Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sie 2009, 11:47 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Ankieta! :)

Oto pytanie:
Gdzie zostawisz swojego awatara przed wyłączeniem serwerów i aktualizacją do 10.0?
Gdzie chcesz się ocknąć w odświeżonym świecie?

Ja prawdopodobnie wyloguję się tuż przy PA, w tym małym lesie na południe od miasta. Tam po raz pierwszy się pojawiłem w grudniu 2003 roku i tam się po raz ostatni wyloguję. Po VU 10.0 niewiele będzie takie samo więc to ostatnie chwili tej okolicy.

No, jest też możliwość, że pokieruje mną naiwna pazerność i logout zrobię przy jakichś dwóch pecach zaczepionych o sobie. :mrgreen: Może po VU nadal tam będą, ale odblokowane. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sie 2009, 11:55 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
lotnisko w PA :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sie 2009, 12:11 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
CvX! napisał(a):
Ja prawdopodobnie wyloguję się tuż przy PA, w tym małym lesie na południe od miasta. Tam po raz pierwszy się pojawiłem w grudniu 2003 roku i tam się po raz ostatni wyloguję. Po VU 10.0 niewiele będzie takie samo więc to ostatnie chwili tej okolicy.

ah ten sentyment :) to ja zostane pewnie w Palms Corner, lubie ta cisze i spokoj tutaj, i ten cieply klimat z lekkim wiaterkiem od jeziorka :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sie 2009, 12:12 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Ja zostaje w Twin:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sie 2009, 12:16 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
yyyyy a mnie sie wydaje ze bardziej wszystkich wrzucą znowu do PA - bo wkońcu nowa mapka ma inaczje coordy porobione i najprosciej bylo by jakby nas wrzucili do PA w sumie :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sie 2009, 12:20 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
To całkiem prawdopodobne, że po ewakuacji wrócimy do PA. Jednak prawdopodobnie sam wyskoczę gdzieś indziej - lista miejsc jest długa :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sie 2009, 12:22 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Na pewno nie wrzucą wszystkich do PA. Marco na EF.com napisał, że osoby które będą na CND tam zostaną. Po za tym tyle osób w jednym miejscu na nowym silniku zabiłoby wiele komputerów. ;)

Prawdopodobnie rozrzucÄ… nas po kilku miastach.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sie 2009, 12:49 
Green
Dołączenie:
Maj 2009
i jak sie lokacje TP pozmieniaja to znowu bedzie biegania :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sie 2009, 13:03 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Ja chciałemm zostac na Ametherze nad brzegiem jeziorka W do teleportu, tam
znalazłem pierwsze owoce za które kupiłem Jestera D1, tam miałem mojego największego
hofa z bristla. Tylko że jak zobaczyłem mape Amethery po VU to chyba pójde do Atlas
Heaven, do tego miejsca też mam sentyment :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 01:39 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
I jak wam wyszło? :)

Ja byłem co prawda w tym Port-Atlantisowym lesie, ale ponieważ ludki z teamu na 3 minuty przez uderzeniem wołały na zbiorową śmierć w Hadesheim Central - poleciałem do teleportu. Gdy tylko do niego dopadłem - dostałem CTD, czyli zwyczajnie wyrzuciło mnie do pulpitu. Oczywiście już nie zdążyłem się ponownie zalogować. Ale jakby nie patrzeć - zginąłem w PA, czyli prawie zgodnie z moimi pierwotnymi zamiarami. ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 07:00 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Ja tam z chęcią zostawię avatarka w przepięknym miejscu obfitującym w potulne troxiki, które przymilają się do swoich panów a każdy ma loot, że hoho; gdzie anielskim rumieńcem dzięcielina pała ;)

hmm... no i cały misterny plan poszedł w piz....

zostawiłem avka na wprost pazernego aukcjoneera w PA, który zdziera ze wszystkiego nawet z wystawionego na aukcji itemu :(

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 09:27 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Mnie najbardziej ciekawi co będzie z ametherą (skoro nie można dokładnej mapy wydobyć) - więc zostawiłem avka w okolicach shinook aby się szybko przekonać po podniesieniu serwerów :)

Jednak wątpię czy to będzie miało jakiś sens - prawdopodobnie avki będą losowo rozrzucane po terenie eudorii (być może w miastach) - lub na nowo wylądują w Port Atlantis (co mogło by być fajne - ale obciążające za bardzo ten serwer).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 11:18 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
No coz - kiedy juz bylo pewne, ze obrona przed nawala robotow sie nie powiedzie, a uderzenie jest nieuchronne skoczylem do Jason Center w okolicach ktorego spedzilem pierwsze chwile na polowaniach. Mam nadzieje, ze znowu sie w nim bede mogl pojawic po rezurekcji :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 11:49 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Próbowałem realizować plan i teleportowałem sie do Atlas Heaven. Do uderzenia zostaało 30 minut.
Tam był tłum ludzi więc wyszedłem na północ i udałem sie do atlas North i tam właśnie w pięknym
lasku, kolo stada snabli został mój avek. :roll:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 11:56 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
Garwen - wejdziesz do gry i sie rzucą snable-mutanty crajtekowe :D a jak narzygają na ciebie swoim acidem to dzięki super efektom cryteka, bedziesz miec zielony monitor :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 12:06 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
tytanick napisał(a):
Garwen - wejdziesz do gry i sie rzucą snable-mutanty crajtekowe :D a jak narzygają na ciebie swoim acidem to dzięki super efektom cryteka, bedziesz miec zielony monitor :D

To już kombinuje jak zrobić wycieraczki do monitora. :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 12:34 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
Ogolnie to mogliby podac jakac przewidziana date powstania nowego Calypso, bo w tej chwili to wszystko jest takie malo profesjonalne :(

A co to startu to i tak wszyscy zaczniemy w jednym miejscu , albo bedziemy losowo rozrzuceni po TP. Ci, ktorzy wylogowali sie na czesci terenow, ktore po deformacji przestana istniec zalogowaliby sie w wodzie? Beznsensu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 12:40 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2009
No może sami nie wiedzą, w końcu muszą zrobić tyle + jeszcze żeby działało...
Jakby powiedzieli że np dzisiaj o 10, a by dali dopiero parę dni później to wszyscy by zaczęli gadać że czemu się opóźniają, zaśmiecali im skrzynkę, wyzywali itp...
Bo niektórzy tacy są...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 12:45 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
wiem, ze nie wyrobienie sie w terminie, nie byloby za ciekawe, jednak profesjonalnym byloby wlasnie podanie jakiegokolwiek terminu (chociazby z duzym zapasem czasowym). Poprzez wyrobienie w terminie wczesniejszym niz zapowiadany napewno nabiliby troche plusow. W tej chwili to kazdy patrzy i czeka na informacje, ktore moga sie pojawic za godzine, a moga w piatek...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 12:53 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
nowa EULA obowiązuje od jutra 18.08.2009 :) więc nie wykluczone, że serwery ruszą zaraz po północy naszego czasu :D aczkolwiek cały czas obowiązuje stara :D więc być może wszystko ruszy jeszcze dziś wieczorem - ja stawiam na 20.00-22.00 naszego czasu :) ...a jak będzie to zobaczymy :D może MA nie chce celowo podawać terminu odpalenia serwerów by nas nie wkur....ać np. za 3 tygodnie :D lub miesiące :P domyślam się, że wymieniają nie tylko soft ale również sprzęt... co za tym idzie... trochę więcej roboty :)

Zdrów!

PS. Czekaliście cierpliwie 2 lata - nic wam się nie stanie jak poczekacie kolejne... kilka dni :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 12:59 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Saschi napisał(a):
No może sami nie wiedzą, w końcu muszą zrobić tyle + jeszcze żeby działało...
Jakby powiedzieli że np dzisiaj o 10, a by dali dopiero parę dni później to wszyscy by zaczęli gadać że czemu się opóźniają...

sami nie wiedza, to kto ma wiedziec? :D
a opoznienie zdarzalo sie im juz wiele razy, co prawda nie kilka dni, ale godzin :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 13:03 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
jutro, ewentualnie w srode pogramy... MA nie bedzie trzymalo serverow wylaczonych za dlugo..

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 13:10 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2009
A właśnie... Oni mówili że w ciągu najbliższych dni po zamknięciu.
I pewnie o północy włączą.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 13:37 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
standardowe przebieranien nogami jak tylko cos sie dzieje ;)
lol
dokladnie tak jak mutas mowi, czekaliscie tyle czasu, poczekacie ile wam kaza ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 14:04 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Podczas przenosin forum pod nowe bb3 też nie chcieliśmy podawać terminów... bo nigdy nie da się wszystkiego do końca przewidzieć a jak wiadomo prawa Murphiego potrafią być okrutne...
Liczę na to, że jutro zaczniemy się logować. Gdyby było to już dziś - byłbym mile zaskoczony i oznaczało by to solidne przygotowanie ze strony MA do tej operacji.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2009, 16:55 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Mysle, ze testy beda nie tak bardzo krotkie jak sie wielu osobom wydaje. Wcale bym sie nie zdziwil co najmniej kikudniowa przerwa. To wiecej niz powazna operacja a oni chyba nie chca "obsuwy" - raczej efekt "ojej" bylby zamierzony

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Skocz do: