Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2008, 19:53 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 0
Society: FoFW
http://www.entropiaforum.com/forums/min ... pport.html

Nie będę pisał wszystkiego co można tam przeczytać - gdyż w sumie jedna informacja wydaje mi się warta zapamiętania, czy też zapisania na naszym forum.
Otóż nowa Pani dyrektor: Lina Larsson, zapowiedziała, iż ktokolwiek odczuje, iż jego support case został załatwiony nieodpowiednio (lol? trochę ich się znajdzie :P), to może to zgłosić jej bezpośrednio.
Wystarczy naskrobać maila pod entropia_support@mindark.com w tytule owego zawrzeć imię i nazwisko Pani dyrektor oraz numer support case w sprawie którego się zwracamy, a ona już ma się zorientować czy wszystko poszło poprawnie.

Prawda że pięknie?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2008, 20:19 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
wasooth napisał(a):
http://www.entropiaforum.com/forums/mindark-news/137130-new-director-entropia-universe-support.html

Nie będę pisał wszystkiego co można tam przeczytać - gdyż w sumie jedna informacja wydaje mi się warta zapamiętania, czy też zapisania na naszym forum.
Otóż nowa Pani dyrektor: Lina Larsson, zapowiedziała, iż ktokolwiek odczuje, iż jego support case został załatwiony nieodpowiednio (lol? trochę ich się znajdzie :P), to może to zgłosić jej bezpośrednio.
Wystarczy naskrobać maila pod entropia_support@mindark.com w tytule owego zawrzeć imię i nazwisko Pani dyrektor oraz numer support case w sprawie którego się zwracamy, a ona już ma się zorientować czy wszystko poszło poprawnie.

Prawda że pięknie?

takie złe supporty można zgłaszać od 3 lat albo 4, poprzednia dyrektor supportu nawet 2 lata temu chyba na EF ogłosiła, że jacyś nowi zatrudnieni są i żeby mailami pisać do MA jeśli coś będzie nietak

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Gru 2008, 22:39 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
nom - ale przy zmianie dyrektora warto wiedzieć jak to zrobić, hem?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2008, 08:54 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Przeczytalem "zmianie dyktatora" :D dużo w sumie sie nie pomyliłem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2008, 11:08 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
Szkoda ze nie ma dyrektora któremu byśmy zgłaszali, że czyjemy się oszukani i okradzeni przez EU :-D - i wtedy dostajemy hofa :-DDD

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Sty 2009, 12:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
czyli okazja do załatwienia czegoś czego nie udało się załatwić za czasów Cornelki
zawsze jest szansa, ze nowa się zakręci, bo czegoś nie wie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Sty 2009, 14:10 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
coover napisał(a):
czyli okazja do załatwienia czegoś czego nie udało się załatwić za czasów Cornelki
zawsze jest szansa, ze nowa się zakręci, bo czegoś nie wie :)

raczej dla tych co umieją ang i NLP heh...ja spróbowałem i się nie udało

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Sty 2009, 15:04 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
zawsze możesz poprosić o help ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Panel
Skocz do: