Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2009, 13:55 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2009
Witam. Wiem,że był już taki temat ale w sumie odpowiedzi do mojego problemu nie znalazłem :? Chodzi o utworzenie konta na oficjalnej stronie. Chciałem założyć konto i przy pierwszej rejestracji użyłem maila na o2. Nie dostałem maila z potwierdzeniem rejestracji wiec poszukałem na forum poradę aby przy zakładaniu konta użyć adresu poczty gmail. Więc założyłem konto na gmail i chciałem zarejestrować się ponownie ale pokazuje mi że nie mogę bo z mojego ip już wysłano raz prośbę o rejestracje i mam maila sprawdzić. Tylko,że na starym mailu na o2 nic nie ma :x ani w odebranych ani w spamie,nic :? Co mam teraz zrobić? Bo ani nie mam maila ani nie mogę ponowić zakładania konta :evil:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2009, 14:02 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 122
Society: Poltropia
Jeśli chcesz aby ponownie wysłało Ci link aktywacyjny skorzystaj z formularza przypominania hasła:

https://account.entropiauniverse.com/su ... -password/
Cytuj:
No activation email?
Please make sure that the activation email has not been stopped by too strict spam filter configurations. Then, request a new activation email via the Password Recovery.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2009, 14:03 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
hast4don napisał(a):
Witam. Wiem,że był już taki temat ale w sumie odpowiedzi do mojego problemu nie znalazłem :? Chodzi o utworzenie konta na oficjalnej stronie. Chciałem założyć konto i przy pierwszej rejestracji użyłem maila na o2. Nie dostałem maila z potwierdzeniem rejestracji wiec poszukałem na forum poradę aby przy zakładaniu konta użyć adresu poczty gmail. Więc założyłem konto na gmail i chciałem zarejestrować się ponownie ale pokazuje mi że nie mogę bo z mojego ip już wysłano raz prośbę o rejestracje i mam maila sprawdzić. Tylko,że na starym mailu na o2 nic nie ma :x ani w odebranych ani w spamie,nic :? Co mam teraz zrobić? Bo ani nie mam maila ani nie mogę ponowić zakładania konta :evil:

zalozyc konto z innego kompa? u kuzyna, kumpla? :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości

Panel
Skocz do: