Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2009, 21:12 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2009
HP: 0
Nick w grze: Lukasz Loktus II
Witam
Jestem nowym graczem w świecie entropi i zastanawia mnie jak zarobić na życie nie wydając prawdziwej kasy zdaje sobie sprawe z tego że może to być trudne lecz niemam zwyczaju wywalać pieniedzy na gre w którą dopiero zaczołem grać.Byłbym wdzieczny za wszelką udzieloną pomoc w tej sprawie.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2009, 21:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Witaj na forum i w grze.

Na poczÄ…tek zacznij od tego: viewtopic.php?f=2&t=5438 .
Później to: viewtopic.php?f=67&t=2733

Ze starych poradnikow jeszcze to sie moze przydac - ale tu juz ostroznie bo sa spore szanse na nieaktualne informacje:
viewtopic.php?f=67&t=213
viewtopic.php?f=67&t=592

Poza tym przeszukuj forum, znajdź mentora - i baw się dobrze :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2009, 22:13 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2009
DziekujÄ™ te informacje napewno mi sie przydadzÄ… :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2009, 22:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
sposobow jest kilka, zalezy, czy chcesz robic "pieniadze" z niczego, czy juz dysponujesz jakims budzetem

w pierwszym przypadku (ktory raczej Ciebie dotyczy) sweatowanie, zbieranie owocow i kamieni - o tym masz poradniki, moze tez jakies reklamowanie czyichs sklepow / salonow fryzjerskich / eventow na Land Areach - tu musialbys znalezc osobe chetna za to placic

w drugim przypadku w zaleznosci od budzetu masz rozne mozliwosci, handlowanie "na ulicy", albo "ulubiony" zawod wielu ludzi, czyli resellowanie ;)

powodzenia

Ostatnio edytowany przez JIIIS 06 Lip 2009, 23:34, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2009, 23:32 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2009
Jeśli chodzi o budżet to zaczynam od 0 oczywiscie ;P Czeka mnie dużo pracy , ale czy nmie oto chodzi w tej grze. Dzieki

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lip 2009, 23:35 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Lokitus napisał(a):
Jeśli chodzi o budżet to zaczynam od 0 oczywiscie ;P Czeka mnie dużo pracy , ale czy nmie oto chodzi w tej grze. Dzieki

jak bedziesz chcial to sie da grac nie wplacajac ;)

zapomnialem tez o moim skromnym poradniku ;) viewtopic.php?f=66&t=5418 i tu mam prosbe do Ciebie jako do calkiem nowej osoby, poradnik ten jest napisany calkiem niedawno, jakbys go przeczytal to prosze o komentarz, czy cos jest w nim niezrozumiale dla poczatkujacego (jak jest ok to tez napisz ;)), bo mnie i innym co czytali, a juz chwile grajacym niektore rzeczy mogly sie wydawac oczywiste, dzieki :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości

Panel
Skocz do: