Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 10:41 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Nick w grze: dmochu
Gratulacje dla wszystkich uczestnikow, gdyby moje lacze bylo szybsze napewno bym Wam pomogl ale i bez mojej pomocy "skopaliscie" im ass :) piknie!!!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 14:00 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 104
de`Beliar napisał(a):
Mogłby byc lepszy wynik gdyby serwer na kingsfisherach nie padł i nie wywalilo mnie z teamu (stracilismy troche czasu na zalozenie ponownie teamu) - co niestety skonczylo sie tym, że jeden global na kingu young mi przepadł :(

Na bristlach też był pad, pewnie całe EU wywaliło, albo się skapnęli że nam za dobrze idzie i specjalnie wyłączyli, że niby pani Frania niechcący mopem o kabel zahaczyła. :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 14:31 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
blee mysmy tym razem slabo wyszli :/
w sumie 6 globow w tym jeden z allo, lunixa :P
a zabawe psuly mi lagi, takie jakich wczesniej nie mialem, dziwna sprawa...
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 16:35 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2007
Society: Unwanted Cockoos
Nick w grze: Annica Martusia Hansen,Defiant
Mój team walnął 4 globki na bristlach, co uważam za całkiem niezły wynik. Gdyby jeszcze nie problemy techniczne czyli wspomniane lagi itp. to by było lepiej. :) Chyba na + nawet wyszliśmy.

Ciekawe co w następnej rundzie będzie. :P

Dzięki za świetną zabawę Mentat , Lola :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 17:07 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 137
Society: Kanwo
Nick w grze: Joanne STAR Dark
u nas 3 globale na mocnych bristle - o 1 wiecej niz ostatnio

nasz 2 team na slabszych bristle niestety nic nie ustrzelil

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 18:18 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 126
Society: Darkside Renegades
Nick w grze: Symulakron
Graty dla zwycięzców! :)

Sam chętnie bym dołączył do jakiegoś Support Teamu, ale niestety brak czasu IRL :/

Pozdro
Symu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 19:54 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
Stage 3 Round 2 wyniki tutaj:
http://www.entropiaforum.com/forums/wof ... ost1273230

nieoficjalnie w rundzie 3 mielismy wiecej pkt niz rumuni, wiec jest szansa na 1 miejsce;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 20:34 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Pewne juz jest na 99% ze przechodzimy dalej, okaze sie czy z 1 czy z 2 miejsca.

Teraz zacznie sie zabawa, zeby wygrac z tymi druzynami nasz support team musi naprawde byc wielki i zlozony z ~100 osob. Main teamy innych krajów wala z DOA czy MLek maja przemial sporo wiekszy i wiecej globow/hofów, zeby ich przegonic musimy postawic na ogromny support team. Jest sporo polaków którzy wiedza o Wofie ale wymiguja sie roznymi sprawami. Jesli chcemy powalczyc dalej to all musza sie zmobilizowac.

Mam nadzieje ze next rundzie bedzie nas naprawde duzo i ze utrzemy nosa nawet szweda czy anglikom :P

// Niech ci co mysla ze sa za slabi tez przyjda, 5 osob z opalo tez moze walnac globa i zdobyc jakze wazne punkty.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Mar 2008, 21:51 
Mediocre
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 144
Society: P.L
Nick w grze: Pawel Modras Modras
No właśnie na Tsk Tsk nie szło i Dzięki Jarowi ktory wyciągnoł mnie na repesilexy zdobyłem kolejne ważne pkt ale poleciałem do was z biegu :) na następną ture naszykuje się lepiej ! Jestem pewien że jest szansa jeżeli tylko nas będzie więcej huncić i w różnych miejscach , Musimy wytoczyć najcięższe działa i lać jak popadnie !!! Damy rade tylko mam nadzieje że teramin mi dopisze i wogóle będe mógł iść na WoF bo niestety praca robi swoje :( Pozdrawiam i dołączam się do prośby żeby stawiło się jak najwiecej Polaków !!!

Pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Mar 2008, 12:07 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
O przepraszam ale punkty za repesilex-a zdobyłem ja ;]

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Mar 2008, 17:47 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Czyli za bonusowego mooba dostaje się tyko 1 bonus i potem już koniec każdy kolejny global to 0 ptk?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Mar 2008, 20:01 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Bonki napisał(a):
Czyli za bonusowego mooba dostaje się tyko 1 bonus i potem już koniec każdy kolejny global to 0 ptk?

Bardzo dobrze wykombinowałeś :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Mar 2008, 21:07 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Bardzo dziękuję wszystkim za udział, wielką pomoc i wysiłek które zaowocowały kolejnym zwycięstwem ! Idziemy jak burza i przechodzimy dalej !

Niedługo oficjalne pełne wyniki i zestawienie punktów, organizatorzy wszystko podliczają.

Pozdro i GL

Wasz kapitan DUCH 8)

ps.: Teraz pora na pstryczka w nos wszystkim malkontentom i niedowiarkom co z góry skazywali POLSKĘ na porażkę i klęskę.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2008, 00:09 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Zwyciestwo :!: :!: :!: :D :D

http://www.entropiaforum.com/forums/wof ... et-20.html

W nastepnej rundzie w grupie mamy Anglie, Australie i Finlandie. O ile Anglicy sa raczej poza zasiegiem to powalczymy o drugie miejsce w grupie i awans do polfinalu :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2008, 05:55 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
To była "oczywista oczywistość", że w tej grupie wygramy :).

Teraz trzeba się wstrzelać w roboty ktore nas czekaja. Niestety w dniach 11-13 kwietnia mnie nie ma, więc jeden mecz mnie ominie - ale piszę sie na następne.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2008, 07:15 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
FANTASTYCZNIE !!!

tabela 3.3
http://www.entropiaforum.com/forums/wof ... ost1274902

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2008, 12:25 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
No pieknie ;)) Dzieki all za to co juz osiagnelismy i zróbmy wiecej ;)

Z tego co patrzylem to Australia i Finlandia sa w zasiegu ale trzeba postawic na ubersko mocny support team, musimy kosic po +200 pkt z support teamu, to samo main team i wtedy mamy szanse.

Do boju!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2008, 13:36 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 121
Society: Red Legion Cadet
Nick w grze: Ranger's
hymm trzeba napisać do jakiegoś ministerstwa (Sportu, MSZ, Kultury, itp) o dofinansowanie może się skuszą w końcu Promujecie Kraj :)
Gratuluje wszystkim Polakom za piękny wynik. Będę trzymał kciuki abyśmy doszli do Finału!!!
POLSKA DO BOJU

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2008, 14:25 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm..Kędzior nie siej defetyzmu .ja mówie ,że wszystkie drużyny to dla Polaków "mały pikuś" Więcej taktyki i więcej wiary w siebie a szczęscie wtedy samo dołacza he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2008, 07:16 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
EDO napisał(a):
Więcej taktyki i więcej wiary w siebie a szczęscie wtedy samo dołacza he he

Głownie to więcej teamów supportowych.

Jak widać z punktacji, wygrane sa dziełem w połowie dzieki teamom wspierającym. Dzieki dobrej i sprawnej współpracy udało się nam osiągnąć juz bardzo wiele.

Jednak wiele jeszcze przed nami i dlatego też musimy dalej sie wspierać nawzajem.

Ja wierzę w nasze zwycięstwo !

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2008, 10:36 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
stage 4 moblist:
http://www.entropiaforum.com/forums/wof ... -info.html

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2008, 10:43 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
dupne troche te moby, zwlaszcza dla suppa :/
globstery nigdy mi nie sypaly, a troopery czasem :/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2008, 13:27 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Hmm moby takie sobie, ale z gory bylo wiadome ze ta runda bedzie nieciekawa. Moby dla supporta kiepskie ze wzgledu na brak dobrego spawnu wiec sup bedzie mial mniejsze znaczenie w tej rundzie. Moze byc ciezko awansowac :cry:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2008, 14:03 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nie srajcie ;) Nie jest źle. Tropery sa tak łatwymi mobami ze zabijemy ich troche. Z globsterami bedzie ciezej ale damy rade.

Tropery - spawn jest na 3 skoki na N od Twin.
Globstery - gdzies na TI nawet nie wiem gdzie bo nie bilem ich :D Musze wikpedie obczaic.

W kupie siła, pocisniemy! Tylko piszcie spawny mobów, gdzie wystepuja.

LOOOOL WIDZIELISCIE gdzie jest poczatek dla main teamow? :D To przeciez wilcza jaskinia :D Hehe stare dobre czasy sie przypominaja.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2008, 15:03 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Mortifer napisał(a):
Nie srajcie ;) Nie jest źle. Tropery sa tak łatwymi mobami ze zabijemy ich troche. Z globsterami bedzie ciezej ale damy rade.

Tropery - spawn jest na 3 skoki na N od Twin.
Globstery - gdzies na TI nawet nie wiem gdzie bo nie bilem ich :D Musze wikpedie obczaic.

W kupie siła, pocisniemy! Tylko piszcie spawny mobów, gdzie wystepuja.

LOOOOL WIDZIELISCIE gdzie jest poczatek dla main teamow? :D To przeciez wilcza jaskinia :D Hehe stare dobre czasy sie przypominaja.

morciak, nie chodzi o to, ze to sa mocne moby (troopy) tylko o to, ze maja slaby loot :P ten spawn o ktorym mowisz jest dosyc maly niestety, ale i tak najwiekszy chyba, troopery wymieszane z warrami i dronami
drugi ciekawy jest pomiedzy argus a zeus, nad woda, spawn maly ale troopy starsze, wymieszane z maxami
co do globsterow, imo bedzie problem, chetnych bedzie pewnie sporo, supp timy musza byc minimum 4 osobowe, a globstery sa dosyc agresywne, wiec sporo bedzie zlurowanych mobow, imo bez sensu i masakra :/
a poza tym jak mowilem, nigdy mi nie sypaly :/
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2008, 18:15 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ok, więc po kolei :

moby : super, łatwe i przyjemne, można się bezie miło pobawić lol

globsterki - jeden duuuży team z plazmami albo czymś innym i padają jak muchy, jedyne co może boleś to słaby loot (choć może ATH padnie) oraz podbieranie sobie mobów ... proponuje poćwiczyć hunt wcześniej na globstery

hiruuu - pełno ptaków w pvp1, szybko coś padnie, łatwizna

segi - damy rade hehe

drony - żaden problem, pełno ich wszędzie

warki - jak wyżej ale bardziej wymagające

minerboty - ehhh pikuś, ale mało dziadostwa

tropy - no cóż, nie za trudne ale jest mało, są w Twin na północ, Argus-Zeus po środku z armaxami no i okolice HADES koło "niebiesiego" wymieszane z dronami i farcewiraxami

OGÓLNIE moby w tej rundzie to NASZ NAJWIĘKSZY SPRZYMIERZENIEC !!! nie trzeba uber sprzętu ani nie ma ich tak dużo by walić je setkami... kluczem jest zgranie, duża liczba supportu i SZCZĘŚCIE, na prawdę nie trzeba być uberem aby je huncić ... już Scipy i Tsk były trudniejsze imo, poziom następnych spotkań będzie bardzo wyrównany, naprawdę jedyne co może zawieść to brak globów czyli brak szczęścia ...

reasumując, proponuję już zacząć trenować i huncić roboty, nabujać własną pulę i trzymać kciuki

pozdro, GL,

wasz Kapitan

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Kwi 2008, 20:22 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HduchC napisał(a):
globsterki - jeden duuuży team z plazmami albo czymś innym i padają jak muchy, jedyne co może boleś to słaby loot (choć może ATH padnie) oraz podbieranie sobie mobów ... proponuje poćwiczyć hunt wcześniej na globstery

duch wiadomo, ze padaja jak muchy jak sie je hunci w ten sposob, tylko sytuacja kiedy sobie lajtowo idziesz na hunt w 4 osoby z plazma i bawisz sie w gonionego, na wofie nie bedzie miala miejsca imo, dlatego, ze tych supp timow bedzie wiecej i fizycznie zabraknie miejsca (czyli to o czym mowilem wyzej, timy beda wlazic na siebie i lurowac moby :/ )
loot napewno z globsterow bedzie slaby :/

HduchC napisał(a):
jedyne co może zawieść to brak globów czyli brak szczęścia ...

i wlasnie o to chodzi, te moby (zwlaszcza dla suppa) maja malo globow i jeszcze mniej hofow (a nie o hofy nam chodzi tylko o jak najwieksza liczbe globow przeciez)
, a sila w poprzednich dwoch meczach byla ilosc suppa i punkty przez supp zdobyte globami wlasnie...
no nic jak dozyjemy to zobaczymy
niech lootius bedzie z nami
pozdr
Martre
proponuje tym ktorzy nie wiedza gdzie sa troopery i globstery odwiedziny tych spawnow -)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 06:38 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Obserwacje z troperów by mort - wali sie je, wali a glob pada z dronów heh

MW chyba udeza min. 4-5 osobowa grupa na globstery a niedobitki ida na tropery.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 06:42 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Ja moge na troopery, ale pasowałoby z manisem, bo one z daleka już strzelają i niepotrzebnie traci się życie na dobiegnięcie.
Tylko Mort oddaj mi vigi ;) .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 10:46 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
buzz napisał(a):
Ja moge na troopery, ale pasowałoby z manisem, bo one z daleka już strzelają i niepotrzebnie traci się życie na dobiegnięcie.
Tylko Mort oddaj mi vigi ;) .

Znowu te wasze manisy/złodzieje :P Troperki nawet do połowy drogi nie dolatuje i z plazmy leży jak długi jak team 2 osobowy wiec nie ma problemu może być dużo ludzi jak pierwszy sie wszczelisz w tropera jest twój :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 11:08 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Cytuj:
Stage 4: Bye, Robot

Main Team Moblist:

Drone Gen 01-Gen 07: 5 Points
Miner Bot Any Gen: 6 Points
Warrior Any Gen: 7 Points
Drone Gen 08: 8 Points
Drone Gen 09 + above: 9 Points
Second Entity Any Gen: 10 Points

Main Team Variety Boost: Drone, Miner Bot, Warrior, Second Entity: 15 for 2, 30 for 3 and 50 for all four.
Loot Boost: Highest Loot of Main Team Globals (and Support if tied) gains the team 13 points.
Winning Boost: Beating your opponent's score gains you 25 points towards your Stage Total. As in Stage 3, the top 2 teams in each Group will progress.

Support Moblist:

Trooper Gen 01: 2 Points
Trooper Gen 02+ Above: 3 Points
Globster Any Maturity: 4 Points
Support Variety Boost: Trooper, Globster: +5 points for a global on both.

Bonus Mob:
(Available to either Main or Support Teams)
Hiryuu Any Maturity: 25 Points.
All Rules that apply to the previous Group Stage also apply to this one.

ściąga dla leniwych, kilka robotów i ich występowanie

drony
ImageImage

warki
ImageImage

troopery
Image

Ostatnio edytowany przez HduchC, 03 Kwi 2008, 19:18, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 13:17 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm...a moim zdaniem to chyba "porąbało" oraganizatorów coby dronki dać dla "main teamów " a moby z ktorych prawdopodobieństwo ,że cosik spadnie jest o 200 % a może i więcej mniejsze niż z dronków - dla supportu . Moim skromnym zdaniem , aby sie wszyscy bawili to powinni zamienic napisy i tam gdzie pisze " main team moblist" powinno byc "support moblist" . Chyba że o to chodzi ? coby support "olał " te rundę?
Jeżeli o to chodzi to się "melduję" w vigi w czasie każdego meczu WOF'a na dronkach jako freelancer i będę sepił wk...iał main team'y bo napewno "ukradne " im ze 3 globki minimum ...he he. Jak to się mówi? ".... w h....a to nie na s a ...."
Gwoli wyjaśnienia wkurzyłem sie ciutkę , bo moim zdaniem WOF zmierza nie w tym kierunku nie dla zabawy dla dużej części graczy tylko dla paru graczy z main teamów

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 13:26 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
nic dodac, nic ujac
odczucia mam podobne, a szkoda bo mi sie zaczal wof podobac... :/
przynajmniej jakies emocje sa podczas huntu ....

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 13:32 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Hehe, tez to zauważyłem, tak jakby chcieli dokopać supportom zebysmy nie dali rady :P Ale niech sie wala na ryja :D Z supportem złozonym ze 100 ludzi i tak im dokopiemy :D

Nie załamywac sie i nie popadac w depreche :D Moby nie sa tragiczne wiec cza robic co w naczej mocy. Do boju!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 14:05 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
secik 6A kupiony, teraz tylko dodge podskilowac do czasu WoF'a , i do boju :D :D

btw. jak ktos zamierza 6A kupic, to zachecam teraz, przed wof'em moga zdrozec :]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 15:03 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm...złość mi minęła , tak więc nie będe złosliwy i nie będę łaził w czasie trwania WOF'a i "dokuczał" main zespołom , bo po cholerę? Jak "ktoś" jest złosliwiec to ja tez musze? W sumie ma byc to zabawa. Spróbuję sie pobawic z globsterkami , a że to 100% acid dmg a jak wiadomo acid w PE delikatnie mówiąc jest "zwalony" ( raz od globstera younga dostaje w gremlinie 1 dmg a za chwilę 40-100) to do zabawy bede potrzebował fapera który potrafi leczyc za minimum 40 pkt. he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 15:20 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
MW robi próbe chyba w ta sobote o 21 na globsterach, zobaczymy jak wyjdzie ;) Mysle ze w 5 osob powinno sie obyc bez pomocy faperów. Trzeba przetestowac miejsce, taktyke i looty :D

Na troperach na 40k ammo mialem: 7x globa z drone, esi 13 ped, globa 7x z tropera
Tak wiec na troperach mysle ze bedzie kicha bo globy beda leciec z dronow albo wariorow ktore sie tam szwedaja a z troperów bedzie bidnie.

Moja koncepcja na taktyke supportowa:
Około 5 teamow po 5 osob na globstery.
Pare malych 2 osobowych teamow na tropery
Maro czy jakis inny lol na bonusowego moba.

Imo wtedy bedzie najrozsadniej. Zakladajac ze globstery choc w przyblizeniu daja tak globy jak hogola to w 5 osobowym teamie na 3h huntu powinno byc przynajmniej 5 globali. Liczac razy 5 teamow to 25 globów z samych globsterów.

No ale zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 20:28 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Zakłady kto wygra :P http://www.entropiaforum.com/forums/wof ... ation.html

Przetłumaczy ktos kawałek o nas? Bo chyba ktos w nas nie wierzy :P Sie nubol zdziwi :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Kwi 2008, 22:15 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Mortifer napisał(a):
Zakłady kto wygra :P http://www.entropiaforum.com/forums/wof ... ation.html

Przetłumaczy ktos kawałek o nas? Bo chyba ktos w nas nie wierzy :P Sie nubol zdziwi :D

Kopciuszek ledwo uciekl zamieniajac sie ponownie w dynie :P Ale glupi tekst :P

Topic jest z konca lutego, po tragicznej punktacji w eliminacjach nic dziwnego ze bylismy na ostatnim miejscu. Teraz ta tabela wygladalaby zupelnie inaczej :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2008, 04:23 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: dmochu
HduchC napisał(a):
Cytuj:
Stage 4: Bye, Robot

Main Team Moblist:

Drone Gen 01-Gen 07: 5 Points
Miner Bot Any Gen: 6 Points
Warrior Any Gen: 7 Points
Drone Gen 08: 8 Points
Drone Gen 09 + above: 9 Points
Second Entity Any Gen: 10 Points

Main Team Variety Boost: Drone, Miner Bot, Warrior, Second Entity: 15 for 2, 30 for 3 and 50 for all four.
Loot Boost: Highest Loot of Main Team Globals (and Support if tied) gains the team 13 points.
Winning Boost: Beating your opponent's score gains you 25 points towards your Stage Total. As in Stage 3, the top 2 teams in each Group will progress.

Support Moblist:

Trooper Gen 01: 2 Points
Trooper Gen 02+ Above: 3 Points
Globster Any Maturity: 4 Points
Support Variety Boost: Trooper, Globster: +5 points for a global on both.

Bonus Mob:
(Available to either Main or Support Teams)
Hiryuu Any Maturity: 25 Points.
All Rules that apply to the previous Group Stage also apply to this one.

ściąga dla leniwych, kilka robotów i ich występowanie.......

Duchu jeszcze wklej sciage odnosnie wstepowania Globsterow :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2008, 07:10 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Mortifer napisał(a):

Czyli stawiajac 100PED mozna wygrać 10k PED. Jeszcze mozna obstawiać? :)

A temu Centech'owi bym coś odpisal na temat tej listy, ale sie wstrzymam gdyż jak to pisał Morti:

Mortifer napisał(a):
Sie nubol zdziwi :D

:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2008, 08:21 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Jeszcze dam mój piekny napis :P WOF PL ;)

Image

Jakis nub mi go potem ukradł oczywiscie heh :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2008, 08:45 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
dmochu napisał(a):
Duchu jeszcze wklej sciage odnosnie wstepowania Globsterow :P

lol heh na TI, przeciwległa strona wyspy względem hoglo, a pod bristlami

gl

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2008, 08:53 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ok, w tym temacie już jest za duży bajzel, zapraszam tu

http://www.entropiauniverse.pl/viewtopic.php?p=61172

i tymczasowo zamykam temat ...

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości

Panel
Skocz do: