Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2009, 10:28 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2008
HP: 92
Society: Kanwo
Nick w grze: yimusse
Witam,

Link do pobrania programu nie działa a ja swojąminstalkę wykasowąłem może mi ktoś podesłać na maila ten programik.

mail: yimusse@o2.pl

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2009, 11:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
tu wrzucam instalke niedawno sciagnieta ze stronki poki dzialala: http://rapidshare.com/files/191061228/a ... n.zip.html

ja natomiast mam pytanie, bo mi AS nie robi wszystkich screenow, wszystko jest w nim dobrze skonfigurowane, ale czasem jakby sie zacinal, zrobi jeden screen i tyle, pozniej musze go recznie zrestartowac, a przeciez nie o to chodzi, ktos mial podobny problem? bylbym wdzieczny za jakies wskazowki :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2009, 11:46 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
Ja miałem podobny problem. Program miał problem z robieniem screena gdy opóźnienie po którym miał go zrobć było zbyt małe. Z tego co pamiętam to przy ustawieniu 1,2s działał bez problemu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2009, 12:06 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2008
Wypakowałem, zainstalowałem poprzez setup i mi nie działa niby w procesach jest autoscreen.exe ale nic mi sie nie pojawia ???

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2009, 13:34 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: CzF
ja bym byl ostrozny z instalowaniem programow nie wiadomo skad (typu rapidshare)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2009, 14:48 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
s2k napisał(a):
ja bym byl ostrozny z instalowaniem programow nie wiadomo skad (typu rapidshare)

@yimusse: co znaczy nie dziala, nic sie nie pokazuje po uruchomieniu aplikacji? pod vista ponoc wogole nie dziala, polecam tez temat o AutoScreenie na EF

@Dawid19791: dzieki sprobuje, ja ustawilem na razie na 750ms i czasem dzialalo, czasem nie, tylko chyba po 1.2sec nie zarejestruje tych fajnych efektow przy globalu, czy jeszcze zdazy je zarejestrowac?

@s2k: pod tym linkiem jest moj upload instalki zrobiony dzisiaj, instalke pobralem niedawno ze strony oficjalnej poki jeszcze dzialala, nie wiem, czy na EF gosc umiescil sume kontrolna MD5, bo wtedy mozna sobie sprawdzic, na stronie oficjalnej na pewno byla

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2009, 14:51 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2007
HP: 0
yimusse napisał(a):
Wypakowałem, zainstalowałem poprzez setup i mi nie działa niby w procesach jest autoscreen.exe ale nic mi sie nie pojawia ???

pytanko czy wpisales odpowiednie ustawiena dzwiekow do autoscreena ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2009, 15:14 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Dareko75 napisał(a):
yimusse napisał(a):

pytanko czy wpisales odpowiednie ustawiena dzwiekow do autoscreena ?

jasne :) wszystkie dzwieki przetestowane, global/hof/profession, problem jest tylko taki jak podalem, ze pierwszego screena zazwyczaj robi, potem czasem juz nic, a czasem robi kolejne screeny, a czasem robi co ktorys screen, wogole dziala to niedeterministycznie ;) sprobuje zrobic jak mowi Dawid i potestuje w wolnej chwili, wiem z EF, ze nie tylko ja mam ten problem, ale jakos tam nikt nie podal rozwiazania

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Sty 2009, 22:22 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
Przy takim ustawieniu jeszcze łapie efekty graficzne od globa i działa znacznie stabilniej. Wariacje programu u mnie też się czasem zdażały ale były to raczej sporadyczne przypadki.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2009, 06:16 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2008
A więc nie działa tak jak napisałem... Ale dwa pytania, gdzie się ustawia konfigurację dzwięków i czy po odpaleniu programu pwinno pojawić się jakieś okno z ustawiebniami czy cos w tym stylu ????

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2009, 09:37 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
yimusse napisał(a):
A więc nie działa tak jak napisałem... Ale dwa pytania, gdzie się ustawia konfigurację dzwięków i czy po odpaleniu programu pwinno pojawić się jakieś okno z ustawiebniami czy cos w tym stylu ????

pojawia sie okno z ustawieniami, jaki masz system operacyjny?

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Panel
Skocz do: