Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Gru 2009, 22:10 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Cóż... Nowe VU i nowe kłopoty... tym razem po uruchomieniu pojawua się okienko ToU a po accept na sekundę pojawia się okienko Entropia Universe Login i nawet nie mam czasu obejrzeć czy system spełnia wymagania ... po prostu okno znika i dupa...

ma ktoś tak jak ja i oczywiście udało mu się to rozwiązać ... czy może pozostaje po prostu "sprzedać = oddać w dobre ręce za dodatkową opłatę związaną z biletem lotniczym tam i z powrotem" avka za grubą kasę (270k skilla jak nic ma .. znaczy mógłby mieć gdyby wpłacał i depozytował i scamował etc etc ach szkoda gadać)

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Gru 2009, 22:20 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Ma tak sporo osób.
Support nad tym pracuje.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Gru 2009, 22:25 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
ach ati ati... bez Ciebie to forum by padło.. to znaczy bez nas też ale ten twój spokój :)

naprawdę aż nerwy mi odeszły hihi :)

nooo ATI na psychoterapełtę EU :)))

pozdro

PS: czyli pozostaje czekać i czekać i czekać i czekać.. aż ktoś tam znajdzie brak ";" i wszystko poza lootami wróci do normy :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Gru 2009, 00:15 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Ok, jest rozwiązanie (moje, przesłałem do Supportu - mam nadzieję, że MA wrzuci patcha który automatycznie naprawi problem):

• Wchodzimy do katalogu "C:\Users\[użytkownik]\AppData\Local\Temp\Entropia.error"
  • Usuwamy wszystkie pliki (powinny być 2 lub 4: Entropia.log i .dmp oraz ClientLoader.log i .dmp)

Po tym zabiegu CL działa jak należy. Po ewentualnym crashu gry zapewne trzeba będzie powtórzyć tę operację.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Gru 2009, 00:36 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Kuchash
CvX! napisał(a):
Ok, jest rozwiązanie (moje, przesłałem do Supportu - mam nadzieję, że MA wrzuci patcha który automatycznie naprawi problem):

• Wchodzimy do katalogu "C:\Users\[użytkownik]\AppData\Local\Temp\Entropia.error"
  • Usuwamy wszystkie pliki (powinny być 2 lub 4: Entropia.log i .dmp oraz ClientLoader.log i .dmp)

Po tym zabiegu CL działa jak należy. Po ewentualnym crashu gry zapewne trzeba będzie powtórzyć tę operację.

Dzieki CvX udało sie, od siebie dodam, że w opcjach plików trzeba miec zaznaczone " Pokaż Ukryte", inaczej nie bedzie widać katalogu AppData. Pozdrawiam

Ok za wcześnie sie cieszyłem, akcetpacja EULA sie pojawia po zaakceptorani wskakuje okno logowania... wpisuje login hasło + Gold Card serial... postać jest w grze a ja widze tylko ekran logowania... i tak za każdym razem...
dodam że przy zalogowaniu na konto brata gra włączyła sie bez problemu...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Gru 2009, 00:52 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Uch, a to już inny błąd. Pisz support case, tylko tyle można na razie zrobić. :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Gru 2009, 11:48 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
ja nie mam problemow z CL ale zauwazylem jedno - instalator slabo informuje o bledach i wymaga wiekszej ilosci miejsca na dysku niz krzyczy - gdy jego jest odpowiedni nadmiar to wszystko jest jak najbardziej ok

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Gru 2009, 21:36 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Instalator ma tez tendencje do "nie odpowiadania", czyli nie reaguje na zadne komunikaty, wiele osob wtedy go wylaczalo i wlaczalo od nowa co powodowalo totalne spieprzenie calego zainstalowanego EU, takze cierpliwosci jezeli instalator nie odpowiada ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Gru 2009, 11:58 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
Piszę tutaj, żeby nie zaśmiecać. Ostatnio odinstalowałem (wywaliłem ręcznie, bo nie mógł znaleźć 'unistalla') Entropię, ale chcę znowu zacząć grać, jednak w trakcie ściągania wywala mi błąd, którego mi nie wytłumaczył:

Image

A to jest zawartość bin32 (zresztą taki jest chyba zawsze po 'zainstalowaniu' Entropii, ale jeszcze nie sciagnięciu tego całego patcha):

Image

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Gru 2009, 13:17 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
moja rada : nie pieprzyć się z tym instalatorem tylko pobrać full wersje zajmującą 3gb i nie będzie problemów....

Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez Piotrek 30 Gru 2009, 08:14.
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Gru 2009, 08:23 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
Kuchas niewiem czy dobrze napisałem twój nick ale mniejsza oto twój problem polega na tym że poprostu brakuje ci jedndgo być może kilku plików z pewnymi fragmentami mapy może ci je ktoś wżucić a jak to niepomoże to jedynie reinstal EU, ale jest tez trzecie pozwiązanie żeby napisać do MA by przesuneli ci avka tyle że wtedy musisz unikać tych miejsc kórych niemasz

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości

Panel
Skocz do: