Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:17 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Cytuj:
Entropia Universe Version Update 9.4 Applied
The Entropia Universe has been updated with VU 9.4 and is available for login. Please read the Content List below for further details.

This content list only reflects in-world changes. A complete VU 9.4 Content List, including website changes and other information, will be published on the new Planet Calypso as soon as possible.

Client Loader
The Client Loader has received a visual update.

Transfer Center
The in-world Transfer Center has been updated. More deposit options are now available in-world. A new Transaction History of the previous 12 months’ transactions.

Genesis Star
The Genesis Star mining corporation has opened a new headquarters in Twin Peaks, and we’re looking forward to a lot of exciting activities during the coming period.

Entropia Universe Cash Card
The Entropia Universe Cash Card is no longer available from the Trade Terminals on Calypso. A full refund has been made for all orders. The Cash Card offer will be reintroduced again when a stable and permanent option becomes available.

EULA & ToU
As stated in previous email information (Entropia Universe: Important Information - Feb.3 2009), the Entropia Universe (EULA) has been updated and new Terms of Use (ToU) included. Please read before logging in.

Other
Windows Vista is now officially supported.

Ostatnio edytowany przez michalpypek, 16 Lut 2009, 16:37, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:20 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2007
HP: 88
Society: DASK
Nick w grze: Franek Baczek Dzony
hahahaha sciagniecie nowego VU to kilka sekund a najwazniejsze zmiany: dodatkowe metody wpłaty lol :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:22 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Nick w grze: Ar predus Ku
Grubo...
Przynajmniej 200 ped będę "bogatszy" za cash card :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:22 
Poor
Dołączenie:
Maj 2006
Ja już ściągam VU idzie jak burza max mojej 1 mbitowej neo :)
Lmao nowe metody wpłaty widać że kryzys wszędzie zagląda hehe MA szuka kasy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:24 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
Boczek napisał(a):
hahahaha sciagniecie nowego VU to kilka sekund a najwazniejsze zmiany: dodatkowe metody wpłaty lol :D

Loading screen ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:26 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2007
predus napisał(a):
Boczek napisał(a):

Loading screen ;)

no przepraszam tez uber zmiana :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:26 
Poor
Dołączenie:
Maj 2006
Entropia Universe Version Update 9.4 Applied
The Entropia Universe has been updated with VU 9.4 and is available for login. Please read the Content List below for further details.

This content list only reflects in-world changes. A complete VU 9.4 Content List, including website changes and other information, will be published on the new Planet Calypso as soon as possible.

Client Loader

Transfer Center
The in-world Transfer Center has been updated. More deposit options are now available in-world. A new Transaction History of the previous 12 months’ transactions.

Genesis Star
The Genesis Star mining corporation has opened a new headquarters in Twin Peaks, and we’re looking forward to a lot of exciting activities during the coming period.

The Entropia Universe Cash Card is no longer available from the Trade Terminals on Calypso. A full refund has been made for all orders. The Cash Card offer will be reintroduced again when a stable and permanent option becomes available.

EULA & ToU
As stated in previous email information (Entropia Universe: Important Information - Feb.3 2009), the Entropia Universe (EULA) has been updated and new Terms of Use (ToU) included. Please read before logging in.

Other

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:29 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
erm, hm, lol? znaczy, "az" tyle by zmienili? nie no, to na pewno jakas bardzo skrocona lista zmian, powiedzcie, ze tak, hahaha :D

12 godzin na update, cale 12 godzin, o lol, brakuje mi emotek :D no w tyle czasu to oni chyba to VU dzis pisali :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:32 
Poor
Dołączenie:
Maj 2006
Tylko to wyskoczyło w client loaderze. Ja zauważyłem jeszcze jedną zmianę mianowicie zmianę adresu serwera odpowiadającego za autoryzacje (firewall pomógł to ustalić).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:34 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2007

hmm to mi daje troszke do myślenia czyzby ukrywali Cry Engine ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:34 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
faktycznie...temat dobrałem idealnie do ilości dodatków i zmian w VU...DRAMAT.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:35 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 247
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Adrelina Tasior`ek Unknown
James diGriz napisał(a):
Tylko to wyskoczyło w client loaderze. Ja zauważyłem jeszcze jedną zmianę mianowicie zmianę adresu serwera odpowiadającego za autoryzacje (firewall pomógł to ustalić).

Mozesz podac wraz z portem? Moj firewall na routerze mnie nie ostrzeze a przekonfigurowac trzeba.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:37 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
jest sens tłumaczyć ?! heh...MEGA LOL...i ten update tyle czasu im zajął ?! aż boje się EF czytać :D

przynajmniej coś się będzie działo z Genesis copropration no i nowa strona Calypso

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:49 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
niektorzy mieli problemy z updatem, tu w razie czego rozwiazanie:

Cytuj:
Originally Posted by Makitoki
to all the ppl who are downloading and getting two files then exiting, do the following, go into ur mindark folder and click on CLDLLPatcher that should fix ur problems

a tu z ciekawostek innych graczy (nie sprawdzone):

Cytuj:
anybody else crashing when opening the inventory?
Bug or feature?

Cytuj:
auction is pretty much non-working at this time, becuase of the data-load, also TI has been divided into new land-areas

Cytuj:
what happened to TI???
its split to different smaller pieces
http://www.entropiaforum.com/gallery/fi ... island.jpg

moze D. bedzie dzialki dzierzawil ;)

Cytuj:
NO new haircuts!!!

Cytuj:
well the new genesis star building was interesting lol :P cant get into it :P

:D

Cytuj:

Ostatnio edytowany przez JIIIS, 16 Lut 2009, 17:08, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 16:59 
Poor
Dołączenie:
Luty 2007
HP: 138
Nick w grze: THEBILL
no i mi nie działa :D może mam se odpocząć dziś

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 17:24 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Podsumowując nowe VU: 12h mozolnej pracy MA w paint w celu obrobienia super nowego screena przy logowaniu. Cg for MA za VU ;D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 17:28 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2008
Nick w grze: Kielon Palacz Zielonowski
czy mi sie wydaje czy same globale leca 1 za 2gim ???

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 17:31 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Kielon napisał(a):

no lecą ale jak lista była pusta to dlaczego nie mają lecieć ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 17:32 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Kielon napisał(a):

przecież tak jest od roku ponad...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 17:35 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
TI podzielili na male landy z wlasnymi land markerami.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 17:47 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
A mi sie pitoli cos instalacja: albo probuje zasysac od nowa cala wersje 9.35 (kiedy uruchomie jako administrator) albo wogole wykrzacza sie po starcie client loader (przy normalnym uruchamianiu). Moge najwyzej odpalic przez entropia.exe w okienku... Pewnie bez reinstalacji calosci sie nie obejdzie. Eh uroki visty.

A co do marnosci VU:

Cytuj:
There's more stuff that will be discovered.

I can also tell you that we've done a considerable amount of work behind the scenes for the CryENGINE integration. I know we've said that before but it's one big job.

I can tell you this also. I've seen avatars in the new CryENGINE environments and it really is quite impressive. It's a huge step forward in quality and subsequent immersion.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 18:04 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nick w grze: KiioobbaaXVIII Kozakiew
Mi Uv zafundowalo w crafcie niespodzianke

ano niby mozna nie zwracac na to uwagi ale zamiast 99Qr w dragon mask mam 98,9

jak tak co dodatek beda cos zabierac to mi bp wroca do 0,01 qr

moze jest tego wiecej ale poki co taki szczegol mi zmienili

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 18:10 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2009
HP: 89
Nick w grze: Ixil
A mi coś wykrzacza . Ładuje clienta , potem ArkGUI i na tym kończy instalację . Po ponownym uruchomieniu zaczyna od początku i tak w koło Macieju .

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 18:47 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
zmiany sa takie co widze :

nowe moliwosci wplaty , oraz wybor waluty przy wyplacie . - nie wiem jakie
nowy budynek kolo twin malle i sa ta dwie wieze --- nie da sie wejsc narazie do budynku
drony sie lekko zmienily tzn maja shadowy:) - czarne juz sa ladniejsze .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 18:54 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2006
Nick w grze: Cedrak Bobi Ziom
hmm, bylo DC a teraz nie moge sie lognac, dlaczego? ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 19:00 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 170
Society: EntropiaForum
Nick w grze: eryk erykgr erykxp
błędy muszą poprawić jak zawsze po VU lol

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 19:06 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2008
No cóż czy już gracie, bo ja nie mogę się zalogować po wpisaniu loginu i hasła pisze coś tam coś tam i się wyłącza ekran logowania?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 19:13 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
mi tez pisze cos tam :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 19:13 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
JC Krakow napisał(a):
zmiany sa takie co widze :

nowe moliwosci wplaty , oraz wybor waluty przy wyplacie . - nie wiem jakie
nowy budynek kolo twin malle i sa ta dwie wieze --- nie da sie wejsc narazie do budynku
drony sie lekko zmienily tzn maja shadowy:) - czarne juz sa ladniejsze .

JC

Wybor waluty przy wyplacie to swietna opcja pamietajac co sie przydazylo Mutakowi. Ja napewno tez bede korzystal.

To VU jest po prostu zalosne, jebia sie z tym 12h i jeszcze nie skonczyli a nie nowego sie nie pojawilo. No ale to normalne dla MA.

Nie ma w sumie co narzekac za bardzo jak narazie chyba nic nie spierd*lili przynajmniej :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 19:39 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
Odnosnie Transfer Center to wprowadzili jeszcze jedną przyjemną aktualizacje .
Withdraw pamięta teraz ostatnie dane dotyczące wypłaty ;-)
+ dla MA

Pozdrawiam ,
Loss

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 19:48 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
to było już w poprzednich wersjach ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 19:53 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
XII napisał(a):
to było już w poprzednich wersjach ;)

Teraz pamięta wszystkie dane :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 20:10 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 117
Nick w grze: Spo
czy tylko ja po zassaniu mini nadal mam kapę?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 20:12 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
komentarz Deathifiera odnośnie podziału jego wyspy na mniejsze landy:

Cytuj:
The bulk of the islands income is re-invested into the Entropian economy, typically in the form of DNA purchases.

With the updates in VU 9.4 I will also be able to run events now, and be able to better support large-scale events such as WoF.

I certainly benefit from it, however so does Entropia in general

- Deathifier

tak więc ten komentarz rozwiewa domysły sprzedaży/dzierżawy TI ale...upewnia nas że co niektórzy mogą dochodzić swoich racji

tak samo ten Genesis Building...data oficjalnego otwarcia ma być podana na stronie First Planet Calypso i najprawdopodobniej budynek do kogoś trafi za niezłą sumę. jakie funkcje będzie spełniał...nie powiem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 20:25 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Level napisał(a):
komentarz Deathifiera odnośnie podziału jego wyspy na mniejsze landy:

Cytuj:
The bulk of the islands income is re-invested into the Entropian economy, typically in the form of DNA purchases.

With the updates in VU 9.4 I will also be able to run events now, and be able to better support large-scale events such as WoF.

I certainly benefit from it, however so does Entropia in general

- Deathifier

tak więc ten komentarz rozwiewa domysły sprzedaży/dzierżawy TI ale...upewnia nas że co niektórzy mogą dochodzić swoich racji

tak samo ten Genesis Building...data oficjalnego otwarcia ma być podana na stronie First Planet Calypso i najprawdopodobniej budynek do kogoś trafi za niezłą sumę. jakie funkcje będzie spełniał...nie powiem.

nie powiesz bo nie wiesz, czy nie powiesz bo chcesz się z nami podroczyć? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 20:34 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2006
Nick w grze: Cedrak Bobi Ziom
a mnie ciekawi kiedy odpala serwy bo jak narazie k^^^a czekam caly dzien i nic wiecej, leca w CH^^a

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 21:24 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Tłumaczenie nowego regulaminu :D

Cytuj:
Okresy Użytkowania Konta Wszechświata Entropia (ToU)

2009-01-16

Entropia Wszechświat jest wirtualnym wszechświatem składającym się z kilku wirtualnych planetarnych systemów (“Planeta Wszechświata Entropia”) utworzyła około innym byty (“MindArk's Partner”).

Warunek dla Twojego udziału w jednym lub kilku Planetach Wszechświata Entropia jest, że Masz zarejestrowane i zatwierdzone Konto Wszechświata Entropia. Aby stosować dla Konta Wszechświata Entropia Ciebie musi zaakceptować następne Okresy Użytkowania Konta Wszechświata Entropia (Porozumienie / ToU).

Ten ToU jest porozumieniem między Tobą, który chciałbyś rejestrować Konto Wszechświata Entropia i MindArk PE AB (“MindArk” zawierający jego środki i oddziały), producent i właściciel Entropia Wszechświata.

1.. Żądania wieku,

Jeżeli Jesteś pod wiekiem 18 proszę, zauważyć - zakwalifikować się jako Uczestnik Wszechświata Entropia, Musisz być co najmniej 18 lat stary. Jeżeli nie jesteś 18 lat stary ale Jesteś co najmniej 13 lat stary, Możesz nadal odnieść się dla Konta Wszechświata Entropia, ale tylko z aprobatą Twojego rodzica lub stróża.

2.. Opis Usługa

2.1. Konto Wszechświata Entropia, które Możesz tylko dołączyć się do Planety Wszechświata Entropia przez tworzenie Konta Wszechświata Entropia, które wyjątkowo być związane z Twoim udziałem (“Rozliczają się”). Kiedy stosowanie dla Konta Wszechświata Entropia Będziesz spytany, by wypełnić prostą formę z Twoimi osobistymi szczegółami { patrzcie poniżej poniżej ustęp 3.1 (Podanie Konta i Rejestrację).

Na zakończeniu procesu rejestracji Konta, będziesz Woleć hasło ("Hasło") i nazwa użytkownika ("Nazwa użytkownika") (razem zwana “Szczegółami Zarejestrowania się”), które, zależne do aprobaty MindArk’s, dostarczy dostęp do Konta Wszechświata Entropia tak Zaciągnąłeś Tobie. Możesz tylko rejestrować jedno Konto. zatwierdzone Konto pozwoli Ci, by użyć Entropia Wszechświata. W wirtualnym wszechświecie Będziesz w stany oddziałać wzajemnie i wymienić Wirtualne Rzeczy z innymi Uczestnikami i / lub Bez --uczestnik Charakter (znany również jako NPC). W Entropia Wszechświecie Wydasz się jako "Awatar", wirtualna osoba / zmienisz-ego. Twoje użycie Konta Wszechświata Entropia i zupełnie Twoje działalności w Entropia Wszechświecie przez Konto są wyregulowane około tym ToU i związanymi Politykami.

2.2 Żądań Systemu Minimum Tym uznajesz tak nie możesz być w stanie szczęśliwie zutylizować zupełnie prezentuje Entropia Wszechświata, jeżeli Twój system nie spełnia wymagań minimum dla Systemu Wszechświata Entropia.

2.3. Ochłodzić-wyłączony okres

Około uzupełniający proces rejestracji jako powyższy, Dajesz Twoje pozwolenie do MindArk zacząć się zagrać usługi dostępne przez Entropia Wszechświat podczas ochłodzić-wyłączonego okresu przydatnego do konsumentów zgodnie z Ochroną konsumenta (kontrakty odległości i do domu sprzedaże) Czyn, [Sw. Distans och hemförsäljningslagen (2005:59)]. Zgadzasz się do tak MindArk zaczyna się rozpocząć proces rejestracja podczas trwającego ochłodzić-wyłączonego znaczenia okresu tak Twój ochłodzić-wyłączony właściwy, zgodnie z czynem odesłanym powyżej wewnątrz ten paragraf jest nieodpowiedni.

3. Twój Zarejestrowany Konto

3.1. Podanie Konta i Rejestracja

Wewnątrz zamawiają, by szczęśliwie zaciągnąć Konto Wszechświata Entropia i / lub, aby zrobić depozytowi lub wycofaniu (jak opisanemu wewnątrz ustęp 7), Musisz dostarczyć aktualne, kompletne i dokładne informacje MindArk. Takie informacje mogą zawrzeć, na zewnątrz ograniczenie, wyszczególnia taki jak Twoje pełne imię, kraj pochodzenia i adresu e-mail, podczas Twojego Podanie Konta procesu jak również Twój adres domowy, telefon numeruje i Twoje konto banku i / lub uznać / informacje karty debetu w przypadku deponowania lub wycofujących funduszach od Entropia Wszechświat ("Jednobarwny Zarejestrowanych Danych osobowych"). ochrona z wszyscy Twoje Dane osobowe jest wyregulowany poniżej Ustęp 4 (Twoja Prywatność) do tego Porozumienia. Zgadzasz się tak Jesteś odpowiedzialny uaktualnić trochę Twoimi Jednobarwnymi Zarejestrowanymi Danymi osobowymi, kiedykolwiek potrzebnymi, żeby zapisy MindArk's były zawsze poprawny. MindArk rezerwy prawo do terminate Twoje Konto Wszechświata Entropia i / lub odmówić depozytowi lub wycofaniu (zobaczyć więcej wewnątrz dzielić na akapity 7 - Wirtualny Transfer Waluty i Transakcje Funduszu) jeżeli Dostarczasz fałszywe, niekompletne lub mylące Jednobarwne Zarejestrowane Dane osobowe.

MindArk rezerwy prawo do, ponieważ trochę powód i w jego jedynej dyskrecji, odmów aprobacie Konto podania, do odmówić dostęp do Konta, do Terminate, Zakazu lub Zamknąć się Konto i przenosić się, artykuł lub dodać Konto informacje, bez uprzedzenia lub do Ciebie.

3.2 Odpowiedzialności za Poufność i Bezpieczeństwo Twoich Szczegółów Zarejestrowania się i dla użycia Twojego Konta

Twoje Konto i Szczegóły Zarejestrowania się wyjątkowo być związane z Twoim udziałem w Entropia Wszechświecie i użyciu Systemu Wszechświata Entropia. Jesteś całkowicie odpowiedzialny, ponieważ zachowując poufność Twoich Szczegółów Zarejestrowania się i dla ograniczającego dostępu do Twojego Konta i do komputera, od którego Wchodzisz Konto. MindArk nigdy nie pyta Ty dostarczyć Szczegóły Zarejestrowania się nam. Zgadzasz się, by zaakceptować osobista odpowiedzialność dla zupełnie działania, które występują przez Twoje Konto lub przez użycie Twoich Szczegółów Zarejestrowania się, czy zrobiony około Ty lub około ktoś inne używanie Twoje Konto i / lub Szczegóły Zarejestrowania się. Musisz zawiadomić MindArk natychmiast, jeżeli Podejrzewasz naruszenie o bezpieczeństwo lub nieupoważnione użycie Twojego Konta i / lub Twoje Szczegóły Zarejestrowania się. Zgadzasz się, by trzymać się MindArk wolny od odpowiedzialności dla trochę niewłaściwego lub nielegalnego użycia Twojego Konta. To zawiera nielegalne lub niewłaściwe użycie około ktoś do kogo Dałeś pozwolenie na użycie Twojego Konta. okresy tego porozumienia rozciągną do kogoś innego używanie Twoje Konto.

Jeżeli Powinieneś zdarzyć się, by rozmyślnie lub inaczej ujawnić Twoje Szczegóły Zarejestrowania się, Zarzuciłeś Twoje prawo do trochę pomoc odnośnie możliwych rezultatów lub konsekwencji Twoich działań. Twoje Konto może zostać Zakazane i / lub Zakończony, jeżeli Pozwoliłeś ktoś inne użycie to niewłaściwie lub nie zgodnie z tym ustępem 3.

4. Twój Prywatność

4.1. prywatność Twoich dane osobowe

MindArk poważania Twoje prawo do anonimowości wewnątrz Entropia Wszechświat i zamierza, by trzymać zupełnie Jednobarwnym Zarejestrowanym Danym osobowym poufnym i sprawować się takie informacje ze zgodą do Polityki Prywatności MindArk’s.

MindArk pozostaje rejestruje Twojego jak również Dane osobowe pewne automatycznie zostały zebrane informacjami, takim jak IP adresem i trochę informacji o Twój sprzęt komputerowy i odpowiedziani kierowcy ("Automatycznie Rejestrowanych Danych osobowych"). “Samo Zarejestrowane Dane osobowe” i “Automatycznie Rejestrowane Dane osobowe” poniżej wspólnie są zwane “Danymi osobowymi”.

Twoje Jednobarwny Zarejestrowane i Automatycznie Rejestrowane Dane osobowe są zebrane dla następnych celów: (mnie) by dostarczyć lepszą usługę, (ii) dla rozliczających się celów i finansowego zgłaszania ekonomicznych działalności dostępnych przez Entropia Wszechświat, (iii) w celu weryfikacji tożsamości, wykrywanie i przeciwdziałanie oszustwa i Porozumienia pogwałcenia i (iv) aby, by zbalansować ładunek na Entropia Wszechświecie. Przez Twoje użytkowanie Entropia Wszechświata i z tym zgadzając się na to Porozumienie i Politykę Prywatności MindArk’s i przez dostarczanie MindArk i / lub Partnerzy MindArk's z Twoimi Danymi osobowymi, Tobą niniejsze pozwolenie, by i zaaprobować zbiór, przetwarzanie i nagranie Twoich Danych osobowych, jego transmisji do Partnerów MindArk's i jego użycia zgodnie z Polityką Prywatności MindArk’s.

W jakimś wydarzeniu, że o MindArk jest poproszony przez właściwe władze i / lub inne byty szukające środek prawny przeciw Tobie ze związkiem do pogwałcenia zrobionego przez Ciebie lub utrzymanego, by zostać zrobiony przez Twój udział w Entropia Wszechświecie, MindArk może dzielić cały informację odnośnie Ciebie i Twojego użycia Entropia Wszechświata, zawierając, ale nie ograniczony do, Dane osobowe.

4.2. Masywny Wcielony Entropia Wszechświat łączy się technologia z Masywny Przyłączony ("Masywny") to umożliwia pewne W-świat przedmioty (np. reklama) chwilowo zostać władowany do Twojego PC lub konsoli i zastąpionego W-świata kiedy połączył się online. Jako część tego procesu, żadne osobiście identyfikowalne informacje o Tobie nie są zebrane i tylko wybrani bez --osobiście identyfikowalne informacje chwilowo są wpisane. Żadna wpisana informacja nie jest użyta, by określić jakieś osobiście identyfikowalne informacje o Tobie. Ponieważ pełne szczegóły przeczytały tu.

5.. Bezczynność konta, Zakaz Konta i Koniec Konta

5.1. Definicje, które następne okresy odniosły do w tym paragrafie będą mieć następne znaczenie:

Rozwiązane Konto (lub “Koniec Konta”) znaczy, że Konto jest oczyszczone i, że Nie dłużej będziesz w stanie odzyskać jego zawartości lub odnośnie-przyśpieszają to, by wejść Entropia Wszechświat. Oczyszczanie Konta znaczy, że wszystkie umiejętności będą skreślone, jakieś czyny posiadłości będą przenoszone z powrotem do MindArk i / lub Partner MindArk's i wirtualne przedmioty na Koncie będą wymienieni dla ich Terminalu Handlu, który (TT) ceni. Zebrana wartość będzie dodana do bilansu na PED Karcie połączonej do Twojego Konta dla Ciebie, by wycofać, jeżeli przewyższając minimalne ograniczenie wycofania 1,000 PED. Jakieś do czas transakcje włączające Rozwiązane Konto będą odwołane.

Zamknięte Konto (lub “Zamknięcie Konta”) znaczy, że Konto nie jest chwilowo dostępne z powodu Twojej własnej prośby.

Zakazanego Konta (lub “Rozlicz się Zakazując”) znaczy, że Konto jest pod śledztwem z powodu podejrzewane pogwałcenie o EULA, ToU i / lub Reguły Zachowania lub, że Konto użytkownik był uważany naruszyć jedno z te porozumienia. To może być tymczasowy dla krótkich lub długich okresów, na MindArk's i / lub Partner MindArk's jedyna i absolutna dyskrecja.

5.2. Zamknięte Konto

Proszę notatka, że, jeżeli Twoje Konto zostało Zamknięte, Nadal jesteś zobowiązany, by spełniać EULA i ToU Porozumienie w ich związanych częściach.

5.3. Rozwiązane Konto

Ostatecznie, że Twoje Konto jest Rozwiązane, żaden zwrot pieniędzy nie będzie przyznany z wyjątkiem bilansu na Twojej PED Karcie i TT wartości przedmiotów na Koncie, jako zbiór powyżej. Jakieś przestępcze lub nierozwiązane zagadnienia odnoszące się do byłego udziału w Entropia Wszechświatem muszą zostać postanowione zanim MindArk pozwoli Ci, by rejestrować nowe Konto.

5.4. Unieruchomione Konto, które Uznajesz i zgadzasz się, które Twoje Konto Wszechświata Entropia będzie uważane, Bezczynny, jeżeli to nie było wpisane do dla okres trzystu (300) kolejne dni.

Dalej uznajesz i zgadzasz się tak Twoje Konto Wszechświata Entropia będzie Rozwiązane, jeżeli to nie jest użyte dla okresu siedmiuset i pięćdziesięciu (750) kolejne dni (tzn., 450 dni potem Twoje Konto zostało uważane Bezczynny).

Tym jawnie zgadzasz się, że po okresie 750 dni bezczynności Twoje Konto Wszechświata Entropia jest uważane zostać opuszczony przez Ciebie. Również zgadzasz się wyznaczyć MindArk i / lub Partner MindArk's w porządki w Twoim Rozwiązanym Koncie Wszechświata Entropia zgodnie z postępowaniami założyły w tym ustępie 5.. Tym rozładowujesz MindArk, jakiegokolwiek z Partnerów MindArk's i ich poszczególnych oficerów, dyrektorów i pracowników, od i przeciw jakiemuś i wszystkim roszczeniom, żądaniom, odpowiedzialnościom, kosztom i wydatkom do Ciebie powstawanie z z lub wykazując do, Twoje Rozwiązane Konto Wszechświata Entropia.

5.5. Zakazanego Konta,

Jeżeli Twoje Konto Wszechświata Entropia chwilowo zostało Zakazane, MindArk i / lub Partner MindArk's może, w ich jedynej dyskrecji i na weryfikacji Twojej tożsamości lub spełnienia innych warunków, zreaktywuj Twoje Konto.

Tym wyraźnie uznajesz, że, jeżeli MindArk i / lub Partner MindArk's decydują nie zreaktywować Twojego Konta, to w końcu będzie Rozwiązane, z lub bez Twojego prawa, by cofnąć jakąś pozostałą PED Karta wartość, na MindArk's i / lub Partner MindArk's jedyna i absolutna dyskrecja.

6.. Transakcje z Wirtualnym i Prawdziwym Rzeczy Życia

6.1. Transakcje między Awatar Entropia Wszechświat dostarcza handlujące usługi administracji Tobie (zawierając System Aukcji usługę, Systemy Sklepu usługi, Awatar Bezpośredni System Handlu naprawia itd.) to umożliwia Ci przeprowadzenie pewne transakcje z innymi, w których uczestniczące części mogą wymienić Wirtualne Rzeczy i Prawdziwe Rzeczy Świata, ( "zostawany Zaakceptowany Transakcję").

Proszę zauważ, że transakcje dotyczące płatność dla Wirtualnych Rzeczy, zawierając PED, przed Entropia Wszechświatem często obejmują nieuczciwe działalności. Uznajesz, że jakaś transakcja odnośnie Wirtualnych Rzeczy, zawierając PED, przeprowadziła używanie jakiejś usługi lub systemu inny niż jeden z Zatwierdzonych Transakcja systemów MindArk’s jest na własne ryzyko . MindArk rezerwuje prawo, by wziąć jakimś rozsądnie koniecznym miarom w celu zapobiegania i działanie przeciw oszustwom i bez -Akceptowany Transakcje, zawierając, ale nie ograniczony do, robiąc rezerwacją przeciw podejrzewanej Transakcji i Zakazując i / lub Rozwiązując bezpośrednio lub pośrednio zamieszane Konto, jeżeli MindArk decyduje się, że transakcja nie została wykonana w zgodzie do tego Porozumienia.

MindArk uznaje odpowiedzialność, by utrzymać zapisy na wszystkich transakcjach z Wirtualnymi Rzeczami przez Zatwierdzone Transakcja systemy Mindark's. Zgadzasz się, że transakcja MindArk's rejestruje będzie ostateczny dowód transakcji rozniósł się z przez Twoje Konto.

Uznajesz Twoją odpowiedzialność, by trzymać szlak jakiegoś i wszystkich transakcji z Wirtualnymi Rzeczami włączającymi Twoje Konto. MindArk nie akceptuje żadnej odpowiedzialności dla zawieruszony lub źle użyty Wirtualne Rzeczy w jakiejś częstotliwości, bez względu na powód.

6.2. Transakcje z Prawdziwymi Rzeczami Świata

Dodatkowe okresy odniosą się na jakiejś transakcji z bzy --wirtualne rzeczy (“Prawdziwymi Rzeczami Świata”) między Tobą i stronami trzecimi lub między Tobą i MindArk. Ponieważ dalsze informacje widzą, Rzeczy Strony trzeciej Nabywają Porozumienie i Ogólny Naprawdę Porozumienie Rzeczy Świata, dostępne kiedy robiąc transakcjom z Prawdziwymi Rzeczami Świata w Entropia Wszechświecie.

7.. Wirtualne Transfery Waluty i Transakcje Funduszu Entropia Wszechświat wciela System Karty PED połączyły się do każdego Konta, przez które MindArk zarządza fundusze, do których Przeniesiesz się i wycofywały od Entropia Wszechświat ( “PED Karty”).

Możesz użyć zatwierdzonych i zabezpieczonych metod transferu funduszu MindArk’s, by wzróść przez depozyty i / lub spadek przez wycofanie PED bilans na Twojej PED Karcie. Deponowane fundusze są przerobione przez MindArk do PED, który może zostać użyty przez Ciebie jak wirtualna waluta w Entropia Wszechświecie. Jeżeli Wolisz deponować lub cofnąć fundusze do lub od Entropia Wszechświata Tym zgadzasz się na jakieś koszty i opłaty objęły we wszystkich transferach funduszu. Ponieważ dalsze informacje proszę widzą tu “Policzyć” Sekcja (Sekcje "Deponuje" i / lub "Wycofanie") Entropia Wszechświat strony internetowej.

Uznajesz, że MindArk może odmówić, zatrzymać lub odwrócić wycofanie i / lub poprosić Cię, żeby zweryfikować Twoją tożsamość jako warunek do wycofania, jeżeli:

1.. MindArk jest niezdolny, by zweryfikować lub poświadczyć jakiś lub trochę Jednobarwny Zarejestrowanej Informacji, którą Dostarczasz; lub
2.. Nie dostarczyłeś, że pełna i wszechstronna informacja MindArk musiała uzupełnić wycofanie; lub
3.. MindArk jest zobowiązany regulaminowo lub regulacjami, by zrobić tak; lub
4. podejrzewa, aby wycofanie mogło objąć nieuczciwy i / lub inna bezprawna działalność; lub
5. PED bilans na Tobie PED Karta jest mniej niż 1 000 PED, ilością minimum dla wycofania.

MindArk uznaje odpowiedzialność, by utrzymać zapisy finansów dla wszystkich transakcji funduszy w związku z Twoim użyciem Entropia Wszechświata. Zgadzasz się, że transakcja MindArk's rejestruje będzie ostateczny dowód transakcji rozniósł się z do lub od Twojej PED Karty.

MindArk dostarczy stwierdzenie transferu funduszu Tobie, pokazując Twoje depozyty i wycofanie dla ostatnich 12 miesięcy (pod Sekcją Konta). Pomimo obywania się, Uznajesz Twoją odpowiedzialność, by trzymać szlak jakichś transakcji z wirtualną walutą w Entropia Wszechświecie do lub od Twojej PED Karty. MindArk nie akceptuje żadnej odpowiedzialności za fundusze i / lub PED zawieruszył lub źle użył w jakiejś częstotliwości, bez względu na powód.

8.. Reguły MindArk’s Zachowania

JAKO UCZESTNIK W WIRTUALNYM WSZECHŚWIECIE ENTROPIA WSZECHŚWIATA Jesteś WYMAGANY, BY WYTRZYMAĆ OGÓLNE ZASADY WSPÓLNOTY I USZANOWAĆ UCZUCIA I PRAWA INNYCH UCZESTNIKÓW DO UŻYCIA ENTROPIA WSZECHŚWIAT. TO JEST TWOJA ODPOWIEDZIALNOŚĆ DO LEKTURY I ROZUMIE TE REGUŁY.

Proszę zauważ, że dodatkowe reguły i polityki mogą odnieść się do każdej Planety Wszechświata Entropia.

ENTROPIA WSZECHŚWIAT konto REGUŁY ZACHOWANIA ZAWIERAJĄ, ALE są OGRANICZONY DO, NASTĘPUJĄCE ROZPORZĄDZENIA:

a. nie możesz podać się trochę osoby, w tym MindArk’s pracownik, agent lub oddziału lub innego Uczestnik lub roszczenie mające stowarzyszenie z MindArk, jeżeli Robisz nie naprawdę są / mieć jeden. Nie możesz utworzyć jakiegoś społeczeństwa w Entropia Wszechświecie, który wskazywałby takie związki.

b. nie możesz wziąć trochę działania, po -, porozumiewać się, władować lub inaczej użyć trochę zadowalać, by grozić, nękać, spowodować smutek lub strapienie do trochę MindArk’s jest pracownikami lub agentami lub MindArk’s oddziału pracownicy lub agenci wewnątrz lub na zewnątrz Entropia Wszechświatem, w tym, ale nie ograniczony do, IRC wyżłabia lub publiczna sieć fora.

c. nie możesz wtrącić się z trochę inne Uczestnicy zdolność, by użyć i polubić Entropia Wszechświat.

d. nie możesz wziąć trochę działania, po -, porozumiewać się, władować lub inaczej użyć trochę zadowolony, w tym tekst, obrazy i dźwięki, tak MindArk, w jego jedynym i absolutnym dyskrecja decyduje się być seksualnie wyraźna, pod względem rasowego, tubylczo, religijnie lub seksualnie obraźliwy, nienawistny, wulgarny, oszczerczy, libelous, nękający lub groźny do innego osoba lub organizacja lub inaczej niewłaściwy. To zawiera komunikacje w Entropia Wszechświecie i w jakiejś innej stronie internetowej lub forum ze związkiem do Entropia Wszechświata.

e. nie możesz rejestrować szczegółów dalej Awatar goszczący wyraźny lub ukryty rasisty, nienawistnego, poniżającego, religijnego, seksualnego lub innego forma obraźliwego, nielegalnego lub inaczej niewłaściwego alias.

f. nie możesz użyć Entropia Wszechświat, w tym System Wszechświata Entropia, Entropia Wszechświat strona internetowa lub Forum, by zaangażować się, usiłuj zaangażować się, popiera lub porozumiewa się około trochę nielegalną działalnością i / lub zgwałcić trochę miejscowe, narodowe lub międzynarodowe prawa lub regulacja umyślnie lub mimowolnie, w tym na zewnątrz ograniczenie, prawo autorskie, znak towarowy lub inne własnościowe właściwe naruszenie, najazd prywatności, oszustwa, kontraband, narkotyków, zniesławienia, szykany, suchej lub inne cyber zbrodnia.

g. nie możesz użyć Entropia Wszechświat, by zetrzeć wewnątrz trochę mylącą lub zwodniczą działalność.

h. nie możesz utworzyć i / lub dołączyć się do społeczeństwa w Entropia Wszechświat to jest oparty trochę seksistowski, rasista, poniżający, nienawistny lub inaczej niewłaściwy filozofia skierowała do przedsiębiorstw, osób lub organizacji.

i. nie możesz użyć oficjalnego Entropia Wszechświat strona internetowa i / lub Entropia Wszechświat, w tym System Wszechświata Entropia, do dostarcz lub ułatwić dostęp do lub rozprowadzić nielegalne oprogramowanie lub materiały, w tym oprogramowania lub materiałów to gwałci MindArk’s lub strony trzeciej własnościowej prawa.

j. Musisz natychmiast donieść błędy i błędy wewnątrz Entropia Wszechświatem do MindArk kiedykolwiek Odkrywasz ich. Nie możesz “nie oszukać” lub inaczej zaniedbać donieść błędy lub błędy, błędy użycia, powolny związek, Internet utajenie lub inny 'exploits dla własnych korzyści lub dla korzyści innych.

k. nie możesz rozpostrzeć się trochę pogłosek, fałszywych lub niedokładnych informacje około MindArk, Entropia Wszechświat lub MindArk’s Partnerzy, wspólnicy, pracownicy lub przyłączasz się, które MindArk rozważa, u MindArk’s jedynej dyskrecji, by potencjalnie uszkadzać, około używając Entropia Wszechświat, IRC (pogawędki) lub trochę inne publiczne fora w trochę środki przekazu, teraz znane lub nie aktualnie znane, w tym ale nie ograniczony do witryny.

l. nie możesz dostarczyć MindArk, MindArk’s Partnerzy lub oddziały, wewnątrz kontekst Twojego udział w Entropia Wszechświat, z fałszywym lub niedokładnym informacje, w tym fałszywe informujące MindArk’s jest Poparciem i fałszywymi informacjami podczas Konta rejestracja.

m. nie możesz nie wystawić lub przekazać trochę innego Uczestnicy Dane osobowe Danych osobowych i / lub Szczegóły Zarejestrowania się, wewnątrz, dalej lub na zewnątrz Entropia Wszechświat.

n. Hazard działalności wyraźnie są zabronione w Entropia Wszechświecie.

Jesteś całkowicie odpowiedzialny za jakąś informację, którą Publikujesz i / lub dostarczyć do MindArk lub do innego Uczestnika Wszechświata Entropia w jakimś środku przekazu komunikacji, w lub przed Entropia Wszechświatem, zawierając bez ograniczenia, w publicznym forum wiadomości, tablicach ogłoszeń i IRC (gawędzi). Odnośnie fora komunikacji dostępne w Entropia Wszechświecie, na przykład “Uczestnik Zawartość System”, “Globalny System Ogłoszenia” i okna pogawędki, Uznajesz, że MindArk działa jako bierny przewód dla Twoich informacji i komunikacji.

MindArk rezerwuje prawo, by zmodyfikować te Reguły Zachowania kiedykolwiek.

TYM UZNAJESZ TE REGUŁY I ZGADZASZ SIĘ PRZESTRZEC ICH. RÓWNIEŻ ZGADZASZ SIĘ, ŻE JESTEŚ ODPOWIEDZIALNY ZA TWOJE ZAREJESTROWANE KONTO WSZECHŚWIATA ENTROPIA I TE SAME REGUŁY ODNOSZĄ SIĘ DO KOGOŚ POZWALASZ DO UŻYCIA TWOJEMU KONTU. Wszystko i jakieś zachowanie, wypowiedź lub działanie w Entropia Wszechświecie lub w jakimś z forum MindArk’s lub strony internetowej, że MindArk, w tym jedyna i absolutna dyskrecja, ZNAJDUJE, BY być pogwałceniem Reguł Zachowania mógłby doprowadzić do Konta Zakazanego lub Rozwiązanego BEZ JAKICHŚ ROSZCZEŃ W OGÓLE .

9.. MINDARK'S OGRANICZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI

MindArk dostarcza Entropia Wszechświat, wirtualny wszechświat, gdzie Jesteś uwolnić, by wybrać kurs działania, które Chciałbyś ścignąć.

MINDARK, JEGO PRACOWNICY, OFICEROWIE I DYREKTORZY, JEGO ODDZIAŁY I SUBSIDIERIES BĘDZIE, DO OBSZARU DOPUSZCZALNEGO POD PRZYDATNYM PRAWEM, W ŻADNYM WYDARZENIU, BYĆ CI ODPOWIEDZIALNY DLA JAKICHŚ USZKODZEŃ, STRATY LUB WYDATKU ZAWIERAJĄCEGO NIE OGRANICZENIE, BEZPOŚREDNIE, POŚREDNIE, SPECJALNE LUB LOGICZNE ODSZKODOWANIE LUB EKONOMICZNĄ STRATĘ , ZAWIERAJĄCE BEZ OGRANICZENIE ADWOKATA OPŁATY, ZAGUBIONE DOBRA WOLA LUB USZKODZEŃ SPRZĘTU KOMPUTEROWEGO, WYNIKAJĄC Z UŻYCIA ENTROPIA WSZECHŚWIATA LUB W ZWIĄZKU Z TWOJĄ TRANSMISJĄ LUB UŻYCIEM JAKIEJŚ ZAWARTOŚCI UŻYWAJĄCEJ ENTROPIA WSZECHŚWIAT.

UZNAJESZ, ŻE , DO OBSZARU DOPUSZCZALNEGO POD UPPLICABLE PRAWEM, MINDARK NIE BĘDZIE ODPOWIEDZIALNY DO CIEBIE DLA STRATY JAKICHŚ DANYCH LUB ELEKTRONICZNYCH PLIKÓW, ZAWIERAJĄC, ALE NIE OGRANICZONY DO, KONTO, AWATAR, UMIEJĘTNOŚCI I / LUB WIRTUALNE RZECZY I / LUB WALUTY , Z JAKIEGOŚ POWODU W OGÓLE ZAWIERAJĄCEGO, ALE NIE OGRANICZONY DO, SERWUJĄCY NIEPOWODZENIE, PRZERWY LUB PRZERWANIE TRANSMISJI, UTAJENIA INTERNETU, WIRUSÓW, BŁĘDÓW, TROJAŃSKICH KONI I PODOBNE, OPROGRAMOWANIA I / LUB WADY SPRZĘTU KOMPUTEROWEGO LUB BŁĘDY, unupoważnione UŻYCIE SYSTEMU WSZECHŚWIATA ENTROPIA LUB SERWUJĄCYCH, UŻYCIE ZAWARTOŚCI PODPORZĄDKOWAŁO SIĘ DO ENTROPIA WSZECHŚWIATA I UŻYCIA ENTROPIA WSZECHŚWIATA OGÓLNIE.

Uznajesz, że MindArk nie będzie odpowiedzialny za jakieś uszkodzenia lub strata spowodowała przez niepowodzenie wykonać jakiś okres lub warunek tego Porozumienia z powodu warunków poza rozsądną kontrolą MindArk’s taki jak, ale nie ograniczony do, wojna, atak terroru, strajki, ognie, powodzie, czyny Boga, rządowego lub restrykcje władzy, awarie zasilania lub odszkodowanie lub zniszczenie jakichś udogodnień sieci lub serwujących.

MindArk rezerwuje prawo przerwać usługami dostępnymi przez Entropia Wszechświat i / lub działanie Systemu Wszechświata Entropia z lub bez wcześniejszego zawiadomienia z jakiegoś powodu. Zgadzasz się, że MindArk nie jest odpowiedzialny za jakąś stratę lub odszkodowanie spowodowany przez przerwę Entropia Wszechświata, opóźnienia lub niepowodzenia zagrać.

MINDARK'S ODPOWIEDZIALNOŚĆ DO CIEBIE BĘDZIE, JEŻELI UZNANY, W KAŻDEJ CZĘSTOTLIWOŚCI BYĆ OGRANICZONY DO NIE WIĘCEJ NIŻ CAŁKOWITA ILOŚĆ PRZENOSZONA DO ZAMIESZANEGO KONTA PRZEZ POWIEDZIANEGO UCZESTNIKA POD SZEŚCIU MIESIĄCAMI PRIOD PRZED WYDARZENIEM.

MindArk nie popiera trochę Uczestnikiem Zadowolonym lub trochę opinia, rekomendacja lub rada wyraziła tamże i MindArk wyraźnie zrzeka się trochę i zupełnie odpowiedzialność w związku z Uczestnikiem Zawartość { zobaczyć furtherer okresy dla Uczestnika Zadowolonego wewnątrz EULA Ustęp 4 i Uczestnik MindArk’s Zadowolona Polityka.

MINDARK WYRAŹNIE ZRZEKA SIĘ ZUPEŁNIE REPREZENTACJA I GWARANCJE ODNOŚNIE DÓBR LUB USŁUG PANUJESZ OD STRON trzecich PODCZAS TWOJEGO UŻYCIA ENTROPIA WSZECHŚWIATA. ZGADZASZ SIĘ NA SPOJRZENIE CAŁKOWICIE DO STRON trzecich DLA TROCHĘ I ZUPEŁNIE TWIERDZI ODNOŚNIE TAKICH TRANSAKCJI Z STRONAMI trzecimi. DALEJ ZGADZASZ SIĘ TAK SPECJALNYCH ' TRZECIE PARTY'S RZECZY NABYWAJĄ POROZUMIENIE' OKRESY (TAK AKCEPTUJESZ W PRZYPADEK ROBIENIA STRONA trzecia PODOBNIE NABYWA) ODNIOSĄ SIĘ JAK UZUPEŁNIENIE DO TEGO POROZUMIENIA DLA TROCHĘ TRANSAKCJE LUB KOMUNIKACJE POŚRODKU TY I STRONA trzecia.

10. Odszkodowanie, które Zgadzasz się wypłacić odszkodowanie, zagrać w obronie i trzymać się MindArk i jego oficerowie, pracownicy, środki i oddziały nieszkodliwe od i przeciwko, trochę straty wycierpiały, poniosły lub podtrzymały około Ty lub przez stronę trzecią do obszaru wynikającego od, powstając z z lub wykazując do, trochę roszczenie:

1. tak Bezprawnie używasz Entropia Wszechświata, w tym Twoje Konto Wszechświata Entropia i / lub;
2. tak Jesteś bez --uległy z trochę przydatnym prawem lub regulacjami i / lub;
3. tak Twój Uczestnik Zadowolony gwałci na własności lub innych prawach z trochę strona trzecia.

11. Porozumienie Naruszenia środki prawne

Na

zewnątrz ograniczającego MindArk's, jeżeli Zawodzisz, by spełniać restrykcje i ograniczenia tego Porozumienia lub porozumienia, to łączy się około odniesienie, MindArk może natychmiast rozwiązać to Porozumienie, z lub na zewnątrz wcześniejsze zawiadomienie do Ciebie. Również zgadzasz się tak MindArk ma prawo zamknąć się Twoje Konto Wszechświata Entropia wewnątrz przypadek z zostawany podejrzewany Porozumienie pogwałcenie podczas okresu śledztwa to pogwałcenie.

Koniec tego porozumienia na tym zmielił może również doprowadzić do Końca lub Zakazu Twojego Konta Wszechświata Entropia i końca EULA porozumienia. Jeżeli Twoje Konto zostało Rozwiązane, ponieważ trochę powód, MindArk jest poniżej żaden obowiązek pozwolić Tobie zaciągnąć nowe Konto Wszechświata Entropia wewnątrz przyszłość.

12. Sprawiedliwa Ulga Uznajesz i uznaje tak jakieś naruszenie z lub groźba zrobić wyłom w tym Porozumieniu około Możesz spowodować MindArk nieodwracalną szkodę, dla której monetarne uszkodzenia mogą być, nieodpowiednią. Zgadzasz się, dlatego, tak MindArk będzie upoważniony do nakazu, na zewnątrz wystawiającej więzi lub przedsięwzięcia i na zewnątrz odporny faktycznych uszkodzeń, do wstrzymywać Ty od takiego naruszenia lub zostawany grożony naruszenie. Wcale nie wewnątrz to Porozumienie będzie zinterpretowane jako zapobiegający MindArk od ścigania jakieś remedium zgodnie z prawem lub wewnątrz sprawiedliwość dla trochę naruszenie lub zostawany grożony naruszenie tego Porozumienia.

13. Okresy Porozumienie

13.1. Okres

Ten ToU skutkuje, aż zakończony około Ty lub około MindArk.

Proszę zauważyć, że, jeżeli Twoje Konto zostało Zamknięte lub zostało Zakazane zgodnie z Ustęp 5 powyższą (Bezczynnością Konta, Zakazem Konta i Końcem Konta) , Nadal jesteś zobowiązany, by spełniać to Porozumienie w jego związanych częściach.

Jeżeli jakieś zaopatrzenie tego Porozumienia będzie próżny lub niewykonalny, ponieważ trochę powód, to nie wpłynie na ważność i wykonalność trochę pozostającymi postanowieniami tego Porozumienia.

13.2. Koniec ToU

MindArk może zakończyć to Porozumienie na zauważyć do Ciebie. Takie upłynięcie może zostać zrobione, ponieważ trochę powód i może być, ponieważ jeden lub więcej Uczestników.

MindArk rezerwy właściwy, na podstawie warunki ustawił naprzód wewnątrz Ustęp 11 (Naruszenie Porozumienia), do terminate to Porozumienie w jedynej dyskrecji MindArk's, jeżeli Zawodzisz, by spełniać okresy tego Porozumienia. Uznajesz tak bezpośredni efekt końca EULA porozumienia, około jeden z dwóch partii i dla trochę powód, będzie natychmiastowym końcem tego ToU.

Jeśli skończyć to Porozumienie w każdej chwili Chcesz, Ty może tak około rejestrując prośba dla Końca Konta przez Poparcie Wszechświata Entropia. MindArk rezerwy prawo, by zebrać opłaty, nadwagi lub koszty poniosły wcześniej Rozwiązujesz to Porozumienie. Ponadto, Jesteś odpowiedzialny, ponieważ trochę oskarżenia poniosły, by trzeci-bawić się sprzedawcy lub zadowoleni dostarczyciele przed Twoim końcem.

Zupełnie postanowienia tego Porozumienia tak około ich natura powinna przeżyć koniec tego Porozumienia przeżywają jego koniec, w tym, ale nie ogranicza do, zaopatrzenia dalej własnościowe prawa, zaprzeczenia gwarancji, odpowiedzialność i ograniczenia remedium.

14. Żadne Zadanie

To Porozumienie jest nie przydzielalny około Ty i będzie związywać na i przyzwyczajony do korzyści partii i ich poszczególnych administratorów, następców i wyznaczony.

15.

Nagłówki Nagłówków użyły wewnątrz to Porozumienie dostarczony dla komfortu tylko i nie jest użyty, by zinterpretować znaczenie lub zdecydowany.

16. Forum i Prawo Regulującego

16.1. Forum Zgadzasz się tak zupełnie spory poniżej to Porozumienie będzie ustalone około szwedzki sąd wewnątrz miasto Gothenburg. Pomimo wyłącznej jurysdykcji szwedzkiego sądu jak zastrzeżonego powyżej, Uznajesz MindArk’s ma rację odnieść się, ponieważ injunctive i / lub inna sprawiedliwa ulga wewnątrz jakiś sąd kompetentnej jurysdykcji.

16.2. Prawo Regulującego

To Porozumienie ma być rządzone około, zinterpretowany i narzucony zgodnie z prawem Szwecji. Zgadzasz się, że jakiś przyszły spór, który mógłby powstać między Tobą i MindArk ma być rządzony przez prawa Szwecji, bez względów na jakieś zasady konfliktów praw i Zjednoczonej Narody konwencji na kontraktach dla Międzynarodowej Sprzedaży Dóbr.

17.. Dodatkowe Okresy (EULA i TOU)

Dodatkowe warunki są wcielone do tego porozumienia przez następne dokumenty:

a. MindArk’s Prywatność Polityka

b. Porozumienie Rzeczy Ogólnego Prawdziwego Świata

c. Użytkownik Pozwolenie Porozumienie

d. MindArk’s Uczestnik Zadowolony Polityka

e. Strona trzecia Rzeczy Zakup Porozumienie

18.. Końcowy Porozumienie

18.1. Końcowe Porozumienie, które

To Porozumienie rozwiązuje i zastępuje zupełnie wcześniejsze zrozumienia lub porozumienia na przedmiocie tego.

18.2. Prawo MindArk’s, by Zmienić Porozumienie

Przez akceptowanie tego Porozumienia i stosowanie dla Konta Wszechświata Entropia Ciebie zgadzać się to MindArk może, w każdej chwili, uaktualnić, przeglądnąć lub zmienić to Porozumienie, jeżeli MindArk rozsądnie uważa to za koniecznego, by zrobić tak i na wcześniejszym zawiadomieniu do Ciebie następująco:

Wszystkie zmiany będą wystawione na Entropia Wszechświat strona internetowa (www.entropiauniverse.com). Powinieneś okresowo sprawdzić stronę internetową dla takich zmian. Jeżeli MindArk zrobi zmiany materiału lub rewizje, by to Porozumienie, MindArk usiłuje dostarczyć zawiadomienie Tobie, przez adres e-mail Dostarczyłeś na rejestracji.

Twoje użycie Twojego Konta Wszechświata Entropia i kontynuowanego udziału w Entropia Wszechświecie po tym, jak zawiadomienie zmian znaczy, że Zaakceptowałeś zmiany. Jeżeli nie chcesz zaakceptować, zmiany proponowały przez MindArk lub jakikolwiek z okresów w tym Porozumieniu, Twoje tylko remedium ma skończyć to Porozumienie i Rozwiązać Twoje Konto i przerwać używanie Entropia Wszechświat.

Tym poświadczam, że przeczytałem, zrozumiałem i zgodziłem się na ToU. Uznaję, że przez sprawdzanie “akceptuję” pudło lub rejestrując zatwierdzone Konto ja tym stający do uprzejmego porozumienia z MindArk.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 21:29 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Cytuj:
Entropia Wszechświat

LOOOL
Cytuj:
Sprawiedliwa Ulga

MEGA LOOL
Cytuj:
WSZECHŚWIATA ENTROPIA

MONSTER LOOOL
Cytuj:
tablicach ogłoszeń i IRC (gawędzi)

LOOOOOOL LMAO weź to translator fuj

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 22:02 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 95
Nick w grze: Michael Amar Vahail
Nasze życie to Matrix. Entropia jest prawdziwym światem. xD

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 22:42 
Poor
Dołączenie:
Czerwiec 2007
HP: 140
Society: Kingsajz
Przez chwilkę zadziałała mi nowa stronka entropi :)

Troszkę poszerzone info o updejcie...

Cytuj:
Entropia Universe Version Update 9.4

THIS VERSION UPDATE HAS PRIMARILY ADDRESSED MAJOR INFRASTRUCTURAL AND TECHNICAL TASKS INVOLVED IN ADAPTING ENTROPIA UNIVERSE AS A PLATFORM FOR THE 3D INTERNET.

2009-02-16

*** PLEASE READ THIS DOCUMENT IF YOU FIND SOMETHING OUT OF THE ORDINARY IN PLANET CALYPSO! IT MIGHT PROVIDE THE INFO YOU NEED BEFORE CONTACTING THE ENTROPIA UNIVERSE SUPPORT DEPARTMENT! ***

VERSION UPDATE FEATURES

CryENGINE2 Update

The implementation of Entropia Universe’s new graphical engine CryENGINE®2 is proceeding well. An official release schedule is being prepared for publication.

Planet Calypso Website

A new Planet Calypso website is now launched at www.planetcalypso.com. The new website is built with latest web techniques and includes an integrated search engine that simplifies search requests on all pages. The focus is now on Planet Calypso, but you will also find many of the familiar features, such as Account and Support sections that have been enhanced and updated with new features and functionality. These include:

* A searchable Knowledge Base in the Support Section.

* The possibility to add files to Support Cases.

* News subscribe features.

* Print and ‘Tip a Friend’ features.

* Additional Support categories.

* A simplified Account Application (the system will request additional information when required).

* A simplified Account administration with more possibilities to update and edit your Account information.

* The ability to withdraw funds from your PED Card via the website.

* A ‘Transaction history’ section under ‘My Account’ that allows you to track your deposit and withdrawal history.

* A function for ordering the Gold Card Security Kit or single Gold Card Security items via the website (the option to order these items in-world has been temporarily removed).

* An integrated search engine has been added to the website.

* Music soundtracks are available for download from the Media section.

* First Planet Company have re-explored the history of Planet Calypso and made it available in the Planet Calypso section.

Client Loader

Transfer Center

Genesis Star

The Genesis Star mining corporation has opened a new headquarters in Twin Peaks , and we’re looking forward to a lot of exciting activities during the coming period.

EULA & ToU

As stated in previous email information (Entropia Universe: Important Information - Feb.3 2009), the Entropia Universe (EULA) has been updated and new Terms of Use (ToU) included.

Other

zalogować wciąż się nie mogę..

Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Lut 2009, 23:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
na https://account.entropiauniverse.com/ac ... y-account/ mozna zobaczyc kiedy zostalo utworzone konto w EU

wogole na pierwszy rzut oka nowy design stronki EU mi sie podoba, wyglada na przejrzysty

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 00:57 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2007
Noo, i dodali opcję sprawdzenia imienia i nazwiska. Kocham ich:P

Account Created 2007-05-10, myślałem, że dawniej xD

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 02:40 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2009
Nick w grze: NG Nergal NG
I można zmienić numer telefonu, adres zamieszkania a gdzie do cho**** mogę zmienić swój mail :evil: , czy coś przeoczyłem. 3 dni temu wysłałem do supportu wiadomość że stare konto e-mail jest skasowane i mam nowe. Zero odzewu z ich strony :evil:.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 04:01 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Nergal napisał(a):
I można zmienić numer telefonu, adres zamieszkania a gdzie do cho**** mogę zmienić swój mail :evil: , czy coś przeoczyłem. 3 dni temu wysłałem do supportu wiadomość że stare konto e-mail jest skasowane i mam nowe. Zero odzewu z ich strony :evil:.

daj w tytule: I have problems with deposit 1000$ :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 07:59 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Nergal napisał(a):

Napisane jak byk: To edit details below you need to have a Gold security card.
Jeśli masz gold card - możesz zmienić również e-mail.
A o zmianie konta trzeba było ich poinformować przed skasowanie dotychczasowego.
Jak nie masz GoldCard to zostaje pewnie tylko wysyłanie dokumentów potwierdzających dane.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 11:43 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2007
W FAQ jest napisane, że trzeba pisać do suppa.
W ogóle wiele pozytywnych zmian na stronie - min.łatwy dostęp do supportu dla osób, które nie posiadają kompa.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 11:54 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 120
Society: The Firm
Ravandil napisał(a):
W FAQ jest napisane, że trzeba pisać do suppa.
W ogóle wiele pozytywnych zmian na stronie - min.łatwy dostęp do supportu dla osób, które nie posiadają kompa.

Fajnie to zabrzmiało - wiele zmian na stronie dla osób bez kompa :) Chyba telepatycznie ją mają sobie otworzyć? :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 14:12 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2007
Hahhaah xD Chodziło o osoby, które nie mają koNTA w grze xD

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 14:18 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 146
Society: Skill or Die
Czesc

Po dzisiejszym mini update nie moge sie zalogowac, caly czas podaje mi informacje, ze numer wprowadzony z gold card jest nieprawidlowy. Ma ktos podobny problem?

Pozdrawiam
Sid.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 14:30 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Pozerkajcie sobie na karte graficzna jaka wam wykrywa Client Loader :D
Odswiezajac (F5) można sie nieźle zdziwić czego to się nie ma w kompie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 14:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Jahan Sid napisał(a):
Czesc

Po dzisiejszym mini update nie moge sie zalogowac, caly czas podaje mi informacje, ze numer wprowadzony z gold card jest nieprawidlowy. Ma ktos podobny problem?

Pozdrawiam
Sid.

używałeś generatora na stronie www? może się rozsynchronizował cały pomysł...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 16:45 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 142
Society: Armia Krajowa
Nick w grze: Lola
ateush napisał(a):

taa, pokazuje mi że mam XP i GeForce 8800 GTS, w rzeczywistości jest to W2K i ATI X1950 Pro, no coż, jeśli o eu chodzi to już mnie nic nie zdziwi, nawet jak jutro odpalą CE2 to tylko zrobię ;) bo to co się dzieje ostatnio lepsze jest od niejednej komedii :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 16:57 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
n1x napisał(a):
ateush napisał(a):

taa, pokazuje mi że mam XP i GeForce 8800 GTS, w rzeczywistości jest to W2K i ATI X1950 Pro, no coż, jeśli o eu chodzi to już mnie nic nie zdziwi, nawet jak jutro odpalą CE2 to tylko zrobię ;) bo to co się dzieje ostatnio lepsze jest od niejednej komedii :lol:

lol mi tak powinno pokazywać :P
a mnie pokazuje all co się da...raz mialem gtx 280 i viste i 4gb ram :D chcialbym :P eh, zgłosiłem an support...i tak nie naprawią

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 17:08 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2009
Nick w grze: Marko79PL
witam jestem nowym "graczem" (raczej nie doszlym) w entropie bo co sie zaloguje to po jakichs 20-30sekundach mam dc i nie jest to raczej wina mojego netu bo takich problemow przy innych grach jak guild wars, silk online, eve ect nie mam wiec raczej to wina ich update wczorajszego. czy ktos z was ma ten sam problem, albo moze ktos wie czemu tak mam? thx za pomoc :?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Lut 2009, 17:45 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
poczekaj, niedoszly graczu , az sie to uspokoi .
kazdy update to zawsze zamieszanie totalne , dwa- trzy dni i spokojnie zalgujesz sie .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lut 2009, 19:03 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2009
HP: 89
Nick w grze: Ixil
Czy tylko ja tak mam po nowym VU , czy wy też ?
Problem z logowaniem . Uruchamiam clienta , launch i ekran logowania spada mi na pasek , skąd nie daje się już przywrócić . Dzisiaj rano udało mi się zalogować na trochę , ale były cyrki z wyłączanim serwerów , w Neas szalała grafa , znikały moby itp.
Fajny bug . Dostałem DC kolo Atlas Heaven a po relogu znalazłem się w shinook jungle . Najfajniejsze jest to że nie miałem jeszcz odkrytego tego TP . Pozatym oddało amunicję którą wywaliłem rano , a loot został w plecaku . Teraz próbuję się zalogować żeby sprawdzić czy to zostało i, ale bez powodzenia . Jestem świerzo po reinstalce EU client .
IMO , ostro namieszali tym VU , a na jutro zapowiedzieli nowy mini update VU 9.4.1. prawdopodobnie naprawiający fuszerkę .

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Lut 2009, 21:04 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 146
Society: Skill or Die
coover napisał(a):
Jahan Sid napisał(a):
Czesc

Pozdrawiam
Sid.

używałeś generatora na stronie www? może się rozsynchronizował cały pomysł...

Juz dziala, dziwna sprawa, zresetowalem kompa, poczekalem na nowy mini patch, podalem kod 2 razy wywalilo blad ale jak wpisalem 3raz zaskoczylo i dziala elegancko. Pewnie sie sam z synchronizowal.. ;P

Pozdrawiam
Sid

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Lut 2009, 09:52 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
taaaa cuda ;)

za to wylaczyli logowanie na stronie...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Lut 2009, 15:38 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2009
ateush napisał(a):
Nergal napisał(a):

Napisane jak byk: To edit details below you need to have a Gold security card.
Jeśli masz gold card - możesz zmienić również e-mail.
A o zmianie konta trzeba było ich poinformować przed skasowanie dotychczasowego.
Jak nie masz GoldCard to zostaje pewnie tylko wysyłanie dokumentów potwierdzających dane.

Rzeczywiście jest napisane, ale wysoki poziom frustracji sprawił że zwróciłem uwagę tylko na nieaktywne pole e-mail i brak odpowiedzi na prośpę o zmianę adresu. A z tą złotą kartą to nie jest troche przegięcie? mogli by chociaż chonorować kartę vip-a klubu AA :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Lut 2009, 18:57 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
Po pierwsze gold card to zaden mus, wiec nie chcesz to miec nie musisz, a po drugie mozna ja dostac "za darmo" wplacajac 5k ped do gry...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lut 2009, 21:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
w sobote bedzie wiecej lagow niz zwykle :)

Cytuj:
We will perform server maintenance 2009-02-21 between 08-12 UTC. During this time, you may encounter minor connection disruptions. We apologize for any inconvenience caused.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Lut 2009, 00:50 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2009
coldzik napisał(a):
Po pierwsze gold card to zaden mus, wiec nie chcesz to miec nie musisz, a po drugie mozna ja dostac "za darmo" wplacajac 5k ped do gry...

No mus nie, ale żeby bez tego samemu meila zmienić nie było można.
No i barierą dla mnie jest właśnie to "za darmo", bo 500$ dolarów do gry wpłacać nie chce ponieważ traktu :wink: ję to jako zabawę nic pozatym, no może kiedyś. Alternatywą jest kupić ją za 200 ped (jeśli się nie myle), a znowu nie wpłacając do gry, uzbieranie sumy pozwalającej swobodnie machnąć na kartę, zajmie mi sporo czasu, choć z drógiej strony kto wie czy nie mniej niż reakcja MA na moją prośbę :wink:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Lut 2009, 01:18 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
śmiech na sali, a nie UV ;/

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Lut 2009, 18:25 
Inept
Dołączenie:
Luty 2009
HP: 92
Society: Szukam
Nick w grze: Mathew Matt Sonic
Norma u Szweda - nowe systemy płatności ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Lut 2009, 18:49 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2009
Nick w grze: Marko79PL
sluchajcie dalej mam problem z logiem. tzn. loguje sie, wszystko chodzi plynnie (w grze) i po okolo 30 sekundach mam dc :(
moze to wina tego ze mam za slaba karte graficzna :/ tzn.:
Your Computer

Operating System: Windows XP
Memory: 1280
Graphics Card: RADEON 9200 SERIES

prosze pomozcie i dajcie znac czy ktos ma ten sam problem, bo mam (glupia) nadzieje ze to nadal wina ich up date'ow albo wina mojej wersji gry?
sciagalem ja z game heallers i wersja to 9.3.2 chociaz mi update'owalo zaraz po instalce i po ich up greade'ach. jesli potrzebuje jakiegos patcha pls dajcie link do patcha czy full aktualnej wersji skad moge sciagnac (ze strony entropi nie moglem sciagnac niestety ;/).

thx i pozdro.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Lut 2009, 23:16 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Hey,
Ściągnij sobie instalator ze strony MA i nim zainstaluj grę, ale uprzednio odinstaluj to co masz już zainstalowane w dodaj usuń programy, a następnie folder z grą do kosza. Możesz spróbować też przeinstalować sterowniki karty graficznej (może poszukaj nowszych) po przez całkowite odinstalowanie. Mam jeszcze pytanie jakiej karty dźwiękowej używasz?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Lut 2009, 01:30 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
marko79 napisał(a):
(ze strony entropi nie moglem sciagnac niestety ;/).

jak to nie? ftp://ftp.entropiauniverse.com/clients/ ... taller.exe jak nie dziala, wylacz firewall :P

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości

Panel
Skocz do: