Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 01:24 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
wie ktos jak zrobic w balona pliki ktoresie sciagaja zeby ta gra poszla na viste ???

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 01:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
gamratickowany napisał(a):
wie ktos jak zrobic w balona pliki ktoresie sciagaja zeby ta gra poszla na viste ???

hm, a co sie dzieje, bo na forum juz troche o viscie jest napisane :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 03:08 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
to moj problem :/ probowalem pare razy i nie

An error occurred when trying to download a file.

File: "dxwebsetup.exe"
Reason: Could not create local file.

Read the error description. The reason may be informative enough. Below is some general suggestions for some error reasons.

Server occupied
Please wait a while and try again later.

Connection/receive failure
The download server may be down. If the error always occur, please check your internet and firewall settings for the FTP protocol (passive mode).

Could not create local file
You may need to log in as an administrator or make the administrator set file permissions for the Project Entropia/Entropia Universe folder for your account.

If you don't know what to do, contact MA support via the web site and include the error reason in the support case description.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 08:53 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 145
Society: Poltropia
Odpalasz Viste jako admin? Jesli to nie pomoze, plecam w opcji szukaj sprawdzic wpisujac tam slowo "Vista".

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 15:38 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
no tak odpalam jako admin nie ma tutaj innego uzytkownika :/ chyba nie pogram xD

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 16:13 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
gamratickowany napisał(a):
no tak odpalam jako admin nie ma tutaj innego uzytkownika :/ chyba nie pogram xD

jak nie poczytasz wszystkich postow dotyczacych visty na tym forum, a w razie potrzeby na EntropiaForum, to faktycznie nie pograsz :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 17:07 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 145
Society: Poltropia
JIIIS, Ty chyba klepiesz tylko posty aby tylko klepac. musze Ciebie zmartwic, ale Coova nie przebijesz (coprawda troche odpuscil teraz).
Sorki za off topic...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 17:37 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
PL napisał(a):
JIIIS, Ty chyba klepiesz tylko posty aby tylko klepac. musze Ciebie zmartwic, ale Coova nie przebijesz (coprawda troche odpuscil teraz).
Sorki za off topic...

hej PL, nie klepie postow, zeby klepac, bo ranking postow nie jest dla mnie zadnym osiagnieciem :), wole ten czas spedzic w grze :) poprzeni moj post mial na celu uswiadomienie koledze gamratickowany, ze nikt za niego nie zainstaluje EU, a mam wrazenie, ze odpalil instalke, nie zadzialala i nie bardzo probowal szukac rozwiazania, choc moge sie mylic :) nie mam visty, nie mialem tego problemu, wiec nie moge napisac dokladnie, w czym problem, ale jak wspomnialem na tym forum juz o problemach z vista bylo troche, wiec warto poszukac i sprawdzic tamte rozwiazania, a jak nie pomoze to szukac na EF, sorry tez za offtopic :) pozdrawiam

PS. co do nabijania postow to juz drugi raz bezsensownie komentujesz moj post :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Paź 2008, 00:40 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
spoko jnie panowie hehehe juz jest ok tylko instalacja 4 h trwa wiec dam sobie spokoj bo nerwowy jestem wole knighta xD pozdrawiam :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Paź 2008, 02:20 
Poor
Dołączenie:
Październik 2008
Eh, nie ważne, że masz w Viście tylko 1 użytkownika. Żeby odpalić coś jako ADMIN musisz kliknąć prawym guzikiem myszy na np. ikonkę i "Uruchom jako Administrator". Ja tak muszę za każdym razem, żeby odpalić EU.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Paź 2008, 10:27 
Poor
Dołączenie:
Październik 2007
Society: The Gladiators
Nick w grze: Braden
jakieÅ› dziwne poroblemy sobie stwarzacie.
Mi na wisielcu EU zawsze normalnie śmigało. Masz pewnie nakaszanione w ustawieniach, jakieś cuda niewidy... ale jak woisz jakiegoś tam knighta to moze i lepiej :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Paź 2008, 08:51 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
napisalem ze instalacja zajmuje 4 h xD mi tez smiga wszystko dziala xD pozdrawiam was hehe

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Skocz do: