Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 15:42 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Naprawdę temat się świetnie rozkręcił, dużo ciekawych teorii i przemyśleń wielu starszych graczy, że też wam się chce pamiętać takie rzeczy :)
Ja tylko dorzucę troszkę do posta od JC odnośnie wypłat i posuchy po nich. Miałem dokładnie to samo, raz wypłaciłem 12k ped, zostawiłem sobie 1kped i dość sporo sprzętu, wartość około 2k ped, kilka dni po tym jak pieniążki przyszły na moje konto stała się rzecz bardzo dziwna, mianowicie na glob chacie nie pojawiał się już mój nick, chociaż nie zmieniłem; guna/armora/skilli/moba/sposobu polowania.
Skończyło się i tyle, od tak, kara od MA za wypłacenie.
Trwało to dobre 8 miesięcy, niezłe się wtedy ukombinowałem żeby nie polegnąć finansowo. Po tym czasie kara została zdjęta( prawdopodobnie nowe VU wtedy weszło ale nie jestem pewien, zaczął mi system normalnie oddawać, duży Hof(8,6k ped z drona) i kolejna wyplata (7k ped) i znowu powtórka ww sytuacji, dlatego już nic mnie nie zdziwi ze strony MA, że ręcznie sterują lootem bądź dają itemy swoim avatarom aby na tym zarobić, w końcu jest kryzys, maja 47% mniej wpłat niż przed nim, a koszty pracownicze się nie zmieniły, skądś muszą pozyskać pieniądze na wypłaty.
Powiedzcie sami, czy gdybyście mieli możliwość zarobienia dodatkowej kasy prowadząc taką firmę nie zrobilibyście tego?

Miłej niedzieli

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 16:17 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
W pełni się zgadzam z Tobą Ice, w dodatku sam o tym pisałem dość niedawno tylko nieco w innym kontekście.
Każdy z nas skubałby klientów, bo ta gra stałaby się naszym sposobem na życie i źródłem dochodów, dopóki znajdą się grający i wpłacający...można robić wszystko, a że to jedyny tego typu produkt...MA robi co chce bo i tak nie upadnie, przynajmniej jeszcze nie przegięli dostatecznie aby ludzie odeszli.

Zmiana platformy i opcja:"planety" są doskonałym i bardzo przemyślanym zabezpieczeniem na wypadek powstania konkurencyjnego MMOG, albowiem niedoszli czy też obecni developerzy zainteresowani nowym sektorem MMOG czy też nowym gatunkiem MMOG jaki zapoczątkowała Entropia, czyli RCE MMO, prędzej dołączą do MA i stworzą własną planetę, gdyż szkoda im będzie czasu i środków na stworzenie bardzo sprawnej i rozwiniętej platformy od podstaw. MA stało się w zasadzie bogiem.
W dodatku my też możemy spróbować i czerpać z tego korzyści :wink: Chyba, że o czymś nie wiem.

I druga bardzo ważna rzecz....klątwa wypłaty.

Jestem kolejną osobą, która w 100% zgadza się z tym, iż po oficjalnej wypłacie dzieje się coś niedobrego i naprawdę trzeba się nieźle nagimnastykować (obecnie już raczej jest to niemożliwe...MA chyba wysłuchało nie tylko moich próśb co do loot systemu...szkoda tylko, że zwrot jest na poziomie dosłownie! 25%-90%(przy czym próg około 75% jest bardzo rzadko przekraczany) aby nie zbankrutować.
Kiedy się sprzedawało pedy...tego efektu nie było. Ba...pamiętam nawet motywy kiedy to po zakupieniu pedów był lepszy loot :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 16:20 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
niekoniecznie koszty się nie zmieniły, wszak nowy silnik juz jest i połowę programistw grafików itp mogli na zieloną trawkę posłać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 16:46 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
a czy nie sadzicie, ze "klatwa wyplaty" moze miec tez inne uzasadnienie? scenariusz taki mniej wiecej: gracie i jest zle przez jakis czas (czyli zbiera sie wam na dobrego hofa, zakladajac, ze system liczy zyski/straty gracza i na tej podstawie daje pozniej i zabiera), trafiacie duzego hofa, niech bedzie te 6-8k, czyli nadszedl czas oddania przez system starconych pedkow, to byl szczyt dobrego okresu, teraz myslicie, mam sporo gotowki wyplace po co mi tyle w grze, wyplacacie, gracie, tracicie, narzekacie, ze to po wyplacie trafiliscie na czarna liste, a bycmoze po tym hofie zaczal sie kolejny zly okres, az do nastepnego hofa, do ktorego dociagniecie na resztkach gotowki jak Ice, albo jak inni wplacicie, i po jakims czasie traficie HOFa, wtedy jest wyjasnienie, ze to dzieki wplacie skreslili Was z czarnej listy ;) ot takie inne wytlumaczenie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 17:08 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Iceman napisał(a):
Naprawdę temat się świetnie rozkręcił, dużo ciekawych teorii i przemyśleń wielu starszych graczy, że też wam się chce pamiętać takie rzeczy :)
Ja tylko dorzucę troszkę do posta od JC odnośnie wypłat i posuchy po nich. Miałem dokładnie to samo, raz wypłaciłem 12k ped, zostawiłem sobie 1kped i dość sporo sprzętu, wartość około 2k ped, kilka dni po tym jak pieniążki przyszły na moje konto stała się rzecz bardzo dziwna, mianowicie na glob chacie nie pojawiał się już mój nick, chociaż nie zmieniłem; guna/armora/skilli/moba/sposobu polowania.
Skończyło się i tyle, od tak, kara od MA za wypłacenie.
Trwało to dobre 8 miesięcy, niezłe się wtedy ukombinowałem żeby nie polegnąć finansowo. Po tym czasie kara została zdjęta( prawdopodobnie nowe VU wtedy weszło ale nie jestem pewien, zaczął mi system normalnie oddawać, duży Hof(8,6k ped z drona) i kolejna wyplata (7k ped) i znowu powtórka ww sytuacji, dlatego już nic mnie nie zdziwi ze strony MA, że ręcznie sterują lootem bądź dają itemy swoim avatarom aby na tym zarobić, w końcu jest kryzys, maja 47% mniej wpłat niż przed nim, a koszty pracownicze się nie zmieniły, skądś muszą pozyskać pieniądze na wypłaty.
Powiedzcie sami, czy gdybyście mieli możliwość zarobienia dodatkowej kasy prowadząc taką firmę nie zrobilibyście tego?

Miłej niedzieli

JIIIS napisał(a):
a czy nie sadzicie, ze "klatwa wyplaty" moze miec tez inne uzasadnienie? scenariusz taki mniej wiecej: gracie i jest zle przez jakis czas (czyli zbiera sie wam na dobrego hofa, zakladajac, ze system liczy zyski/straty gracza i na tej podstawie daje pozniej i zabiera), trafiacie duzego hofa, niech bedzie te 6-8k, czyli nadszedl czas oddania przez system starconych pedkow, to byl szczyt dobrego okresu, teraz myslicie, mam sporo gotowki wyplace po co mi tyle w grze, wyplacacie, gracie, tracicie, narzekacie, ze to po wyplacie trafiliscie na czarna liste, a bycmoze po tym hofie zaczal sie kolejny zly okres, az do nastepnego hofa, do ktorego dociagniecie na resztkach gotowki jak Ice, albo jak inni wplacicie, i po jakims czasie traficie HOFa, wtedy jest wyjasnienie, ze to dzieki wplacie skreslili Was z czarnej listy ;) ot takie inne wytlumaczenie ;)

I tak to wyglada w rzeczywistości. To bzdura, że pracownicy MA siedza i analizuja kto i czy jest na plusie, komu by tu cos zabrac, wpisac na czarna liste, odciac looty. Lootem steruja algorytmy, to jest wszystko zaprogramowane, nikt nie siedzi i nie steruje tym recznie. Zapewne jest to możliwe i czasem sie zdarza, że MA czymś manipuluje bo czemu by nie jak moga odniesc z tego jakas korzysc, ale napewno nierobia tego nagminnie jak wiekszosc uważa. To by bylo po prostu nieefektywne i bardzo kosztowne, żeby tak wszystkim recznie sterować. Przeciez przy kilkunastu tysiacach graczy musieliby zatrudniac kilkanascie osob zajmujacych sie tylko i wylacznie "sterowaniem" lootem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 17:43 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Kedzior napisał(a):

I tak to wyglada w rzeczywistości. To bzdura, że pracownicy MA siedza i analizuja kto i czy jest na plusie, komu by tu cos zabrac, wpisac na czarna liste, odciac looty. Lootem steruja algorytmy, to jest wszystko zaprogramowane, nikt nie siedzi i nie steruje tym recznie. Zapewne jest to możliwe i czasem sie zdarza, że MA czymś manipuluje bo czemu by nie jak moga odniesc z tego jakas korzysc, ale napewno nierobia tego nagminnie jak wiekszosc uważa. To by bylo po prostu nieefektywne i bardzo kosztowne, żeby tak wszystkim recznie sterować. Przeciez przy kilkunastu tysiacach graczy musieliby zatrudniac kilkanascie osob zajmujacych sie tylko i wylacznie "sterowaniem" lootem.

Zgadza się Kędzi, nikt tym ręcznie nie steruje, byłoby to bez sensu, Mutak pisał że MA steruje ręcznie lootem, miał na myśli że jest on ustawiany jako parametry algorytmu i resztą się już zajmuje ten algorytm, jak czytałem wypowiedzi niektórych osób do tematu Mutaka to miałem wrażenie że słowa "sterowany ręcznie" zostały przez niektórych odebrane jako "sterowanie przez ludzi w czasie rzeczywistym". Nie będę tu spekulował jak jesteśmy podzieleni w tych grupach ale na pewno tak że jedni tracą inni zyskują a potem zmiana ale co jak gdzie i dlaczego to już nikt oprócz MA tego nie wie

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 20:10 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
jezuuu, może ktoś to wreszcie z tych negujących forumowiczów zrozumie że ręcznie nie znaczy że siedzi 1:1 ludzik i pilnuje drugiego ludzika!!!! ręcznie to znaczy właśnie pomijając jak kędzior napisał algorytmy, spróbujmy policzyć ile potrzeba ludzików na 1k avków? załóżmy że wpada 10% do "ręcznego liczenia" podpadniętych awków, daję to sumę 100 z podpadniętych 1k avków, czyli niecały 1 na 1h (10 na 8h) dziennie, czyli 300 miesięcznie na 1 outsourcingowego ciapatego który siedzi w bombaju i obserwuje co się dzieje, naprawdę nie trzeba zastępów i rzeszy ludzi na tego typu zachowania. Sami mówiliście że gra max 10k graczy, to czysta matematyka, komuś dać komuś zabrać. NIE ZNACZY to oczywiście że MA stosuje to dla każdego konta! przemyśleć to przetrawić i dopiero się wypowiadać

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 20:28 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Chudy napisał(a):
jezuuu, może ktoś to wreszcie z tych negujących forumowiczów zrozumie że ręcznie nie znaczy że siedzi 1:1 ludzik i pilnuje drugiego ludzika!!!! ręcznie to znaczy właśnie pomijając jak kędzior napisał algorytmy, spróbujmy policzyć ile potrzeba ludzików na 1k avków? załóżmy że wpada 10% do "ręcznego liczenia" podpadniętych awków, daję to sumę 100 z podpadniętych 1k avków, czyli niecały 1 na 1h (10 na 8h) dziennie, czyli 300 miesięcznie na 1 outsourcingowego ciapatego który siedzi w bombaju i obserwuje co się dzieje, naprawdę nie trzeba zastępów i rzeszy ludzi na tego typu zachowania. Sami mówiliście że gra max 10k graczy, to czysta matematyka, komuś dać komuś zabrać. NIE ZNACZY to oczywiście że MA stosuje to dla każdego konta! przemyśleć to przetrawić i dopiero się wypowiadać

Pozwolę sobie odpisać:
to czemu sam XII tego nigdy nie napisał i wprowadzał ludzi w błąd ? wielokrotnie mówił o ręcznym sterowaniu...wiecznie zarzucając mi że go nie rozumiem kiedy mówiłem, że chodzi o algorytmy a nie tak jak wielokrotnie mówił:"ręcznie".

Sorry ale wpadliście na coś o czego sam autor jeszcze nie przyznał...ba...mało tego...wielokrotnie wspominał, że ręcznie mu ustawili taki ***** loot, lub coś w ten deseń...

Jeżdżenie po ludziach w takiej sytuacji jest nie na miejscu...teorie XII znam od paru lat i wiecznie mówił tylko "ręcznie", nic ponad to...ani słowa o algorytmach. Dlatego dochodziło do nieporozumień...nie wierzę, aby przez ostatnie ileś postów zapominał o tym wspomnieć...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 20:50 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Level napisał(a):
Chudy napisał(a):

Pozwolę sobie odpisać:
to czemu sam XII tego nigdy nie napisał i wprowadzał ludzi w błąd ? wielokrotnie mówił o ręcznym sterowaniu...wiecznie zarzucając mi że go nie rozumiem kiedy mówiłem, że chodzi o algorytmy a nie tak jak wielokrotnie mówił:"ręcznie".

Sorry ale wpadliście na coś o czego sam autor jeszcze nie przyznał...ba...mało tego...wielokrotnie wspominał, że ręcznie mu ustawili taki ***** loot, lub coś w ten deseń...

Jeżdżenie po ludziach w takiej sytuacji jest nie na miejscu...teorie XII znam od paru lat i wiecznie mówił tylko "ręcznie", nic ponad to...ani słowa o algorytmach. Dlatego dochodziło do nieporozumień...nie wierzę, aby przez ostatnie ileś postów zapominał o tym wspomnieć...

Level, studiujesz informatykę i jeszcze się nie przestawiłeś na myślenie informatyka? Przecież taki człowiek w ogóle inaczej mówi, pisze. Muti napisał ręcznie bo nawet przez myśl mu nie przeszło ze ktoś pomyśli iż to jest ręcznie sterowane w taki sposób że ktoś tam siedzi i looty rozdaje. A ręcznie w odniesieniu to avka Mutaka to chodzi że ma ustawiony zwrot np 15-50% w algorytmie i choćby nie wiem co robił to i tak tego nie zmieni gdyż ktoś z MA musi to przestawić i tyle. Pamiętaj w tej grze nie ma równości, są równi, równiejsi i avki ze zwrotem Mutiego. Kto nie wierzy jakie zwroty ma Mutak niech się wybierze z nim na hunta w teamie, to zobaczycie o czym mówie.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 20:55 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 161
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
Natomiast wg mnie to wyglÄ…da tak:

Początkowo każdy nowy gracz jest przydzielany do jednego worka z oznaczeniem "noob". Tutaj każdy ma takie same szanse (i tutaj jest fajnie, gdyż grając z sensem jest spora szansa na ten przysłowiowy noob luck) , przez pewien czas.

Po upływie tego czasu, sprytny algorytm, na podstawie wpłat/wypłat, czasu spędzonego w grze, oraz innych ciężkich do odgadnięcia kryteriów, przerzuca danego delikwenta z grupy "noob", do jakiejśtam innej.

Oprócz grupy "noob", jest jeszcze ta grupa "chosen ones" i tutaj niestety nie dodaje już sam algorytm, myślę, że żeby do tej grupy wejść, trzeba spełniać wymagania algorytmu, a oprócz tego, robić PRową robotę dla MA, lub wpłacić niesamowitą kasę. Trzeba czymś się wyróźnić.

Ile jest tych grup, ciężko powiedzieć, natomiast o to, że są, mógłbym się założyć.

Jeśli jest to prawda, to sterowanie "ręczne" odbywa się następująco.

Jest od tego 1 słownie jeden, gość (aczkolwiek czy jest to człowiek, to już nie byłbym taki pewny, równie dobrze może to robić kolejny skrypt) który ma suwaki dotyczące zwrotu dla całej danej grupy. Nie raz spotkaliśmy się z sytuacją, np w socu, o cholera, ależ dzisiaj wszystko sypie krzyczy kilku, z kolei dla jednego lub dwóch, jest to jeden z najbardziej gównianych dni. Po prostu, jesteśmy w innej grupie.

Komentarze mile widziane :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 20:56 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
coś mi przyszło do głowy, - i - daje + :) kto ma mega minus niech sie z mutim spyknie :P taka śmieszna dygresyjka hehe

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 20:59 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Iceman napisał(a):
Level napisał(a):
Pozwolę sobie odpisać:

Level, studiujesz informatykę i jeszcze się nie przestawiłeś na myślenie informatyka? Przecież taki człowiek w ogóle inaczej mówi, pisze. Muti napisał ręcznie bo nawet przez myśl mu nie przeszło ze ktoś pomyśli iż to jest ręcznie sterowane w taki sposób że ktoś tam siedzi i looty rozdaje. A ręcznie w odniesieniu to avka Mutaka to chodzi że ma ustawiony zwrot np 15-50% w algorytmie i choćby nie wiem co robił to i tak tego nie zmieni gdyż ktoś z MA musi to przestawić i tyle. Pamiętaj w tej grze nie ma równości, są równi, równiejsi i avki ze zwrotem Mutiego. Kto nie wierzy jakie zwroty ma Mutak niech się wybierze z nim na hunta w teamie, to zobaczycie o czym mówie.

Towarzyszu...a czy wziąłeś pod uwagę fakt iż może wypowiadam się za ludzi którzy nie mają nic wspólnego z informatyką a nie chce im się posta pisać ? (swoją drogą XII tez nie ma). Nie tylko informatycy siedzą na tym forum...są tu też osoby kompletnie nie obyte w tym temacie...na to chciałem zwrócić uwagę, ale chyba po raz kolejny poległem przeceniając IQ rozmówców:P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 21:01 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
chudy, od poczatku vu huncimy z mutim to samo, te same moby, ten sam podobny zwrot ;P
dosc powiedziec, ze wdupilem od vu10 9k ped ;)
muti pewnie wiecej ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 23:00 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Dobra Panowie to ja jeszcze coÅ› powiem :) napiszÄ™...

Ja nie mówię, że chcę mieć same kokosy w grze czy zarabiać na niej. Mi po prostu wydaje się, że byłoby fajniej i przyjemniej gdyby traciło się np. 3k i dostawało się 2.5k (nie koniecznie w jednym hofie, może być kilka globów które dałyby +2.5k w stosunku do strat) to i tak daje stratę -500... każdy byłby zadowolony - owca cała i wilk syty ;) oczywiście taki manewr w np. tydzień lub w miesiąc dla wolniej przepalających...

Dziś mamy tak, że jesteśmy w plecy 20k i dalej wpadamy w dołek ciągle tracąc... powoli zatracamy nawet nadzieję, że coś dostaniemy. Czy taki ma cel MA?

Druga rzecz... tracimy, a dalej gramy i tracimy - to jest w tym wszystkim najgorsze... Dlaczego tak się dzieje? Proponuję zacząć rozwijać ten kierunek sprawy.
Dodatkowo można sobie pogadać o swoim zachowaniu w grze... tu mam na myśli to co robimy w grze z rożnego typu rzeczami, np. co robimy z lootem, co robimy jak dostaniemy globa czy hofa jak polujemy to walimy wszystko po kolei czy wybieramy sobie moba, itp... może to będzie istotne i do czegoś nas to zaprowadzi lub przynajmniej wskaże kierunek... Ja obstawiam, że w grze jest tak zorganizowana polityka psychologiczna, że każdy gracz robi to samo przynajmniej w 98% - są bodźce które na nas wymuszają pewne określone zachowania. To też może być ciekawy temat do rozmowy ;) Zachęcam utworzyć nowy wątek lub kontynuować go tu ;)

Zdrów!

Level napisał(a):
Towarzyszu...a czy wziąłeś pod uwagę fakt iż może wypowiadam się za ludzi którzy nie mają nic wspólnego z informatyką a nie chce im się posta pisać ? (swoją drogą XII tez nie ma). ...

lvl ja jestem informatykiem i pracuje jako informatyk, administrator baz danych, a do tego sieci LAN w firmie (90 kompów). To tak dla informacji Twojej bo jak dobrze zrozumiałem to Twoim zdaniem nie mam nic wspólnego z informatyką? :)

Co do lota sterowanego ręcznie wyjaśniam, że chyba każdy zdrowy i na czasie człowiek wie, że są kompy, że da się je programować, że wystarczy sobie ustawić parametr TYLKO RAZ :) by wynik się powtarzał bezustannie ;). Pisząc ręcznie miałem namyśli dosłownie to co napisał Ajsik, a upraszczając to do jednego zdania... być może odbywa się to tak, że raz na tydzień jakiś frajer z MA ustawia wg wytycznych z góry ;) określonej grupie ludzi którzy przeszli selekcję wg wytycznych z góry ;) luck factor na minimum co w rezultacie daje zwroty 50% i poniżej... to tyle... resztą zajmuje się algorytm dystrybucji lootu. Oczywiście grupy ludzi profitujących i tracących muszą jakoś wyłaniać, wykorzystując zapewne do tego celu bieżącą statystykę graczy lub nawet aktywność na EF ;)

Ostatnio edytowany przez XII, 27 Wrz 2009, 23:19, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 23:16 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
XII napisał(a):
Level napisał(a):
Towarzyszu...a czy wziąłeś pod uwagę fakt iż może wypowiadam się za ludzi którzy nie mają nic wspólnego z informatyką a nie chce im się posta pisać ? (swoją drogą XII tez nie ma). ...

lvl ja jestem informatykiem i pracuje jako informatyk, administrator baz danych, a do tego sieci LAN w firmie (90 kompów). To tak dla informacji Twojej bo jak dobrze zrozumiałem to Twoim zdaniem nie mam nic wspólnego z informatyką? :)
Yep.

Oh, to coś nowego, nie wiedziałem o tym, czyli popełniłem katastrofalny błąd. Poniosłem w takim razie klęskę. W jakiej formie sobie życzysz przeprosiny za oczernianie Twojego wizerunku ?

btw...ten post był dobry, w końcu konkret...trzeba było od razu że mamy wspólny cel i marzenie...eh...usunę się z cień w takim razie, nie sądziłem, że po raz kolejny przegram. Jest mi głupio.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 23:20 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
lvl, przeczytaj mojego posta jeszcze raz bo dodałem kilka rzeczy ;) tj. przeszedł VU ;)

poza tym lewelq nie musisz mnie przepraszać w końcu miałeś prawo być niedoinformowany :D zawsze Cię lubiłem i tak pozostanie... lol ;) bez skojarzeń proszę! :)

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2009, 23:49 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
XII napisał(a):
lvl, przeczytaj mojego posta jeszcze raz bo dodałem kilka rzeczy ;) tj. przeszedł VU ;)

poza tym lewelq nie musisz mnie przepraszać w końcu miałeś prawo być niedoinformowany :D zawsze Cię lubiłem i tak pozostanie... lol ;) bez skojarzeń proszę! :)

Zdrów!

<nerwowo przeciera gąbką spocone czoło> ok

XII napisał(a):
Co do lota sterowanego ręcznie wyjaśniam, że chyba każdy zdrowy i na czasie człowiek wie, że są kompy, że da się je programować, że wystarczy sobie ustawić parametr TYLKO RAZ :) by wynik się powtarzał bezustannie ;). Pisząc ręcznie miałem namyśli dosłownie to co napisał Ajsik, a upraszczając to do jednego zdania... być może odbywa się to tak, że raz na tydzień jakiś frajer z MA ustawia wg wytycznych z góry ;) określonej grupie ludzi którzy przeszli selekcję wg wytycznych z góry ;) luck factor na minimum co w rezultacie daje zwroty 50% i poniżej... to tyle... resztą zajmuje się algorytm dystrybucji lootu. Oczywiście grupy ludzi profitujących i tracących muszą jakoś wyłaniać, wykorzystując zapewne do tego celu bieżącą statystykę graczy lub nawet aktywność na EF ;)

I w tym momencie się w 1000% zgadzam. Moja kolejna porażka, że sam na to nie wpadłem iż o to Ci chodzi...ładnie się stoczyłem na dno, odbieram sobie prawo głosu i obiecuje więcej nie wprowadzać chaosu na forum.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Wrz 2009, 19:21 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Na tych dwóch to zawsze można liczyć ;) Dobry kabaret byście tworzyli :) Takie Ani mru mru w wydaniu EU "No loot" polecam na nazwę:D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Wrz 2009, 19:36 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Mortifer napisał(a):
Na tych dwóch to zawsze można liczyć ;) Dobry kabaret byście tworzyli :) Takie Ani mru mru w wydaniu EU "No loot" polecam na nazwę:D

hyhy

oj, ostrożnie bo zacznie ktoś złośliwy ( a wiem kto byłby do tego zdolny :oops: :P ) temat i konkurs na najfajniejszą, najśmieszniejszą nazwę duetu XII & Level...a tego nie chcemy :P
Nagroda...200ped ?:P Ale chyba mort już wygrał :D "no loot" ma bardzo głęboki przekaz i wiele znaczeń w odniesieniu do naszego duetu :D W zasadzie wiele o nas mówi.

Chociaż...dobrze jest się z siebie pośmiać hyhy, jak mawiał Konfucjusz "Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych." :wink: to tak a propos dzisiejszej rocznicy+lekkie nawiązanie do naszych postów :)

"Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść."

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Wrz 2009, 20:57 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Level napisał(a):

"Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść."

Skoro nigdy nie upadamy to po co mamy potrafić sie podnieść...

Skoro to, że nigdy nie upadamy może być błędne to i założenie że potafimy się podnieść też może być błędne...

Ani w jednym ani w drugim przypadku nie ma chwały w tym, że potrafimy upaść albo, że upadamy ale nie potrafimy się podnieść...

..." BLA BLA BLA" "Największym powodem do chwaliły nie jest to, że robimy codziennie kupkę do klopa, ale to, że potrafimy wejść do klopa po tym jak wcześniej był w nim sąsiad..."

pozdro

hahah SRY lvl wzięło mnie (i nie piję do ciebie tylko do logiki)

PS: Po VU10 na combibo koło PA nie zauważyłęm zmiany w sposobie lootowania ale dopiero kilka rundek zrobiłem :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Wrz 2009, 21:45 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
dziwne, że razem chodzą i razem zlutowali naj-uber itemy w grze :P PRZYPADEK w sumie ;) przecież każdy mógł go zlutować lub tam je ;) tzn. te fapy :D
!!! KLIKNIJ MNIE !!!

no nic... jeszcze raz gratz :P

aaaa jeszcze coś :D ciekawostka!! :) ta kropka na radarze zielona na S od kolegów... to ND :D który to zalogował się chwile przed tym jak poleciał mod fap ponoć by obejrzeć jak go lutują BIG ROFL !!!! myślę, że Futrzak może coś na ten temat napisać więcej ;)

... życzę wszystkim powodzenia ROFL :) i myśli, że wszystko to przypadek :D że każdy ma taką samą szanse na cokolwiek
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
BLA BLA BLA...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Wrz 2009, 22:36 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
poprostu , stworzono avatara ,moze jakis kolega :)) , wpakowano troche kasy aby przerobil cos nie cos dla serwera i koledzy Go fapowali zeby zdobyl cos niecos.male cos nie cos .
ale to dowodzi ze , mozna tak zrobic przy odpowiednim wkladzie i itemach - jak fap i bron ,aby zdobyc nowy fap . ryzyko napewno bylo . to ja tez wymyslilem takie cos ,ale nie bylo skad tyle kasy na to , sprzet moze by sie sklecilo szukajac u kolegow z Polski ,ale niestety finanse juz nie pozwalaja . moze sie jeszcze uda na mniejsza skale ,avatar juz skiluje , dobrze ze to czlowiek z zacieciem to moze do grudnia bedzie gotow :) .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Wrz 2009, 23:36 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Okta napisał(a):
Level napisał(a):

Skoro nigdy nie upadamy to po co mamy potrafić sie podnieść...

Skoro to, że nigdy nie upadamy może być błędne to i założenie że potafimy się podnieść też może być błędne...

Ani w jednym ani w drugim przypadku nie ma chwały w tym, że potrafimy upaść albo, że upadamy ale nie potrafimy się podnieść...

..." BLA BLA BLA" "Największym powodem do chwaliły nie jest to, że robimy codziennie kupkę do klopa, ale to, że potrafimy wejść do klopa po tym jak wcześniej był w nim sąsiad..."

pozdro

hahah SRY lvl wzięło mnie (i nie piję do ciebie tylko do logiki)

PS: Po VU10 na combibo koło PA nie zauważyłęm zmiany w sposobie lootowania ale dopiero kilka rundek zrobiłem :(

lol, kompletnie nie rozumiesz cytatu :D (de facto znacznie lepiej brzmi po ang i jest Å‚atwiejszy do zrozumienia:
"Our greatest glory is not in never falling, but in getting up every time we do."

i teraz:
"Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy" = rzecz jasna chodzi tu o to...że nie wielkim/wartościowym stajemy się nigdy nie doznawszy porażek itp
" ale to, że potrafimy się po upadku podnieść." = walka, determinacja, cele uszlachetniają, człowiek staje się wartościowy, przyświeca mu chwała. Rozumie swoje błędy, poznaje, naprawia.

Każdy z nas uczy się na własnych błędach, zdobywa doświadczenie, historia uczy nas tylko...że jeszcze nikogo niczego nie nauczyła:P Wiele trzeba poznać samemu :P (a dlaczego..to już odpuszczę sobie pisanie o tym)

ale przyjmę...że byłeś po %...sądząc po literówkach i składni :roll: :brawo:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 00:02 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
lev, po chinsku zacytuj, toz to odpowiedni jezyk wlasnie, nie wnikajac w szczegoly
po chinsku brzmi i znaczy duzo wiecej, jak mniemam, zwazywszy na slaba znajomosc angola przez K. i jego uczniow ;)
btw
muti, tak bez slowa ? jak zwykle ? to zaczyna byc upierdliwe bo nawet n...aje.ba.n.y, jak mniemam nie byles....

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 08:55 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
a co mam niby komentować jak piszecie nie na temat ? :D nawet nie chce mi się tego czytać :D wytłumacz mi o czym rozmawiacie to może wtedy skomentuję :)

poczytaj lepiej mojego poprzedniego posta tego co JC skomentował... i sam coś skomentuj :P

...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 10:19 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
ee ja nie o tym..tylko o tym, zes z soc polazl bez slowa znowu ;)
co tu komentowac, wiadomo, ze nie kazdy mogl zlotowac ;)
JC przy odpowiednim wkladzie to te itemy poprostu mozna kupic, nie musze ryzykowac, ze akurat ja go nie zlotuje, lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 12:10 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 142
Society: Armia Krajowa
Nick w grze: Lola
Kolejny kamyczek do teorii spiskowych Wtf is this supposed to mean?
Ni z tego ni z owego w grze pojawił się avatar z rodziny Wastelanderów, który zaczął krafcić, kopać i huncić. 1,5h po ujawnieniu faktu na ef David z MA podał listę oficjalnych Wastelanderów na której nie ma w/w, dziwnie szybka reakcja jak na możliwości MA :lol: Dane w/w Wastelandera równie szybko zostały ukryte na trakerze.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 13:33 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
n1x napisał(a):
Ni z tego ni z owego w grze pojawił się avatar z rodziny Wastelanderów, który zaczął krafcić, kopać i huncić. 1,5h po ujawnieniu faktu na ef David z MA podał listę oficjalnych Wastelanderów na której nie ma w/w, dziwnie szybka reakcja jak na możliwości MA :lol: Dane w/w Wastelandera równie szybko zostały ukryte na trakerze.

Haha! No, niezła paranoja wszystkich graczy ogarnia. Dlatego, że gość miał w nazwie ava "Wastelander" i nie było o nim zbyt wiele na trackerze... czy to rzeczywiście wystarczający powód, żeby otwierać threada na 10 stron i snuć kolejne teorie spiskowe? Sam znałem (mam w FL) co najmniej dwóch graczy, którzy mieli nazwy avatarów Watelander xxx xxx... żenada :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 14:26 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 143
Society: RED LEGION
Sivy napisał(a):
n1x napisał(a):

Haha! No, niezła paranoja wszystkich graczy ogarnia. Dlatego, że gość miał w nazwie ava "Wastelander" i nie było o nim zbyt wiele na trackerze... czy to rzeczywiście wystarczający powód, żeby otwierać threada na 10 stron i snuć kolejne teorie spiskowe? Sam znałem (mam w FL) co najmniej dwóch graczy, którzy mieli nazwy avatarów Watelander xxx xxx... żenada :lol:

Widać jak "coraz bardziej" ludzie ufają MA.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 14:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
No ale jak to ''nie bylo o nim wiele na trackerze'? Dane,ktore znajduja sie na trackerze, sa bardzo dziwne. Ot,gostek NIGDY NICZEGO nie tafil,a nagle wali pare globkow z wysokopoziomowego craftu.

PS Co to sa ci cali 'Wastelanderzy'? Mozecie linka wkleic :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 14:55 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Elanor napisał(a):
No ale jak to ''nie bylo o nim wiele na trackerze'? Dane,ktore znajduja sie na trackerze, sa bardzo dziwne. Ot,gostek NIGDY NICZEGO nie tafil,a nagle wali pare globkow z wysokopoziomowego craftu.

PS Co to sa ci cali 'Wastelanderzy'? Mozecie linka wkleic :P

1. Na podstawie trackera ja też za dużo nie trafilem a jednak... przed majem 2008 mialem najbardziej aktywny (i najlepszy) okres w EU - w ciągu miesiąca czy dwóch wypaliłem i dostałem 30x więcej niż mam na ET.

2. Może z tym gościem było podobnie? Albo jakiś wpływ miała kwestia kasowania przez ET lootów z danego okresu - może wtedy gość błyszczał?

3. A może po prostu to świerzak tylko wpakował na start 20K USD i teraz się po prostu bawi, bez oceniania ryzyka strat, bez ostrożności na każdym kroku, bez dobierania guna do moba/BP do poziomu, bez zbędnych pierdół, które dla dużej części graczy stanowią podstawowe zasady huntu/craftu/miningu? Już kilku takich spokałem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 15:05 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
sa tez L BP np. na Apisy, na ktore nie trzeba tak duzo skilla ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 15:11 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
JIIIS napisał(a):
sa tez L BP np. na Apisy, na ktore nie trzeba tak duzo skilla ;)

To miał być argument nr. 4 ale nie byłem pewny czy rzeczywiście są L BP na te guny ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 16:00 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
n1x napisał(a):
Nie kumam za bardzo o co chodzi? :mrgreen:
Aby mieć skille na craft z Limited BP geotreka AL24 (to level 6...) nie trzeba wcale 20k USD ale kilku k ped... + troszke kasy na skladniki...
Większość udanych prób craftu tych spluw przekracza 50 ped, więc kończy się globalem... O co tyle szumu? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 16:07 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
predus napisał(a):
n1x napisał(a):
Aby mieć skille na craft z Limited BP geotreka AL24 (to level 6...) nie trzeba wcale 20k USD ale kilku k ped... + troszke kasy na skladniki...
Większość udanych prób craftu tych spluw przekracza 50 ped, więc kończy się globalem... O co tyle szumu? :)

Twoje argumenty są nie ważne bo prawda jest tylko jedna - MA znowu coś kombinuje! Podstawiają swoje avatary, dają uber itemy tylko wybranym graczom, sterują ciągle Twoim lootem, podglądają Cię pod prysznicem! MA to zuo!

:lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 16:09 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
Sivy napisał(a):
predus napisał(a):

Twoje argumenty są nie ważne bo prawda jest tylko jedna - MA znowu coś kombinuje! Podstawiają swoje avatary, dają uber itemy tylko wybranym graczom, sterują ciągle Twoim lootem, podglądają Cię pod prysznicem! MA to zuo!

Moim zbytnio nie posterują, bo od jakiegoś czasu nie gram "do odwołania" :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 16:15 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
predus napisał(a):
Sivy napisał(a):

Moim zbytnio nie posterują, bo od jakiegoś czasu nie gram "do odwołania" :)

Nic nie szkodzi! I tak nim sterujÄ…! Nawet jak nie grasz! Koniec jest bliski!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2009, 18:03 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
...a co niektórzy powinni się szczerze zastanowić nad odwiedzeniem psychiatry w celu skutecznego leczenia swojej choroby związanej z nadmiernym poczuciem ufności do MA - odbija się to w sposób taki, że nie potrafią przestać tworzyć postów na forum które nic konkretnego nie wnoszą natomiast w których ciągle się nabijają z innych, tych którzy próbują czegoś dowieść mimo wszystko i za wszelką cenę by innym, nowym żyło się pewniej i z przekonaniem do rzeczywistości jaką serwuje nam MA, nasz "Bóg" w "naszym" wirtualnym świecie jakim jest EU.

Pozdrawiam!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Wrz 2009, 00:17 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Nick w grze: Northberg
Hmm, widzę, że wątek ewoluuje zgodnie z prawem Godwina, niech ktoś w końcu przyrówna MA/kogoś do Hitlera i będzie koniec oftopu ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Wrz 2009, 09:16 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
XII napisał(a):
...a co niektórzy powinni się szczerze zastanowić nad odwiedzeniem psychiatry w celu skutecznego leczenia swojej choroby związanej z nadmiernym poczuciem ufności do MA - odbija się to w sposób taki, że nie potrafią przestać tworzyć postów na forum które nic konkretnego nie wnoszą natomiast w których ciągle się nabijają z innych, tych którzy próbują czegoś dowieść mimo wszystko i za wszelką cenę by innym, nowym żyło się pewniej i z przekonaniem do rzeczywistości jaką serwuje nam MA, nasz "Bóg" w "naszym" wirtualnym świecie jakim jest EU.

Pozdrawiam!

Hahaha! Normalnie jakyś mówił o mnie! :lol:

Spoko XII, nie bierz sobie do serca moich docinek, ja tak już mam a nie leczę tego bo psychiatrzy nie chcą mnie przyjmować bo po wizycie sami potrzebują kilku tygodni terapii ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Wrz 2009, 20:04 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Northberg napisał(a):
Hmm, widzę, że wątek ewoluuje zgodnie z prawem Godwina, niech ktoś w końcu przyrówna MA/kogoś do Hitlera i będzie koniec oftopu ;)

Hmm... MA ma wąsy i Hitler miał wąsy... z tego wynika, że po Suahahilihalilowym języku wyjdzie nam, że obydwie były pedałami :)

i znowu do nikogo nie pijÄ™ :)

pozdro

PS: UWAGA! WRIEMANIE! POZOR! gdyby loot nie był sterowany wajchą to nie mielibyśmy "wzlootów" i "tego u czym lvl coś tam próbował nabazgrolić ale..."

PS2: Nawet nie zamerzam iść na daspy... a co... mógłbym... ale NIE... nie zamierzam... wolę combibo :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 12:33 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
ni to z gruchy ni z pietruchy wyskakuje ubah... głuchy? ...i ... :)

KILK ME

TADAAAAA :)

to też przypadek, pewnie zlootował :) a co... a do tego dziwnym trafem ze Szwecji :D no i taka ogromniasta ilość postów... no i wybujała taka cena ;) ok ok wart tyle :D MA może produkować takie itemki i co jakiś czas sprzedawać ale wkur...wia mnie to, że oni szczycą się ceną którą nabili im sami gracze czyli my między innymi - wystarczy popatrzeć jak zrobili reklamę SGA :D kiedy to piszą z czego można coś tam lutnąć i ile dana rzecz jest warta :D HAHAHA n/c co do reszty... szkoda gadać

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 14:03 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
postow ma malo, bo nie kazdy ma czas uzerac sie na forum, zlootowanie ampa do miningu to moze sie trafic chyba kazdemu, tak, czy nie? a poza tym to chyba nie jest noobek :P

Favorite Mineral: Iron stone
Largest Find: 6,903 PED
Total Finds: 66,023 PED
Current rank (30 days): 5 of 1739

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 14:06 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
ok uber :) zlotował OA105 przecież każdy może i jest to bardzo proste, wystarczy minować :D a poza tym jedzie ostro jakby drukował kasę irl lub ją posiadał i wpłacał na okrągło bo przy dzisiejszych zwrotach dawno poszedłby z torbami :D chyba, że ma wymaksowanego luckfactora :D ...tak dla jaj? ;) w EU nic nie jest przypadkiem :D bo matrix też nie był reżyserowany :D :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 14:23 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
no tak :) ale jak jeff zlootowal OA to tez bylo, ze jakis pupil MA? :D u nas tez o ile pamietam mielismy MA-101 (moze i inne, ale ja tylko o tym wiem), co prawda to nie OA-105, ale jaki kraj taki amp :lol:

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 14:27 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
on go nie zlotowal, kupil go za 30k $

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 14:30 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Tak dla jasnosci to ma 2 ampy 1 zlootwal a drugi kupil :) Z czego jeden przez przypadek wrzucil do TT i dziwnym trafem MA wprowadzilo zmiany ze oddaja itemki wrzucone do TT za " symboliczna oplate "

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 14:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Martre napisał(a):
on go nie zlotowal, kupil go za 30k $

hehe, a teraz napisal na EF, ze cena ktora chce Sean 380k to za malo :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 14:38 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
no baaaa, bo pupil MA z jeffa żaden :D a on sam dał 30k of USD :D za tego ampa i chciałby teraz by jego wartość była ok $60k wtedy będzie happy :D bo jak widać ostatnio nawet unL OA105 mu nie pomaga :D w profitowaniu :P czyli nie wystarczy mieć itema... trzeba mieć też... "szczęście" :D którym niestety... kieruje nasz kochany MA ;) JIIIS chyba wpadłeś we własne sidła :P ja Ci mówię... ciesz się, że Tobie jeeeeszczeee jakoś idzie... już niedługo zaczniesz tworzyć teorie będąc zmuszony całokształtem Twoich osiągnięć w EU :D zaufaj mi ...nam :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 14:43 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
RafiS napisał(a):
Tak dla jasnosci to ma 2 ampy 1 zlootwal a drugi kupil :) Z czego jeden przez przypadek wrzucil do TT i dziwnym trafem MA wprowadzilo zmiany ze oddaja itemki wrzucone do TT za " symboliczna oplate "

dokladnie, wrzucil, plakal i MA zmienilo zasady ktore sami wprowadzili, zwracaja itemy po wplaceniu 1k ped ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 15:02 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
...bo wszystko się da, wystarczy szastać kasą :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 15:08 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
XII napisał(a):
...bo wszystko się da, wystarczy szastać kasą :D

anom, o ile pamietam jego placzliwa argumentacje, to miauczal, ze to jest jego jedyne zrodlo utrzymaia, ze zainwestowal kupe kasy i takie tam ;)
a jak to mowia, trzeba bylo nie grac po pijaku ;) jak jak tetowalem ampy 104 to tylko raz mi oddali ;)
edit
btw to mi jeszcze jedna rzecz uswiadamia, looty byly tak dobre a straty tak male, ze tetowanie ampow generalnie mialem w tylku ;) ot zdarzylo sie kupie sobie nowy ;)
jakbym teraz tetnal, to bym sie zalamal, dobrze, ze nie mam :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 19:25 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Panie Mutaku dlaczego Pan jest taki zazdrosny? Przecież dostał Pan naprawde fajne itemki przez te pare lat. Dlaczego nie ma Pan troche.... rozsądku.

Pewnie jakbym ja coś trafił to byłoby że też mam układy albo coś... heh smutne to.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Paź 2009, 21:13 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Panie Mortifier to chyba Pana zżera zazdrość bo wypominasz mi Pan te itemy :P poza tym nie mam czego zazdrościć jeff'owi oć miło byłoby posiadać takiego ampkia na własności bez jego kupienia oczywiście ;)

Zdrów!

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości

Panel
Skocz do: