Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2008, 14:59 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 0
Na początek chcę się przywitać z użytkownikami forum, bo jestem nowy :D

A teraz do rzeczy... Mam Windows XP i 512 ramu (tam zielone krzyżyki xd), niestety koło karty graficznej mam czerwony X ... Mam NVDIA GeForce4 MX 440- czy gra mi będzie działać, lub czy jest jakiś sposób, by zagrać BEZ KUPNA nowej karty?

Pozdrawiam ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2008, 15:34 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2007
HP: 0
Nick w grze: JaffarPL
Hmm... myślę, że powinno działać, ale lepiej niech się odezwą starzy wyjadacze :). Jak nawet będzie działać, to będzie się zacinać, a jak wejdzie nowy engine za rok to będziesz musiał wymienić kompa... z resztą... ja też :P Ja mam w tej chwili Radeona 9550 i 1280mb ramu (ostatnio troche dokupiłem, ale na samym 512 też działo bez zarzutu).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2008, 22:25 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Mam też taką starą grafę i ona stwarzała mi trochę problemów, ale po odpaleniu jej przez 3d-analyze (3.24 wersja, NIE nowsza !) ruszyło, momo że kulawie (postaci szare, a reszta w kolorze ). Na forum opisane jak, jak byś miał problemy . W zasadzie to bez przesiadki w najbliższym czasie na inną grafę (i kompa w moim przypadku) to się nie obędzie... :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości

Panel
Skocz do: