Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 19:44 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
Z przykrscia musze stwierdzic, ze ta gra stala sie jednym wielkim zbironikiem GÓWANA ktore wylalo sei na moje podworko ;p, i to dla mnie jest mało powiedzaiane, ale muszę na obecna chwile porzegnac sie ze swiatem EU, bede zagladal czesto, zobczyc jak wam sie dzieje w tym popapranym swiecie ;p, zapewne kiedys wroce, pogram z dzien,dwa, niedluzej, szkoda czasu i nerfow, z calego serca zycze wam jak najwiekszych i zawsze plusowych lootow( co jest nieosiagalne niestety ofc !!!! oprocz reselki ktora po nowej wersji padnie lol HAHA co juz widac :DD).
Dmochu wielkie THX za wspolnie spedzony czas w grze, fajnie bylo posmiac sie z MA, wierz m,i nieraz brzucho mnie bolal z textow hihihi, Raddim, Benek, Dev i Rafis za pomoc na w fazie NOOBAsa:), male co nieco dodane na poczatku, moje wy encyklopedie entropi ;d, Piotrek B., Vimken Malwa, Icemem rowniez za chwile w PE/U, oraz pozostali gracze socu Czarne Smoki (jakby nie bylo, jeden ze starszych ( 4-5 w kolejnosci soc PL) i duzo ludzi sie przezen przewinelo;p) oraz SOD!!!
Pozdrawim rowniez forumowiczow tej gry, tych co sie maja za uberow i tych co zaczynaja (ATH z daiki wam :D)
Nie znamy sie, ale "cenie":
Lvl ogranij sie, i nie czytaj tych pierdow z forum na twoj temat gl RLg :D
Kolo uBER przez male u
XII kiedys zaimponowal mi super gunem :D
.. a reszta to kozy w rowie HAHA

Pozdrawiam tych smieci co brechtali sie z Enroda,pamietam pajace, kulturalni ludzei tak sie nie zachowuja, bo te forum to caly obraz tej gry, niestety ...<smutek>, kazdy nowygracz zostanie zjechany zeby poprawic swoje domniemane uberskie samopoczucie, mysle ze traktuja innych jak sami chca byc traktowani.

Jesli kogos urazilem to celowo i malo mnie to obchodzi, ale wszystkim POLSKIM graczom zycze powodzenia i milo spedzonych chwil w grze.
pozdrawiam
LordBeliarDerat

PS Gracze spoza socu, komentarze zbedne, nie wyslilajcie swoich zmonitorowanych mozgow pajace!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 19:56 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 0
Society: FoFW
O proszę jakie radosne ujście frustracji - powodzenia i tak! :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 21:41 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 154
Society: SKILL or DIE
Nick w grze: Devour The One
Szkoda kolejny fajny człowiek który odchodzi mam nadzieje że kiedyś wrócisz powodzenia w realu, może kiedyś wpadniesz do krk na jakieś spotkanie albo w jakieś inne miejsce.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 22:33 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
wielka szkoda beliar mam nadzieje ze to tylko wakacje a nie koniec z eu bedzie nam cie brakować mimo wszystko powodzenia w realu

ps. może jednak jeszcze przemyślisz i wrócisz do nas: :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 22:38 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: dmochu
Beliar wez sobie nie zartuj ja tu specjalnie na cnd wrocilem zeby podkopywac Ciebie hehe rozumiem Twoje eineiwrukW ale ja tez tak mam poprostu trzeba trafic na swoja kolej bedzie dobrze zobaczysz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 22:45 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
a przy okazji nie przypominam sobie abym cie przeniósł do rezerwy 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sty 2009, 20:21 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
wasooth napisał(a):
O proszę jakie radosne ujście frustracji [...]

to po to żeby samego siebie przekonać o słuszności decyzji ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Moderator

Raddim

Panel
Skocz do: