Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2009, 17:54 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
eSGi napisał(a):
W 4 kategorii zaskoczeniem dla mnie jest 1sze miejsce jeszcze niedawno pamietam ten koles tepil ambu youngi.

dla mnie żadno zaskoczenie, bo Famous Tradera widze od 4-5 lat, miał mod fapa itp od daaawna.

eh...smutne te wyniki, ale ok, pora sie wyczipować, wysprzedać i wypłacić all. papa PE :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2009, 17:56 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Heh, myślałem że dadzą pełna listę a nie tylko top10.. ;(
Kiedy ty widziałeś Neo "tępiącego" ambu young? ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2009, 18:13 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 100
Society: Mlode Wilki
Jeszcze z9-10 miesiecy temu tak mi sie przynajmniej wydawalo ale moze to byl przypadek:P

No nic nie wnikam w to. ogolnie na evencie 1k w plecy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2009, 18:30 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Podsumowywując :P kij wie który jestem moze podadzą fuul liste :)
Straty 7k ped 1 HP wbity 160 stukło,dwa lvl blp pistol 52 mam teraz ogólnie zabawa fajna ale myśle że na przyszły rok zrobią zmiane w regulaminie i będzie tylko faper i huncący bez całej bandy na spawnie.

Podziękowania dla faperów którzy poświecili swój czas: Mania ,Curt,Kora,Dev,Vacu,Kolo,Morcik

Do nastepnego razu oczywiście jak zmienią regulamin tak to pierpapier taki biznes :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2009, 18:43 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Oj widze że w takim razie MA zwróci się ten event :D byłem właśnie ciekaw jakie straty w wyższych grupach sa :p

Ale staraliśmy się :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2009, 18:45 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
eSGi napisał(a):
Oj widze że w takim razie MA zwróci się ten event :D byłem właśnie ciekaw jakie straty w wyższych grupach sa :p

Ale staraliśmy się :D

na EF jest temat kto ile stracił.

np pan Da Basher+Andie coÅ› 11k
pare osób więcej
wielu kilka tysięcy straciło

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2009, 18:58 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Witam,
Jakoś dziwnie się czuję :) aczkolwiek spodziewałem się, że raczej szans nie mam ale jakby na to nie patrzeć była cicha nadzieja ;D trudno. Wiem jedno, już nigdy więcej w tym udziału nie wezmę :D i na 100% będę off podczas eventu organizowanego przez MA.

...i tak mi to wszystko śmierdzi :D bo z tego co wiem to np. kolega Lurch Molch Frosch polował na niskie maturity moba... Zresztą olać to, szkoda tylko, że się skusiłem, nie szkoda mi tych 1200 ped lekko ponad ale czasu i zdrowia :D

To tyle ode mnie ;) na ten temat.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Sty 2009, 19:28 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Jest tam jakis rodak wogole ??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 17:10 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
przepis na sukces w cat1 ? jaki był ? wiem wiem, będę tłumaczył się z porażki...po co ? sam tego nie wiem, powiedzmy, że już dawno temu postradałem zmysł i nie ma drogi powrotnej.

wystarczyło mieć około 5-6k ped, noo...może 10k jesli loot by był dramatyczny. ale ja biedny jestem i nie miałem.

nie potrzebny był team ani healer

wystarczył Adapted Anabolic+Eamp15, ten set ma o 60-20% wiekszy dps od czegokolwiek innego, SuperKanjo używał CB19+best. porównanie:

wystarczylo przepalic z AMA+Eamp15 36 godzin, top 10 jak w banku, no ale nie miałem tyle pedów a i tak nikt by mi nie pożyczył :( taki ch a nie gra.

dowód:
Image
przy uwzględnieniu skilli i markupa

oczywiscie jakakolwiek DOA ma wiecej dmg/sec przy 20lvl w hit i dmg...ale adjv1 juz nie ma. ale to jest do dalszego zbadania.

kategoria 2 ? feffoidy ? einstein trafił do top10 a używał tylko apis+dante + mała pomoc ze strony kilku ludzi chyba (healer i jakis tam tagging)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 18:43 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Fred Ice Issue
einstein mial zmiekkczaczy moba solo sie nie dalo ja walilem x1 + dante i apis + bull 70 do taggowania PL mnie fapowal

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 20:02 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Nie wiem jak wy ale ja bym sie zapłakał na miejscu goscia co bedzie 11 :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 22:01 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2007
Aczy bedzie lista all graczy?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 22:16 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
masterpe napisał(a):
Aczy bedzie lista all graczy?

tak będzie, zacytuje pana Marco:
Cytuj:
I'll investigate if it is possible to compile a bigger list, like last year. I'll come back during next week with a reply.

And of course - Congrats to everyone!

Cytuj:
Maybe I was unclear - of course the list can be produced. But I have to see what kind of database resourcnes it will require to "crunch" the data and I need to get that info from the engineers. So my reply was more in line with "will it be possible to get it up during next week or will it take longer". =)

więc można poczekać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 23:45 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2007
Dzieki bardz za info . Tak z ciekawosci chcial bym sprawdzic moje miejsce:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Sty 2009, 23:54 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: The Firm
Akurat Marco pisze bzdury, skoro mają zwycięzców to muszą mieć też wyniki innych (żeby wiedzieć kto zwyciężył :)). Nawet jeśli ograniczyli zapytanie SQL do top10 w każdej kategorii, to nie ma przeszkód żeby zrobić dla top 100000, najwyżej zrobi się po kilku minutach dłużej, nawet jeśli mają super wielkie i słabo zrobione bazy to dawno mają wyniki...a jeśli nie to może się u nich zatrudnię :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sty 2009, 00:10 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Ain nie doceniasz ich :D możliwe że taka punktacja nigdy nie istaniała :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Sty 2009, 00:40 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Ain napisał(a):
Akurat Marco pisze bzdury, skoro mają zwycięzców to muszą mieć też wyniki innych (żeby wiedzieć kto zwyciężył :)). Nawet jeśli ograniczyli zapytanie SQL do top10 w każdej kategorii, to nie ma przeszkód żeby zrobić dla top 100000, najwyżej zrobi się po kilku minutach dłużej, nawet jeśli mają super wielkie i słabo zrobione bazy to dawno mają wyniki...a jeśli nie to może się u nich zatrudnię :)

dokladnie napisalem to samo, ale zaraz skasowalem posta, bo jest drugi cytat Marco, ze jest to jednak mozliwe, ale pachnie to jakas sciema, bo masz racje co do wyciagniecia danych z bazy w ciagu sekund :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sty 2009, 15:22 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
jeszcze raz gz dla zwycięzców !!! :D

napisałem zapytanie do suppa kiedy pokaże się oficjalna lista wszystkich uczestników wraz z punktacją i prośbę o podanie mi które miejsce zająłem ja i ile naliczyli mi punktów, uzyskałem odpowiedź:

[...]
Regarding your question about your and other participant's points in Marry Mayhem, unfortunately that information is not public.Have a nice day in Entropia Universe.

GL w następnych super eventach by MA, ale beze mnie :)
Jak dla mnie to albo celowo ustawili wyniki bo tak chcieli albo coś się im z.j.eba.ło i ich nie maja (błąd systemu,np.) :D a oficjalne wyniki wyszły przypadkiem, metodą organoleptyczną lol...
Jedno wielkie oszustwo! tyle...

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sty 2009, 15:32 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
XII z całym szacunkiem ale odkąd pamiętam, Ty w tej grze widzisz jedno wielkie oszustwo i spisek, ale nadal w nią grasz :)

Chociaż faktem jest, że mogli bez większego problemu zrobić wyniki online np na stronie www. Przecież chyba ręcznie z jakiś logów tego nie liczą lol :D
No i teraz nie da się ukryć, że niesmak pozostał... co jeszcze nie znaczy, że całość to jedno wielkie oszustwo ;)

Ostatnio edytowany przez predus, 05 Sty 2009, 15:35, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sty 2009, 15:34 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Ktoś musi kierować cyrkiem ;) :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sty 2009, 15:35 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
czepiasz sie... a widze? tak widze... a gram bo lubie byc oszukiwany? :)

btw. oszustwo to te wyniki :) skoro koles z miejsca 3ciego zabil wiecej srednich mobow niz tych starych, tj podobno polowal na male maturity...

grałem, gram i będę grał i narzekał :D już dawno powinieneś się przyzwyczaić :) hahaha

Cytuj:
Ktoś musi kierować cyrkiem ;) :twisted:

tak was :D bo małpy w tym cyrku pogłupiałyby z braku zajęć ;)

Ostatnio edytowany przez XII 05 Sty 2009, 15:39, edytowano w sumie 5 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sty 2009, 15:36 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nie czepiam się, no może troszkę. Tak pół żartem to napisałem ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sty 2009, 20:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ain napisał(a):

może stworzenia zapytania uwzględniającego rónież czas spędzony w grze przerasta mozliwości hakierów z MA, albo skończył im się limit transferu na serverach, albo Marco jest tylko od wyglądania i mu ściemę wciskają, bo się chłopakom nie chce robić w czasie wolnego, czyli do trzech króli ;) (środa)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Sty 2009, 22:28 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
śmierdzi coś ewidentnie, w zeszłym roku przecież bez problemu dali hmmm.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sty 2009, 00:47 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
pan Marco chyba jednak coś ma słaby kontakt z "inżynierami" z firmy:

Marco:
Cytuj:
I am not a database engineer so I don't have the exact way it is done, but one additional thing, beyond the kill-point calculation, is the the checking of the time constraints which is quite heavy. Right now we just had to check it for 40 people (4 categories x 10 winners). It is another thing to go through the top 2000 or so. Something like that. It can be done, but it takes time and resources. Once I get back from my Christmas leave I'll investigate it as stated in an earlier message.

LOL

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sty 2009, 01:17 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
Level napisał(a):
pan Marco chyba jednak coś ma słaby kontakt z "inżynierami" z firmy:

Marco:
Cytuj:
I am not a database engineer so I don't have the exact way it is done, but one additional thing, beyond the kill-point calculation, is the the checking of the time constraints which is quite heavy. Right now we just had to check it for 40 people (4 categories x 10 winners). It is another thing to go through the top 2000 or so. Something like that. It can be done, but it takes time and resources. Once I get back from my Christmas leave I'll investigate it as stated in an earlier message.

LOL

Tak sie odpowiada klientowi ktory wplaca 4mil dolarow rocznie do gry. Traktujac oczywiscie wszystkich userow jako jedno cialo. Rozmowa jak z upierdliwym dzieckiem

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sty 2009, 08:06 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Cytuj:
get back from my Christmas leave

...tu macie prawdziwy problem - teraz pewnie mają z 20% załogi na stanie która musi trzymać servery na chodzie i pilnować żeby nikt Calypso do inventory znowu nie włożył...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Sty 2009, 22:45 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
hmm, nagrody zostaną wsadzone do inventory zwycięzców lol. jeszcze 10 dni.

Ciekawy jestem jakie landy dostaną Andie (+Da Basher, bo to rodzina chyba), Famous Trader i Skalman (lol, pierwszy własny land Skalmana chyba, pewnie wrzuci coś hardcorowego a może nawet dostanie...hmm :P )

Najprawdopodobniej Land Neo może zawierać 3 respawny, Skalmana 2, Andie 1.

ale co mnie trapi...co prawda nie jesteśmy w stanie tego do końca sprawdzić, jednakże nie wypadł ani jeden DNA part z tych ważniejszych mobów...albo nowych mobów. Czym zasiedlić 3 landy ?!
Neconu ? chyba się przejadły...ile można
Longu ? brak Sharp Claw, z resztą, dość landów z nimi
Ambulimax Stalker ? Brzmi obiecująco, ale był już land z tymi mobami, z resztą, nie poleciał żaden Thigh Bone
Araneatrox ? brak jednego fragmentu DNA
Formicacida ? Formicacida Scale...najważniejsza część, oficjalnie chyba nikt jej nie dostał od 2 lat ?
Atrox ? ... n/c
Atrax ? ... n/c
Roboty ? nah...niemożliwe
Hogglo ? brak części, Stalkery za mocne dla uberów były, tundra ma hogglo old alpha
Hispidusy...sÄ…
Scaboreas...jest
Armaxy...już są, może być drop niebawem, może już był...ale co to 1dna...
Molisk Leader ? już są

nie mam pojęcia :(

jakieÅ› przecieki ktoÅ› ma ?

ja jestem za Sabakuma Stalker Land i Exo Stalker land, jak długo mam się dopominać ? :D
Jeszcze Molisk Young Land 6x DNA by się przydał bardzo, to mój wishlist :P (najbardziej to Drone, ale do tego nigdy nie dojdzie)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2009, 01:52 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Może MA wsadzi gdzieś jakieś roboty? W inwazji brały udział jakieś, których chyba nigdzie już nie ma? Może właśnie któreś z nich wstawią ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2009, 10:16 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
zrobiÄ… jak na TI dadza im duze landy jest ich pare pare badziewnych DNA + roboty tak jak na TI :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2009, 15:17 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Mi się coś widzi że wkońcu chcą zagospodarować landy Maxa Nostropa chyba idelnie 3 :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2009, 15:31 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
eSGi napisał(a):
Mi się coś widzi że wkońcu chcą zagospodarować landy Maxa Nostropa chyba idelnie 3 :)
o lol na to nie wpadłem. ale to trochę imo nie pasuje. Stormer rok temu dostał land z 3 respawnami. hmm, jeden land Nostropa jest ogromny, w sam raz na 3 respawny, ale nie ma granic tam :( inny w sam raz na dwa są. no zobaczymy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2009, 19:15 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
A propos tego eventu - ktos na EF dostrzegl cos ciekawego :)
Sprawdzil na trakerze ilu zwyciezcow w 1ej kategorii mialo jakies globale
przed lub po evencie... I okazalo sie, ze az 1 ! :)
I teraz zadaje pytanie jakim cudem takie "nuby" bez zadnego globala wczesniej
dorwaly sie do sprzetu pozwalajacego wygrac w tym evencie ?
Wiecej tu: http://www.entropiaforum.com/forums/mer ... atars.html

Ostatnio edytowany przez ateush, 07 Sty 2009, 19:30, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2009, 19:22 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 105
Society: KingSajz
Nick w grze: Lola Farfala Bobek
Panie i Panowie - krojÄ… nas. :evil:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2009, 19:41 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
ateush napisał(a):
A propos tego eventu - ktos na EF dostrzegl cos ciekawego :)
Sprawdzil na trakerze ilu zwyciezcow w 1ej kategorii mialo jakies globale
przed lub po evencie... I okazalo sie, ze az 1 ! :)
I teraz zadaje pytanie jakim cudem takie "nuby" bez zadnego globala wczesniej
dorwaly sie do sprzetu pozwalajacego wygrac w tym evencie ?
Wiecej tu: http://www.entropiaforum.com/forums/mer ... atars.html

przecież to oczywiste, ze pare osób które na stanie ma doa itd, albo gotów jest wpłacić 10k ped, pozwoliła sobie na założenie nowego konta albo wykorzystanie któregoś ze swoich dotychczas zrobionych kont. dla mnie to żadne odkrycie. to było do przewidzenia. po co się męczyć w cat 2 lub 3 albo i nawet 4, kiedy to za grosze można wygrać cat 1 a wartość nagrody to 1500 do 2000 dolarów

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Sty 2009, 19:49 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Nadal zastanawia mnie brak pełnej listy zajętych miejsc. Wydawało mi się, że w przypadku wszelkich loterii fantowych i konkursów wyniki powinny być do wglądu dla uczestników przez kilka następnych miesięcy co najmniej. Biorąc pod uwagę niechcący LandGrab i falstart dronów podejrzewam, że coś się walnęło w silniku i przestał podliczać lub podliczał z błędami. Wyobrażacie sobie waszą reakcję gdy tydzień tłuczecie moby pakując kupę $$$, a potem ktoś przychodzi i mówi, że zaczynamy od nowa? Przesłanka: zmiana warunków tuż przed rozpoczęciem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 11:07 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
200 miejśc, oczywiście..... bez punktacji :P

http://www.entropiauniverse.com/images/ ... esults.pdf

:D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 11:28 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
pff napracowali sie... wrzucili mnie do Itum chociaż sie nie kwalifikowałem. Czyli nawet tego nie sprawdzali. Pare rundek na nich zrobiłem= 169miejsce :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 11:41 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
16 miejsce kur wi Ca. mialem nie czytac tego tematu zeby sie juz nie stresowac. ale wyglada ze jeden hunt z dobrym supportem starczal

EDIT dobrze ze nie 11 miejsce hehe :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 12:13 
Weak
Dołączenie:
Luty 2008
HP: 139
Kumpel jest na liscie w kategorii 3 chociaz sie kwalifikowal tak jak buzz do 2 i dodatkowo ani razu nie huncil sam itumow tylko 2 razy w teamie.. szkoda gadac

Dobre jest to ze on jest na liscie przed buzzem ktory napisal ze faktycznie kilka rund zrobil wiec byc moze na konto kumpla szlo to co upolowal team

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 12:58 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Witam,
123 miejsce w drugiej kategorii po 31h huntu krossem 400L +104, myślałem że będzie gorzej :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 13:27 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
buzz napisał(a):
pff napracowali sie... wrzucili mnie do Itum chociaż sie nie kwalifikowałem.

lechukorn napisał(a):
Dobre jest to ze on jest na liscie przed buzzem ktory napisal ze faktycznie kilka rund zrobil wiec byc moze na konto kumpla szlo to co upolowal team

teraz pewnie na EF jest temat, gdzie ludzie beda wytykac te bledy, a z MA sie nikt nie odezwie :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 13:58 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
lol 25 miejsce a przepaliłem tylko 30 godzin. omg. no nie ważne, gdybym tylko miał na adapted anabolica...top10 jak w banku

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 15:31 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
no super listy są, a miało nie być ;) przynajmniej tak pisał support. No to teraz niech dadzą kto ile punktów zdobył.

btw. Paxan strzelał z DOA+dante i miał 3 osoby w supporcie do ściągania moba i fapowania :D polował na TI i tylko 15 miejsce OMFG :D z czego polowali osoby wyżej?? o.0
Ja z korsa H400L - miejsce 17 :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 19:45 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Ta lista jest przypadkowa.... MA dostanie po dupie, bo bedzie 100 stron topicu z wytykaniem ich kłamstw i ściem!

i dobrze ujkom tak, jak nie umieja robic eventu sprawiedliwie to niech nie robia wcale.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 19:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
65 miejsce, na 15h pykania :)
za rok będzie top 10 :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 21:31 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2007
To jest WIELKA ŚĆEMA !!!

36 h z P5 +104 niby nic ... ale koles strzelal z P5 +104 12h i jest o 40 miejsc lepszy niz ja to niema sensuuuuuuuuuuuuuuuuuu......

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 22:40 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2006
Nick w grze: Cedrak Bobi Ziom
ja walilem do fefow jakies 12h z p5a +a104, a do tego odpuscilem sobie fefy i gralem wiecej od dopuszczalnego limitu ale na innych mobach, to dlaczego jestem na 194miejscu bodajrze??
Cos tu smierdzi xD

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 23:36 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Nie znam ani legislacji szwedzkiej, ani tym bardziej szwedzkiego, ale jak tylko wydłubię z legislacji europejskiej przepisy dotyczące gier hazardowych i publikacji wyników, to zapytam Support o moje miejsce na liście i liczbę punktów z podstawą prawną. Ściema i blaga. Jak tylko odpowiedzą podobne zapytanie zada Tami, która hunciła krewety wytrwale, ja tylko kilka sztuk. Porównamy...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2009, 23:52 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: The Firm
cedrak napisał(a):
ja walilem do fefow jakies 12h z p5a +a104, a do tego odpuscilem sobie fefy i gralem wiecej od dopuszczalnego limitu ale na innych mobach, to dlaczego jestem na 194miejscu bodajrze??
Cos tu smierdzi xD

Nic nie śmierdzi, Mindark nie sprawdzał żadnych warunków dla ludzi poza top10 (ani czasu, ani skila), ta lista to tylko punkty za zabicie mobów. Co ciekawe, to nawet nie są punkty podczas eventu, to punkty policzone mniej więcej do czasu opublikowania listy (czyli do stycznia), są osoby które nie polowały na konkursowe stwory podczas Marry Mayhem tylko później, a są na liście. Czyli...lista nic nie warta :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2009, 00:11 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Ain napisał(a):

Nic nie śmierdzi, [...] Czyli...lista nic nie warta :)

Ipso facto jednak śmierdzi :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2009, 02:47 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
Mortifer napisał(a):
Ta lista jest przypadkowa.... MA dostanie po dupie, bo bedzie 100 stron topicu z wytykaniem ich kłamstw i ściem!

i dobrze ujkom tak, jak nie umieja robic eventu sprawiedliwie to niech nie robia wcale.

Nikt nie dostanie po dupie Mort. Ludzie pokrzycza na forum i na tym sie skonczy. O to chodzi ze MA odpowiada samo przed soba wies eventualnie da sobie ustna nagane.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2009, 05:00 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Albo skonczy się na tym że przestaną robić eventy i wtedy będzie większy płacz.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2009, 11:45 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
nie. nie przestaną robić eventów. radze bardziej EF śledzić, jest dla kogo robić eventy, a głosy niezadowolenia pokazują się ZAWSZE...bo jesteśmy ludźmi, niestety, nie istotami z krzemu i wyładowań jak prorokują niektórzy naukowcy, że do czegoś takiego wyewoluujemy eh.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2009, 12:47 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
mniejwiecej mysle się zgadza choć ciekaw jestem punktacji.

Ja 36 po przepaleniu chyba 27 godz. 1 kat.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sty 2009, 17:29 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Witam,

...ciekawostka ;)

Nie wiedziałem gdzie to napisać i stwierdziłem, że tu ;) bo biorąc pod uwagę fakt, że tego avatara społeczność zagraniczna niemalże nie zna i z pewnością nikomu z tych ludzi nie zależałoby na tym by popsuć mu reputację, której nawet nie ma ;) stwierdziłem, że robi to ktoś kto jednak okazał się słabszym i znalazł się niżej niż avatar mojej żony w tym evencie ;) bo skąd wziąłby pełną nazwę jak nie z tej listy top200 ;) ...no i nie może tego przeżyć więc utworzył ten ktoś avatara o niemalże identycznej nazwie i żebrze po miastach, a w końcowych fazach rozmowy wyzywa... i jak widać nie miał odwagi dopisać Xll ;) ale mimo to OOO to też 3 znaki ;)

>>> Więcej informacji <<<

Napisałem w tej sprawie do supportu w formie zapytania i prośby: by sprawdzili tego avatara z bardzo podobną nazwą do avatara mojej żony pod kątem nadużyć i czy w jakimś stopniu działania tej postaci mogą się odbić na nas.

Odpisali mi, że badają tą sprawę - już wiedzą kto to jest (?? lol), mam też informację, że osoba ta loguje się na inne avatary (tzn. że posiada ich więcej?) i, że wszystkie zostaną zbanowane bo nie tylko ja mam pytania dotyczące tego avatara (chyba pokrzywdzeni, tj. zwyzywani też :D lol).

Dowiedziałem się o całej sprawie od pewnego tajemniczego informatora ;) za co mu dziękuję bo kto wie co mogłoby się porobić ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sty 2009, 20:53 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
XII napisał(a):
Odpisali mi, że badają tą sprawę - już wiedzą kto to jest (?? lol)

co za problem, pewnie jest na tyle glupi, ze loguje sie z tego samego IP :lol: potem sie bedzie tlumaczyl i plakal, ze to nie on, a kolega na jego komputerze ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości

Panel
Skocz do: