Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lis 2006, 08:47 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Jeżeli nie możesz/nie chcesz wpłacać pieniędzy na dzień dobry - oto poradnik jak sweatować.

UWAGA: Poradnik jest przeznaczony dla ludzi którzy dopiero zaczynają przygodę ze sweatem. Osoby doświadczone może znajdą tu coś nowego - ale osobiście w to wątpię ;)
Jeśli nie wiesz co to sweatowanie, tzn, że nie przeczytałeś tego tematu: http://www.entropiauniverse.pl/viewtopic.php?t=213 .

Ten poradnik jest w większości tłumaczeniem poradnika znajdującego się tutaj:
http://www.entropiaforum.com/forums/sho ... php?t=2397
autorstwa tej osoby:
http://www.entropiaforum.com/forums/member.php?u=803

---------------------------------------------------------------------------------------

Podstawowe rzeczy dotyczÄ…ce sweatowania.

Każde stworzonko/mob (te czerwone kropki na radarze) może dać ci sweat - wyjątkiem są roboty i mutanty. Jedynym problemem jest to, że trzeba być blisko niego.A żeby było jeszcze trudniej, najpierw trzeba się skoncentrować, zanim zacznie się sweatować. Jeśli ruszysz się podczas koncentracji - do sweatowania nie dojdzie. Jeśli zostaniesz zraniony przez moba w trakcie koncentracji - do sweatowania także nie dojdzie. (Jeśli nie wiesz co to znaczy:"skoncentrować się" - patrz poradnik do którego link dałem wyżej ;p)

A teraz coÅ› mniej podstawowego:

1.Gdzie sweatować?

Cóż, możesz sweatować gdzie tylko chcesz. Co prawda jeśli będziesz sweatował solo, jest duża szansa, że mob zabije cię zanim cokolwiek uda ci się z niego wydoić. Wniosek: najlepiej sweatować w grupie. A już najlepiej jeśli w grupie jest ktoś kto będzie leczył, i ktoś kto zabije moba po wysuszeniu go. Przy czym brak obecności drugiej osoby nie jest tak irytujący jak brak pierwszej ;) (a to dlatego, że moba można podprowadzić pod działko - natomiast elementów leczących w krajobrazie niestety nie ma ;)). Wniosek: im więcej osób na których mob może się skupić, tym większe szanse, że to nie będziesz ty, a co za tym idzie - będziesz mógł go bezpiecznie wydoić. Gdzie najprościej znaleźć taką grupę? Ostatnimi czasy najpopularniejszym miejscem do sweatowania jest Neas Place na Amatherze. Oczywiście nie zawsze znajdziesz taką grupę - ale to miejsce (jako teraźniejsze sweatcenter) wyróżnia się np tym, że często są tam osoby które ćwicząc skille medyczne leczą za darmo kogo popadnie. Czyli np ciebie - a będziesz padał często, o czym w następnym punkcie.

2. Co mam zrobić jeśli zaatakuje mnie mob podczas sweatowania?

Przyjdzie taka chwila, że podczas sweatowania w grupie mob wybierze ciebie na swój posiłek. Może to brzmi strasznie, ale w rzeczywistości wcale takie nie jest. Jeśli zginiesz, zostaniesz wskrzeszony, a Mindark (twórca gry) jest na tyle miły, że nie obciąży cię za wskrzeszenie żadnymi kosztami. Innymi słowy: nic nie tracisz ginąc.Mało tego - ZYSKUJESZ. Gdy mob będzie cię atakował - nie musisz nic robić żeby zyskiwać takie skille jak np. Combat reflexes, Intelligence, Courage, Evade. Jeśli atakuje cię mob podczas sweatowania - nie rób nic. Jeśli sweatujesz w grupie, mob zrani każdego od czasu do czasu.

3.Boje się śmierci. To boli

Sporo osób zaczynających grę uważa, że to wspaniały pomysł uciec przed mobem z miejsca gdzie sweatuje grupa do wielgachnego działka które każdego moba przerobi na mielone. Wygląda to całkiem fajnie, ale do niczego nie prowadzi. Martwy mob nie da sweatu. A jeśli sweatuje się w dużej grupie, to choć zabrzmi to dziwnie - mob może być czymś deficytowym i strata dorodnego, spoconego moba jest marnotrastwem ;p

4. Jakie skille przybędą mi przy okazji sweatowania?

m.in
- Concentration
- Sweat Gathering
- Evade
- Courage
- Intelligence

5.Ile tak właściwie warty jest sweat?

Jeśli chodzi o wartość TT - 1000 butelek sweatu = 1 pec . Ale taka cena cie nie interesuje ;)
Interesuje cię cena oferowana ci przez innych graczy. W każdym poradniku ktoś podaje przykładową cenę, która po paru miesiącach nijak ma się do rzeczywistości ;p . Najprościej sprawdzić cenę patrząc po ile ludzie chcą kupić/sprzedać. Na dzień dzisiejszy (8.XII.2007) jest to od 0.4 peca (u zdzierców) do 1 peca (u leniwych, bogatych filantropów ;p )) za 1 butelkę.

Parę tipsów na koniec

- Chodź są marne szanse że zastosujesz się do tej rady, to i tak spróbuję - nie kupuj niczego, dopóki nie uzbierasz ze sweatowania m.in 100 PED. Jeśli po uzbieraniu 10 PED cały szczęśliwy polecisz kupić swoją pierwszą broń, to uwierz mi - szybko wrócisz na pozycję startową ;p
- Jeśli już coś kupisz, i będzie to jakaś część zbroi - nie sweatuj mając ja na sobie.
-Gdy już uzbierasz 100 PED ze sweatowania - zajmij się handlem, a czasami hobbystycznie...sweatowaniem :P (ew. czasami połączonym z małym huncikiem ;))

edit:update

Ostatnio edytowany przez Skanerin, 08 Gru 2007, 18:56, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lis 2006, 11:11 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 94
Society: E H A
Nie wspomniałeś nic o focusie. Więc dołożę od siebie.

Zazwyczaj podczas koncentracji każde uderzenie moba może się skończyć przerwaniem jej. Aby temu zapobiec trzeba mieć coś co się nazywa focus charges. Można je sobie "wyfocusić" samemu za pomocą focus chipa. Lub można liczyć ze ktoś nas wyfocusi bo aktualnie będzie skillował. Kiedy ktoś przekazuje nam focus charges wtedy na chacie pojawia się odpowiednia wiadomść ze ten i ten koleś dal na tyle i tyle focus charges. Kiedy już mamy focus charges podczas koncentracji gdy mob nas zaatakuje nie przerwie nam jej tylko wyskoczy wiadomość że straciłeś tyle i tyle i pozostało ci tyle focus charges. Oczywiście nie możemy mieć nieskończoną ilość focus charges max to albo 38 albo 36, dokładnie nie pamiętam. Gdy zginiemy lub zrobimy reloga wszystkie focus charges przepadają.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lis 2006, 23:22 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Nick w grze: An AnZabo Zabo
To ja tez cos powiem na ten temat odnosnie fort troy. MA znowy zabawilo sie wylaczanie regionow i tym posunieciem wylaczylo Fort troy z mozliwosci pozyskania sweatu (skile leca ale ani jednej butelki sie nie zdabedze-przynajmniej wczoraj tak bylo czyli 23.11.2006 dzisaj nie sprwadzalem ale to enbargo na fort troy trwa juz chyba 4dni), przywrucilo natomiast w Camp phenix (trzeba uwarzac na dzialko) i w PA. MA oczywisce tez zmienilo ilosc sweatu w mobach, dawniej np. exa yung mial ok 56-58 butelek i tyle dalo sie sie z niego wyciagnac, teraz zostalo to ograniczone do 3 udanych prob, czyli zakladajac ze jednorazowo mozna pobrac od 2-22 butelek to min. mozna pobrac 6 butelek, a maxymalnie 66 butelek (mi tylko raz udalo sie wydobyc z exa yung 66 butelek, srednio zdobywalem 40-50 butelke i min zdobylem 9 butrlek - 3x3 butelki), czyli jesli podejdzemy do exa yung i 3 razy uda nam sie zdobyc sweat to za czwratym na 100% bedze dry, exa mature tez ma limit 3 udanych, snable yung tylko 1, dikaba yung 2, dikaba mature 4 (to moge sie mylic)

PS. jak mam duze lagi ze mam 50% misow w polowniu to sweatuje, i nie wiem dalczego sporo osob nie lubi sweatowac, przeciez sweatowanie to jest jedyne zajecie w entropi gdze sie zarbia kase i skile rosna :)

PS2. ja poroponuje uzbieraz 200PED ze sweatowania (to tyoklo tydzen sweatowania 12h dziennie-przynajmniej mi tyle zajelo), z 200PED latwiej sie zaczyna handlowac

PS3. jeszcze cos mi sie przypomnialo, wtrakcie sweatowani jak to slusznie Skanerin zauwarzyl rosnie evade jak mob atakuje, a evade bardzo sie przydaje pozniej w polowaniu wiec pozwalajce sie atakowac przez moby, oczywisce jak pasek zycia spadnie do min to radze uciekac do wierzyczki albo komus podrzucic moba i dac komus innemu trenowac evade

PS4. ale sie rozpisalem ... na poczatku poroponuje uciekac przed mobem jak ma sie mniej niz polowa HP poniewaz poczatkujacym trudni bedze uciec przed exa i dikaba (bez problemu uciekna przed comblibo)

PS5. wiem nie powinno byc tele PS ale coz jak mi sie cos przypomnialo... od sweatowania rosnie jeszcze HP i agility, jak zaczynalem hunt to mialem 91HP i 22 Agi i z 200 Evade, jak sobie cos przypomnie to jeszcze napisze... narazie koniec

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Lis 2006, 12:34 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
An ,dziekuje za poradnik mnie sie przyda - bardzo dobre spostrzeżenia , sproboje to wdrożyć .

z poważaniem JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Lis 2006, 19:37 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
To ja jeszcze dodam:
1. Sweatowanie dużych spokojnych mobów, czy ktoś się w to bawił dłużej, z moich krótkich doświadczeń(sweatuje tylko na własne potrzeby, czyli prawie wcale) wynika, że to może być opłacalne, choć może być gorzej ze wzrostem skili.
2. Sweatowanie pasożytnicze :) - sweatujesz moby, które ktoś akurat zabija, nie wszyscy myśliwi to lubią, oczywiście skile też nie rosną, poza MF.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2006, 13:28 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
An_ napisał(a):
PS2. ja poroponuje uzbieraz 200PED ze sweatowania (to tyoklo tydzen sweatowania 12h dziennie-przynajmniej mi tyle zajelo), z 200PED latwiej sie zaczyna handlowac

200 ped to srednio 50 zl musialbym upasc na glowe zeby 7 dni przez 12 h cos takiego robic, wpadnij stary do Gdanska, umyj mi auto, skos trawnik wokolo domu, posprzataj w ogrodku i dam ci 200 ped. Zajmei ci to max 6 h.
pozdro dla maniakow sweatowania ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2006, 20:33 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: An AnZabo Zabo
RafiS napisał(a):
An_ napisał(a):

200 ped to srednio 50 zl musialbym upasc na glowe zeby 7 dni przez 12 h cos takiego robic, wpadnij stary do Gdanska, umyj mi auto, skos trawnik wokolo domu, posprzataj w ogrodku i dam ci 200 ped. Zajmei ci to max 6 h.
pozdro dla maniakow sweatowania ...

z checia bym wpadl ale koszt dojazdu do gdanska by wiecej wyniosla niz zarobek, i skile z concentratnion by nie urosly, ale jak mowile sweatuje jak mam duze lagi ze nawet 50% strzalow zamiast trafiac w moba idze w powietrze, oczywiscie jak lagi mijaja ide na hunt (raz tak mialem ze rano sweatowalem a wieczoram mialem hofa-ale to temat na "moje hof/globale" jesli taki temat sobie zalorze), faktycznie niketurzy hunterzy nie lubia jak ktos im moba sweatuje, pamietam jak bylem na CND i 2 hunterow zabijalo despa (mieli stosowne wyposazenie: shadow mod fap imkII), ja sobie tylko patrzylem jak despa yunga zabijali szybciej niz my na PF, i przyszedl jeden w pomaranczce i zaczol sweatowac tego dspa to jeden z hunter zabil niedoszlego sweatera i powiedzal: "plz dont sweating thx", wina niedoszlego amatora sweatu, mogl zapytac czy moze sweatowac, wiec dobra rada zapytac zawsze sie mozna jak odmowi to pytac innych ale przy takim rozwiazaniu evade nie bedze wam rosnol podczas sweatowania, co innego w miejscach gdze glownie sie sweatuje tam zwykle nie trzeba sie pytac (ale nie zaszkodzi) ale tez evade nie bedze rosl, i rada dla poczatkujacych nie denerwojce sie jak jakis hunter zabije wam moba jak wy go sweatujecie, raz mialme taka sytulacej jak sweatowalem exa yung kolo PA, i przechodzil tamtedy miner w full nemesis, znalazl jakies zloze i moj mob wybral jego na ofiare, ja sweatowalem on obrywal pewnie wiecje stracil na dec armora niz ja butelek z tego moba wyciagnolem i wkoncu zabil tego moba (na jego miejscu zabilbym tego moba znim by do mnie doszedl) i przeprosil za to ze zabil, ja spokojnie poszem do nastepnego i powiedzalem mu (oczywisce po angielsku) ze nie ma problemu znajde sobie nastepnego moba, podsumowujac mobow do sweatowania w grze nigdy nie zabraknie, ale jak bedzemy wyzywac hunterow o to ze zabili nam moba to zamiast przyjaciol mozna miec wrogow na samym poczatku

PS. z tymi od despa sie zaprzyjaznilem, mam tez sopro przyjaciol hunterow ktorzy pozwalali mi sweatowac jak jeszcze nisilem pomaranczowy uniform, teraz z tymi hunterami czasmi handluje poluje, czyli sweatujac mozna nie tylko zdobyc sweat skile ale tez mozna znalesc przyjaciul juz na samym poczatku grania

PS2. komu sie nie podaoba sweatowanie niech nie sweatuje, ale to nie jest powod zeby szykanowac innych za to ze sweatuja

PS3. RafiS: ja juz chyba ze sto razy upadelm na glowe bo w tej grze uzbieralem ok 50k butelek (a moze i wiecej- nie wiem nie liczylem bo przerabiam na ME i czesc zurzywam do TP chipa a nadwyrzki sprzedaje), ale to chyba mi pozostalo z czasow jak bylo blokowane sweatowanie po osoagniecu jakiegos tam lvl SG, oczywisce jak MA zablokowalo mi SG to zaczolem handel ale handel byl jeszcze nudniejszy niz sweating, wiec jak zniesli limit to tego samego dnia poszlem zbierac sweat (wtedy jeszcze nie moglem isc na hunt bo mentor mi nie pozwalal) i wtedy zoabczylem jaki sweating jest dobry skile rosna nic sie nie traci a nawet sie zarabia... starczy tego bo musze jeszcze troche pograc a nie pisac posta cala noc

pozdrawiam i nie sweatujcie bedze wiecej butelek sweatu dla mnie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Lis 2006, 12:08 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Jak się sweatuje tylko i tylko po to żeby zrobić 200 czy tam 400 ped na handel to już lepiej wpłacić (z 400 ped handlując pod okiem mentora można w 2 tyg zrobić drugie tyle) i odsprzedać z powrotem te pedy i już mamy swoje pedy, a zahandlować można max 1-2h dziennie (a nie 12h dziennie sweatowania).
Co innego jak sweatujemy dla skilla evade bo to już wiadomo, że warto a z kolei implant evade chodzi po 6000% ( http://www.peauction.com/itemlisting.php?id=113 ) czyli ok 750 ped dla 12.5 implanta. Hunterzy wiedzą jak ważny jest evade (słyszałem o kimś kto miał 3.5k evade i chodził na silne troxy bez zbroi i na jedno max 2 reviwy je killował).
Ja mam 143 SG wysweatowałem łącznie przez cały czas grania ok 10k sweatu i skill evade wzrósł mi do 0.8k (wzrastał też na polowaniach więc można przyjąć, że przy samym sweatowaniu wzrósłby do ok. 0.6k). Czy ktoś robił eksperymenty z przyrostem skilla evade w funkcji zebranego sweatu? Dwa punkty już są: 0,0 i 10k,600
Co do ilości sweatu w mobie to zauważyłem, że po 3 zebraniach z exo Y i M, 4 zebrania z combi Y i 5 z combi O (z jednego to zdjąłem nawet 77 sweatu) bez względu na to czy były to serie 2, 7, 3 lub 21, 15, 7 zawsze jest dry dlatego pomocne jest jak się sweatuje w grupie podawać na all czacie ilośc zebranego sweatu (nie trzeba czekać na komunikat o dry i poza tym jest wtedy mniej nudnie bo to tak jak mini rywalizacja - glob ze sweatu 22).

pozdro

PS: Proszę na PM o podawanie współrzędnych do określenia krzywej ilość evade ze sweatowania w funkcji zebranego sweatu. Pierwsza wartość to ilość zebranego sweatu a druga to ilość evade zdobyta tylko przy sweatowaniu. Tutaj trudno będzie te dane zebrać od hunterów bo mają przyrosty skilli na huncie ale w takim razie będą to wartości domyślne a i to jest lepsze niż nic. Swoją drogą ciekawe co ta krzywa będzie przypominała :) np. częściowy zarys snabla hihi :D

Edit 09-01-2007, 10:59

Co do chipa focusa to: decay implanta (np. Ac - 1 pec, decay Potentata - 4 pec, zużycie ME - 1 szt. suma (przy założeniu 1ME=2 pec) = 7 pec za jedno użycie. Potentat doładowuje max do 38 fokusa ale najbardziej kożystne jest doładowanie jak ma się 2-3 focus remind bo wtedy załadowuje z 2-3 do 15-19 za jednym razem. Przy założeniu, że wracamy za pomocą "T" pod TP, prosimy kogoś o zfokusowanie (jak taki ktoś będzie) i wracamy na wybrane miejsce lokacji to zajmuje nam to od 3-5 min. Przez ten czas zostając na miejscu i sweatując dalej możemy "zgarnąć" średnio ok. 50 sweatu. Dlatego warto posiadać Potentata lub zapłacić komuś w terenie za zfokusowanie w przeliczniku jedno zfokusowanie 10 sweatu lub 3 ME.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Wrz 2007, 19:13 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2007
siemka...a gdzie mozna jeszcze sprzedac sweat oprocz innym osobom ???? Czy sa jakies inne miejsca czy tylko innym graczom mozna to sprzedac ????

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Wrz 2007, 23:29 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 118
Society: Kingsajz
Nick w grze: Bulber Boo Zembula
Asmael napisał(a):
siemka...a gdzie mozna jeszcze sprzedac sweat oprocz innym osobom ???? Czy sa jakies inne miejsca czy tylko innym graczom mozna to sprzedac ????

kolego niestety to jedyny sposob sprzedazy najlepiej zebrac minimum 10k wtedy aktualnie mozna sprzedac nawet za 0.7pec za szt ale trzeba troche postac i pokrzyczec :P

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Wrz 2007, 12:13 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Mozesz rowniez sprzedac w "Trade Terminalu" ale to raczej dla ciebie mało opłacalne ..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Wrz 2007, 18:05 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2007
a jaka jest minimalna ilosc aby sprzedac sweat w trade terminalu ???? bo jak wstawilem 100 butelek to nic nie otrzymalem ;/.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Wrz 2007, 20:00 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
1k to jeden pec
pozdr
MArtre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2008, 12:08 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2008
raz udało mi się cokolwiek wysweatować, po czym kolejne 10-15 prób było failed...
sweatuje tak jak w poradniku napisane było - najpierw klikam, czekam na koniec koncentracji, ponownie klikam (i tutaj tylko róźnica, raczej nie uciekam, bo mnie czesto mob po prostu nie zauważa).
czy coś robię źle czy też to normalne, że sweat udaje się tak rzadko...?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2008, 15:14 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 105
Society: www.*****
Nick w grze: Asia Gimia Gryg
aurel napisał(a):
raz udało mi się cokolwiek wysweatować, po czym kolejne 10-15 prób było failed...
sweatuje tak jak w poradniku napisane było - najpierw klikam, czekam na koniec koncentracji, ponownie klikam (i tutaj tylko róźnica, raczej nie uciekam, bo mnie czesto mob po prostu nie zauważa).
czy coś robię źle czy też to normalne, że sweat udaje się tak rzadko...?

ano to normalka ze tak rzadko. Bodajże wychodzi 27% skuteczności (proszę poprawić jeśli źle pamiętam).

Chyba ze jest dry wtedy nic nie wyciÄ…gniesz.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2008, 06:53 
Weak
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 110
Society: Demony Wojny
Nick w grze: padrem padrem underworld2
Moja dobra rada :) popros mentora by zaprowadzil Cie do "Neas Place" a sweatowanie stanie sie przyjemnoscia :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2008, 09:01 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
Zancie współrzędne tego Neas Place??
Bo nei jest to teren bagien na północ od PA??

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2008, 09:26 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
to jest teleport na Amatherze
polecam zapoznanie sie z mapami, ktore znajdziesz na forum...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lip 2008, 21:35 
Newbie
Dołączenie:
Lipiec 2008
Mam pytanie... czy ten rosnący skill Sweatingu coś daje?? Byłem na 0 miałem Newbie i udawało mi się zdobywać buteleczki (nawet 25) częściej niż teraz ... aktualnie mam poziom Poor jakiś 36 punktów... i teraz po 9 tylko zdobywam i to rzadko ;/

Psycha siada od tej formy zarabiania.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lip 2008, 09:46 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
raczej niewiele daje :P wplywu na ilosc wyciagnietego potu nie zaobserwowano :P
to taka wizualna rekompensata za nudne i zmudne zajecie
zacznij kopac nex i mieszac z potem, zawsze troche wiecej pedow i skila ci wpadnie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2008, 15:08 
Newbie
Dołączenie:
Lipiec 2008
Tak kopać ... ciekawe za co xD
Zbieram od 20h na miecz bo innej opcji nie widzÄ™.

A tak aby nie było offtopu to dodam aktualne ceny to 0,55 za 1000 buteleczek :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lip 2008, 00:27 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
Cytuj:
ceny to 0,55 za 1000 buteleczek

0,55 ped za 1k butelek? to ja poprosze milion

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Kwi 2010, 21:44 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2010
Witam powiedzcie mi co konkretnie dajÄ… te skille
- Concentration
- Sweat Gathering
- Evade
- Courage
- Intelligence
I ile leci sweapów z tych mobów

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2010, 12:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
szobi11 napisał(a):
Witam powiedzcie mi co konkretnie dajÄ… te skille
- Concentration
- Sweat Gathering
- Evade
- Courage
- Intelligence
I ile leci sweapów z tych mobów

http://entropedia.info/Page.aspx?page=Main+Page -> Search

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Skocz do: