Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 21 Gru 2009, 18:59 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
ZAKOŃCZONY proszę o zamknięcie za kilka dni

Witam wszystkich zapaleńców w temacie posiadania zwierzaka :)

Z okazji zbliżających się świąt Bożonarodzeniowych albo jak kto woli Nowego Roku postanowiłem zorganizować dość nietypowy event.

UWAGA!!! Jeśli nie jesteś posiadaczem zwierzaka, nie lubisz zwierzaków, masz w nosie ich los etc etc to nie czytaj dalej !!!

Event zatytułowany: "Daj mi loota dla Pieska lub Kota".

Główny cel: pal -> zakup karmy dla zwierzaków z przytuliska dla zwierząt w Głownie (przeglądarka-> Głowno, przytulisko)
Cel zostanie zrealizowany jak na moim koncie EU pojawi się 1k ped od darczyńców i biorących udział w evencie. Drugie 1k ped dokładam ja jeśli zbierze się pierwsze. :)

Zasady eventu:
Czas trawania: od dziś do 24:00 29-12-2009

Podział lootu: Organizowane będą tylko hunty z elementem w nazwie "Peds for Pupils", głównie przeze mnie ale i innych zachęcam jak będę offline. W przypadku lootu poniżej kosztów nie ma co dzielić ale... ALE jeśli loot będzie powyżej kosztów wtedy całą nadwyżkę dzielimy przez liczbę uczestników plus jeden nadmiarowy (czyli przytulisko).

Wszyscy darczyńcy nie biorący udziału w huntach są proszeni najpierw o priva do mnie i ich dary będa uwzględnione w całkowitym podsumowaniu.

[
]
ty zostawiam miejsce na kilka słów od mojej ukochanej

PODSUMOWANIE: Stan na teraz 469 PED coraz bliżej do 1k :)

pozdro

PS: Poza dobrą zabawą lubię ludzi uśmiechniętych a to daje naprawdę satysfakcję i uśmiech :)

PS2: Proszę o kontakt na PM ludzi którzy mają jakieś możliwości załatwić tanią ale bezpieczną karmę dla psów i kotów.

PS3: czy ktoś zna na tyle angielski aby to w miarę przyzwoicie przetłumaczyć bym mógł dodać na EF?

PS4:
to nasza labri (my mamy tygrysa labradorskiego w domu a tę zaadoptowaliśmy wirtualnie ale na spacery chodzimy :) )
524
525

Ostatnio edytowany przez Okta 05 Sty 2010, 17:24, edytowano w sumie 7 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Gru 2009, 00:58 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
okciuch bez huntu bo mi nie placa
ale daj nr konta to 200 ped przeleje

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Gru 2009, 09:10 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Dięki Martre :) Numer konta bezpośrednio dla schroniska jest na ich stronie natomiast jeśli miałeś na myśli dołączenie do eventu to jak się zalogujemy dam ci PMa z numerem do mnie :)

Podziękowania dla Nortberga :) Pirewszy hunt wyszedł ujemnie ale i tak coś z kieszeni wysupłał :)

pozdro

PS: pod wpływem sugesti ze strony innych przedłużam event do 29.12.2009 .

30.12.2009 jadę po odbiór karmy (właścicielka dość dobrego sklepu w łodzi zgodziła sę sprzedać bez marży :) )

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Gru 2009, 22:29 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Kolejne pedy dla Zwierzaków od "willa" -> podziękowania

mam już umówioną dobrą i w miarę tanią karmę i kwestia jest tylko ilości... mam nadzieję, że będzie tych kilogramów od groma :)

pozdro

PS: nie ociągać się proszę... każdy 1 ped jest cenny :) PM do mnie jak nie ma mnie online :)

aaaaa i pamiętajcie że event nadal trwa: dopisek "PEDs for Pupils" .. reszta zasad w pierwszym poście

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2009, 12:27 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Kolejne podziękowania dla "seryjnego" sponsora za 10 ped (niewiele ale zawsze - to prawie 1kg karmy )

Wieczorem jak tylko dam radę wrócić z Łodzi organizuję Hunt na srednie ambulimaxy (1 skok na E od Oshri Hearts)

UWAGA: WIECZOREM ZWIERZAKO HUNT :)
Zapraszam wszystkich z minimalnym wyposażeniem H400+104 lub alternatywa (silniejsze guny też wskazane).
Jesli guny będa takie same podział będzie równy jeśli znacznie różniące się powerem to w/g DMG z tym że jak kogoś killnie podczas bicia i padnie global/hof to też weźmie udział w podziale tego global/hofa.
Ponieważ Hunt jest dla zwierzaków to pierwszy global pójdzie na ten cel (global nie hof)
Jak padnie pierwszy global proszę nie zamykać okna lootu i podliczyć a następnie przekazać do mnie równowartość w pedach.

Pozdro i do zobaczenia wieczorkiem ok godziny 19:00 czasu polskiego

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2009, 13:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
witam, ja sie chetnie pisze o ile nie wpadna jacys niezapowiedziani goscie :) korssa skombinuje, a104 nie mam, ale jezeli ktos bylby w stanie pozyczyc (dam rownowartosc w tt+markup w zastaw) to chetnie, jakby mi sie nie udalo wpasc na hunt to i tak dosponsoruje pare kg karmy :mrgreen:

EDIT: najwyzej wezme a103 i tam odliczysz ile uznasz za stosowne z mojego lootu ;)

Ostatnio edytowany przez JIIIS, 26 Gru 2009, 14:59, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2009, 14:41 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
Postaram się być :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2009, 16:01 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Panowie i Panie :( z żalem zawiadamiam że Hunt przesunięty na późniejszą godzinę czyli na ok 22:00 ( mam pempkowe szwagra więc dopiero wrócę ok 21 do domu).

pozdrawiam i do zobaczenia na Huncie

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2009, 16:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Okta napisał(a):
Panowie i Panie :( z żalem zawiadamiam że Hunt przesunięty na późniejszą godzinę czyli na ok 22:00 ( mam pempkowe szwagra więc dopiero wrócę ok 21 do domu).

pozdrawiam i do zobaczenia na Huncie

jak dla mnie nawet lepiej, bo goscie przyjda, a nie bede ich wyganial za szybko ;) o tej godz. na pewno bede, nie popij za duzo, zebys w ambu trafial :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2009, 21:44 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Pas boiwie i panie niestety jesten nawalony jak Szapak więc proszę beze mnmie ALBO JUTRO SI E POIJAWIĘ ABH DOKOŃCZYĆ TEN TEMAT... ...ooooo cpslok się włączył buuuuuuu

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2009, 21:49 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
ja moge i dzisiaj, gdzie sie spotykamy? :D tez lekko nawalony, goscie dalej siedza, ale, gotowy :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Gru 2009, 11:06 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 130
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Ron Rufio Gabinn
Okta napisał(a):
Pas boiwie i panie niestety jesten nawalony jak Szapak więc proszę beze mnmie ALBO JUTRO SI E POIJAWIĘ ABH DOKOŃCZYĆ TEN TEMAT... ...ooooo cpslok się włączył buuuuuuu

pozdro

Mam nadzieje, że ze względu na powyższe (niech moc będzie z Tobą), evencik ma szansę wydarzyć się dziś, na który się piszę.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Gru 2009, 11:32 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Dziękuję Panowie i Panie za wyrozumiałeść :)

Jakoś udało mi się po ciężkiej nocy odzyskać sprawność bojową i za godzinkę się loguję czyli 12:30 i będę napastował tych online :) Zapraszam do oshri przy TP.

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Gru 2009, 12:53 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Huncik się odbył a pierwszy global był o wartości 54 ped.
Łącznie tego dnia udało mi isę zebrać 87 ped i trochę nutrio które wystawię na giełdę chyba że ktoś zaproponuje tutaj jakąś miłą ktotę.
Notrio - 5k w czystych opakowanych batonikach :)

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Gru 2009, 12:41 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
i kolejne 10 pedów wpadło :)

Czsu juz coraz mniej węc jeśli ktoś zamierza lub zamierzał cosik dołożyć ale nie ma szansy na udział w huncie albo z innych powodów nie zdąży to prosze o wysłanie na PMa kwoty to wyłożę za niego :)

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Gru 2009, 18:17 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Witam ponownie :)

Dzis o g. 19:00 zapraszam na huncik Zwierzakowy na spot Furor Adept oraz potem na Feffy najsilniejsze koło Aegis.

Jesli mnie nikt nie chwyci o 19 w TI to potem zapraszam do dołączenia na spocie Furora :) jak zbierze się silny sqad to alternatywnie flauxy Y, arenatroxy Y, Ossy .

pozdro

PS: event Zwierzakowy podsumowuję dzis o 23:00 .

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Sty 2010, 21:24 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Witam ponownie.

Z przyjemnoscią chciałem ogłosić, że za srodki zgromadzone na tym nietypowym evencie oraz dokłądając ze swojej kieszeni zakupiłem po w sumie przyjemnych negocjacjach w dwu sklepach karmy dla zwierzaków 110kg.

Po zapakowaniu bagażnika w samochodzie pojechaliśmy wraz z żoną do przytuliska, gdzie gorąco przywitały nas pieski szczekając, skomląc, popiskując, merdając ogonami, skacząc i oczywiscie podgryzając się o pierszeństwo przy płocie w pierwszym rzędzie.

Brzmiało to mniej więcej tak: hau hau hau wrahau... chociaż niektórzy swiadkowie twierdzą, że to było: cześć cześć cześć o obiad cześć o spacer grzyźć spacer gryźć o obad żuj żuj...

Labri wzięlismy na spacer a reszta mogła się delektować przepysznymi chrupkami :)

Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za udział w nietypowym evencie

Czymże byśmy byli bez takich milusińskich :)

pozdro

Specjalne podziękowania dla:
N.
w.
M
K.
P.
wypiszę całe nazwy avatarków jak sę zgodzą na publikowanie :)

a oto zdjęcia z wizyty i zabawy z Labri:

to moja roześmiana mordka przy ogrodzeniu przytuliska :)
552

tu Labri i kawałek mojej żony
553

a to Labri w pełnym biegu
554

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Sty 2010, 18:26 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2009
Gratuluję udanego eventu :wink: , mam nadzieję że jeśli jeszcze kiedyś będzie organizowane polowanie na taki cel to będę już mógł uczestniczyć , tymczasem muszę skillować swojego awatara

Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości

Panel
Skocz do: