Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 19:48 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2007
HP: 91
Society: Entropian Army Cadets
potuje juz 2 miesiac a konca nie widac wiec chce zapytac czy zna ktos program ktory bedzie za ciebie pocil pod twoja nieobecnosc.prosze o konkrety( nazwa programu, link) i niepisanie glupot w stylu przeoraj forum odpal google popraw ortografie.
ps:wiem ze to zabronione przez EULE

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 20:03 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Skoro zabronione przez EULA to rowniez zabronione na tym forum :)
Mysle ze konkret.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 20:29 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
No stary, szukasz latwej kasy, zle trafiles . Szybciej wyzebrasz pare ped jak takimi sposobami chcesz sie wzbogacac ... powodzenia anyway :)
Pozatym przeoraj google hyhy hy no i forum hakerskie , cziterskie, sniferskie , phreakerskie, tam napewno cos znajdziesz ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 20:43 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
az sie dziwie, ze chcialo wam sie komentowac taki shit :/
myslalem, ze pozostanie to jednak bez komentarza....

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 21:37 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Tak w sumie, to sweatowanie jest jedyną pewną metodą zarabiania w EU :) Pomijając spadające ceny sweatu. Czyli sweatowanie przy użyciu autoclicka, czy innego bota, to bierne pewne zarabianie :) A wszystko co pewne I bierne w EU jest zakazane :wink:

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 22:05 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Lol ale z was zgredy. All crafterzy na tym jada i nikt nie biadoli. Sweatowaliscie tak dawno ze juz nie pamietacie jakie to nudne i ze bez AC sie nie da?

Hym gdzies na emailu mialem ten program... Click_app w gogle wpisz albo Simple and Effective auto clicker to ci wyszuka to co ja mam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 22:14 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
no to teraz znajdz moba co ma 1k sweata, bije po 1 i stoi w miejscu i nikt go nie zabija. GL .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2008, 14:10 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2007
lol ludzie! jak nie chcecie to nie odpowiadajcie, to bedzie lepsze niz pisanie ze to jest be bo tak zabrania eula i tak sie wam wydaje chociaz do niektorych najwyrazniej nie dotarlo ze pytam o cos innego niz ich zdanie. zdaje sobie sprawe ze bardziej wiekowi gracze niz ja juz dawno zapomnieli jak to bylo dlatego dziekuje wszystkim za odpowiedz, nawet tym co niezrozumieli moich pytan. zal mi ze tak sie TU traktuje poczatkujacych :cry:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2008, 14:24 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Cytuj:
lol ludzie! jak nie chcecie to nie odpowiadajcie, to bedzie lepsze niz pisanie ze to jest be bo tak zabrania eula i tak sie wam wydaje chociaz do niektorych najwyrazniej nie dotarlo ze pytam o cos innego niz ich zdanie. zdaje sobie sprawe ze bardziej wiekowi gracze niz ja juz dawno zapomnieli jak to bylo dlatego dziekuje wszystkim za odpowiedz, nawet tym co niezrozumieli moich pytan. zal mi ze tak sie TU traktuje poczatkujacych

Każdy chętnie odpowiedział, żeby posta nabić :P A co do traktowania początkujących, to każdy jest traktowany z należytym szacunkiem, chyba, że wiedząc o nielegalności danego działania, właśnie o nie pyta na forum. A jeśli chodzi o początki wiekowych graczy, to pamiętaj, że nie każdemu się chce/chciało sweatować całe dnie i wiele osób wpłaciło pieniądze, zamiast nudzić się pod Stables w PA, czy gdziekolwiek indziej.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2008, 14:50 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 121
Society: Red Legion Cadet
Nick w grze: Ranger's
raffal22 napisał(a):
potuje juz 2 miesiac a konca nie widac wiec chce zapytac czy zna ktos program ktory bedzie za ciebie pocil pod twoja nieobecnosc.prosze o konkrety( nazwa programu, link) i niepisanie glupot w stylu przeoraj forum odpal google popraw ortografie.
ps:wiem ze to zabronione przez EULE

RafiS napisał(a):
no to teraz znajdz moba co ma 1k sweata, bije po 1 i stoi w miejscu i nikt go nie zabija. GL .

Mortifer napisał(a):
Lol ale z was zgredy. All crafterzy na tym jada i nikt nie biadoli. Sweatowaliscie tak dawno ze juz nie pamietacie jakie to nudne i ze bez AC sie nie da?

Hym gdzies na emailu mialem ten program... Click_app w gogle wpisz albo Simple and Effective auto clicker to ci wyszuka to co ja mam.

Mortifer pozwól ale się z Tobą nie zgodzę autoklik w craftowaniu jeszcze można użyć. Powód jest prostu stoisz i naciskasz przycisk nic więcej nie musisz robić, w sweatowaniu jak słusznie RafiS (co prawda z nutą sarkazmu) stwierdził że na auto kliku sweatować się nie da. Kiedyś przy możliwości sweatowania z wiaduktów i innych farmach jeszcze jakoś można było dać radę co prawda i tak nie trwało to długo "pot" kończył się po paru minutach "pocenia" stwór był jest suchy (dry) a wiec co za tym idzie trzeba zmienić mooba. Niestety tak zaawansowanego programu do sweatowania nie ma, czytaj: sam zmienia stwora gdy będzie już dry albo sam pobiegnie do miejsca sweatowania gdy przypadkiem zginie twój Avater.
Pozdrawiam
Paweł "Ranger's" D.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2008, 15:02 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Prośba była jasna: dajcie autoclicka :D
A że do sweatowania to jest nie potrzebne to ja wiem doskonale, dałem bo ac sie przydaje rowniez do craftu i do miningu. Gość nie chciał złotych rad tylko pomocy, więc nie komentowałem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2008, 15:04 
Poor
Dołączenie:
Luty 2007
HP: 138
Nick w grze: THEBILL
Programu żeby zostawić kompa na noc i żeby sam za Ciebie sweatował to nie ma ale jest sposób który połowicznie pozwala na zdalne sweatowanie. Musisz mieć TP Nea's Place , tam sweatuje sie duże moby - Ambu. Ustawiasz na actocliku ciagłe sweatowanie i tylko raz na 5 min podchodzisz do kompa i zaznaczasz moba którego wszyscy swetują. Jak mob cie zabije a masz go zaznaczonego to avek sam podbiegnie po zabiciu i bedzie sweatował tak dlugo az znów cie mob nie zabije bądź sam mob nie zostanie zabity. Dlatego co pare min trzeba podejść i ręcznie zmienic moba

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2008, 18:39 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2007
ok rozumiem. nie rozumiem tylko dlaczego gracze twierdzą że to jest niemoralne?
bo tak jest i będzie amen?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2008, 18:43 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Cytuj:
nie rozumiem tylko dlaczego gracze twierdzą że to jest niemoralne

1. Daje Ci nieuczciwÄ… przewagÄ™ nad innymi graczami.
2. Jest to nielegalne i zabronione przez EULA.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2008, 18:58 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2007
Christoforos napisał(a):
Cytuj:
nie rozumiem tylko dlaczego gracze twierdzą że to jest niemoralne

1. Daje Ci nieuczciwÄ… przewagÄ™ nad innymi graczami.
2. Jest to nielegalne i zabronione przez EULA.

Pozdrawiam.

więc czemu niektórzy twierdzą że do crafcenia mozna używać?? te 2 punkty pasują i do tego

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2008, 19:18 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Cytuj:
więc czemu niektórzy twierdzą że do crafcenia mozna używać?? te 2 punkty pasują i do tego

Tu chodzi o to, że do craftcenia trzeba włożyć BP, materiały i klikać guzik, a każdy gracz "klika" tak samo jak program, więc to nie jest nieuczciwa przewaga.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2008, 19:41 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Christoforos napisał(a):
Cytuj:

Tu chodzi o to, że do craftcenia trzeba włożyć BP, materiały i klikać guzik, a każdy gracz "klika" tak samo jak program, więc to nie jest nieuczciwa przewaga.

Pozdrawiam.

Jest to nieuczciwa przewaga bo oszczedzasz czas i nerwy. A wiadomo jak cenne sa obie te rzeczy.

Co do autoklika to chetnie bym ci dal adres, tylko ze ja juz dlugi czas nie uzywalem i zapomnialem jak sie nazywal ( a mialem taki fajny bo sie nawet sekwencje klikniec programowac dalo ). Wpisz po prostu w wyszukiwarke autoclick i znajdziesz bez problemu, pelno tego w sieci.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2008, 08:34 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2007
ok wszystko co chciałem zrozumiałem, dziękuje wszystkim bardzo i prosze komentować i podsuwać pomysły dot. mojego poradnika(ale już nie tu)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2008, 19:10 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
Christoforos napisał(a):

Åšwietny argument :lol:
Jedno jest a drugie już nie, mimo że oba przypadki łamią EULA w ten sam sposób.

Powiedz mi w takim razie czy dobrze napisany hunt-bot jest nieuczciwy? Przecież robi dokładnie to samo co grający gracz :P Biega, strzela, lootuje, fapuje... a że robi to kilka h jak sobie spisz albo robisz obiad czy oglądasz TV no to cóż :P
A jednak za to bany poszły :P Tu mam pewną "teorię" swoją, o której nie chce mi się rozpisywać :P Oczywiście rozchodzi się o kasę ;)

Każdy auto-click/bot/automat/whatever jest nielegalny w świetle EULA, co nie znaczy, że za każdy z w/w Mindark banuje, przynajmniej na razie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2008, 22:49 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2008
Sporo można było się dorobić za czasów, kiedy wysysało się po 3 butelki, a po przelogowaniu mob znów był "spocony". Odpalało się klikacza na muszkach na parę kompów i kokodżambo. Za tychże czasów serwer PE padał co 10 minut, a ja miałem takiego kompa, że wieszał się co 3 minuty. To tyle jeśli chodzi o lewą kasę w mojej karierze. :D

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości

Panel
Skocz do: