Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sie 2005, 20:12 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Poltropia
sorry, że link, ale nie chciało mi sie pisć 2 razy

//MOD: regulamin zabrania używania konkretnych danych osobowych do oskarżania kogokolwiek:
Cytuj:
2.15. Na forum nie skarżymy się na złe zachowania konkretnych graczy - nie ma tu miejsca na "czarną liste" itp. Jeśli chcesz opisać jakąś przykrą sytuacje, czyjeś złe zachowanie itp. - rób to bez nazywania avatarów/graczy! Są to sprawy trudne do zweryfikowania a nie chcemy pozwolić na oczernianie kogolwiek.

ok to nic nie podaje tylko link, poczytajcie sobie na rozsÄ…dnym forum lol
http://www.entropiaforum.com/forums/sho ... #post69272

rozumię moderację, ale trochę trzeba przy tym myśleć

scam jest evidentny i złapało się na to kilka osób (w tym Polak) więc jeśli ktoś nie widzi potrzeby ostrzegania przed konkretnymi oszustami to gratuluję...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2005, 10:04 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
... nie no bez jaj proszÄ™...
Ja chcę wiedzieć przed kim "uciekać", kogo unikać... ehhh gupi regulamin :\
PROTESTUJĘ... to nie są dane osobowe LOOL to są tylko dane które sobie ktoś wpisał podczas tworzenia avatara :\ inna sprawa była by jak by coov napisał, że Franek Kowalski to złodziej :D a Zdzicho Swędzipyta z Krakowa to se pożyczył i nie ma zamiaru oddać... ehh ZA BARDZO SIĘ WCZUWACIE PANOWIE. Mi się wydaje, że możemy się ograniczyć ale do polskich graczy.... ale to też lipa... Kto jest drań powinien być pokazany publicznie... właśnie takie przepisy w kraju doprowadzają do wzrostu przestępczości... PRZYWRÓCIĆ KARĘ ŚMIERCI !!! RETRIEVE CAPITAL PUNISHMENT !!!

THX za uwagÄ™.
Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2005, 10:20 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Z tego co wiem na poprzednim polskim forum były pewne zawirowania spowodowane oskarżeniami. Nie chcemy, żeby tutaj się to powtórzyło.

XII: Nie dane osobowe? A w pe nie ma pieniędzy tylko bity, bajty i modele 3d. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2005, 10:36 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 125
Hej :)

Dotkneliśmy drażliwego tematu. Wydaje mi się, iż link do EP forum jest wystarczający. Czarna lista z poprzedniego forum nie była niestety najwyższych lotów (dzisiaj też by nie była ponieważ część jeszcze nie dorosła do tak poważnych tematów). I to jest moje zdanie.

Jak wiemy, że ktoś oszukuje to na EP też wiedzą ;) więc wystarczy link.

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2005, 12:07 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
Dodam tylko ze ta sama osoba próbowala wyciagnac genrik od polaka o nicku Pawiu, dobrze ze bylem w poblizu :-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2005, 15:26 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
nie twuerdzę, że regulamin jest głupi, ale wszystko trzeba robić z głową, żąrty, koksing, czy obrzucanie się błotem to jedno, ale trzeba umieć to odróżnić od spraw poważnych,
a może trzeba zmodyfikować regulamin żeby wszystko grało

tak jak XII napisał, ja cztając zapis nt. "black list" też myślałem, że dotyczy to tylko Polaków i dlatego bez zastanowienia dałem post, bo dotyczył obcokrajowca

ale np. tak jak Pio podpowiada, na przyszłość możemy się ograniczyć do podawania link-a, a na EP czy EF niech sobie robią weryfikację :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2005, 15:30 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
PioHaw napisał(a):
Wydaje mi się, iż link do EP forum jest wystarczający.

Tez mi sie tak wydaje.

Wiec jak by co - podawajcie link do innego forum tak jak w tym przypadku.
Na EP forum sa podobne zasady jak u nas - "no naming policy" i tez pewnie mieli
powod aby to wprowadzic.

Mowicie, ze avatar xxx to zlodziej. Przeciez niczego z kieszeni nie wyrwal - ktos mu na to pozwolil. Wiec zamiast pisac, ze xxx ukradl - napiszcie jak sie przed tym bronic i co robic aby nie pasc ofiara. Listy nickow nic nie daja skoro mozna tworzyc nowe avatarki.
Trzeba sie strzec przed metoda a nie tymczasowa virtualna postacia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2005, 16:18 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ateush napisał(a):
Listy nickow nic nie daja skoro mozna tworzyc nowe avatarki.
Trzeba sie strzec przed metoda a nie tymczasowa virtualna postacia.

racja, tylko, że dobre rady i przestrogi szybko zapominamy, a podniesienie alarmu dla konkretnego oszusta ma dużo większy wydźwięk i skutkuję (czasowo) podwyższoną ostrożnością

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2005, 17:41 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
hahaha fajnie,
Ale myślę, że dupcie obcokrajowcą możemy obrabić bezkarnie podając ich nicki :D
Wtedy będziemy się czuć... jak jedna wielka rodzina :D
Pozdrawiam.

PS. coov ta kluska jest normalnie wyje.bana w kosmos :D hahahaha ale już Ci to pisałem :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 161 gości

Panel
Skocz do: