgrywki w, której nacisk kładzie się na coś innego niż tępe naciskanie spustu? Nie mogę przejść obojętnie koło takiej produkcji, po prostu muszę spróbować.

Poza tym liczę, że Entropia czymś mnie zainspiruje, od jakiegoś czasu tworzę pewną sesję, która dziać ma się w dalekim kosmosie a na dodatek głównym filarem rozgrywki ma być handel i gospodarka. Jestem pewien, że wyciągnę sporo ciekawych patentów z tej gry.

No nic, dość powiedzieć, że od teraz będziecie przez jeszcze długi czas musieli znosić takiego rozwydrzonego nastolatka co to wszystko chce wiedzieć zaraz, teraz, już. A jako, że w EU jeszcze nawet nie zagrałem... :wink:

PS Przejrzałem na razie pobieżnie większą część aktualnych poradników i muszę przyznać, że chyba będę potrzebował jakiegoś przewodnika. Tak, tak, wiem. Mentoring został wyłączony, ale mam cichą nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto znajdzie cierpliwość aby rzec kilka truizmów i odpowiedzieć na kilkadziesiąt moich głupich pytań.

PS2 Wyszło chaotycznie, czyli jak zawsze w moim stylu. :)

*Czy świat z własną, realną i co najważniejsze działającą gospodarką można nazwać grą?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2010, 22:15 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Wiesz, jakbym jeszcze grala, to chetnie bym ci 'pomentorowala'' :P Ale na pewno szybko kogos znajdziesz. Wydajesz mi sie bardzo sympatyczny ;)

Witamy na forum ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2010, 23:21 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
Cześć i witam, mimo ze jakiś czas nie gram już w EU, jedno wiem na pewno, ze tu "naciskanie spustu" jest równie dobrze tępe jak wszędzie indziej- RL tu ;p, z tym ze wszędzie indziej leci jakiś badziew zwany dropem lub (tu) loot-em, a tu ...jak masz szczęście i $.
Obrazkowe życie na forum zamarło od jakiegoś czasu, jak śmiem zauważyć, obserwując maniakalnie monotematyczne zachowania graczy tego forum, tego, bo po trzy stokroć uderzając w stół :"Po co te drugie!!" ;p
I nie żebym ja cie drogi nowy wypełniaczy MArkowych portfeli zniechęcał, oj nie, wręcz przeciwnie, gra jest wciągająca jak nic innego, masz czas hajs , no to masz EU
GL&1stATHL
LBD

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sty 2010, 01:10 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
Belutek napisał(a):
*Czy świat z własną, realną i co najważniejsze działającą gospodarką można nazwać grą?

Oj długo sobie wmawiałem, że to tylko gra, ale tak nie jest. To dziki zachód, gdzie większość dostaje po dupie, nieliczni zbijają fortunę, ale każdego ogarnia gorączka złota (lub co gorsza biała). Niektórzy wolą nazywać to po prostu kasynem, ale to moim zdaniem zbytnie uproszczenie. Zresztą do niedawna, każdego logującego się do EU witał slogan "It's not a game...".

Witamy na forum.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sty 2010, 07:20 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
Witaj na forum życze powodzenia w grze
Beliar co do wpłacania to tu się z tobą niezgodze ja gram w EU dawniej PE no już z 6 lat będzie i nigdy jeszcze niewpłacałem czyżbym miał noob luck być móże choć wątpie bo każdy dobrze wie że co MA da to odbierze z nawiązką :p

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sty 2010, 10:26 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
Piotrek napisał(a):
Beliar co do wpłacania to tu się z tobą niezgodze ja gram w EU dawniej PE no już z 6 lat będzie i nigdy jeszcze niewpłacałem czyżbym miał noob luck być móże choć wątpie bo każdy dobrze wie że co MA da to odbierze z nawiązką :p

Do jakiego mojego postu się odwołujesz?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sty 2010, 11:03 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Witaj na forum oraz w samum EU. Ostatnie nowe posty w dziale Powitania bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Miło zobaczyć, że dołączają do nas również normalni ludzie, ot taka odskoczania od standardowego powitania nowego użytkownika "jak tu mogem zarobic 1000$ w miesionc bo kolaga powiedzial ze sie da! piszcie szybko!"

:wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sty 2010, 12:08 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
de`Beliar napisał(a):
Piotrek napisał(a):

Domyślam się, że chodziło o post Enroda (też ma w nicku avatara "Beliar") 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sty 2010, 13:12 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
Witamy witamy i oczywiśćie POWODZENIA :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sty 2010, 13:56 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
No o post enroda mi chodziło

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sty 2010, 16:07 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
ateush napisał(a):
de`Beliar napisał(a):

Domyślam się, że chodziło o post Enroda (też ma w nicku avatara "Beliar") 8)

A sorry. Zapomniałem :).

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości

Panel
Skocz do: