Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2009, 11:34 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2009
Dopiero zacząłem grać w Entropia Universe, i chciałbym się dowiedzieć, w co na początek huntingu najlepiej się wyposażyć, oraz jakie potworki na początek najlepiej atakować?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2009, 11:43 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 0
Society: BRAK
Nick w grze: raideros raideros QolteC
bron z tt i bic exo lub daikaby , ewentualnie merpy young o ile je gdzies znajdziesz( po p[atchu nie wiem gdzie wystepuja)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2009, 12:17 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Kraw1ec napisał(a):
Dopiero zacząłem grać w Entropia Universe, i chciałbym się dowiedzieć, w co na początek huntingu najlepiej się wyposażyć, oraz jakie potworki na początek najlepiej atakować?

najpierw pistolet z TT, postrzelaj troszke w Snablesnot Male Young, potem kup opallo jak pare skilli pistoletem nabijesz i idz na Daikiba Young, Sabakumy, Merpy Young tez moga byc, gdzie sa teraz te mobki to nie wiem ;)

http://www.entropedia.info - masz opis kazdego mobka ile ma HP i jaki zadaje dmg, mozesz pogrzebac i zobaczyc, ktore ubijesz, mapy sa tam juz nieaktualne niestety

jaki masz wogole fundusz na hunt? :P bo warto zakupic Pixie + apteczke z TT, a jak juz bedziesz mial Pixie to wtedy wybrac dobre mobki, bo np. na sabakumach Pixie nie bangla ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2009, 12:24 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2008
krawiec jezeli masz chec na opalo party to mozemy sie nawet zgadac i ci wyjasnie co i jak z podstaw i tyle na ile mi wiedza pozwoli :)
zapraszam na gg 2628031

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2009, 12:45 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2009
Z chęcią, tylko mam problemy z wpłaceniem kasy. Pisze, że odrzucono przez dostawcę. Nie wiem czemu? Może nie obsługują takiej karty?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2009, 13:07 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2008
ja zawsze placilem visa i problemu nie mialem , co prawda ponad dobre pol roku nie robilem wplat a zaledwie jedna wyplate na ktora czekam (prawie miesiac;f)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości

Panel
Skocz do: