Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 26 Maj 2008, 20:59 
Inept
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 180
Society: Poltropia
No coz... chyba koniec mojej przygody z Entropia....
Gram sobie dzisiaj... po chwili zwis gry.... i ponowna proba logowania... a tam niespodzianka;

"Your account is locked. Futher inquires about this matter should be directed to support."

Hm.... ciekawe co napisza.... ale wiedomo... "dajcie mi czlowieka... a paragraf sie znajdzie"
Coz wyglada na to ze jakies 30k $ poszlo sie je......c.

Pozdrawiam.[/b]

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Maj 2008, 21:03 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Czasem sie tak zdaza. Napewno o jakas glupote chodzi, nie ma sie co przejmowac. Napisz do supportu. Strzelam ze bedziesz musial im potwierdzic dane osobowe wysylajac kopie dowodu osobistego i ci konto odblokuja.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Maj 2008, 21:04 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 214
Kovi pisz do Suppa może coś sprawdzają po prostu...
Ale liczę że wrócisz szybko...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Maj 2008, 21:40 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Fred Ice Issue
Ja pier...., napisz prosze o co poszlo jak juz bedziesz wiedzial. Kibicowalem Ci goraco w miningu na cnd, chociaz mialem nadzieje ze bede mial wczesniej tam Towerka.

Jesli trzeba bedzie sie wstawic to powiedz jak wielu ludzi napisze do supportu to moze cos z tego wyjdzie.

Trzymam kciuki za szybki powrót

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Maj 2008, 21:56 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
pamietam ze kiedys banowali na wlaczone w tle niektore programy p2p z jakimis przyspieszaczami sciagania, jezeli o to chodzi to moze nawet obejdzie sie bez potwierdzania tozsamosci.
napisz grzecznego maila do supportu i spytaj o co chodzi, przeciez nie dadza Ci bana za nic.

pozdr.

EDIT:
a moze to:
http://www.entropiaforum.com/forums/sec ... ocked.html
http://www.entropiaforum.com/forums/sec ... post799173

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Maj 2008, 23:11 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
kovi napisał(a):
No coz... chyba koniec mojej przygody z Entropia....
Gram sobie dzisiaj... po chwili zwis gry.... i ponowna proba logowania... a tam niespodzianka;

"Your account is locked. Futher inquires about this matter should be directed to support."

Hm.... ciekawe co napisza.... ale wiedomo... "dajcie mi czlowieka... a paragraf sie znajdzie"
Coz wyglada na to ze jakies 30k $ poszlo sie je......c.

Pozdrawiam.[/b]

Witam ,

Kovi przecież to pomyłka jakaś ;-) za którą ktoś będzię się grubo tłumaczył :nono:
Poinformowałem kogo trzeba , pewnie do jutra sie wszystko wyjaśni,
Btw Napisz rowniez odpowiedniego posta na EF żeby to sie bez echa nie odbiło ...

Pozdrawiam,
Loss_AdKos

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Maj 2008, 23:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
pewnie jak zwykle jakiś rumun polskiego pochodzenia nie wytrzymał psychicznie i podp...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 01:15 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: dmochu
moze chodzi o sprzedam kupie/pedki heh?!? nielegalny proceder, bedzie dobrze badzmy dobrej mysli.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 03:03 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
Jak nic niezrobiles to ich spiernicz a nie grzecznie :?
A ty niemasz moze jakiesog Avka storage? na cnd za to tez mogli zablokowac , ale i tak Ci oddadza

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 04:46 
Inept
Dołączenie:
Luty 2006
Loss_AdKos napisał(a):
Witam ,

Kovi przecież to pomyłka jakaś ;-) za którą ktoś będzię się grubo tłumaczył :nono:
Btw Napisz rowniez odpowiedniego posta na EF żeby to sie bez echa nie odbiło ...

Pozdrawiam,
Loss_AdKos

e tam Loss... paragraf sie zawsze znajdzie....
zadnych przyspieszaczy czy innych p2p nie uzywam.
Narazie napisali tyle:

Dear Participant,

Your account has been locked due to an ongoing exploit investigation involving your account. We will update this support case again as soon as we have more information.

Thank you for your patience.

Kind regards,
Entropia Support

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 06:20 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Jaja se ku.rwa robia... co to za odpowiedz....

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 06:59 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
kovi napisał(a):
Loss_AdKos napisał(a):
Witam ,

Pozdrawiam,
Loss_AdKos

e tam Loss... paragraf sie zawsze znajdzie....
zadnych przyspieszaczy czy innych p2p nie uzywam.
Narazie napisali tyle:

Dear Participant,

Your account has been locked due to an ongoing exploit investigation involving your account. We will update this support case again as soon as we have more information.

Thank you for your patience.

Kind regards,
Entropia Support

Szablonik dostales poczytaj EF, szukaja jakis pedow z walkow najprawdopodobniej , prawie wszyscy uberzy dostali blocka
squalx, star ....
nieprzejmuj sie chyba was wszystkich niezbanuja :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 08:35 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Podejrzewam, że ktoś dostał sporą lewą kasę w grze dzięki bugowi i nakupił pełno rzeczy i skilli z aukcji. I wszyscy którzy w tym uczestniczyli (np byli sprzedawcami) zostali zablokowani i pewnie teraz liczą te pedy i itemy żeby wróciły na swoje miejsce. Musieli zablokować ludzi żeby nie wydali tej kasy, bo wtedy MA miałoby więcej problemów i roboty.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 09:42 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
na ef jest topic nom zdecydowanie sporo osob jest zablokowane :/

ciekawe o co im chodzi nie czytałem całości ale wygląda na to że wiele osób kopało. hmmmmm.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 11:24 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Nick w grze: Seya
moj total skill rowna sie tyle co na poczatku gry ;P, a moje konto tez zostalo zablokowane.

Mysle ze chodzi jak zwykle o to samo, czyli o kradziony stuff, ktory znalazl sie w posiadaniu graczy. Co ja (noobek w skillach, reseller) mam wspolnego ze Star, squal czy Mags ;)

Moje konto bylo juz blokowane 3 razy i zawsze przez to samo - kupilem z aukcji towar, który uprzednio zostal skradziony. Nikt nic na to nie poradzi - "Policja MA" stara sie byc bardzo skuteczna nie szczedzac srodkow - blokuja wszystkich, ktorzy posrednio lub bezposrednio sa ze sprawa powiazani, a dopiero pozniej badaja na spokojnie cala sprawe.

Mysle, ze tyle kont zostalo zbanowanych, bo byc moze incydent mial miejsce w weekend, a MA cholera go wie jak w weekendy pracuje.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 11:30 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: Futrzak John Rambo Lukas
Po ostatnim VU był bug z bombami, czasami, po lagu mozna było puszczac bomby, znajdywac złoza a bomb w inwentory nie ubywało. Relog pomagał - wtedy juz było po staremu ;)
Moze po prostu czasowo zbanowali osoby które wtedy kopały ;/

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 11:41 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2006
Society: Club XXIII
Nick w grze: Kalisto SoliderWomen Atena
Bosh:] snujecie teorie a oni i tak mają swoją wizję:P

Dzień góra dwa i odblokują wam konta co najwyżej może nie być tego co było na ich nie korzyść;) MA nie da się wykiwać niema takiej opcji nawet;) wystarczy tylko poczekać;)

Pamiętajcie MA daje i zabiera:P ale jak zabiera to już z dużym %%%%%%

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 11:42 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Wygląda na to, że problem leży w depozytach przez Paynova- ktoś wyciągnął nielegalnie kupę kasy, którą zaczął szybko rozprzestrzeniać w grze. Większość kont które zostały bloknięte nie tyczy się jakichś kantów z bombami czy ammo ale z faktem sprzedaży czegoś tam na aukcji. Ktoś zaczął wykupywać kupę rzeczy z aukcji niekoniecznie patrząc na market value - Star dla przykładu sprzedał kilka partsów chronicla za BO który był grubo ponad to co oferował na EF (i nikt wtedy nie kupił).

Więc - Kovi - najpewniej tyczy się to właśnie faktu, że ktoś kupił od ciebie coś przez aukcję, nie ma co panikować, poczekaj spokojnie i bądź w kontakcie z supportem. Dużo osób lockniętych, dzwoniło do MA, stąd te "półoficjalne" informacje.

------------------------

oto co dostał Alive od supportu:
Cytuj:
Hello,

We apologize for any inconveniences caused, but this is Mindark’s Standard Operating Procedure when it comes to situations that require multiple account lockdowns. In order to create a “snapshot” of the situation, and to have a concrete point of reference for the ongoing investigation, all associated accounts are temporarily locked. This is done in order to maintain account security and integrity of the Real Cash Economy system as a whole. During the course of the investigation locked accounts will be unlocked once they are cleared of any “foul play”.

Kind regards,
Entropia Support

Ostatnio edytowany przez wasooth, 27 Maj 2008, 13:38, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 13:38 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
Obilo mi sie o uszy ze ktos kupil oficjalnie pedy za pomoca paynova jakos naciagajac paynova, w zwiazku z powyzszym dostal wiecej pedow niz powinien, zablokowali to konto oraz konta osób od ktorych kupowal np ore na aukcji. btw joe jeff tez zbanowany for investigation. Straszne to bo jesli nie rozwiaza tego rozsadnie to okaze sie ze nie mozna sprzedac bezpiecznie itemek na aukcji.

Nie wiem na ile te informacje sa prawdziwe ot tak "gadaja"

pozdro fred

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 13:53 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
a nic nie wiecie tylko przypuszczenia :P
był bug ukasha naliczało wszystkie waluty jako funty za 10 zeta liczyło 10 funtów jak wiadomo funt stoi najsilniej na rynku walut a co za tym idzie MA popłyneło na parenascie tysiaków dolarów teraz to odzyskują :P

Tez troche wpłaciłem napisałem maila do suportu zgłaszającego buga bo wiedziałem co sie swieći będą bloki i wyrównania róznic na kartach :P taką dostałem odpowiedz :)

21 May 2008 Entropia Support:
Hi,
Thank you for reporting this issue and for helping us to make Entropia Universe a better place for all. You can keep the money as a reward for your report. Have a nice day.
Kind regards,
Entropia Support

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 14:05 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
czyli wszystko przez sexiego, i jeszcze nie dal cynku bo wszyscy bysmy wplacili i zglosili

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 14:53 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Ty nigdy nie oskarżaj tak ludzi, bo Sexi chciał sprostować i nie widzę w tym wydarzeniu jego winy. Ja mam swoją teorię przez co są locki, ale uważam że one są tymczasowe tylko...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 15:55 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
konta zablokowane są dlatego że prawdopodobnie ktoś kto zdobył nieuczciwie pedy nakupił na nie materiałów teraz MA będzie cofać tranzakcje.Kovi napewno wystawił oresy i ktoś z tych gości kupił dlatego ma konto zblokowane do wyjaśnienia :) ale to tylko moja teoria

Fred napisał(a):
czyli wszystko przez sexiego, i jeszcze nie dal cynku bo wszyscy bysmy wplacili i zglosili

Paru osobą powiedziałem jak sie dowiedziałem :D musieli wyrównać różnice ped albo im potrącili jak jeszcze mieli na karcie oczywiście zdobyte pedy , oczywiście nie obyło się u tych osób z chwilową blokadą konta :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 16:05 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Kovi :P Ruszaj zad bo twoje konto jest już chyba czynne :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 16:21 
Inept
Dołączenie:
Luty 2006
No tak... sporo osob "locknietych". Mag jezdzi po MA jak po burym psie na EF.
Jesli te "poloficjalne" informacje sie potwierdza to pewnie mi konto odlokuja, bo nie mam z tym nic wspolnego. Nigdy nie wplacalem przez zadne Paynovy czy inne Ukashe... a i na aukcji praktycznie nic mi w ostatnich dniach nie zeszlo ... no chyba ze chodzi o 870ped ganganite... ktory poszedl za 123% a nie za 120% jak powinien... heh

Ale mimo wszystko czegos tu nie rozumiem.
Ktos wplaca kase przez Ukasha.... np. 100$ ....
Ukash wysyla do MA info " dodajcie do PED Karty tego a tego 5tys PED bo wplacil nam 500$ i najblizszym przelewem zbiorczym wam to przeslemy"

... wiec co my wszyscy mamy z tym kur.....fa wspolnego ? co nas to obchodzi ?
napisali ze przeleja 500 $ to niech przelewaja.... a jak Ukash nie ma zabezpieczenia na taka okolicznosc to niech MA zglasza wniosek o upadlosc... partacze na rynku finansowym nie potrzebni... A jak maja to niech teraz Ukash grzecznie prosi graczy o wplate brakujacej kasy.

no chyba ze sprawy maja sie inaczej; Ukash dostal 100$ napisal do MA ze przesyla 100$ a MA dala graczowi 5000 PED ....
... no to MA stara sie chronic swoja dupe i odzyskac kase... wiec banuja polowe graczy automatem.... (no musze uczciwie przyznac ze wtedy chronia tez sama gre i to cale Real Cash Economy... bo wprowadzenie do gry wiekszej sumy nie majace pokrycia w realnych pieniadzach sporo potrafi namieszac - ale trzeba tez zastosowac odpowiednie dzialania, bo zbanowanie takiej ilosci graczy tez bez wplywu na ekonomie gry nie pozostaje jak ktos na EF zauwazyl)

...ale dalej co mnie to kul..fa obchodzi ? skoro MA zajmuje sie dodawaniem bzdetow typu nowe gesty czy tym podobne bzdury a nie potrafi prawidlowo rozliczac wplacanych pieniedzy ? beda mieli mniejszy zysk albo nawet strate... za bledy trzeba placic...

Rozumiem ze trzeba uwazac od kogo sie kupuje/komu sie sprzedaje drozszy stuff .. czy tez PEDy ...tak poza aukcja... ale przeciez do ku..nedzy.... jak mam sprawdzic czy czasem ktos nie kupil moich ores na aukcji o 2 punkty procentowe drozej....? gdzie dzienne wachania kursow sa duzo wieksze ? jak niby mam sie przed tym uchronic ?

A tak juz na ziemie schodzac. Zakladamy ze odblokuja moje konto.
Ciekawi mnie jak rozwiaza sprawe niewydobytych zloz. A bylo tego z 2k ped tt plus towerek 5k. Tower pewnie zostanie bo claim nie ma terminu ale reszta ?

Tak czy inaczej MA ma u mnie -rep 1000. A zdazenie to napewno nie pozostanie bez wplywu na podejscie do gry... i sens (bezpieczenistwo) trzymania tutaj wiekszej kasy.. czy to w skilach, itemach czy gotowce.... i uswiadamia jak "wirtualne" sa to pieniadze.
A pomimo ze w zadnym "lewym" procederze nie uczestniczylem.... wiadomo ze jak MA zechce to haka na kazdego znajdzie i jednym cliknieciem moze pozbawic wszystkiego.
No bo pokazcie mi 1 gracza o majatku powyzej 10k $ ktory nigdy nie zlamal EULA... he he

Pozdrawiam

----------------------------------

Kolo napisał(a):
Kovi :P Ruszaj zad bo twoje konto jest już chyba czynne :)

Nic z tego.... caly czas zablokowane.

Ostatnio edytowany przez kovi, 27 Maj 2008, 18:08, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 16:42 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Btw Kovi. Z tym Ganga to właśnie nie chodziło o % ale chodziło o ilości że jak sądzimy gościu wolał ulokować kaskę w stuff i ją "przeprać" ale to aż dziwne bo Mags i Star już zostały odblokowane...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 18:17 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Kwestia właśnie leży w tym ze gość upychał nielegalną kasę (bez pokrycia), faktem jest że nic nie zrobiłeś nielegalnego ale locknęli wszystkich "powiązanych" nawet nieświadomie żeby uchronić przed dalszym rozprzestrzenieniem trefnej kasy. Niewygoda jest oczywista, ale jednak z mojego punktu widzenia jest to działanie jaknajbardziej godne pochwały, ze względu na szybkość działania jak i na konkretność i trafność w podążaniu za trefnym towarem (tutaj pedy).
Wcześniej odblokowanie są głownie ci którzy uczestniczyli wczoraj na czacie zkrzyknientym przez Star'a na EF i uzgodnili ze będą ciągle na telefonie z MA celem przyspieszenia spraw.

Martwiącym jest jedynie fakt że takiej stanowczości nie prezentują kiedy chodzi o hacknięte konta, ja w wypadku ich własnego tyłka.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 19:19 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Witamy ponownie.Gratki globali.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 19:55 
Inept
Dołączenie:
Luty 2006
Tak... konto odblokowane. Ale oczywiscie czas na wyciagniecie oresow sie skonczyl.... poszlo jakies 2k ped. Zobaczymy czy cos z tym zrobia.

A... oczywiscie zadnego info od MA. Ani o powodach dla ktorych zostalo zablokowane ... ani ze zostalo juz odblokowane.... heh... pelne profi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 20:12 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Nick w grze: Seya
poczekaj - wszystkim rozsyłają - ja juz dostałem od nich info z +/- wyjaśnieniami i z informacją, ze konto jest już odblokowane. Chociaż wiesz ja nigdy nie wpłacałem, więc może mnie od razu odblokowali ;)

Pozdro 600

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Maj 2008, 21:42 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
Super ze jestes spowrotem oczywiscie jesli chodzi o sexiego to zartowalem, ale Kolo sie wykazal bystroscia i stanal rycersko w obronie :)

Faktydznie kovi strach pakowac kase, jesli chodzi o gracza z majatkiem +10k usd nie lamiacego eula to nie trzeba daleko szukac jest taki jeden polak w BAHQ, jest i nie jest ale jest.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Maj 2008, 06:46 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HAHAHAHA ale pocisnales Fred :D Zaraz bedzie dym :)

Jade na dzialke jak wroce to chce tu widziec 5 strone flame :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Maj 2008, 07:43 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
to coty mort liscie na działce bedziesz palił ze bedzie dym? :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Maj 2008, 13:33 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Marco|MindArk napisał(a):
I can confirm that a statement will come. No ETA yet.

----------------------------------------

i proszę jak szybko:

Bertha Bot napisał(a):
Account Lockdown Information
28 May 2008

During Monday evening several Entropia Universe accounts where locked. This is Standard Operating Procedure when Mindark's Monitoring Team encounters suspect transactions within the Entropia Universe system. A problem was discovered with a payment provider, Paynova, whose service Mindark uses to allow PED deposits into Entropia Universe.

A glitch in Paynova's software allowed for the deposit of PED without the corresponding amount in real funds being credited. A few former Entropia Universe participants exploited this glitch and got hold of illegal PED. As soon as the situation was verified, logs and transaction records were quickly analyzed using advanced tools developed by MindArk for this purpose, and the initial exploiters' accounts where locked, as well as those that had any association with the illegal PED. A thorough investigation commenced during Monday night and continued throughout Tuesday. Accounts whose holders were evaluated to have been acting in "good faith" were unlocked and all transactions validated. The initial exploiters' accounts remain locked.

Źródło

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Maj 2008, 16:45 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
sexy69 napisał(a):
był bug ukasha naliczało wszystkie waluty jako funty za 10 zeta liczyło 10 funtów jak wiadomo funt stoi najsilniej na rynku walut a co za tym idzie MA popłyneło na parenascie tysiaków dolarów teraz to odzyskują :P

Tez troche wpłaciłem napisałem maila do suportu zgłaszającego buga bo wiedziałem co sie swieći będą bloki i wyrównania róznic na kartach :P taką dostałem odpowiedz :)

Hi,
Thank you for reporting this issue and for helping us to make Entropia Universe a better place for all. You can keep the money as a reward for your report. Have a nice day.
Kind regards,
Entropia Support

Witam ,
A myślałem że każdy tutaj juz wie ze takich bugów sie nie zgłasza.
A gdy już zgłosiłeś sexy buga wystarczyło odpowiednio sformułować list a miałbyś ze 100k więcej na koncie ...

Pozdrawiam ,
Loss ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Maj 2008, 17:39 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm...."...każdy wie ,że ...etc.." Moim skromnym zdaniem to kij ma dwa końce . Nie zgłosisz buga to i tak MA odbije se na graczach straty , zgłosisz to zanim złapią ZŁODZIEJA , on i tak wsio wyda i jedyne co dostanie to ban'a . Reasumując ,żłodziej nie okrada MA tylko OKRADA innych grających . No i tu jest pytanie .. tępic złodzieji czy pozwalac sie okradac? he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Maj 2008, 18:32 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Loss wiezysz w to ze jakby wplacil 100k to by mu je zostawili? W takim razie jestes bardzo naiwny albo MA bardzo rozpustne :P Zostawili mu marne grosze ktore i tak pewnie mu zabiora albo innym graczom :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Maj 2008, 18:53 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Mort - Loss'owi raczej chodziło o to, że MA nagradza za zgłaszania takich bugów.
Ktos na EF się np chwalił, że dostał Angel harness. A znam przypadki lepszych podziękowań 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Maj 2008, 13:59 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Loss_AdKos napisał(a):
sexy69 napisał(a):

Hi,
Kind regards,
Entropia Support

Witam ,
A myślałem że każdy tutaj juz wie ze takich bugów sie nie zgłasza.
A gdy już zgłosiłeś sexy buga wystarczyło odpowiednio sformułować list a miałbyś ze 100k więcej na koncie ...

Pozdrawiam ,
Loss ;-)

Loss chyba nie czytałeś mojego następnego posta :P

Jakbym nie zgłosił miałbym zablokowane konto i musiał bym wyrównać różnice tak by sie to skonczyło :P troche zakombinowałem wpłaciłem w odpowiednim czasie zgłosiłem mam to co dostałem a ile złociszy wpłaciłem które przeliczyło mi na funciaki wie tylko MA i ja a i jeszcze mi cosik skapło oprucz nie muszenia wyrównywać strat MA ale to już inna bajka :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Maj 2008, 18:33 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
sexy69 napisał(a):
Loss chyba nie czytałeś mojego następnego posta :P

Jakbym nie zgłosił miałbym zablokowane konto i musiał bym wyrównać różnice tak by sie to skonczyło :P troche zakombinowałem wpłaciłem w odpowiednim czasie zgłosiłem mam to co dostałem a ile złociszy wpłaciłem które przeliczyło mi na funciaki wie tylko MA i ja a i jeszcze mi cosik skapło oprucz nie muszenia wyrównywać strat MA ale to już inna bajka :)

Skoro dostałeś odpowiedniego "gifta" trzebyło sie pochwalić nie było by mojego posta ;-)

Ostatnio edytowany przez Loss_AdKos, 30 Maj 2008, 19:00, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 31 Maj 2008, 13:39 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 121
kovi napisał(a):
Tak... konto odblokowane. Ale oczywiscie czas na wyciagniecie oresow sie skonczyl.... poszlo jakies 2k ped. Zobaczymy czy cos z tym zrobia.

A... oczywiscie zadnego info od MA. Ani o powodach dla ktorych zostalo zablokowane ... ani ze zostalo juz odblokowane.... heh... pelne profi.

i co w zwiazku ze strata 2 k..?
olali ? bo to jest juz przegiecie totalne

Cytuj:
Jakbym nie zgłosił miałbym zablokowane konto i musiał bym wyrównać różnice tak by sie to skonczyło :P troche zakombinowałem wpłaciłem w odpowiednim czasie zgłosiłem mam to co dostałem a ile złociszy wpłaciłem które przeliczyło mi na funciaki wie tylko MA i ja a i jeszcze mi cosik skapło oprucz nie muszenia wyrównywać strat MA ale to już inna bajka

chyba ze dali koledze w ramach nadwyzki ;)[/quote]

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 06 Cze 2008, 09:49 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
No to się MA odpłaciło za uniedogodnienia ;)

pozdro

PS: Kovi z ampem czy bez?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Cze 2008, 12:27 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
a kovi kopal kiedys bez ampa? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Cze 2008, 18:47 
Inept
Dołączenie:
Luty 2006
kiedys kopal.... ;) .... jak jeszcze ampow nie bylo...a nawet troche dluzej, i to piekne czasy byly :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Cze 2008, 18:55 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nick w grze: KiioobbaaXVIII Kozakiew
Kovi kiedys kopal poprostu na 2 rece 105 prawej i 105 w lewej:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Cze 2008, 22:59 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
w listopadzie znowu do nich jade to im pojade ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Cze 2008, 23:17 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
wyposazymy cie odpowiednio :P poprzez tajnego agenta w waszych szeregach, ktory jest naszym agentem..... :P

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 184 gości

Panel
Skocz do: