Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 03 Lis 2006, 12:00 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Witam.
Z moimi globami to było tak:
Na samym początku jak się pojawiłem w PA to ani be ani me ani... ale trochę wcześniej poczytałem trochę popytałem i zacząłem jak pewnie większość z nas sweatować. pierwsze 1200 sweatu sprzedałem pamiętam po 1.3 i oczywiście kupiłem za to jakąś niekompletną PIXE i low fapa 5 i z powrotem na sweat (swoją drogą na początku bez armoura też można wytrzymać ale wtedy trza mieć mocniej podreperowanego fapa)... i tak kolejny sweat i kolejny i nagle wow co za radość mam OPLAO... ale zaraz zaraz DO TEGO TRZEBA MIEĆ AMMO :(... to sweat i ammo. Potem już tylko sweatowałem a jak mob był dry to go kill. I tak się zapuściłem do lasku z czerwonymi drzewami koło PA na sam hunt... cała amunicja poszła (1k) została mi na jednego moba I TO MUSIAŁ BYĆ YOUNG EXO bo każdego innego już bym nie zakillował więc trzask go i nagle : trutrutru!
Image
220 ped z exo younga
Potem trochę hunciłem i poznawałem uroki Eudorii i tutaj należą się podziękowanie tym wszystkim co czasami tp runy urządzają bo przez taki tp run wylądowałem w CP. A tam na bery wypadł mi ESI (nie mam screena). Ale stoję tak sobie koło TP w CP i pytam się czy ktos nie urządza tp runu a tam taki koleś w GREMLINIE niejaki Marlize42 Leguana mówi, że mnie podprowadzi do Twin to pobiegliśmy i po drodze BACH kolejny global ok 56 ped a na drugi dzień znowu z nim tp run i kolejne BACH global 87 ped.
Następnie się przeniosłem w ramach zwiedzania na teren koło outpostu na S od CP na ARMAXY (dodam, że tylko cow) a tam jakis COMBIBO się przyplątał to go ciach i : trutrutru!
Image
Miałem tam jeszcze w tym miejscu dwa globale każdego dnia pod żąd (brak screenów).
A potem... NĘDZA... nic... zawsze - :(
Trwało to jakiś miesiąc a ja w trakcie poznawałem planete i nawet na Armecie jakieś tpruny zrobiłem aż pewnego dnia idę w teamie z kumplem i :
Image
157 ped Argo Adult koło Hades South
potem chwila przerwy i za kilka dni:
Image
210 ped z Moliska Young koło Zychion w teamie
i kilejny następnego dnia w tym samym miejscu:
Image
113 ped Atrox Young koło Zychion w teamie
Jak pewnie zauważyliście ostatnie dwa screeny to jak już byliśmy w nowym socu "Pszczoły".

To by było na dzisiaj tyle. Jakieś inne globy tez były ale nie pamiętam bo to późno w nocy i bardzo zaspany byłem. Dodam, że kiedyś poszedłem ratować rpaga z opresji bo się do outpostu dostał (S od Minopolis) a że byłem trochę wcięty to mówię do rpaga, że idziemy popolować na chwilę (czekaliśmy na resztę ekipy co nam miała pomóc ale jakoś długo im szło) zanim nie przyjdzie reszta i pierwszy był Armax Bull Mature to go zaczęliśmy killować no i rpag odpadł a ja zostałem sam i armaxik zdjął mi hp do poziomu, że jeszcze jesen raz i bym upadł ale pomyślałem, że mi się nie chce fapować i go zakillowałem do końca a w tym czasie rpag się reviwalnął i nagle trutrutru... Z PIERWSZEGO ZA JAKIEGO SIĘ ZABRALIŚMY GLOB!!! Miał ktos tak?

pozdro dla wszystkich
w szczególności dla pszczółek ( i naszego Królowca), powerfiściaków, Marlize, M.W., dawnych PL Rangers, i wielu wielu innych.

Ostatnio edytowany przez Okta 25 Sty 2007, 15:37, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
PostWysłany: 03 Lis 2006, 15:56 
gratuluje widze kolega ma farta i od zera do czegoś doszedł, ciekawe jak teraz spędzi czas w pe bo z oplem nie polata :oops:

Nie podano
PostWysłany: 03 Lis 2006, 18:26 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Graty :)

PS. Po VU biłem opalem+a101 armaxy youngi byki i krowy więc da sie tym polowac na mniejsze moby

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Lis 2006, 18:40 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Gratki,i thanks za ''storyline'',w koncu forum jest od pisania :)
Duzo nastepnych zycze :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Lis 2006, 18:55 
Poor
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 94
Society: Pszczooołyyyy
Nick w grze: Pulpet
Gratki, gratki, gratki :P Niezły start, jak widzę.. XD

Osobiście nie mam szcześcia do generatorów liczb losowych :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Lis 2006, 19:47 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 126
Society: Darkside Renegades
Nick w grze: Symulakron
gratki! niewielu ma takie szczęscie na początku przygody z EU :) oby HOF GOD ;) cie nie opuszczał

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Lis 2006, 21:57 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
No no ;) Globalik po 1k ammo na poczatku gry... Heh ;) Grateczki wielkie!

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Sty 2007, 21:17 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Ach jak przyjemnie coś tutaj napisać :D :D :D :D

Kilka dni temu zacząłem Korrsić a że słabiutkie skille to 380L do dłoni i ampik 103 i czasami od niechcenia breerka M2 z 102.
Tak oto udało mi się wyciągnąć naszego największego pechowca na hunt na allo koło lim. własciwie to mieliśmy kończyć bo już powoli się czas i ammo kończyło (dokładnie to miałbyć ostatni mob) aż tu nagle:
Image

Tak jakoś mi się spodobało allo, że mówię wczoraj do socowców, że idę po hofa... a oni powodzenia i żebym nie zapomniał opalo wziąśc :D :D :D :D
Ale jak to zwykle w życiu bywa kom był zajety w ja zmęczony to ni z tąd ni z owąd bach... i śpię (mówię wam jakie to zaskoczenie jak się człowiek budzi w środku nocy i myśli "no miałem na allo po hofa iść... hmmm... ale mi się k.... nie chce..." i bach do wyra z powrotem...
Ale rano to już mówię "ok. kawka poranna jest gotowa to trza wywalić resztę ammo" i :
Image
Po powrocie do domu zachciało mi się powtórzyć wypad na allo a, że udało mi sie z kimś spotkać z kim się umawiałem od dłuższego czasu to patrzę na all chat a tu bach: Aster trafił hofa z allo ponad 2k... No to pomyślałem, że po ptokach ale jakoś to wewnętrzne przeczucie mi nie dawało spokoju to na soc chacie piszę znowu (wiecie podniesiona głowa, ręce ku góże, wcześniej pół godziny medytacji, modły do Wielkiego Oma... itd... :) ) "to teraz ide po hofa" a oni jak zwykle: "a kanapki na drogę wziąłeś... ". No ale po 15 minutach od hofa Aster bach:

Image

MÓJ PIERWSZY HOF.

Image

ach jak przyjemnie się pisze w tym poście :)

No dobra spadam na browara...
...acha i jeszcze jedno : zgodnie z obietnicą wszystkie Pszczółki zapraszam na browara (do Łodzi)

pozdro

JUPIIII!!!!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Sty 2007, 00:19 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 0
Society: DARKSIDE Renegades
Nick w grze: Widziu Widzioslaw DarkSide
fak sic , niektórzy to mają farta, ja jak zwykle >>wielkie G
ale graty man ..

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Sty 2007, 00:21 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
gratki ;) ;)

(Widziu,ja tez wielkie g. przez cale vu :P)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Sty 2007, 09:03 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
No no :D Piekne grateczki dla ciebie! ;)

Nie ma to jak bumpnąć z rana :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Sty 2007, 09:53 
Green
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 116
Society: Freelancer
Nick w grze: Thomas Thomasso Sta
GRATY! 8)

W takich przypadkach ja te co opisales, to teoria ze PEU wszystko jest losowe i kwestia szczescia bierze w leb. Nastrzelales globali/hofow na wieksza kwote niz ja podczas 2 lat bytnosci w PEU, a byly czasy, kiedy polowalem na moby 3-4 godz. dziennie. Czasami wyglada to tak jakby podczas kolejnych VU MA wybieralo sobie losowo jakis graczy i przypinalo im jakas "flage", ktora zwieksza szanse na globala/hofa podczas wykonywania jakiegos "zawodu" :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Sty 2007, 15:12 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
MA tylko zachęca gracza dajac mu hofa , przedzej czy pozniej i tak sie wszystko przepier****
przynajmniej w moim wypadku tak bylo. ja tez chcem znowu byc noobem i tez chce znowu trafic hofa

by the way graty

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Sty 2007, 15:43 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Courtney napisał(a):
MA tylko zachęca gracza dajac mu hofa , przedzej czy pozniej i tak sie wszystko przepier****
przynajmniej w moim wypadku tak bylo. ja tez chcem znowu byc noobem i tez chce znowu trafic hofa

by the way graty

To sprzedaj skile :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Sty 2007, 21:45 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Misko , a myslisz ze co ja robie ? zerknij na gielde :) tylko te esi zasrane sa drogie jak akcyza

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Lut 2007, 19:54 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
I znowu jak przyjemnie coś tutaj napisać :D

Niewiele myśląc jak killnałem hofka poszedłem na drugi dzień w to samo miejsce rozglądam się w lewo, w prawo a tu pustki... Hmmm... Myslę sobie no cóz MA zdecydowanie zdjęło spawn czy co przeze mnie ale patrzę i kątem oka dostrzegłem zieloną kropke na radarze... HA! mówię.. ktoś spał w moim łóżeczku, ktoś jadł z mojej miseczki... :D :D no ale cóz ten ktoś byl pierwszy to odbiłem od zielonej kropki na S o kill kill KILL KILL ile wlezie te allo... aż u nagle:

Image
411 ped allo Y ( apotem zielona kropka podbiegła do mnie i graty a to był Enkorr :D )

tak oto zacząłem robiś serie na allo i w wyniku tego:

Image
73 ped allo M

Image
108 ped allo M

Aż wreszcie chciałem zakkilować Troxa Alphę bo mnie coś tak ruszyło jak zajmowałem się allo to dałem cynk Kalamanowi, że potrzebuję pomocy biegnąc z FF na S zaczepił nas troxik:

Image
71 ped atrox prov.

Z kolei jak allo przestało już sypac to pomyślałem, że się przeniosę koło Ithaki na troxy i:

Image
98 ped atrox O

Pwenego dnia dałem się namówic z powrotem na allo i poszliśmy w teamie z Garwenem i:

Image
96 ped allo M

Aż w końcu nie wytrzymałem i poszedlem na Argo bo dawno ich nie odwiedzałem i:

Image
106 ped argo guard

A podrodze upolowałem takiego oto "globalika":

Image

W sumie dwa tygodnie huncenia i 880 ped lotów. Podskillowałem sobie troszeczkę :) a to zawsze cieszy :)

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Lut 2007, 21:44 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Gratki rozpedziles sie.... schizowe pytanko.... czy masz aż takie długi że ci kartę zamazało ? Bo ogladajac screeny nawet nei wiem czy wychodzisz na plus wiec zastanawiam sie czy mam Ci gratulowac czy tez nie ; )

Profil Offline
PostWysłany: 04 Lut 2007, 22:07 
zaszalał i wpłacił pare k ped :d dajcie spokój mu no:D gold card synu...pamiętaj..wtedy mozesz miec w sroc keyloggerów tylko na maila nie właź:D

gratz

Nie podano
PostWysłany: 04 Lut 2007, 22:19 
Green
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 116
Nick w grze: Thomas Thomasso Sta
No GRATY! Za HoFa i globki a takze za zdobycie RDA :wink:

8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Lut 2007, 19:12 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Graty i nawet mój skromny udział uwzględniłeś :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2007, 07:28 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 214
Ładnie Ładnie srr że tak późno ale wcześniej nie mogłem GTZ 8) 8) 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Lut 2007, 23:15 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 109
Society: Pszczoły
Jako Ojciec pszczelego narodu moge powiedziec jedynie dwie rzeczy. Gratki kazdego powodzenia w PE pozwalajacego na dalsza egzystencje:)))

No, ale zastanawia mnie czemu na forum Entropii screeny wsadzane sa a na forum pszczelim nie ma zadnego?

:D:D

Oby wiecej

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Lut 2007, 11:40 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
No i zdażyło się... :)
Zrobiliśmy team z rpagiem i Ann i poszliśmy na argo koło Had S. Ale jakoś looty kiepskie były. Ann sie odłączyła nazwa teamu została. Zachciało mi sie odwiedzić stare śmieci i na SW od Zychion mówię dawaj do rpaga. No nie mógł bo miał na głowie swojego "hofika" z RL to sie disconect a za mnie sie wziął atrox Y to go killnąłem i chciałem już zlikwidowac team aż mnie drugi atrox Y zaczął kill kill KILL (natręt jeden - pomyślałem). Zostałem sam na placu boju (swoją droga kiedyś tak miałem, że też ostatni z członków teamu się disconect i za chwilę go samego wywaliło a ja w ferworze walki nie zauważyłem i zakillowałem moba z wielkim trudem a potem "you cannot loot blablabla" to zdjąłem team i "this loot cośtam cośtam o tym, że nie należy do mnie) i skończyłem tego troxa (jakby w tym momencie wywaliło rpaga z teamu automatycznie to bym miał podobnie jak kiedyś), słyszę dźwięk w słuchawkach, jakieś oklaski, a że późno było to oczy niedowidziały, że jakies obłoczki nade mną latają i do tego opóźnienie w wyświetleniu okna miałem z 3 sek. to sie na początku nie zorientowałem ale jak już w oknie zobaczyłem 75k olejków to adrenalina podskoczyła i z tego wszystkiego nie zrobiłem wczoraj screena :(
Za to jest z dzisiaj zrobiony :)
Image

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Mar 2007, 19:23 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Ehmm... Tak jakby dusza hunterska nie pozwala zwyczajnie przechodzić mi koo mobów :)

W teamie z Crashem:
Image
66 ped Armax Cow Prov

Koło Twin:
Image
53 ped Argo Gat

Tu poszedłem na Mutated Creatures Tournament ale zrobiłem screena bez "dodatków" to się nie zaliczył ale i tak cieszy... I oczywiście dzięki dla mojefo "fapera" padrema :) A już była końcówka ammo właściwie na tego ostatniego moba.
Image
72 ped Argo Raider

To już zwykła "charówka" w niezwykłej grze :) koło Zychion
Image
55 ped Feff Rider

A tutaj prowadziłem Rybaka do Fort Zeus i tak jakoś samo wyszło :)
Image
86 ped Neconu Y

Tu mi się nudziło i poszukiwałem bery koło Pandory
Image
0 ped Kupa Śmiechu

Po tygodniu męczenia bery (w sumie to z nich na zero byłem cały czas):
Image
68 ped Bery Old

I chwilę potem poszedłem na Drony w raskalu z 3B i:
Image
70 ped Drone 03

Jak już nabrałem ochoty na kapiszonowanie i śróbkowanie to chciałem iś na sam koniec armethy ale tam czerwony napis not avilable to wracam na najbliższy land i cły czas nic, zero nawet II nie było aż:
Image

Image
722 ped Typo

I posypało się z miningu:
Image
75 ped Belk

Image
159 ped Oil

Image
105 ped Alice

I znowu coś przypadkowego. Idę z miningu obciążony jak wół koło landu coovera i zobaczyłem zespawnione merpy i już miałem odpuścić ale dusza huntera się odezwała we mnie i:
Image
109 ped Merp Pow

a tu na drugiej rundzie mingowania tego samego dnia czyli dzisiaj tepałem się i zostały mi resztki sond to idę i zapuszczam aż mnie atrax zachaczył i:
Image
66 ped Atrax M

No to by było na tyle z "ostatnich" :)

pozdro i do zobaczenia na liście HoF czego życzę każdemu :D :D :D :D

PS: Podobno zasięg finderów jest z góry określony i tak np. dla MF 211 (L) to 55m a ja znajduję złoża po zapuszczeniu śróbki (lub kapiszona) nawet w odległości 80-90m od miejsca detonacji. Czy to oznacza większy zasięg finderów czy tylko ja coś pop....? :D

Czy są proste sposoby na poradzenie sobie z tym "ciężarem" na miningu bo u mnie wygląda to tak, żę po 1/3 wypuszczonych śróbek i kapiszonów już tylko mogę chodzić i pozostaje mi tep do najbliższego TP?

Czy findery, które mają zasięg avg. większy powodują znajdowanie złóż na większych głębokościach a te złoża które są na mniejszych głębokościach trudniej jest je nimi odszukać a do tego celu nadają się wtedy doskonale findery z tt?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Lip 2008, 10:35 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Po wielu wzlotach i "upadkach" (aby uprzedzić pytania wiadomo "co" jest nadal wiadomo "gdzie")...

Walczyłem ciężko z żywiołem "ziemia" a dokładniej Armetha i już ostatkiem sił po przemieleniu ok 10k ped na bomby i ampy OA-103L (czasami 102, 103, 105) z wynikiem -1,5k ped udało się! :)

Image

Hmmm no teraz czeka mnie trudna i ciężka droga do Mineral Sense ;)

pozdro

PS:minus głównie powstał na niefortunnym pobycie na CND gdzie na rundzie za 1250 ped był minus 800. :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Lip 2008, 13:52 
Weak
Dołączenie:
Marzec 2008
Society: Demony Wojny
Nick w grze: padrem padrem underworld2
oj Okta Okta To ja najwiekszy pechowiec z Bylego socku :P Heh Graty za globale i hofy Te bezemnie :) Ale jak chcesz to wysle Ci jeszcze kilka naszych bo nie widze Tu wszystkich :) Pamietam Jak sie prawie posikalem jak mi sie zolte kropki pokazaly nad Avkiem A to wlasnie Na Tym Argo Adulcie co zesmy sie sami wybrali I mial to byc Ostatni chyba bo nam sie zaczelo ammo konczyc Pamietam jak dzis :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Lip 2008, 18:09 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
gratz for cga

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Lip 2008, 12:03 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
dluga droga do mineral sens, ale oby okraszona mnostwem hofow i conajmniej jedbnym ath :P.
graty i pozdrowionka!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Lip 2008, 18:30 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Po osiągnięciu CGA miałem sobie odpuścić "chwilowo" ale cosik mnie podkusiło i sprzedałem wcześniej niż planowałem jednego skilla co wystarczyło mi na jedną rundę ze OA-103L która zaowocowała małym plusikiem co z olei skusiło mnie do zrobienia drugiej , która z kolei zaowocowała kolejnym małym plusikiem co z kolei skusiło mnie do kolejnej rundy (wszystkie tego samego dnia) i tak ukopałem hofika -jak to zwykle bywa w przypadku mojego avka "jednokilowego" - o wartości tt 733 zinku :)
nie mam screena bo było to późno w nocy i po kilku płytszych :)

pozdro

PS. Ufff pooddaję długi hahaha

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Lip 2008, 12:45 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Tym razem mała wyprawa na cnd z ampami OA-103L

początek był do bani jak to zwykle bywa na CND ;)
ale na 3cim ampie:
Image
potem znowu nic i już spodziewałem się dużego minusa....
pilot zagadany, Czosnuś i ja lecieliśmy na dół ale pilot nie miał obsady więc poszliśmy na daspy pokillować kilka ale jak zobaczyłem ścianę daspów to pomyślałem że jednak 113 HP to za mało ;) więc wracam i:
Image

jak oto wizyta na CND skończyła się małym plusikiem więc może jednak jakoś sie uda dociągnąć do MS jak oczywiście MA będzie nadal takie hojne ;)))

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Lip 2008, 14:00 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2008
Nick w grze: Czosnus
wielkie graty jeszcze raz:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Sie 2008, 07:16 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
MA jak na razie mnie docenia ale nie do końca bo najpierw dało to:
Image :)

a potem odebrało 2/3 na wizycie na CND... :(

po drodze odsłonił mi sie jeszcze jeden skill:
Image :)

pozdro

PS: już 15lvl prospectora wisi w powietrzu więc półmetek osiągnięty :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Sie 2008, 11:02 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
lol... półmetek to jest przy 25 levelu

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Sie 2008, 13:04 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Courtney napisał(a):
lol... półmetek to jest przy 25 levelu

A niech cię!!! Court.... półmetek czyli połowa w liczbie... Jak biegniesz maraton to jest półmetek a że potem ciężej ciężej... jeszcze ciężej.... :)

pozdro

Dla wszystkich wytrwałych: półmetek oznacza półmetek (albo co tak sobie kto pomyśli) ... potem zostaje już tylko pokonanie jeszcze cięższej drogi czesto na "dopalaczu" :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Sie 2008, 14:57 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
tylko ze tu skill wzrasta logarytmicznie a nie arytmetycznie :D, ale dobrze ze nie wzrasta geometrycznie :D.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Sie 2008, 22:24 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
logarytmicznie, arytmetycznie, wykładniczo co za różnica... Znaczy ogromna różnica ale o tym w innym temacie który przygotowuję... :) Jak na razie MA wspiera moją glob-hof listę:
Image

pozdro ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Sie 2008, 00:48 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
wlasnie
walic to i do przodu okta
gz
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Sie 2008, 21:36 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
pewnie, ze graty... trzaskaj poki daja!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Sie 2008, 17:45 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Tym razem pobyt na CND zaowocował na pierwszym ampie hofem 212 i kilkoma globami oraz na 3 ampie powtórką czyli hofem 226 i kilkoma globami... :) . Na pięć ampów lekki plusik był a że już nie chciało mi się siadzieć i czekać na pilota to log out a ta drugi dzień po login jako jedyny byłem chętny na przelot więc poszedłem na szybką rundkę jednoampową i:
Image

:)) no to juz był konkretny plusik

pozdro

PS: zbliżam się do 17 lvl prospectora :) mozolnie ale do przodu

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2008, 12:01 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
jeszcze dobrze nie ochłonąłem po ostatnim hofie a już przypaliłem kilka ampów na armecie i byłminusik ok 500 więc niewiele myśląc postanowiłem resztę przewalić na cnd i oto skutek, który potwierdza poraz kolejny tezę o jednokilowym avku:
Image

pozdro

PS: 17 lvl już mam za sobą ;))

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2008, 12:33 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Fred Ice Issue
Gratki jak najbardziejsze, we dwóch zawsze raźniej :P

DLA OSOB ZE SLABSZYM WZROKIEM JA ROWNIEŻ TAM JESTEM

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2008, 12:53 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
gratki :D

oa103... hym hym hym hym hym :D może zaczne uzywać, ale najpierw przejde ze 101 na 102

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Sie 2008, 12:58 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 123
Nick w grze: Logic
graciochy, chyba przyjde na kurs do Ciebie :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Sie 2008, 10:05 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
nie to abym się nudził ale postanowiłem po raz kolejny odwiedzić cnd i:
Image

po powrocie z cnd poszedłam w sobie znane miejsce i.. na jednym ampie 2 globy i hof 2xx oraz dużo dużo claimów IX (pierwszy raz miałem sytuację że na 56 puszczonych bomb postawiłem ok 32 claimów)

pozdro

PS: już mnie MA zaczyna nielubić bo mam minusy z kopania ;) ale może jakoś dotrwam do MS :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Sie 2008, 09:18 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Tym razem MA postanowiło pobawić się w papugę:

Image

odliczanie się zaczęło.. ciekaw jestem czy pójdzie w górę czy w dół..

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Sie 2008, 08:32 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Kolejny pobyt na cnd zakończył się kilkoma miłymi "globkami":

Image

pozdro

PS: 18 lvl już za mną :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Sie 2008, 00:02 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Kolejny jeszcze pachnący :)

Image

teza o avku jednokilowym zaczyna się potwierdzać :)))))

pozdro

PS: almoust 20 lvl

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Sie 2008, 12:19 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
co to znaczy jednokilowy? ;o
gratz by the way

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Sie 2008, 13:14 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 170
Society: EntropiaForum
Nick w grze: eryk erykgr erykxp
tak zwane hof za hofem w granicach 1K ped
GRATKI :wink:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Sie 2008, 16:56 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Courtney napisał(a):
co to znaczy jednokilowy? ;o
gratz by the way

jednokilowy w sensie, ze nie przekracza 1k ped w hofach :P

gratki Okta

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Wrz 2008, 18:54 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Kolejne potwierdzenie jednokilowości avka :)

Jakby MA chciało mi dać ath to na jednym ampie miałbym za każda bombą XVII :)

Image

a tu ciekawostka: z jakiego itemu pochodzi to:Image
Pierwsza prawidłowa odpowiedź zostanie nagrodzona moją szczęśliwą bombą, którą zawsze zabieram na kopanie i trzymam w kieszeni :)
pozdro

PS: jeszcze ze dwie rundki i 3k w prospie będzie a to już jak to można by powiedzieć 1/3 drogi do MS :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Wrz 2008, 23:16 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Rozwijam się powolutku acz uparcie :)
Image

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Wrz 2008, 08:34 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
jupiiiiiii

teza o avku 1k obalona przez MA :)) czy raczej mui :)

ImageImage

pozdro

PS: coraz bliżej do MS :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Wrz 2008, 09:00 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 170
Society: EntropiaForum
Nick w grze: eryk erykgr erykxp
BIG GRATY
a jaki sprzęt ?
jakieś OA107 ? :wink:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Wrz 2008, 09:14 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 90
Nick w grze: Michal vel Baraneq
Moje gratulacje :!: :!: :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Wrz 2008, 09:23 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Zestaw, który się sprawdza jak najlepiej z moimi skillami OF-105 i OA 103L :)

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Wrz 2008, 10:33 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 132
Society: Jestem Free
Nick w grze: YUBY
:!: GRATULACJE :!:

Piękna jest to chwila w tej grze ahhhhh....

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Wrz 2008, 11:11 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
WOW!

GRATY!!!!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Wrz 2008, 11:55 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Nick w grze: Fred Ice Issue
Gratulacje Panie Kolego :)
Teraz wypada tylko życzyć zeby Ci tak zostalo. 6cio kilowego avka :)

.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 00:31 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
Society: Demony Wojny
Nick w grze: Solid Shadow Hunter
Gratuluje i sie bardzo ciesze:D

:tower: :tower: :tower:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Wrz 2008, 02:23 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
piekna chwila to jest wtedy kiedy sie wykopie unl ampa i zaraz potem "kopnie" tower, tymze ampem ;P
graciochy Okta :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Wrz 2008, 12:12 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Jeszcze dobrze nie wystygło miejsce po towerze a już MA przypomniało delikatnie po co zakładam 103 ampa:

ImageImage

pozdro

PS: 22lvl prospectora już na karku :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Wrz 2008, 12:58 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Okta napisał(a):
Jeszcze dobrze nie wystygło miejsce po towerze a już MA przypomniało delikatnie po co zakładam 103 ampa

gratki i dalszego powodzenia :)

ja tak sie za kazdym razem zastanawiam, czy juz przyszedl ten czas, zeby zalozyc ampa na mojego MF ;) nie dysponuje wielkim budzetem, coby duzo tracic :) (lvl 7 surv, Tik200, budzet na kopanie do 500 ped ;))

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Wrz 2008, 08:51 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Tym razem pobyt na cnd choć późno zaowocował lekkim przypomnieniem czasów avka "jednokilowego":

ImageImage

pozdro

PS: aby nie było wrażenia, że tylko plusuję podliczenie 4 ostatnich rund jest na zero (słownie : zero)

:D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lip 2009, 10:32 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
W ten szczególny dzień , ze szczególnej okazji życzę wszystkim tym, którzy już są oraz tym którzy chcą być wszystkiego najlepszego z okazji bycia małżonkiem ;)

Mnie to czeka dziś wieczorem ;)

Takiego lootu jeszcze nie miałem a jest pierwsza klasa ;)

pozdro

PS: mały konkursik: dla pierwszego teamu, który w nazwie będzie miał jakieś miłe życzenia dla nowożeńców prezenciki (dosłownie prezenciki entropiane. mam ich ograniczoną ilość więc jak team będzie większy to dorzucę maskotki pajączka).
Oczywiście największy loot wygrywa. Czas trwania 20:00-21:00 czasu polskiego (właśnie wtedy kiedy będę się zaprzysięgał). Screeny tutaj z czasem i miejscówką.

Pozdro jeszcze raz

Jupiiii a teraz czas się po raz ostatni jako kawaler pożegnać ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lip 2009, 10:43 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Hehe - szczęśliwy na chwilę przed "ścięciem" ;)

Gratuluje i wszystkiego najlepszego !

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lip 2009, 10:44 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
lucky guy :)

Wszystkiego naj na nowej drodze :)

Gratulacje

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lip 2009, 10:45 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Ooooo, Okta! :D
No, no, no... big gratz! :) Wszystkiego najlepszego Tobie i twojej lubej. :)

...ale powiedziałeś jej, że gdy wejdzie VU10.0 to kilka godzin przy kompie będziesz musiał spędzać? :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lip 2009, 12:19 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
CvX! napisał(a):
...ale powiedziałeś jej, że gdy wejdzie VU10.0 to kilka godzin przy kompie będziesz musiał spędzać? :wink:

Tia - to powinno byc w intercyzie zapisane ! ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lip 2009, 13:02 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
lol, Okciuch stracencu, uciekaj.... jeszcze mozesz ;)
hyhy
graty chlopaku :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lip 2009, 13:30 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
najlepszego na nowym etapie zycia :D

a co to wogole jest slub? dzieci wiedza najlepiej: http://aro7777.wrzuta.pl/audio/34G88hfF ... dza_lepiej ;) (stare, ale moze nie wszyscy slyszeli)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lip 2009, 19:40 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Gratulacje :)
Mnie to spotkało dokładnie rok temu :D
Cytuj:
CvX! napisał(a):

Tia - to powinno byc w intercyzie zapisane ! ;)

No właśnie...intercyzy nie zapisaliśmy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2009, 10:25 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Długo czekałem ale jest drugi towerek.
Po ładnym huncie z willem na troxach choć co chwilę przerywanym telefonami itp. poczułem zew od CND i:

Image

a to w innej jakości (chociaż ja tam za dużej różnicy nie widzę) :)
Image

pozdro

PS: OF-105 + oa103L

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2009, 11:05 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
nom gracie okciuch :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2009, 11:33 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Graty! :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2009, 14:19 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Jak rano po pracy przeglądałem hof liste to aż mi sie spać odechciało. Długo szukałeś tego towera aż znalazłeś ;]

Graty !!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2009, 16:20 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

Okta cos Ci mowilem , a moze powinienem robic za "doradzce " a nie grac . Kilka ath w tej grze jest "moje ".

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2009, 16:56 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
gratki jeszcze raz :D ladne :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 10 Lis 2009, 17:22 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Cytuj:
Długo czekałem ale jest drugi towerek.

chyba jak babel zrobie...przy trzecim towerze wyjebie EU z kompa.. :D
a tak serio to graty wielkie

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Lis 2009, 01:20 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Gratz Okta. :)

btw. z galerii obrazki powinieneś wklejać przez znacznik [obraz]numerek_obrazka[/obraz]

tj. [obraz]430 [/obraz]
->
430

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Lis 2009, 16:19 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
może też się doczekam :) GZ

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lis 2009, 12:01 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Już MA zdecydowało się odebrać to co z przyjemnością ukopałem...
Już kolejne rundy miały w perspektywie minusiki...
Już nawet inwestycje w eksperymenty zaczęły się nie zwracać... :)
aż wreszcie...
dla podsycenia jeszcze większej chęci na ath podali "małe co nieco" na talezu... małe ale cieszy :)

435

pozdro

PS: CND, OF-105 po zmianie ampa ze 102(L) na 105(L)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lis 2009, 12:39 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2009
Society: Brak
Nick w grze: Jaca Jacek Czerniak
Gratuluje 8)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lis 2009, 12:48 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Gratki! :)

PS. nie wygląda na CND, dopiero jak przeczytałem i się dokładniej przyjrzałem zobaczyłem ścianę biodome'u. :]

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lis 2009, 13:11 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
gratki :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lis 2009, 10:57 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
No nieźle Gratulacje

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lis 2010, 08:46 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Poleciałem sobie na cnd i jakoś nie dało rady cokolwiek ukopać. Jak zwykle żal było zlatywać na dół przynajmniej bez globika węc postanowiłem pokopać bezampowo (amp oa-103 schowany na "pełniaka") i zgodnie z pewnymi zasadami wieloktotnie dyskutowanymi na soc czacie etc łaziłem sobie po różnych bio. Akurat mój nos zaprowadził mnie do bio5 ale tam puuusto że aż piszczało od ciszy :(. Na global czacie poleciał hoh 19xx gazz węc pomyślałem sobie ze nie zaszkodzi sprawdzić i bio1. Jakem pomyślał takem zrobił.

Kilkanaście bombek przed było bezampowych a pierwsza zaraz po założeniu ampa:
1033

jupiiiii... Teraz jest za co kupić sobie platy 2A :D

pozdro

PS: zobaczcie pozycję 7 hof listy :) koleś mówił, że zachofił kawąłek dalej (być może miało paść 6k ale rozdzielił się na dwa ;) )

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lis 2010, 08:53 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2008
HP: 100
Nick w grze: Twirly Twinkle Twirl
Gratuluje... nosa ^^
Co tam po HoFie jak sie posiada takie skuteczne narzędzie do ich trafiania:D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lis 2010, 09:30 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
HP: 98
Society: Szukam
Nick w grze: Ri-L Vizier Kiataki
gratuluje

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lis 2010, 09:52 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Gratensony!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lis 2010, 10:01 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Hey,
No w końcu Okta Kocie to już coś :) gratki !!
Teraz czas na coś większego! ;)

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lis 2010, 15:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
graty :mrgreen:

:tower:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lis 2010, 18:37 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Co jak co, ale łeb do kombinowania to masz, czasem wydaje mi sie ze za bardzo kombinujesz, ale co bylo uwienczeniem tych przekombinowan? .. Gratuluje towerka..ktory to juz? 2 czy 3?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Lis 2010, 01:02 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
a i oto kolejny miły przerywnik pomiędzy wieeeeeloma nrfami :
1038

finder: ju55(L) + ea-104(L)

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Lis 2010, 08:45 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
Fajnie, fajnie oby wiecej takich HoFikow :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Lis 2010, 09:39 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
No wziął i znalazł no... graciochy! :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sty 2011, 09:19 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Wyprawa na cnd: tk320+oa105

Większość bio oferowała sporą liczbę nrfów ale Bio5 i Bio7 miały no może nie Asa w rękawie ale przynajmniej takie cosik:

1077

1078

1079

pozdro

PS: teraz pozostaje sprawdzić czy coś w enmatach pozostało :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sty 2011, 10:14 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Graciochy!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Sty 2011, 18:24 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
graciki;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Cze 2011, 14:29 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
ociągałem się ale wreszcie jakos się udało zebrać do kupy :)

Maj jako miesiąc wizyt na CND obecnie F.O.M.A FORTUNA

Ciężko było i czasami łza się w oku kręciła jak po 3 ampach raptem 2 globaliki albo jakis mały hofik na otarcie łez... :)

Trochę wtopione fundusza ale co tam przynajmniej jakaś adrenalinka była i kilka razy się zaświeciłem chociaż z utęsknieniem wspominam daaawne dobre czasy towerów :)

201 gang
54 iron
66 lyst
74 iron
544 iron
57 oil
50 dian
55 zinc
67 blau
238 lyst
424 bin
50 iron
64 cald
101 melchi
53 pet
57 iron
60 gang
63 iron
64 gazz
69 pet
180 gazz
63 iron
50 iron
60 cald
147 gang

11961197119811991200
12011202120312041205
12061207120812091210
12111212121312181219
12201221122212231224

Oby Wielki Lootius sprzyjał w kolejnych wypadach

pozdro

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości

Panel
Skocz do: