Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2008, 13:38 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Elo,

zapewne wielu z was już to zna jak i konkurencje (z tego co wiem to chyba są 3 podobne serwisy)

ogólnie chciałbym polecić ET i zachęcić wszystkich do rejestrowania sie w serwisie
(rejestracja jest darmowa, szybka i bezbolesna)

dziś dokonałem płatności PREMIUM, na chwilę obecną dodatkowy bajer jaki to daje to banerek do forum ale obecnie autorzy pracują nad nową wersją i tam będzie dużo więcej bajerów dla Premiumów :D

Image

to tyle, coś więcej skrobnę niedługo

oficjalny temat na EF:
http://www.entropiaforum.com/forums/gen ... hread.html

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2008, 17:48 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 145
Society: Poltropia
Dodam tylko, ze opcje premium mozna zakupic u jednego z adminow:

Ms Kazzza Milla Starfinder (Denmark)
Tusalda Tussi Grenwin (Germany)
Johnny JB Bravo (Poland)
Chainsaw Voorhees Madness (Sweden)
Ogulak Da Basher (United States Of America)

programik warty polecenia...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2008, 19:35 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Duch'u - nie mógłbyś od razu napisać DO CZEGO i dlaczego powinienem kliknąć/zarejestrować się tam?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2008, 20:47 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
abyss napisał(a):
Duch'u - nie mógłbyś od razu napisać DO CZEGO i dlaczego powinienem kliknąć/zarejestrować się tam?

nie wiem jak duch, ale ja uzywam tego do analizy kilku rzeczy, kuknij i sam ocen poprostu
fajne narzedzie, moze nie koniecznie odrazu trzeba premium kupowac, ale niezle, przydaje sie imo
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2008, 20:50 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
abyss napisał(a):

loguje twoje globale, mozesz podgladnac globale czlonkow twojego soca o ile sa tam zarejestrowani, widzisz procentowy wzrost/spadek globali w danych dziedzinach (hunt/mine/craft) i moze cos jeszcze o czym nie wiem ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2008, 21:10 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
JIIIS napisał(a):
loguje twoje globale, mozesz podgladnac globale czlonkow twojego soca o ile sa tam zarejestrowani, widzisz procentowy wzrost/spadek globali w danych dziedzinach (hunt/mine/craft) i moze cos jeszcze o czym nie wiem ;)

mozesz podatrzyc globale wszystkich, nawet niezarejestrowanych, jest wyszukiwarka po nicku. Czyli mozesz np podejrzec gdzie kopie jeff ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2008, 21:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
s2k napisał(a):
JIIIS napisał(a):

mozesz podatrzyc globale wszystkich, nawet niezarejestrowanych, jest wyszukiwarka po nicku. Czyli mozesz np podejrzec gdzie kopie jeff ;P

hm, przeciez coordow chyba tracker nie rejestruje :P to skad mam wiedziec gdzie kopie ;) a poza tym ja tam wole kopac w swoich miejscach :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2008, 23:32 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
Witam ,

Co ciekawe serwis ten nie rejestruje wielu globali z minningu , np wszystkich z Blaus'a.
Chyba ze to tylko 'nie premium wersja' rejestruje wybiorczo.

Pozdrawiam ,
Loss

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 04:57 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 121
Society: Niveus Lupus
Loss_AdKos napisał(a):
Witam ,

Co ciekawe serwis ten nie rejestruje wielu globali z minningu , np wszystkich z Blaus'a.
Chyba ze to tylko 'nie premium wersja' rejestruje wybiorczo.

Pozdrawiam ,
Loss

nie tylko z miningu....
mi z huntu 3 zniknely ( znam wszystkie 5 na pamiec :D )

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 05:18 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Programik działa na zasadzie skanowania screena + OCR. Jeśli za szybko lecą globy to nie wyłapie ich. Jak bot ma d/c to też niestety nic nie zarejestruje. Myli też czasem imię avka i nie dopisuje Ci globali.
A jeśli uda ci się znaleźć gdzie ten bot stoi... to mozesz mu na chacie podyktować formułke hofa i ci się dopisze ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 07:26 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
hehe o tym nie wiedzialem :)

a czyli JB jest adminem tego :D myslelm ze ten JB z EF bo tam tez jakis taki podobny nick

ile to premium kosztuje?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 07:37 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 145
Jednorazowo 50 Ped.
Chlopaki pracuja wlasnie nad ulepszeniem wersji dla kont premium.
Programik ma pare wad jak juz pisal Buzz, ale uwazam, ze mimo tego jest dosc przydatnym narzedziem. Chociazby ze wzgledu na dane tam zawarte mozemy ocenic z jakiego moba dobrze leci loot, na jakim mobie dobrze wychodzilismy (w oparciu o wlasne dane z polowania). Pozwala rowniez sledzic aktywnosc czlonkow soca jak i innych osob. Dlatego jak co poniektorzy zamierzaja zrobic "dziwna" nazwe teamu, niech sie dwa razy nad tym zastanowia. Jesli program to zarejestruje, to "poszkodowany" bedzie mial dowod aby dochodzic swoich praw w MA.
Dokladniejsze roznice miedzy kontem zwyklym, a premium mozecie zobaczyc tutaj .

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 10:07 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Entropia Forum - Wrzesień 2008 12:57
Starfinder napisał(a):
Free premium membership for entropiatracker.com

--------------------------------------------------------------------------------

As the title says you can get a free premium membership for Entropiatracker.com.

All you have to do is hunt something in a team and get a HoF.
The teamname has to include Entropiatracker.com.

If you get a HoF everyone in the team (max 5 ppl) will get premium membership.

If you get three globals, everyone in the team gets premium membership.

Dosent matter which mob.

Post screenshot here with team info avalible + time + and the HoF message.

to be 100% sure the global is tracked by entropiatracker it is adviced at least one person from the team is running the tracker software found on entropiatracker.com.

This offer stands until I decide it dosent anymore.

Wszyscy, którzy pragną sobie "kupić" :P premium membership :twisted: dla Entropia Tracker!
Wystarczy zgarnąć HoF'a (dzięki Johnny'emu Bravo: "Nie koniecznie musi to być jeden HoF. Mogą to być trzy screeny z globalami w Teamie z dopiskiem "EntropiaTracker.com". ) w teamie, którego nazwa ma zawierać "Entropiatracker.com". Jeśli zgarniecie HoF'a każdy w teamie (maksymalnie do 5-ciu osób) otrzyma premium membership. Niezależnie od moba.
Wystarczy zapostować screeny z HoF'a w TYM TEMACIE (na screenie ma widnieć Hof message - na global czacie, lista uczetników teamu oraz czas), dla pewności warto żeby chociaż jedna osoba w teamie miała odpalony entropia tracker aby HoF został zarejestrowany w bazie programu.
Oferta ważna do czasu aż autor (Starfinder) zmieni zdanie.

Link jeszcze raz aby nikt nie przeoczył:
http://www.entropiaforum.com/forums/eve ... r-com.html

Ostatnio edytowany przez wasooth 08 Wrz 2008, 11:09, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 10:26 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Wilki! To jest nasza misja na dziÅ› :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 11:01 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
wasooth napisał(a):
Entropia Forum - Wrzesień 2008 12:57
Starfinder napisał(a):
Free premium membership for entropiatracker.com

--------------------------------------------------------------------------------

As the title says you can get a free premium membership for Entropiatracker.com.

All you have to do is hunt something in a team and get a HoF.
The teamname has to include Entropiatracker.com.

If you get a HoF everyone in the team (max 5 ppl) will get premium membership.

If you get three globals, everyone in the team gets premium membership.

Dosent matter which mob.

Post screenshot here with team info avalible + time + and the HoF message.

to be 100% sure the global is tracked by entropiatracker it is adviced at least one person from the team is running the tracker software found on entropiatracker.com.

This offer stands until I decide it dosent anymore.

Wszyscy, którzy pragną sobie "kupić" :P premium membership :twisted: dla Entropia Tracker!
Wystarczy zgarnąć HoF'a (nie globa) w teamie, którego nazwa ma zawierać "Entropiatracker.com". Jeśli zgarniecie HoF'a każdy w teamie (maksymalnie do 5-ciu osób) otrzyma premium membership. Niezależnie od moba.
Wystarczy zapostować screeny z HoF'a w TYM TEMACIE (na screenie ma widnieć Hof message - na global czacie, lista uczetników teamu oraz czas), dla pewności warto żeby chociaż jedna osoba w teamie miała odpalony entropia tracker aby HoF został zarejestrowany w bazie programu.
Oferta ważna do czasu aż autor (Starfinder) zmieni zdanie.

Link jeszcze raz aby nikt nie przeoczył:
http://www.entropiaforum.com/forums/eve ... r-com.html

Nie koniecznie musi to być jeden HoF. Mogą to być trzy screeny z globalami w Teamie z dopiskiem "EntropiaTracker.com".

I tak Mort jestem tam adminem. W tym momencie Premium już oferuje kilka ciekawych funkcji oprócz podpisu na forum :lol: Jest TOP 5 hunterów pod względem Highest Single Loot i Most Total Loot na każdym mobie, wyświetlane jest bodajże 50 ostatnich globali jakie padły z danego moba, mozna umiescic 15 a nie 3 moby na swojej stronie sledzącej, i wiele innych. Mają dojść dodatkowe statystyki dla poszczególnych graczy i kilka innych funkcji, których nie mogę jeszcze zdradzić.

Pozdrawiam,

JB

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 11:07 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Dzięki Jonny za info - dopiszę do mojego postu coby nie pomieszać nikomu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 11:15 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
buzz napisał(a):

Czekam na screeny :) Chętnie rozdam pare darmówek Polakom :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 13:18 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
hm, a mi te procentowe spadki/wzrosty ilosci globali wydaja sie malo odzwierciedlajace rzeczywistosc, bo im wiecej ludzi gra w danym momencie tym wiecej PEDow jest pompowanych do puli co tym samym zmienia liczbe globali, nie jest czasem tak? ;) natomiast jako narzedzie do roznego rodzaju statystyk to mi sie podoba ;)

ktos tam wczesniej pisal, zeby znalezc bota i napisac mu formulke globala coby ja zalogowal do bazy, bot chyba taki glupi nie jest i kolor formulki potrafi rozpoznac ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 17:21 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Ja wole TradycjonalnÄ… niewiedze.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 18:47 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Powiem tyle.... chcialem sobie 3 globki skrobnac latwo i miec to... Ale caly dzien huncenia i trafilem tylko 1 globa, mam -700 ped :D ale dzieki buzzowi jakos sie te 3 globy uzbieralo...

Szczytem bylo bicie we 2 z hl11 po 300 ped ammo i mienie na samym koncu marnego jednego globa.

MA SUX tyle powiem :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 19:07 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Raz dwa trzy sygnaturka z rankingiem w podpisie :D :

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 21:23 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
bueheheh ja też już mam, dzięki wielkie za pomysł i zaproszenie Buzz :). Teraz wszyscy będą widzieć jak to się w grze opi...^^ ;)
P.S. kiedy mi siÄ™ kolorek na tym zmieni ? :D

Pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2008, 06:31 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
hyh czemu mi zaliczylo tak malo globali... przeciez na "my globals" jest ich duzo duzo wiecej :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2008, 08:02 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Courtney napisał(a):
bueheheh ja też już mam, dzięki wielkie za pomysł i zaproszenie Buzz :). Teraz wszyscy będą widzieć jak to się w grze opi...^^ ;)
P.S. kiedy mi siÄ™ kolorek na tym zmieni ? :D

Pozdro

musisz kliknąć w zakłądce FORUM SIGNATURE obok wybranej kropke postawić potem na dole kliknąć UPDATE i czekać, sig się zmieni u góry i kod a potem już można wklejać

system sygnatur jest wolny, czasem trzeba czekać na aktualizację trochę, 30 min około

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2008, 08:31 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
Jeżeli chodzi o podpis i ranking TOP100 z Huntu na EntropiaTracker.com to jest on odzwierciedleniem jedynie 30 ostatnich dni. Więc jeśli miałeś 100 globali ponad 30 dni temu to ich nie zobaczysz w rankingu i w podpisie, zobaczysz tylko te z ostatnich 30 dni. One wszystkie są w sekcji My Globals ale nie w rankingu. Daje to równe szanse wszystkim na zajęcie wysokiej pozycji w TOP100 Hunters.

Aktualizacja podpisu może trwać do 30 minut ale z reguły aktualizuje się w góra 15.

Pozdrawiam,

JB

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2008, 22:03 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
JohnnyBravo napisał(a):
buzz napisał(a):

A ja tak zapytam nieśmiało, stosujecie jakiś gotowy algortym OCR czy macie własny?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2008, 06:59 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
Garwen napisał(a):
JohnnyBravo napisał(a):
buzz napisał(a):

A ja tak zapytam nieśmiało, stosujecie jakiś gotowy algortym OCR czy macie własny?

Powiem szczerze, że nie wiem. Ja się zajmuję aktywacjami i supportem prostym. Dokładnych szczegółów nie znam... mogę się dopytać. Przypuszczam, że nikomu by się od nowa nie chciało pisać całego softu OCR-owskiego i pewnie bazują na jakimś open source, który zmodyfikowali do swoich potrzeb.

Jeśli jestes tym bardziej zainteresowany to napisz mi PM i postaram się dowiedzieć więcej.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2008, 10:24 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
JohnnyBravo napisał(a):
Garwen napisał(a):
JohnnyBravo napisał(a):
buzz napisał(a):

Powiem szczerze, że nie wiem. Ja się zajmuję aktywacjami i supportem prostym. Dokładnych szczegółów nie znam... mogę się dopytać. Przypuszczam, że nikomu by się od nowa nie chciało pisać całego softu OCR-owskiego i pewnie bazują na jakimś open source, który zmodyfikowali do swoich potrzeb.

Jeśli jestes tym bardziej zainteresowany to napisz mi PM i postaram się dowiedzieć więcej.

a nie musi to byc zaawansowany ocr, bo wie jaki jest kroj czcionki, wiec nie musi za bardzo kombinowac z rozpoznawaniem literek

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2008, 17:50 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Pytam bo jak chciałem sobie napisać też taki programik do zliczania hofów i globów. Oczywiście nie tak rozbudowany jak wasz. Polegało to na tym że miał rozpoznawać tylko nazwę jednego avatara na chacie i zliczać. I zacząłem pisać taki OCR i nawet rozpoznawał bezbłednie ale niestety dawał dużo fałszywych alarmów. W końcu dałem spokój was sofcik i tak jest lepszy :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Wrz 2008, 19:11 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Mieliśmy nosa zeby szybko zabrać sie za robote. Zasady zostały zmienione i teraz tylko hof daje premium konto a nie 3 globy.

Sid bedzie zawiedziony bo w sobote sie mial za to zabrac :D

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Wrz 2008, 09:28 
Mediocre
Dołączenie:
Grudzień 2007
HP: 161
Nick w grze: Mcon oncepk PK
No i sie zabralismy z sidem :) 1 mob i hof wiec mission complete :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Wrz 2008, 19:14 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
jak myślicie na ile % można wierzyć wynikom podawanym przez entropia tracker? tak sobie myślę żę w celach zabawy można spróbowac policzyc rzeczywistą ilość aktywnych kont w grze, i tak np oncepk (akurat on bo jest piętro nad tym postem) jest 147 na 3037 hunterem. generalnie mozna przyjąć iż każdy hunter ma w swoim dorobku spokojnie 1 globa bo tyle to średnio na runde p5 czy korsem wpada wiec idąc tym tropem mamy w grze jakies ~3k hunterów. ilu hunterów nie pyka bombek od czasu do czasu tego nie wiemy ale myśle ze na 1404 kopaczy spokojnie połowa jest juz uwidoczniona w hunterach, sumując mamy niecałe 4k globalistów (lol) crafterów podbierając od ducha jest 1189, dodajemy i mamy ~5k grajków. pora zastanowic sie od kiedy taki entropia tracker prowadzi staty by wiedziec jaki obrys czasowy obejmuje te 5k grajków. myślę że ta liczba i tak jest zawyżona ponieważ np w huntingu z entrtrack myśle że ujawnione są także teamy (można znaleść takowe w okienku find avatar). dodac musimy grono tzw ghostów avatarki tylko i wyłącznie handlujące i robiące wały. tak czy siak jak to ma sie do 770361 jak właśnie sprawdziłem na officialnej stronie ? oceńce sami. prosze o komentarze. pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Wrz 2008, 20:01 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
wg MA mamy okolo 100k w miare aktywnych, cokolwiek to znaczy, graczy, srednio spedzajacych 23h/miesiac

co do entropia tracker to wogole temu nie wierze :) dobry sposob wymyslili chlopaki na zarobienie pare peda za premium :D jedyny pozytek z tego taki, ze widze ile kumple mieli globali jak mnie nie bylo online, a te wszystkie przyrosty/spadki % globali, najczesciej dajace globa moby, itd. to w zaden sposob dla mnie nie jest miarodajne, aby bylo miarodajne to ET musialaby wiedziec np. ile osob huncilo troxy, ile na to wydali, bycmoze tez czym i wczym, a ile bylo globali/hofow, czego nie beda nigdy wiedziec ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Wrz 2008, 12:07 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
zgadzam sie z Toba.
ale dla mnie jest fajna tylko sygnaturka na forum:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2008, 10:11 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
no ET jednak mnie troszkę wkurzył ... robiłem testy i faktycznie nie wszystko zlicza, chyba że trafiłem akurat na przerwę techniczną

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2008, 10:27 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HduchC napisał(a):
no ET jednak mnie troszkę wkurzył ... robiłem testy i faktycznie nie wszystko zlicza, chyba że trafiłem akurat na przerwę techniczną

moze nie nadazyc jak sie 5 crafterow wezmie za robienie ampow :D a nie ma tam czasem opcji wyslania wlasnego screna?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 12:10 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Society: DARKSIDE Renegades
Nick w grze: Widziu Widzioslaw DarkSide
TAA drewniany ten tracker >>dzisiaj niedziela powinny jakieś trackery działać |>>> a tu dupa globek był a w trackowni posucha :(
niezlicza wszystkiego i tyle

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 15:40 
Mediocre
Dołączenie:
Grudzień 2007
Zgadzam sie mi all globow dzis nie zapisal:/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 15:58 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 90
Nick w grze: Michal vel Baraneq
Jest na to sposob. Sciagnac sobie program ktory zlicza globki i po klopocie ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 17:37 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
A popatrzcie na ten wyczyn :

tracker napisał(a):
Slawek Buzz Buzzard Atrox Old 129 PED Sunday, October 05, 2008 15:12
Slawek Buzz Buzzard Kreltin Young 56 PED Sunday, October 05, 2008 15:00
Slawek Buzz Buzzard Atrox Dominant 83 PED Sunday, October 05, 2008 14:56
Slawek Buzz Buzzard Atrox Old 54 PED Sunday, October 05, 2008 14:55
Slawek Buzz Buzzard Aurli Watcher 127 PED Sunday, October 05, 2008 14:54
Slawek Buzz Buzzard Atrox Dominant 59 PED Sunday, October 05, 2008 14:51

Miszczu ze mnie chyba, jakies superszybkie linie lotnicze chyba mam :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Paź 2008, 19:36 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 170
Society: EntropiaForum
Nick w grze: eryk erykgr erykxp
Sławek tak szybko miedzy CP a dołem to tylko moje linie latają :)))
zapraszam ERYKTRAVEL :wink:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Gru 2008, 12:47 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Zaź cos sie zepsuło. Miałem z 7 globów których nie zapisało.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Gru 2008, 13:03 
Mediocre
Dołączenie:
Grudzień 2007
taaaa jaaaassnnneee :P a byly w tej bajce smoki Mort?? :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Gru 2008, 23:19 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: BaBeL BaBeL kamil
hehhe no wlasnie :) cos tu nam Morcio kreci xD nie no fakt faktem czasem nie zapisuje, a globalil Mort dzis ladnie :) gz ^^

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Maj 2009, 05:37 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
KtoÅ› wie o co biega z tym trakerem ostatnio?
Przez jakiś czas te nasze wywalczone premium account miały dostęp do pełnych analiz. Potem wszyscy mieli ten dostęp.
A teraz znowu widze że nie mam dostępu bo moje konto nie jest premium! WTF I przez paypala mam płacić??
Troche to niefajne... i co, gościu mi nie wiadomo kiedy skasuje premiuma i trzeba bedzie płacić jeszcze raz?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2009, 14:51 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 120
Society: UPC - United People of Calypso
Nick w grze: Dawid root Balcer
Jak miales premium account to wejdz w Control Panel pozniej kliknij w Purchase feature i wykup sobie z kredytow które otrzymales za to ze wczesniej miales premium

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości

Panel
Skocz do: