Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Paź 2009, 12:07 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2009
Witam jestem nowy w tej grze i mam kilka pytań do was .
1.oglądałem filmiki i czytałem u was w poradniku jak zbierać pot z potworów tych i dalej nie umiem.
2.czy na początku jak się tworzy postać i się wybiera kim ma być formal wojownik i inne czy to ma znaczenie ?
3.i o co chodz w tych skillach ?
proszę o niezwłoczną pomoc!
z góry dziękuje!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Paź 2009, 12:25 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
1. Potu, czyli sweatu JESZCZE się nie da zbierać, ta opcja zostanie uruchomiona niebawem. Zamiast sweatu można zbierać kamienie, dung i owoce, chodząc wolnym krokiem po całej planecie i obserwując podłoże.

2. Nie wybierasz profesji, możesz robić na co masz ochotę (tworzyć nowe przedmioty, czyli Craft, mining, czyli górnictwo no i hunt -- polowanie ). Możesz się skupić na jednej z nich, lub uprawiać wszystkie na raz :)

3. Dzięki skillom możesz używać bardziej zaawansowany sprzęt, mocniejsze giwery i crafcic bardziej wymagające przedmioty, czyli krótko możesz bardziej profitować, lub bardziej tracić. Skille też jako dobro fizyczne można sprzedać innym graczom za kase, lub kupić od innych graczy (też za kasę)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Paź 2009, 20:53 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
1. zbieranie potu jeszcze nie dziala
2. tu sie nie wybiera klasy postaci na poczatku, rozwijasz postac wedle wlasnego zyczenia, w kazdej chwili bedac np. hunterem mozesz sie zmienic w producenta (craftera), czy gornika (minera), czy fryzjera
3. w skilach chodzi o to, zeby je zdobywac, zdobywasz je np. polujac, im wiecej masz skilla tym lepszy sprzet mozesz uzywac i np. polowac na wieksze mobki

EDIT: hehe will, uprzedziles mnie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Paź 2009, 20:57 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2009
Witam ponownie :D teraz mam nowe problemy mam już 20 ped . dostałem jakieś buty guna za 3.8 ped i 250 naboi . i co teraz robić niby chodzę zabijam te potwory ale nic szczególnego jeszcze nie dostałem z nich nic :D narazie trzymać te pieniądze czy coś się opłaca z nimi zrobić ?
proszę o szybką odpowiedź :D
ps. nie będę tworzył nowego wątku aby nie zaśmiecać forum

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Paź 2009, 21:17 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
poluj na najslabsze potwory, np. Daikiba Young, Sabakuma Young, Snablesnot Male Young

a co szczegolnego chcialbys, zeby wypadlo z nich? trzeba sie sporo napolowac, zeby cos szczegolnego wypadlo (setki, czasem tysiace potworkow), glownie wypada amunicja, welna, skory, olejki ;) co jakis czas cos ciekawszego, np. jakas czesc zbroi, bardzo rzadko cos bardzo ciekawego ;)

trzymajac pieniadze to nic nie robisz ;) albo kupujesz sprzet i polujesz, albo kupujesz sprzet i kopiesz (ale tu za malo gotowki masz), albo handlujesz i zwiekszasz kapital (tez masz za malo gotowki) ;) polujac/kopiac liczysz na szczescie, ze dostaniesz wiecej niz zainwestowales, handlujac to wiadomo, jak z handlem, zalezy jak pokombinujesz ;)

PS. prosze nie prosic o niezwloczna/szybka/natychmiastowa/itp. odpowiedz, jak mamy czas to odpowiadamy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Paź 2009, 21:21 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
zabiłem setki tysięcy daikib young-provider i jeszcze ani razu nie dostałem niczego ciekawego, prócz Empty Skill Implanta i paru globali...chociaż, należe do grupy "pechowcy" w kwestii loota, tak więc się nie sugeruj :P Moby jakie możesz ubić na swoim poziomie raczej niczego ciekawego już nie dają. Spóźniłeś się o 5 lat:P

masz 20 ped, może coś pohandluj, bo na huncie w chwilę to stracisz.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Paź 2009, 21:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Level napisał(a):
zabiłem setki tysięcy daikib young-provider i jeszcze ani razu nie dostałem niczego ciekawego, prócz Empty Skill Implanta i paru globali...

gosc dopiero zaczyna, wiec dla niego np. i czesc zbroi Pixie bedzie pewnie ciekawa, chyba, ze "cos ciekawego" mial wlasnie na mysli jakas droga rzecz :D to wtedy faktycznie nie bardzo, ale tez zalezy co rozumie przez drogie, bo np. Opallo SGA moznaby tak trafic, a cena aktualnie ~200 PED, Pixie SGA tez nie najgorzej stoi

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Paź 2009, 22:05 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2007
HP: 0
Dajki tez czasem sypia

http://www.entropiaforum.com/gallery/sh ... 18620&c=22

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Paź 2009, 22:52 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Dareko75 napisał(a):

to to tak, HOFa to i Turp potrafi sypnac ;) ale mowimy o "wartosciowych przedmiotach" ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości

Panel
Skocz do: