Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 01:08 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Witajcie, nie widzę, żebyście mieli dział od problemów technicznych, wiec napisze tu. Dzisiaj zacząłem(chciałem zacząć) swoja przygodę z ta gra. Po przebytych problemach z niemożliwością automatycznego ściągnięcia patchy, wreszcie udało mi się cisnąc Launch. Moja radość nie trwała długo....gdy nacisnę przycisk Launch jest po prostu czarny ekran, kursor z tej gry, i muzyczka z gry i można tak sobie czekać =/ Wymagania, mój lapek spełnia nawet te zalecane. Jakieś sugestie?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 01:23 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
instalacja przebiegla pomyslnie ? bez bledow itepe ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 09:15 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Nic, nie wyskakiwało, był problem jedynie z patcherem, nie chciał mi ściągnąć jakiegoś pliku. Musiałem wszystkie updaty ściągać ręcznie i instalować.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 09:42 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 170
Society: EntropiaForum
Nick w grze: eryk erykgr erykxp
miałem podobnie na lapku
pomogło to :Uwaga, aby uniknąć problemów przy instalacji zalecane jest wcześniejsze pobranie i uruchomienie pliku vcredist_x86.exe
niestety musisz odinstalować EU i powtórzyć wszystko jeszcze raz :!:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 10:07 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
HP: 98
Society: Szukam
Nick w grze: Ri-L Vizier Kiataki
włacz monitor :wink:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 10:39 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
eryk napisał(a):
miałem podobnie na lapku
pomogło to :Uwaga, aby uniknąć problemów przy instalacji zalecane jest wcześniejsze pobranie i uruchomienie pliku vcredist_x86.exe
niestety musisz odinstalować EU i powtórzyć wszystko jeszcze raz :!:

Najpierw spróbuj bez odinstalowywania - powinno też ruszyć.
Czasami jakiś firewall może w tle blokować EU i też jest czarny ekran.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 12:25 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Zainstalowałem raz jeszcze i tym razem się samo zupdejtowało, i bez instalowania tego pliku zadziałało. Coś się musiało spieprzyć przy ręcznym patchowaniu. Dzięki za odpowiedzi ^^

Btw, jest jakaś inspekcja, czy cuś? Niby status serverów, jest online, ale jak chcę się zalogować to wyskakuje mi, że jest inspekcja >.>

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 12:50 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
Też mam tak czasami że inspekcja(maintance in progres).Ale ponowna próba zalogowania pomaga

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 14:20 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Eh, nie jest mi dane chyba w to zagrać. Już 2h próbuje się zalogować, ale ciągle niby inspekcja >.>

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 14:49 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
ten komunikat oznacza, ze klient nie moze sie polaczyc z serwerami. Pojawia sie podczas aktualizacji gry albo kiedy cos blokuje dostep. Skoro serwery dzialaja to wina lezy po stronie twojego kompa (firewall) lub dostawcy internetu ( blokada portow).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 15:15 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2009
Firewalla, nie mam, portów żadnych nie ma poblokowanych. Grałem już w setki mmo i nie było większych problemów. Dam sobie spokój z tą grą.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 15:44 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
ATi

ja mam tez ten problem , mam obecnie dwoch providerow w domu , dwa lacza . gralem na laczu o wysokiej przepustowosci ( nazwijmy to lacze A ) i coz kolo czerwca tego roku klapa , nie moglem sie polaczyc pewnego dnia . reinstalowalem Eu i kicha , kolega sie zlitowal i zalatwil innego providera (B) , na ktorym moge grac ale jest slaby sygnal i nieraz mnie wywala i czesto musze restartowc router,ale gram . Provider A jest szybki moge dzieki niemu sciagnac gre bardzo szybko (600kb/s) i co smieszne moge wejsc do gry ale tylko na max 2 minuty i pozniej loss connect dostaje . nie mam na innych laczach takiego problemu , probowalem na kilku provadierach , nie ma blokady portow ,ani firewalla sprawdzielem tez jak dzialaja inne kompy na tym laczu i maja to samo ,wejscie do gry dwie minuty i loss connect . jest to mysle juz winna gry albo niektorzy providerzy u siebie cos blokuja , chociaz zapiera sie ze nic takiego u nich nie moze byc , ale jednak cos jest .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 21:00 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
vizier napisał(a):
włacz monitor :wink:

:mrgreen: :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lis 2009, 22:45 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
viz ty tu nie kombinuj tylko wreszcie zloz ta app ;P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości

Panel
Skocz do: