Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 30 Sie 2005, 19:20 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
*** to jest event pod którym tylko JA się podpisuję***
*** proszę o dokładne zapoznanie się z info ***
*** podane godziny : czas polski ***

<<< EVENT DUCHA : RAT RACE : EDYCJA 3 >>>
<<< OFICJALNE INFO V1 >>>

ZAPISY: w PE – osobiście u mnie, można się umówić na forum lub po prostu zaczepić mnie w grze itp., także będzie możliwość zapisania się przed samym eventem

START EVENTU/BAZA : 12 września, poniedziałek, godzina 21:00, JASON C., JASONS-BAR
(ZGRUPOWANIE UCZESTNIKÓW 15 MIN WCZEŚNIEJ)

ZASADY:

NAGRODA: zwycięzca zabiera wszystko, oto co jest do zgarnięcia http://entropia.type.pl/viewtopic.php?p=6057#6057

ZAPISY: Aby uczestniczyć w tym evencie konieczne jest zapisanie się na listę uczestników, zapisy prowadzę osobiście. ZERO WPISOWEGO ! ! ! 100% FREE ! ! ! Przed rozpoczęciem eventu zostanie stworzony TEAM i na TEAM CZACIE będą prowadzone rozmowy dotyczące eventu i podawane wszelkie wskazówki. W przypadku większej ilości chętnych zostanie wyznaczony drugi kapitan/sędzia drużyny, (by podawać informacje dla uczestników), jak wiadomo liczba osób w TEAMie jest ograniczona. Pełna lista uczestników wraz z wynikami itp. zostanie opublikowana w tym temacie po zakończeniu zabawy.

CEL: celem jest odnalezienie ukrytego przedmiotu, będzie to coś zupełnie zwykłego o nieznanej nikomu wartości TT, wiec proszę przypadkiem nie używać tego przedmiotu, to potwierdzi jego autentyczność. Osoba która znajdzie pierwsza przedmiot zgłasza to na kanale, następnie wraca do punktu startu, oddaje mi przedmiot i dostaje nagrodę. I to już koniec zabawy. W przypadku gdy dwie lub więcej osób „wpadnie” na przedmiot jednocześnie jedyną podstawą jest to kto pierwszy pochwyci go i przyniesie do sędziego w bazie. W przypadku nie odnalezienia przedmiotu w czasie regulaminowym sędziowie podadzą dokładne namiary na przedmiot (współrzędne)– i teraz to już będzie kwestia kto pierwszy ten lepszy.

PRZEBIEG EVENTU: Czas trwania zabawy to 60 minut, dokładnie co 10 minut na TEAM CZACIE będą podawane wskazówki wszystkim by ułatwić poszukiwania. Wskazówką może być wszystko : rymowanka, nazwa czegokolwiek, współrzędne, opis terenu, łamigłówka, hasło itp.(tak moi drodzy! Trzeba będzie wysilić szare komórki a nie tylko walić w klawiaturę i myszkę!). Godzina to czas na odnalezienie przedmiotu, czynności np.: powrót do bazy nie są objęte tym czasem. Teren gdzie będzie rozegrany event to cała mapa starego kontynentu (przedmiot może być wszędzie!!! - wskazówki Was naprowadzą). Wszelkie pytanie na kanale, nie związane z tematem będą ignorowane, wypowiedzi niecenzuralne i obraźliwe będą karane dyskwalifikacją (również za łamanie etyki czat-owej grozi ban w danej edycji).

POSTANOWIENIA ORGANIZATORA: Proszę o wyrozumiałość uczestników w przypadku jakichkolwiek zgrzytów, w kolejnych edycjach dołożę wszelkich starań by było jeszcze ciekawiej i dodam więcej elementów, poprawie błędy. Jeśli coś nie znajdzie odzwierciedlania w zasadach, będzie sprawą precedensową to jakąkolwiek decyzja sędziowska należy do mnie. Decyzja będzie podjęta natychmiastowo, jest niepodważalna, każda osoba zapisana formalnie akceptuje zasady. W razie ujawnienia jakiejkolwiek nie uczciwości lub łamania reguł ferplej uczestnik zostaje zdyskwalifikowany dożywotnio w moich eventach.

Pozdrawiam i zapraszam !

Ps.: Proszę o zadawanie TYLKO pytań związanych z tematem w tym topiku.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Sie 2005, 19:27 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
zapisz mnie na liste uczestników :)
dokładam 10 PED oil-u

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 31 Sie 2005, 19:21 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Otóż właśnie 12 września mój avatarek kończy ROCZEK ! tak, minie dokładnie rok jak zacząłem grać – a gram tylko w PE ... ok. w związku z tym przewiduje dodatkowe atrakcje i niespodzianki (w przygotowaniu).
Zapraszam wszystkich!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Wrz 2005, 21:04 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
MarO napisał(a):
dokładam 10 PED oil-u

hahahahaha to mnie rozwaliło :D :lol:

Ja dozuce 6 albo 9 axe (nie pamietam ale chyba 9) niestety są one z 0.5 tt albo cos kolo tego - tyle ze kiedys musisz mnie zlapac w twin chyba ze masz kogos z mojego soca na fl to mu dam te axe i Ty weźmiesz od niego

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Wrz 2005, 18:54 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
12 września po przeprowadzeniu eventu przewiduje dodatkowe atrakcje, a mianowicie :

-godzina 22:22, wszyscy obecni – każdy kto chce – łączymy się w duży tim lub dwa i idziemy do Twin na ARGO, będziemy tłuc mooby bezlitośnie, dzielimy się na pary i rozpraszamy, dobór osób do pary tak by skille były zbalansowane czyli słabszy z silnym itp., ma to być totalne przejęcie respawna argo pod TWIN – już kiedyś to z sockiem praktykowaliśmy, „argowisko” jak to nazwał mój dobry kompan JasioQ będzie nasze i na pewno padnie coś dużego !!! aha, broń to axe01 (jak najwięcej) – proszę o tym pamiętać, idea jest taka by graczy było jak najwięcej !!!

-koło północy robimy wypad na oil, może uda nam się go zdominować i nie będzie żadnego ubera, każdy kto może niech uzbroi się po zęby, przy okazji może jakąś duuużą bestie ubijemy

Po tym ciekawie zapowiadającym się wieczorze z PE napiszę relacje i dołączę jakieś ciekawe screeny, zapraszam też inne osoby do napisania czegoś od siebie i dodania opinii.

DODATKOWE sprawy organizacyjne odnośnie eventu :

-kanałem kontaktowym będzie tylko TIM CZAT, tu będę podawać HASŁA (podpowiedzi) i tylko to, będę ignorował wszelkie pytania i kwestie nie związane z tematem, jeśli będzie duża liczba uczestników i jeden TIM nie pomieści wszystkich (w sumie chyba 12 osób, ja +11 uczestników) to drugi sędzia/kapitan utworzy TIM i będzie podawał HASŁA (podpowiedzi), nie będzie mowy o opóźnieniu wynikającym z przepływu informacji ponieważ ta osoba będzie posiadać gotową listę HASEŁ, jedyny mankament to kwestia synchronizacji (podawania haseł dokładnie co 10 minut) – myślę jednak ze kwestia kilku sekund jest nie warta uwagi

-osoby utrudniające zabawę np.: nagminnym wypisywaniem na TIM CZACIE zostaną zKIKowane a w skrajnych przypadkach zBANowane dożywotnio w moich eventach

-w trakcie rozgrywania głównego eventu nie będę odpisywać na żadne PM’y a zwłąszcza te od uczestników

-w trakcie zabawy proszę uczestników by powstrzymali się w wydawaniu opinii, wygłaszania krytyki czy w ogóle rozpraszania innych uczestników czymkolwiek, to możecie zrobić na forum jak zabawa się skończy – wszelkie uwagi i sugestie mile widziane

-niech zasada ferplej będzie główną zasadą

-wszelkie pretensje wynikające z przyczyn technicznych związanych z grą czy komputerem lub łączem internetowym nie będą brane pod uwagę, jeśli ktoś będzie miał zerwanie połączenia, zwieche, laga, zmulanie kompa, wywalenie do pulpitu to jest to tylko jego prywatną sprawą a event będzie toczył się dalej aż do rozstrzygnięcia

To chyba już wszystko w kwestii organizacyjnej, jak coś mi jeszcze wpadnie do głowy to dopiszę...

AHA UPRASZA SIĘ OBECNYCH JUŻ SPONSORÓW O POTWIERDZENIE MI SPONSORINGU PMem NA FORUM !!!

A tak z innej beczki :
Rozważam taki pomysł : powołanie do życia grupy animatorów questów i eventów, stworzenia ekipy która by cyklicznie i w miarę często organizowała różne imprezy w PE – polowania, turnieje, konkursy, eventy, quizy z wiedzy o PE itp. Co Wy na to ? Kto chętny do współpracy ?

Dzinx i pozdro all

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Wrz 2005, 14:00 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
HduchC napisał(a):
(...)Rozważam taki pomysł : powołanie do życia grupy animatorów questów i eventów, stworzenia ekipy która by cyklicznie i w miarę często organizowała różne imprezy w PE – polowania, turnieje, konkursy, eventy, quizy z wiedzy o PE itp. Co Wy na to ? Kto chętny do współpracy ?

Dzinx i pozdro all

Podoba mi się ten pomysł. Trzebaby również założyć odzielny wątek na forum z konkretnymi propozycjami dot. powyższych.

Co do twojego eventu - jestem pełen podziwu i nie mogę się doczekać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Wrz 2005, 18:36 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
WAŻNE :

-osoby chętne do wzięcia udziału w zabawie proszę pisać PMa lub dopisać post – cokolwiek, chcę po prostu ocenić wstępnie potencjalna ilość osób chcących wziąć udział
-sponsorów proszę o dopisywanie się do TEMATU O SPONSORACH, jawnie jako post
-sponsorzy ofiarujący ITEMY jako nagrody proszeni są o przybycie na EVENT i dokonanie przekazania fantów organizatorowi – mnie, najlepiej koło 20:30 do 20:45 lub wydelegowanie jakiejś osoby która to zrobi w ich imieniu jeśli akurat nie będą mogły być obecne
-chcę uprzedzić osoby zainteresowane że terenem objętym eventem jest całą mapa starego kontynentu więc posiadanie wszystkich TP jest wskazane aczkolwiek nie konieczne, znajomość geografii CALIPSO itp. również wskazana

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Wrz 2005, 19:13 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Oczywiście biorę udział! :)

Profil Offline
PostWysłany: 04 Wrz 2005, 19:51 
*zgłasza się*

Nie podano
PostWysłany: 04 Wrz 2005, 21:12 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
pomysł jest ciekawy, aczkolwiek niedopracowany ;)

niemniej Poltropia dorzuca 50 ped na zachętę ;)

ale jeśli coś spieprzycie... :P

rzadko przyłanczamy sie do events, bo mamy swoje wewnętrzne, ale tym razem robimy wyjątek ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Wrz 2005, 00:21 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Znajcie moje serce, dorzucę 50 ped lysta. Naturalnie, w kamieniach. I mam nadzieję, iż aluzja jest zrozumiała :P

ps. dla tych czepialskich, nie, nie będą to pojedyncze kamyczki ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 05 Wrz 2005, 19:04 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
prosiłęm nie pisać o sprawach nie związanych z eventem

admian proszę o zrobienie cliningu, thenxxx

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Wrz 2005, 14:34 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny
Nick w grze: Shein
siemka:) zapisz mnie:) podoba mi sie pomysł i wykonanie tego eventu:) gratuluj:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Wrz 2005, 01:36 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Wiadomo, Duch to profesjonalista przejawiający wspaniałą inicjatywę integracji polaków. Za sam pomysł należą mu się bardzo duże brawa! O słuszności i powodzeniu eventu, przemawia chyba numer edycji, prawda? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Wrz 2005, 13:19 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Prayer/Devour napisał(a):
(...)O słuszności i powodzeniu eventu, przemawia chyba numer edycji, prawda? :)

:P lol, świetnie to ująłeś. 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Wrz 2005, 16:44 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Ja też się na to piszę!Super pomysł! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 09 Wrz 2005, 16:53 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
Mnie tez dopisz do listy uczestnikow, a jak Cie spotkam w grze to dorzuce tez cos do puli nagrod :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Wrz 2005, 16:55 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Przypominam że Event już dziś :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Wrz 2005, 17:09 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
szkoda ze mnie nie będzie :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Wrz 2005, 18:57 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nagrody zadeklarowane przez sponsorów a nie odebrane/dostarczone do mnie do końca eventu czyli godziny 22:00 zostają wyeliminowane z puli obecnej edycji i przechodzą automatycznie na następną edycję eventu, jeśli sponsor się zgodzi oczywiście. Lista nagród w topiku o sponsorach.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Wrz 2005, 01:37 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Impreza zakończona. Wygrał PULPET z UEA. Serdecznie gratuluję zwycięzcy i dziękuję wszystkim za udział. Obszerna relacja niebawem.
POZDRAWIAM

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Wrz 2005, 13:51 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: WhiteGuy
Impra była WYKOPANA w kosmos, było ekstra i wogóle. A tak pozatym to licze na więcej takich eventów :D.... Szkoda że nie udało mis sie odnaleźć tych przedmiotów :( ale nie ma co było ekstra ekstra i jeszcze raz ekstra!! Pozdrowienia dla DUCH-a i wszystkich! :D:D:D:D:D:D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Wrz 2005, 14:15 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Gratuluję Pulpetowi, ale... event był za krótki! :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Wrz 2005, 14:36 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
UEA RULEZ!!!! :)

Gratki dla Pulpeta, widać szkolenie w Akademii daje pozytywne efekty ;)

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Wrz 2005, 14:43 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
heh...
dziwne było zostawienie przedmiotu w mieście...
myślełem że będe się lepiej bawił... .
Za to pujście na argo mi się podobało :twisted:
szkoda że oil-a nie udało nam się zaliczyć :evil: .
to moje zdanie na ten temat... .

Ostatnio edytowany przez MarO, 14 Wrz 2005, 15:30, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Wrz 2005, 15:34 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Bylem tylko na poczatku wiec przebiegu calosci nie znam:

+ ilosc osob - bylem pod wrazeniem i dobrze to wrozy na przyszlosc,
- poczatek w twin peaks i bieg na gorke - zupelna porazka - przeciez tp sie omija z dala ze wzgledu na lagi (pierwszy raz doswiadczylem ctd spowodowanego lagiem),
Pozniej team - czy to znaczy, ze udzial brali tylko ci co dostali sie do teamu ?
Jesli tak - to tez trzeba to na przyszlosc dopracowac bo przeciez frekwencja byla spora.

Czekam na pelna relacje i moze wreszcie zdaze to jakos na glownej stronie poukladac :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Wrz 2005, 18:56 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Brawo dla zwycięscy (tylko tyle moge powiedzieć :))
No i ofkorz DUCH za zorganizowanie evenciaku

Profil Offline
PostWysłany: 14 Wrz 2005, 18:48 
Jeszcze raz dzięki, event był zajefajny XD Dużo ludu, szkoda tylko, że nie wszyscy mogli wziąść udział.

Nie podano
PostWysłany: 14 Wrz 2005, 19:12 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Relacja z EVENTU

Event odbył się zgodnie z planem. Ku mojemu zaskoczeniu zjawiła się masa osób a co za tym idzie wywiązał się chyba nawet mały chaos. Reszta już potoczyła się naturalnym torem i zabawa została rozegrana. Wygrał PULPET z UEA, mało znany gracz na polskiej arenie – mam nadzieje że coś od siebie napisze tu na forum, serdecznie gratuluje. Na pamiątkę prezentuje parę fotek z tego wydarzenia :

#1 ekipa zbiera się w barze, lada chwila będzie duszno...
Image
#2 ceremonia wręczenia nagrody głównej i oklaski dla zwycięzcy
Image
#3 wręczenie nagrody... sporo tego :D
Image
...więcej fot nie mam, przyczyny techniczne :?

Co do wniosków jakie wyciągnąłem dotychczas... uporządkuje to na zasadzie plusów i minusów, tak będzie łatwiej się wypowiedzieć :

+ bardzo duża liczba chętnych, naprawdę sporo osób przybyło co dobrze rokuje na przyszłość, co do liczby to się pogubiłem (w porywach naliczyłem ponad 25 osób jakoś)
+ wspaniały odzew ze strony sponsorów – osób chętnych ofiarować dobra na poczet nagrody, bardzo WAM dziękuję !!! jesteście WIELCY !!! sama nagroda byłą naprawdę pokaźna i podziałała jako najlepszy doping
+ możliwość poznania nowych osób, wymiany opinii, nawiązania kontaktów
+ integracja polskiej społeczności

-sporo osób z obecnych nie miała pojęcia nic o zasadach ani formule zabawy, po prostu nie przeczytała dokładnie lub w ogóle zasad ogłoszonych dużo wcześniej na forum, a generalni sprawa była banalna : dobiec w wyścigu na szczyt góry i dołączyć do drużyny najlepszych a potem po otrzymanej wskazówce pierwszej rozpocząć poszukiwania i czekać na kolejne wskazówki aż do skutku czyli do odnalezienia miejsca ukrycia przedmiotu
-dało się odczuć lekki brak porządku i dyscypliny
-duża liczba chętnych spowodowała lagaaa na maxa w niektórych momentach
-niski stopień trudności, hasła okazały się proste do rozwikłania a co za tym idzie zabawa szybo się skończyła i pozostał mały niedosyt, myślałem że będzie trudniej rozwikłać zaszyfrowane przesłania, albo to kwestia szczęścia lub doskonalej znajomości świata PE
-na początku zostałem zmuszony wprowadzić dodatkowy etap na zasadzie wyścigów na szczyt w Twin Piks – podyktowane to było ograniczeniem ilości osób w TIMIE, musiałem jakoś po prostu zredukować liczbę uczestników a to mi się udało (uprzedzałem o takiej możliwości na forum w temacie), nie każdy dobiegł albo spadł (ostatecznie ja też) albo wszedł na inną górkę albo lag w Twin uniemożliwił mu wyścig. Wiem był to słaby punkt programu ale konieczny – następnym razem tak nie powinno już być

Podsumowując, pierwszy raz organizowałem na tak dużą skalę taki event, teraz wiem co było nie tak, co trzeba poprawić a co zmienić. Doświadczenie zdobyte w trakcie rozgrywki na pewno pozytywnie wpłynie na kolejne edycje (a będą kolejne). Wszelkie opinie ze strony uczestników są mile widziane, z każdej wyciągam lekcję, nawet te krytyczne są istotne bo naświetlają co jest konieczne do dopracowania. Przyznam że już obmyślam następny event ze zmienioną formułą i zasadami który mam nadzieje będzie wolny od wad poprzedniego. Ponadto zmierzam robić takie imprezy częściej na przykład cyklicznie co 2 tygodnie powiedzmy.

Serdecznie dziękuję wszystkim za przybycie, wsparcie, udział i opinie.
Pozdrawiam i do następnego EVENTU ! ! !

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Wrz 2005, 19:36 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Mam nadzieje że następny Event będzie DŁUŻSZY oraz będzie więcej fotek z niego :wink:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Wrz 2005, 19:42 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
lol duza ta nagroda : >

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Wrz 2005, 21:38 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Też wcześniej do mnie nie dotarło, że to tak WIELKA kasa! :o :shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Wrz 2005, 03:00 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Pomimo uszczuplenia nagrody o mój lyst (który przeszedł do następnej edycji) to i tak była kupa kasiory, gratz ;]

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Wrz 2005, 14:12 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Może na przyszłość ustalmy limit np. 100PED (to raczej nie jest mało jak na 10 minutową zabawę) a reszta przechodzi na następny event?

Profil Offline
PostWysłany: 15 Wrz 2005, 15:01 
Spoznione gratulacje. Tez bym sie pobawil, ale kampania wrzesniowa zawsze smaczna i zdrowa.

PostWysłany: 15 Wrz 2005, 15:37 
Co by tu dużo pisać.. z pierwszej zagadki odgadnąłem że musi być to Zychion, tak jak pare innych osób XD , a rzecz znalazłem już samym fartem. Evencik był ciekawy, ale napewno ZA krótki =P. Kasa z eventu napewno przyda się w resellu, więc jeszcze raz dzięki XD A, no i nagrałem (znowu) frapsem 2 scenki na zbiórce w Jasonie, za jakiś czas dam.

[ Dodano: Czw 15 Wrz, 2005 16:45 ]
Ok, jest: http://www.matlush.neostrada.pl/Event.avi Troche krótkie, ale wiecej nie nagrywałem XD

Nie podano
PostWysłany: 15 Wrz 2005, 16:43 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Oki. fajnie. ale chciałbym poznać i pewnie wiele osób treść zagadki.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Wrz 2005, 19:20 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
ok, torche faktów :
pierwsza podpowiedz : "takie coś z takim czymś leży sobie w byle czymś"
a następna : "krewetki, fofki i inne bydlaki wydziobią z Was wszystkie flaki"
a było ich jeszcze pare, oszczędzę się do tych ... :wink:

może i za łatwe :?: :roll:

a co do szmalu : im wiecej tym lepiej, ja nie widzę z tym problemu, to przyciągnie ludziska do gry :D:D:D , aha, i uwazajcie : następna edycja będzie 100% trudniejsza :twisted:

SALUT !!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Wrz 2005, 19:50 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Mam wielką nadzieje że Event będzie trudniejszy
możesz mnie zapisać już na liste uczestników
tymrazem to ja zgarne pule :twisted: :twisted: :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Wrz 2005, 05:29 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Co do szmalu.Ja widze problem.Nie zawsze tak dopiszą sponsorzy.Cykliczność można zachować ale uzależnić ją od wpływów kasy i itemków do puli.NP. tak jak zaproponowal CvX jeżeli zbierze się pula 100 ped ogłosić nasępny event -oczywiście z tygodniowym wyprzedzeniem

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Wrz 2005, 13:36 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
IMO byłoby również lepiej gdyby następny event odbył się w weekend (piątek, sobota lub niedziela).

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Wrz 2005, 21:02 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Fajnie ze sie wszystko udalo i ktos zgarnał taka ładna kaske :)
A z tą nagrodą to dokładnie tak jak zostało juz powiedziane.. lepiej przekładać na następny event, bo nie zawsze uzbiera sie 250ped (chyba? :) )

Gratuluje zwyciezcy :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Wrz 2005, 22:40 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
wątek z zapełneiniem puli nagród do pewnego poziomu jest super : może być, ustalamy na 100 ped tt, już 50 ped lystu jest ... jak dowali ktoś następne nagrody robę event... a i tak planuje już coś na 26 września, lada dzień info, co do weekendow - odpada jeśli chodzi o mnie zatem poniedziłki i niech tak już zostaje :D

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Lis 2005, 16:41 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 92
Society: freelancer
Nick w grze: Alex Olek Gorski:)
Duch tez chce uczestniczuyc w evencie!
gdzie wy bedziecie zaczynac event?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lis 2005, 07:11 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
3 edycja eventu Ducha-to rocznicowy event P.L Rozpocznie się na łamach forum PE-Poland.Gdzie zostaną podane 4 zagadki.Będzie to sygnał do rozpoczęcia zawodów.Będzie to 20 lub21 listopada w godzinach wieczornych .Radze często zaglądać na forum

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lis 2005, 08:33 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
No spoko ,to będzie mój pierwszy event hehe . PS : jak by co mogę zasponsorować małą sumkę :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lis 2005, 09:45 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
moi drody.... edycja 3 się już dawno odbyła....

edycja 4 miała się odbyć ale... jedno z vu namieszało mocno...

w tym miesiącu lub początek grudnia ruszy nowy event ... proszę czekać cierpliwie i odwiedzać forum dla informacji

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Lis 2005, 16:18 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Spaliłeś Duch.To powinien zauważyć ktoś inny. hehe

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości

Panel
Skocz do: