Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 14:03 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
Jako że mi się nudzi, w tym temacie będę zamieszczał screeny zabitych autoclickerów, jako iż jestem z tego dumny.

Cel 1.
Natasza the Witch Hmm - status (Owned) ;)
zabita przez 2 berry yungi :)

Image

Szkoda tylko że nie zdążyłem zrobić screena w momencie gdy umierała gdyż musiałem
być poza budynkiem żeby mnie moby nie atakowały bo na nią były przeznaczone.

Będę wdzięczny za PM'y do mnie z informacjami gdzie kto i kiedy krafci na AC. A także z chęcia przyjmę wyroki na daną osobę. Mam nadzieję tylko że do większości budynków można sprowadzić moby :evil:

P.S.
Możecie mnie nienawidzić za to ale dobry krafter krafci ręcznie, a naginanie zasad jest złe...
za dobrze ludzie mają po prostu. A AC jest na własną odpowiedzialność także DRŻYJCIE Autoclickerzy :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 14:05 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
lul :)
hieihehlehlelh popieram Kurt inicjatywe ;-)
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 15:07 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Ciekawa inicjatywa, chociaż mógłbyś ucywilizować słownictwo w grze (mówię to na podstawie screena). Dużo crafterów używających autoclicków jest w Oshiri Hearts.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 15:39 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 93
Society: DARK SIDE
Nick w grze: Sebapl77
No to mam jednego kandydata i to nie byle jakiego :)
Członek WARRANTS - Arthur Starman Dent często crafci w Nate Waley. Nie jestem pewny czy wali na autokliku ale jak crafci te zone shirty kilka godzin dziennie to raczej podejrzewam ze nie osobiście. Powodzenia.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 15:45 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Åšwietna akcja :D

SEBAPL77D napisał(a):
Członek WARRANTS

jedno R ;) :P

SEBAPL77D napisał(a):
jak crafci te zone shirty

i berety ;) :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 16:51 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Seba, znajdę czas, zajrzę do Nate, obczaję czy da się wprowadzić mobki. Ale na chwilę obecną jak byłem u Whista wpadł mi o głowy Duuużo lepszy pomysł, rezultat jeszcze dziś, a Starmanem postaram zająć się do końca świąt :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 17:17 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 161
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
Tylko że na niego to 2 bery youngi to lekko za mało może być :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 17:49 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Cytuj:
Tylko że na niego to 2 bery youngi to lekko za mało może być

Jeśli rzeczywiście używa autoclicka i nie ma go przy monitorze, to mogą sobie w niego walić, a on i tak się nie ruszy.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 18:15 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
no miała rascalla. z 5 minut ją nawalały zanim zdechła. lol Nib's

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 18:42 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Lolz widze ze Kurtowi sie nudzi na potege :D Ja tam popieram AC do craftu, chociaz powinien byc wbudowany w system gry.
Kop 3.9k lystu recznie bez AC. :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 19:52 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
taki co nie krafci i nie kopie to nie zrozumie po co jest AC

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 19:56 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Cytuj:
taki co nie krafci i nie kopie to nie zrozumie po co jest AC

AC używa się też do huntu.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 21:04 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Ta? ciekae jak... zwykly AC napewno nie da rady uzyc do huntu. A jak jest rozbudowany to nie ac ino juz bot.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 21:32 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
To ja tak tylko wtrace - dla relatywnie nowych na forum - tu jest o hunting botach :D http://www.entropiauniverse.pl/viewtopi ... sc&start=0

Moze w Rei's jakies znajdziesz, Kurt ;p

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 21:33 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Cytuj:
Ta? ciekae jak... zwykly AC napewno nie da rady uzyc do huntu. A jak jest rozbudowany to nie ac ino juz bot.

A byłem pewien, ze AC to to samo co bot :) Moja niewiedza jest spowodowana tym, że sam tego nie używam.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 21:35 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 145
Society: Eldorado
Nick w grze: MrBlonde
EULA niestety wrzuca boty i AC pod jeden paragraf...
Ogólna idea może jest zbliżona ale "szkodliwość społeczna" nieporównywalna.
Rozsądne użycie AC jest praktycznie nie do udowodnienia dlatego tyle osób z niego korzysta. Bota można wykryć w logach dlatego bany za nie już się zdarzały.
Imho, używanie AC jest może być nie fair w stosunku do innych kiedy ktoś z nim przesadza i klika tydzień bez przerwy albo co gorsza wykorzystuje go do korzystania z bugów itp.
Jeśli kogoś tak mocno denerwuje, że ktoś inny wykopie sobie hofa z lysterium autoclickiem albo przepali 100 ped dziennie na damperach to jego sprawa...
Ja sam ostatnio crafce simple springs bez AC i jakoś mogę żyć ze świadomością, że osoba z boku klika automatem. Zwrot i tak będziemy mieć taki sam (czyt. w plecy :P).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 22:11 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
ciekawa inicjatywa, raczej w stylu tego francuza co ostatnioo na forum ktośprezentował, zwariowany pomysł, jednakże AC to raczej podstawa i dla mnie głabem jest ktos kto nie jarzy jak tego narzędzia brakuje w EU.

btw zauważcie że ci co krafcą na full cond np ampy czy inne itemy z high tt zawsze są przy monitorku, a młocenie 5k prób na servach czy damperach wybaczcie ale to bez znaczenia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 22:11 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
A mnie nie przeszkadza to że ktoś używa auto clicka, Tylko niech wie że robi to na własną odpowiedzialność i niech liczy sie z tym, że Kurt może sprowadzić na niego moby co go zabiją i stracić dużo czasu i nie ukrywam że sprawi mi to przyjemność ;)

Edit: Aha Sołtys, ja używałem AC bo bawiłem się w dampery i nie sugeruj mi ze nie wiem do czego to jest itp.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2008, 23:53 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
a w takim razie kurt zwracam honor. myslalem, ze jestes krzyzowcem a ty dla zabawy to robisz. hehe, musze przyznac, ze z takiej perspektywy to nawet smieszne :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 00:08 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Hehe no bo mi chodzi o FUN. Chciałbym zobaczyć minę Nataszy kiedy wchodzi po 12h autoclicka i okazuję się że nawet sześciu nie pokrafciła ;P
Qrde chciałem wstawić parę screenów ale coś imageshack muli jak 150 :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 08:24 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Courtney napisał(a):
Qrde chciałem wstawić parę screenów ale coś imageshack muli jak 150 :(

Dawaj tu http://www.freeimagehost.eu/ nie muli a i jakiś reklam zbędnych nie ma ma jak na image :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 09:36 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 177
Society: P.L.(Polish Legion)
Osobiście nie używam autoclika ale to co robisz jest chore.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 11:14 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Uważaj, bo za mob trainy podobno można dostać bana. Nie możesz "przeszkadzać" innym graczom. Ktoś Cię przyuważy (albo nawet zaczai się na Ciebie), doniesie i będzie kłopot. Już lepiej wysłać donos o AC/bot'cie do supporta.
Jestem przeciwnikiem AC/bot, Twoja wojna jest słuszna, popieram, ale środki złe, łamią EULA (niestety).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 11:32 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
WTF?! MA bierze strone ac? Ze niby nie mozna mobow sprowadzac? LOL wielki LOL

Mindark jeb.ac i sie nie bac! I kij im w nere :P (tak, tak wlasnie stracilem 2k ped :P)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 12:02 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
buzz napisał(a):
Uważaj, bo za mob trainy podobno można dostać bana. Nie możesz "przeszkadzać" innym graczom. Ktoś Cię przyuważy (albo nawet zaczai się na Ciebie), doniesie i będzie kłopot. Już lepiej wysłać donos o AC/bot'cie do supporta.
Jestem przeciwnikiem AC/bot, Twoja wojna jest słuszna, popieram, ale środki złe, łamią EULA (niestety).

A ten koleś o którym mówisz, nie dostał bana za mob traina tylko z powodu landgrabu, mob train to tylko przykrywka, bo prawda taka że nie należał mu sie ban. Ahh i na tydzień go dostał tylko.
A niech sobie piszą do supportu ile wlezie, mam to gdzieś bo prawda taka że nic złego nie robię, a na Oil Rigu jak ktoś araneatroxa sprowadzi to co? No co Kur..wa!!? czy to nie jest chore, na pewno bardziej niż to co ja robię? i za to bany nie lecą. Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 12:09 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Cytuj:
A niech sobie piszą do supportu ile wlezie, mam to gdzieś bo prawda taka że nic złego nie robię, a na Oil Rigu jak ktoś araneatroxa sprowadzi to co? No co Kur..wa!!? czy to nie jest chore, na pewno bardziej niż to co ja robię? i za to bany nie lecą. Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości?

Masz rację Curt, nie masz czym się przejmować. Z całego serca popieram Twoją akcję i życzę powodzenia.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 12:34 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Nick w grze: Seya
--ciach-- - idź lepiej pasjansa układać, a nie wielki bój o nic robić.

MA nigdy nie starało się wykosić AC. Na początku nie ukrócili ludzi, którzy na tym jechali, a teraz nic już nie mogą zrobić, bo jak zbanują jednego, to tak jakby mieli zbanować pewnie z połowę graczy. Na AC można crafcić, skanować, uprawiać mining, huncić. Z tym ostatnim wystarczy tylko włączyć klikanie na prawy przycisk.

Lepiej zrób coś konstruktywnego ze swoim czasem, a nie pierdoły robisz i piszesz.

Ostatnio edytowany przez seya, 21 Mar 2008, 15:00, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 12:37 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Cytuj:
przygarbione dziecko neostrady - idź lepiej pasjansa układać, a nie wielki bój o nic robić.

MA nigdy nie starało się wykosić AC. Na początku nie ukrócili ludzi, którzy na tym jechali, a teraz nic już nie mogą zrobić, bo jak zbanują jednego, to tak jakby mieli zbanować pewnie z połowę graczy. Na AC można crafcić, skanować, uprawiać mining, huncić. Z tym ostatnim wystarczy tylko włączyć klikanie na prawy przycisk.

Lepiej zrób coś konstruktywnego ze swoim czasem, a nie pierdoły robisz i piszesz.

Uważam, że to co Courtney robi ze swoim czasem to Jego sprawa. Poza tym korzystanie z AC czy botów jest nieuczciwe i nieetyczne. Czyżbyś tak się oburzył bo sam z nich korzystasz?

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 12:51 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Nick w grze: Seya
hehe następny obrońca uciśnionych - siedzi cały dzień na forum i udaje, że jego pseudo porady w kwestiach handlu pomagają odbić się od dna...

Ludzie zrozumcie jedno - na AC jedzie większość ludzi w EU - wielu Polaków, jak i ludzi z zagranicy. Wielkie pospolite ruszenie - oburzenie brakiem "etyki" etc - co wam to da? Tyle, że nabijecie sobie kilka postów w debilnym temacie dziecka neostrady...

LITOÅšCI!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 13:05 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nie o to chodzi. Kurt to robi dla fun. Ja tez lubie wkurzac crafterów jadacych na ac. Why? Bo troszke oszukuja system gry. A po 2 musze placic czasami wielkie tt+ za crafcone itemki (najbardziej mnie bola fapy i bronie). Wiec sie odplacam :P

// Tez krafce na ac ;p ale tylko max 1h bo mnie nie stac :P I co chwile lukam na monitor czy hofa nie walnalem.

HF!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 13:19 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
seya napisał(a):
przygarbione dziecko neostrady - idź lepiej pasjansa układać, a nie wielki bój o nic robić.

heheh uwielbiam takie texty :P tak ociekaja madroscia, wiedza i tolerancja wyssana z mlekiem matki ;-)
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 14:36 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
seya napisał(a):
debilnym temacie dziecka neostrady...

Cytuj:
przygarbione dziecko neostrady

Hmm czemu mi kasujecie posty za obrażanie innych a jemu nie? czekam na sensowną odpowiedź

Cytat:

EDIT: (poniżej mój post ale bez bluzg bo widzę że działam komuś na nerwy) :

A ty przestań reselować, od kiedy to jest takie konstruktywne? od kiedy reselling jest pozytywny? tylko zawyżać ceny potrafisz. Tylko jedziesz po każdym na forum, ale zauważyłem że większość reselerów myślą że całą grę pojęli i wogóle są alhpa i omega.

zresztą pisałem żę robię to dla fanu a nie dla etyki, bo mi wolno to robić więc chill out

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 14:48 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Courtney, stosuję stopniowanie przekleństw i obelg. Ty miałeś ich więcej i o mocniejszym wyrazie. :P

Flame i tak wyleci prędzej czy później więc się nie denerwuj. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 15:04 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Courtney napisał(a):
No co Kur..wa!!?

Kurt wyluuuuzuj ;)
Courtney napisał(a):
Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości?

Tak,ja! Mamusia pozwolila? :>

CvX! napisał(a):
Courtney, stosuję stopniowanie przekleństw i obelg.

I to jest madry moderator :D

Ja tez moge sobie pobluzgac,moge?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 15:21 
Unskilled
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 161
Nick w grze: Lucas Damage Kovalsky
Akcja Kurta zdecydowanie mi się podoba ? A dlaczego ? A dlatego, że jestem zwolennikiem czystej gry, bez żadnych dopalaczy botów, autoklików i innego gówna.

Pomyślcie, że sytuacja z jaką mamy do czynienia w EU jest po części wynikiem tolerowania naginania zasad gry. Tajemnicą poliszynela jest, że dzisiejsi uberzy ***** sobie skilli na bugach. Nie zdobyli uczciwie (oczywiście nie wszyscy) tego co mają teraz, a uznawani są za "przykład kariery". Ja bym pobanował każdego, ze korzystanie z bugów jakichkolwiek. Nie na -5-10-30 dni ale na ZAWSZE. Ot, taki jestem uczciwy dureń.

Od producenta gry, oczekuję umożliwienia mi dojścia na "uberski poziom" uczciwie. I kasowania wszystkich którzy oszukują, ot tyle.

Takie kombinowanie dobija mnie w każdej grze, nawet głupiej przeglądarkowej klikaczce. Kto wygrywa ? Ten co ma jak najwięcej multikont i więcej bugów znajdzie. Gdzie jest ***** jakieś fair play ?

Jeśli ktoś w dzisiejszych czasach uczciwie "wypracuje" naprawdę uberskie skile, to pokłon dla niego i pełen szacunek. A dzisiejsi uberzy dawno powinni mieć zakaz wjazdu do gry.

Inną sprawą jest to, że autokliker WBUDOWANY W GRĘ jest potrzebny, jak woda na pustyni. To oczywiste. Ale dokąd jego nie ma, nie opwinno być tolerowane korzystanie z innych zewnętrznych programów.

EDIT:

Kurt ! Daj taki topic na EF. Ale będzie zadyma :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 16:44 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
dzięki za wsparcie ;). Ale na chwilę obecną robię zadymę w grze , temat może wyląduje na EF w niedługim czasie ale chwilowo muszę ustrzelić jeszcze parę celów..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 19:56 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hmm... " Kurt robi to dla fun..." ja mam wątpliwości . jakby wkleił zdjątko jak prowadzi TSK-majestica albo Quen do Oshin , albo molisk leadera ( miałby bliżej ) , albo smoka no to byłby fun i każdy by klaskał , ale dwa marne ber youngi? na poczatkującego craftera na AC , który nie wie jeszcze ,że sa miejsca do których moba sie nie da wprowadzić ? co to za fun? ..he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Mar 2008, 21:28 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
EDO napisał(a):
Hmm... " Kurt robi to dla fun..." ja mam wątpliwości . jakby wkleił zdjątko jak prowadzi TSK-majestica albo Quen do Oshin , albo molisk leadera ( miałby bliżej ) , albo smoka no to byłby fun i każdy by klaskał , ale dwa marne ber youngi? na poczatkującego craftera na AC , który nie wie jeszcze ,że sa miejsca do których moba sie nie da wprowadzić ? co to za fun? ..he he

no to stary życzę miłego sprowadzania smoka do fort pandora, niestety innych mobów okolicy nie było oprócz berry i sabakum, a gdyby mi zdjęcia nie nawalały to zobaczyłbyś że próbowałem już takich akcji, i np. Cersumon czy mermoth się nie zmieścił do konteneru. wiec zostają co najwyżej troxy. ale dobre i to. poza tym w oshiri przy samym wejściu do konteneru stoji działko. Aha i Nataszę która ma ponad 70 intelligence nazywasz początkującym krafterem który nie wie gdzie się krafci itp... Hmmm.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2008, 10:39 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Akurat w tym temacie zgadzam sie z Kurtem. Używanie autoclickerów jest naginaniem
zasad gry a to że robi to wiele osób niczego nie usprawiedliwia.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Mar 2008, 03:18 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Fred Ice Issue
zapewniam ze mermoth sie miesci :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Mar 2008, 03:56 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
na pewno się mieści? a może to zależy od jego maturity... zresztą jeśli masz rację to znaczy że pijany byłem kiedy próbowałem go wprowadzać :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Mar 2008, 15:22 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Fred Ice Issue
young sie miesci na 100% :) nie mam fotki ale zrobie kiedys

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2008, 16:56 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
a mi to wygląda jedynie na prywatną krucjatę, może zmienię zdanie kiedy zobaczę więcej ofiar, poza tym w Shinook ciągle ktoś robi takie numery, kompletnie bez efektu, jak dla mnie raczej nudne to jest po kilku razach, ale może kogoś bawi na dłuższą metę :P

Ostatnio edytowany przez coover, 29 Mar 2008, 18:57, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2008, 17:27 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
niestety chwilowo nie dysponuje czasem na to, przyznaję że po paru razach się odechciewa, aczkolwiek jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2009, 16:19 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
jako, ze odgrzebales stary temat z ''tajnego'' forum, ja odgrzebie tutaj :)
jak maja sie sprawy dzis z ''akcja''?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2009, 16:22 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
pewnie nie uwierzysz że mi wszystkie screeny wywaliło... te z akcjami i te z hofami też, ale zaczynam czuć się zobowiązany ponownie zainteresować się tematem. mała pomoc mile widziana

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2009, 16:29 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
wrzuc temat na EF, powiedz, ze pomocnikow potrzebujesz, masa sie zglosi, a dodatkowo sadze, ze jakies EFD dostaniesz :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2009, 16:36 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
dzięki ale jestem indywidualistą z natury :)
(nie ma to jak pisać w swoim temacie, nikt o offtopa nie oskarża, co najwyżej o nabijanie durnych postów)
Jakby admin lub mod czytał temat. to chciałbym zapytać czy były tutaj jakiekolwiek posty nataszki o ile mogę, bo podobno posprzątaliście ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lut 2009, 17:23 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nick w grze: KiioobbaaXVIII Kozakiew
Wkoncu i w Crafcie mozna Zginac:) popieram pomysl

i jak tylko bede uzywal to bede siedzial przy monitorze i mial oczy na okolo glowy:):)

adrenalinka dobra jest niezbedna:) wrecz:) tutaj sobie crafcisz spokojnie pijesz kawke zajadasz sniadanko a tu ciach gryzek w tylek przez moba :) rewelacja:/

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości

Panel
Skocz do: