Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Mar 2009, 09:09 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Wraz z otwarciem budynku Genesis Star Tower w Twin Peaks prezez Genesis Star zaprezentował nowy armor dla minerów eMINE PG/HG. Zapowiedział też całą linię nowych produktów dla górników.

Blueprinty będą losowo wypadały u crafterów ale również górnicy będą mogli zlootować elementy zbroi i nowe narzędzia.

Będzie też konkurs polegający na zebraniu kilku elementów należących do firmy - w zamian za które dostanie się specjalną wersję nowej zbroi. Elementy te to: Genesis Star Com Unit, GS Encrypted Holder oraz GS Visual Display.

Bliższe informacje wkrótce.

Relacje z otwarcia i screeny min. nowej zbroi:

http://www.entropiaforum.com/forums/abo ... unces.html
http://www.entropiaforum.com/forums/eve ... ost1795545

Przy okazji wręczono nagrody za zebrane logi Ducheva.
Oto nowy whip: http://www.entropiaforum.com/forums/wea ... hip-l.html

Ostatnio edytowany przez ateush 05 Mar 2009, 09:19, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Mar 2009, 10:27 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
o, chyba dosc dlugo trzeba bylo czekac na event dla szukaczo-kopacza :D nic zobaczymy jak to bedzie, trzeba zakupic zapas ampow ^^

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Mar 2009, 13:04 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
haha te screeny tam, second life

ten armor jest najbrzydszy jaki widziałem i dodatkowo ma beznadziejne wartości taki...lekko zmodyfikowany boar...przepraszam, ale przed czym ma to chronić ? chyba, że ma specjalne właściwości jakieś. ehh to virtualne universum jest coraz bardziej żałosne.

MA: "zróbmy event dla minerów bo jojczą i jojczą...hmm...mało który uber się tym zajmuje...to nagroda nie może być aż tak niesamowita (aka wartościowa, żeby ktoś niepowołany się nie dorobil) jak np carramore armor...ok, to weźmiemy boara i lekko go przerobimy, weźmiemy hełm hermesa i reszte z infiltratora, nasi partnerzy się nie zezłoszczą, dodatkowo będzie to limited armor...tak, ok, obniżymy zwrot jeszcze bardziej, wytrwali wpłacą a nagroda przenigdy nie pokryje ich strat"

yay, wiem wiem, mogłem się powstrzymać od dennego komentarza

heh, cały ten budynek tylko po to aby sprzedawać armor ? ciekawy sposób na dorobienie się przez jednego z inwestorów

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Mar 2009, 13:30 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
1. Przedstawiony armor jest jednym z serii.
2. Beda nie tylko armory ale takze narzedzia dla minerow.
3. Skad pomysl, ze w budynku bedzie sie sprzedawało armory ? Jesli nawet - to i tak lepsze zastosowanie niz 99% budynków w EU :P.
4. Armor jako nagroda w evencie bedzie wersjÄ… typu "customized" lub unL - a przynajmniej "podkreconÄ…" w porownaniu do zaprezentowanej.
5. Nie sadze aby "prezes GS" był inwestorem - ot postać MA jak Jenny Corramone czy inne.
6. Faktycznie bije SL'em az boli...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Mar 2009, 14:12 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
fakt, napisałem tego posta zanim przewertowałem dokładnie podane źródła, ok

ale...jak bardzo można customizować armor ? oby to był skok jakościowy rzędu mk2 > impmk2 albo ep40 > modep40

funkcja tego budynku jako centrum sprzedaży nowego sprzętu imo dobry pomysł, taki nowy tt terminal ale dla minerów
chociaż, z drugiej strony...to nie przejdzie, bo przecież BP na armor mają lecieć podczas eventu hmm no i przedstawiciele innych profesji burzyli by się np : chcemy omegaton shop!

w ksiażce BP chyba toolsów jest takie coś jak eMINE, ciekawe co to

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Mar 2009, 15:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Ja powiem tylko: fuu,jaki obrzydliwy armor! Chyba gorzej kolorow dobrac nie mogli,nie mowiac juz o samym designie..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2009, 15:26 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Wywaid z przesem GS:
http://www.entropiagateway.com/2009/03/ ... -star-ceo/

A więc będzie 10 kompletów eMINE PG unL do zdobycia za:
1szt. Genesis Star Visual Display, 2szt. Genesis Star Encrypted Holders, 3szt. Genesis Star Com Units.

Prezentacja tej "stuningowanej" wersji jutro.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2009, 15:41 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
to jak tylko 10 setów...to statystyki będa rzędu supremacy albo lepsze...10 setów...haha pewnie powtórzy się sytuacja z inwazji robotów, że 2 z 3 części będzie nadmiar :D 10 setów...no to tak m2s,warants,aow + moze pare innych osób, jeden polak dostanie visual display

Ostatnio edytowany przez Level, 09 Mar 2009, 15:44, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2009, 15:43 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Fred Ice Issue
to oreski jeszcze tansze beda rofl

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2009, 17:09 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Level napisał(a):
10 setów...no to tak m2s,warants,aow + moze pare innych osób, jeden polak dostanie visual display

naprawde myslisz ze uber soce rzuca sie na armory ze statystykami porownywalnymi z ghostem ?
Unlimited wersja nie znaczy ze bedzie miala podwyzszone staty do statow uber armora...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2009, 17:25 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
michalpypek napisał(a):
Level napisał(a):
10 setów...no to tak m2s,warants,aow + moze pare innych osób, jeden polak dostanie visual display

naprawde myslisz ze uber soce rzuca sie na armory ze statystykami porownywalnymi z ghostem ?
Unlimited wersja nie znaczy ze bedzie miala podwyzszone staty do statow uber armora...

10 armorów i nie wierzę, aby nie mialy sporych statystyk, być może będzie to pierwsza zbroja z 50 protect na shrapnel, rzecz pożądana na LandGrab przeciwko Cobra/Anaconda

ewentualnie statystyki podobne do infiltratora, kto wie, czas pokaże :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2009, 21:15 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
hahaha miałem racje na początku, że unl armor bedzie ten sam :D ta wersja unl ma dokładnie takie same statystyki defensa ORAZ ma gorsze durability (roznica pomiedzy limited i unl jest wieksza niz 10k, przewaznie armory limited mają o 10k wiecej durability...w przypadku eMINE dur limtied jest większy o wiecej niz 10k :D)
ale kiła :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2009, 21:35 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
ale pieprzysz posta wyżej pisałeś coś innego, Pypek miał ino racje

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2009, 21:47 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Level ;)

Po pierwsze : to co powiedzial Mort ;)

po drugie :P

Level napisał(a):
ORAZ ma gorsze durability (roznica pomiedzy limited i unl jest wieksza niz 10k, przewaznie armory limited mają o 10k wiecej durability...w przypadku eMINE dur limtied jest większy o wiecej niz 10k :D)

przeczytaj co napisales jeszcze raz ;)
powiedziales dwa razy dokladnie to samo :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2009, 22:17 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Mortifer napisał(a):

oj nie pieprze, zacytuje posta ateusha który był skierowany do mojego:
ateush napisał(a):
1. Przedstawiony armor jest jednym z serii.
2. Beda nie tylko armory ale takze narzedzia dla minerow.
3. Skad pomysl, ze w budynku bedzie sie sprzedawało armory ? Jesli nawet - to i tak lepsze zastosowanie niz 99% budynków w EU :P.
4. Armor jako nagroda w evencie bedzie wersjÄ… typu "customized" lub unL - a przynajmniej "podkreconÄ…" w porownaniu do zaprezentowanej.
5. Nie sadze aby "prezes GS" był inwestorem - ot postać MA jak Jenny Corramone czy inne.
6. Faktycznie bije SL'em az boli...

no ? i co pypek i mort ?

pypek czepiasz się na siłe, nie dam się sprowokować już wam
napisałem 2 razy to samo bo:
1. jestem zmęczony, moja wina
2. chciałem się przygotować na to, że ktoś mi napisze posta w stylu:
"ależ level, każdy unl armor ma gorsze duarbility od limited"

tyle, proszÄ™ o czytanie ze zrozumieniem

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2009, 23:33 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
jak sie ma dwie przeciwstawne opinie to latwo trafic w ta dobra:P

hunterzy dostaja za swoje eventy LA, poe, unique helmety o super statsach, a minerzy dostana obciete zloza na czas eventu i badziewnego ghosta.. rownosc w wydaniu MA..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2009, 23:49 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
s2k napisał(a):
hunterzy dostaja za swoje eventy LA, poe, unique helmety o super statsach, a minerzy dostana obciete zloza na czas eventu i badziewnego ghosta.. rownosc w wydaniu MA..

ja tam nie wierze w hojnosc MA podczas eventow, wiec sie trzymam od tego z daleka i na ich czas odkladam guna/findera i

Image

:lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 08:24 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Level...

Najpierw piszesz :
Level napisał(a):
to jak tylko 10 setów...to statystyki będa rzędu supremacy albo lepsze...10 setów...haha pewnie powtórzy się sytuacja z inwazji robotów...

potem :

Cytuj:
10 armorów i nie wierzę, aby nie mialy sporych statystyk, być może będzie to pierwsza zbroja z 50 protect na shrapnel, rzecz pożądana na LandGrab przeciwko Cobra/Anaconda

A jeszcze pozniej :P

Cytuj:
hahaha miałem racje na początku, że unl armor bedzie ten sam

I na potwierdzenie cytujesz Ateusha :?: :?: :?

Jedyne co tam we wczesniejszym poscie napisales to to, ze Ateush napisal jako odpowiedz na twojego posta, posta :P ktory mowil ze "bedzie to wersja customized lub unl... " .

Wiec albo ati zrobil drugie konto levela i zapomnial ktore posty sa z ktorego konta albo level to ati. Albo nie wiem o co chodzi :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 10:16 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Level napisał(a):
Mortifer napisał(a):

oj nie pieprze, zacytuje posta ateusha który był skierowany do mojego:
ateush napisał(a):

Eh wyszlo jak zwykle... Ten "prezes" twierdzil, ze bedzie to wersja "tuned" - wiec spodziewalem sie, ze nie tylko unL ale tez z podkreconymi statystykami. Tak wynikalo z jego wypowiedzi.
A tu proszÄ™ - klops. Do tego minerzy na EF okrutnie narzekaja na badziewny zwrot z wykopkow - wiec w sumie mozna sobie odpuscic ten event...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 13:37 
Inept
Dołączenie:
Luty 2009
HP: 92
Society: Szukam
Nick w grze: Mathew Matt Sonic
Również zawiesiłem swoje wykopki bo moje zwroty wynosiły 20-50% po tt ;]

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 14:31 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
zwrot rzędu 25-50% zostanie niestety, no niektórych to może dopaść później.
Bardzo dobrze, że coraz więcej ludzi na EF opisuje sytuację, niech to w końcu upadnie

do pypka: czasami nie warto myśleć, gdybać, tylko przyjąć informację lub olać

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 14:48 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
s2k napisał(a):
jak sie ma dwie przeciwstawne opinie to latwo trafic w ta dobra:P

nie ma równości, Marco otwarcie mówi, że z hunterów mają najpoważniejsze przychody, będą ich dopieszczać

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 19:25 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
omfg otwarcie mówi jak okradają ludzi ? :D z aukcji mają największy biznes... - tu nie muszą dawać/dokładać nic swojego ani nie swojego... zdzierają tylko kasę i to naprawdę nie małą - wystarczy popatrzeć na wykresy np. ESI ;) z roku obliczyć sobie (~3%) fee ile MA zarobił na dzień... a itemów przecież jest więcej... poza tym wracając do ESI, implantów - przy wszczepianiu TT chipa kasuje MA... :/ to są setki tysięcy dolarów ehhh.... i co najgorsze to szczerze widać, że MA od siebie nic nie daje i nie da... wszystko w loocie co ludzie dostają to są bieżące straty lub jeśli ma ktoś wyjść na + to straty innych z pewnością też bieżące, a jak ktoś wtopi i da spokój z minusem to kasę tą kasuje MA i finish...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 20:16 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
bardziej chodziło o to...że znacznie więcej jest hunterów w grze aniżeli minerów oraz, że znacznie więcej pięniędzy zostaje przerobionych na huntingu

z resztą, to jest oczywiste już na pierwszy rzut oka...ile miner na minute wydaje a ile hunter, ktoś powie: aly miner ma amp co się psuje 15ped/użycie...
owszem, ale ile takich osób jest ?
hunting jest znacznie bardziej przyjazny dla użytkownika, prostszy, przyjemniejszy i znacznie bardziej ekscytujący

mining...z natury swojej nie może być aż tak rozbudowany, owszem, mogliby by wrzucić np armory do miningu, że np ileś lat temu ktoś tu zgubił np scopa albo broń bo poległ w walce no i zakopane to leżało x lat eh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 21:35 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
XII napisał(a):
omfg otwarcie mówi jak okradają ludzi ? :D z aukcji mają największy biznes... - tu nie muszą dawać/dokładać nic swojego ani nie swojego... zdzierają tylko kasę i to naprawdę nie małą - wystarczy popatrzeć na wykresy np. ESI ;) z roku obliczyć sobie (~3%) fee ile MA zarobił na dzień... a itemów przecież jest więcej... poza tym wracając do ESI, implantów - przy wszczepianiu TT chipa kasuje MA... :/ to są setki tysięcy dolarów ehhh.... i co najgorsze to szczerze widać, że MA od siebie nic nie daje i nie da... wszystko w loocie co ludzie dostają to są bieżące straty lub jeśli ma ktoś wyjść na + to straty innych z pewnością też bieżące, a jak ktoś wtopi i da spokój z minusem to kasę tą kasuje MA i finish...

dodajcie do tego np. ile ammo zmarnujecie trafiajac niechcacy w pagorek ;) + ammo ktore nie zadaje dmg + ammo zmarnowane bo Cie zabije mob + ammo zmarnowane na regen moba + ammo wystrzelone niechcacy w powietrze to uzbiera sie taka suma, ze mogliby nawet za to zyc

a banda darmozjadow nawet sie z terminami nie potrafi wyrobic, bo maja za duzo czasu, zeby wydawac latwa kase na wygrzewanie d... na sloncu, imprezy i panienki :D

EDIT: nie wspomne o kasowaniu % przy wplacie i wyplacie

EDIT2: tak mi przyszlo na mysl, ze kiepskie zwroty moga miec zwiazek z teoria w miare stalej liczby surowca w grze, jak kopie 2x wiecej osob to zwrot 2x mniejszy, bo krafterzy na pewno nie przerabiaja teraz wiecej surowca niz przed eventem :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 21:48 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
E tam - powtorze po raz n-ty - MA zarabia na decayu - nie na aukcji, nie na % przy wplatach/wyplatach, nie na zmarnowanym ammo.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 22:05 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
było to juz wiele razy mówione...że cały podatek aukcyjny trafia do lootpoola, n-razy Marco o tym pisał, do MA trafia tylko ten 0.5 PED czyli opłata aukcyjna

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 22:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
tak twierdzi Marco, ale ja bez audytu kodu przez niezalezna firme w to nie uwierze, a ze to nigdy nie nastapi to bede niewiernym do konca tej gry ;) nie zebym narzekal, bo sobie jakos raz lepiej raz gorzej radze, ale nie lubie nie wiedziec :D

PS. decay czego idzie do kasy MA? zbroi, ubran, refinerow? bo gunow chyba nie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 22:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
JIIIS napisał(a):
tak twierdzi Marco, ale ja bez audytu kodu przez niezalezna firme w to nie uwierze, a ze to nigdy nie nastapi to bede niewiernym do konca tej gry ;) nie zebym narzekal, bo sobie jakos raz lepiej raz gorzej radze, ale nie lubie nie wiedziec :D

PS. decay czego idzie do kasy MA? zbroi, ubran, refinerow? bo gunow chyba nie :)

nie lubisz nie wiedzieć...przecież napisałem ci jaka jest prawda, eh, ja odejde i będziecie nowym gadać i robić im z mózgu wodę, że tego nie wiadomo tego nie wiadomo tego nie wiadomo...nowe pokolenie graczy widzę ma paskudne podejście i maniery eh, no ale...jak w życiu, każe pokolenie ma trochę inne warunki dorastania, z resztą mało komu się tu chce cokolwiek pisać bo i tak nie ma o czym:(

decay w całej grze idzie do MA, dlatego (ale to nie jedyny powód o ile dobrze pamiętam) dawniej spory % osób unikał gunów które bardzo się psuły aka BLP, poszukiwało się broni z jak najniższym decayem

bo...to co idzie do MA już tam zostaje...dlatego lepiej aby jak najwięcej ped w ammo siedziało, bo więcej pedów zostaje w cyrkulacji

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2009, 23:00 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Level, nie o to mi chodzi, ze olewam to co napisales, a o to, ze opieramy sie na tym co nam mowia, a wiesz chyba dobrze np. na przykladzie politykow co mowia, a co robia, jakie skladaja deklaracje podatkowe a ile zarabiaja, jaki deklaruja majatek, a jaki maja, wiec z zasady tam, gdzie sa pieniadze to nie mozna wierzyc w to co mowia. Wiec z ta jak to nazywasz "prawda" to bylbym dalece ostrozny. W koncu kim jest Marco jak nie rzecznikiem-politykiem MA, czemu mam mu wierzyc. Placa mu za to, ze mowi to co mu kaza mowic, nie robi tego z dobroci serca, bo nas kocha :)

Dobra teraz o tych paskudnych manierach nowych graczy. Powiedz mi Level co tak na prawde wiadomo na 100% w EU. Jestes przykladem, ze nic do konca nie wiadomo, bo gdybys wiedzial to bys gral dalej, a nie byl goly bez kasy i skilli. Jak widac nawet wyliczanie eko hunta do piatego miejsca po przecinku nie pomoze bez szczescia. Nie wiadomo jak dziala system, czy oddaje wczesniej czesc tego co stracisz, czy wszystko to jeden czysty przypadek. Nie wiadomo co jutro wymysli MA, czy warto inwestowac np. w sklep/landa, czy nawet glupia budke, bo kto wie ile bedzie to warte za rok, dasz mi gwarancje, czy MA czegos nie stuninguje? :P itp. itd.

Co do decaya gunow to rozumiem, ze analogicznie decay mieczy idzie w calosci do MA? :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Mar 2009, 00:55 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
hmm minerzy nie mają się z czego cieszyć...te nowe excavatory mają reload coś 27 użyć (md204 ma 34 użycia na minute...) albo ten finder OFS 676m głębokości i wymaga 9 lvl w prospector ale to to już nie fantastyczne, taki trochę słabszy od tk120 eh dramat, nic nowego, MA albo nie chce...albo nie wiem, na ich miejscu excavatory eMINE dałbym 60 uses albo więcej, wtedy byłby to eventowy item, o specjalnych właściwościach

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Mar 2009, 08:56 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
JIIIS napisał(a):
W koncu kim jest Marco jak nie rzecznikiem-politykiem MA, czemu mam mu wierzyc. Placa mu za to, ze mowi to co mu kaza mowic, nie robi tego z dobroci serca, bo nas kocha :)

Marco jest teraz prezesem First Planet Company - tworzącej znane nam do tej pory Entropia Universe a teraz Planet Calypso. I sorki ale bardziej wierze jemu niż domysłom graczy :P

JIIIS napisał(a):
Co do decaya gunow to rozumiem, ze analogicznie decay mieczy idzie w calosci do MA? :P
Tak. Decay wszystkiego idzie w całości do MA. I imho to w zupełności wystarczy aby żyli jak pączki w maśle.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2009, 13:01 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Do konkursu dorzucono dodatkowe 10 armorow i zmieniono zasady.
Aby zdobyć set wystarczy posiadać:
1 Genesis Star Com Unit,
1 Genesis Star Encrypted Holder
1 Genesis Star Visual Display

Podwójny przyrost skilli będzie trwał do czasu zdobycia wszystkich 20 kompletów.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2009, 13:26 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
:D małe zainteresowanie...nagroda niewarta świeczki...zwroty rzędu 50%...event nie wyszedł :P ale...pojawiają się prognozy, że kryzys w USA zakończy się w tym roku, może MA też w to wierzy i nie przestają doić

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2009, 14:09 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
ateush napisał(a):
1 Genesis Star Com Unit,
...

jeden z tych trzech wystarczy czy cały komplet składający się z trzech elementów w/w? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Mar 2009, 14:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
XII napisał(a):
ateush napisał(a):
1 Genesis Star Com Unit,
...

jeden z tych trzech wystarczy czy cały komplet składający się z trzech elementów w/w? :)

wszystkie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Kwi 2009, 08:37 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Znow zmiana zasad:

- w sumie 20 kompletow do zdobycia,

- kazdy komplet bedzie sie skladal z: pelen zestaw eMINE PG (Unlimited) armor, 1 eMINE OFS (L) ore finder/seeker, 1 eMINE EMF (L) enmatter finder, 1 eMINE OA (L) ore amplifier, 1 eMINE EA (L) enmatter amplifier.

- aby zdobyc komplet nalezy zebrac: 1 Genesis Star Com Unit, 1 Genesis Star Encrypted Holder oraz jeden z Genesis Star Visual Display lub Genesis Star Visual Display Series 2.

- 2x skill bonus bedzie trwal do czasu zdobycia 20 kompletow,

- wydawanie nagród rozpocznie się po Wielkiejnocy.

Źródło: http://www.planetcalypso.com/news/pages ... /index.xml

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2009, 08:28 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
First Planet Company przyznaje, że nie popisało się podczas tego eventu...
Zamieszanie wprowadzone aktualizacjami zasad spowodowało, że wiele osób
posprzedawało pełne komplety potrzebnych przedmiotów do zdobycia nagrody
nie wiedząc nawet, że mają komplet...
Osoby które zgłosiły to do 26go kwietnia do supportu, po sprawdzeniu logów -otrzymają pełny zestaw eMINE PG armor (Unlimited).

Rozdanie nagród odbędzie się w Genesis Tower o 17 UTC w środę 6 maja.

FPC przeprasza za zamieszani i zobowiązuje się poprawić wewnętrzne procedury aby taka sytuacja nie miała więcej miejsca.

Źródło

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości

Panel
Skocz do: