Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 16:15 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 0
Mam pytanie dotyczące ped, po przeczytaniu kilku tematów na forum dowiedziałem się, że w grze można zamienić pedy na realna kase. I teraz moje pytanie:
Jak to z tym jest, bo widziałem zdjęcia graczy co zdobywają tam np. 200ped, a z tego co przeczytałem to 10ped=1USD czyli jak taki gracz zdobył 200 pedow to ma 20$ i może je wymienić na prawdziwą kase?
Z góry dziękuje za odpowiedz. :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 16:39 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Minimalna wypłata to 1000 PED. Od wypłacanej sumy pobierają też podatek.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 16:41 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
Tak jest taka możliwość ale tylko za pośrednictwem MA czyli administratora gry.
Jak wypłacasz pieniądze z gry przez Ma to oni potrącają Ci różne podatki ale też jak i wypłacasz. Sprzedawać możesz też polakom np za 25zl-100pedow zależności po ile stoi dolar ale jest to nielegalne.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 16:48 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2008
a po odliczeniu tych podatków i kosztów zdobycia pedow jest jakaś szansa na jakikolwiek zarobek?
i drugie pytanie:
Czy mogę wypłacić pieniądze na paypal lub alertpay?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 16:54 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Tak w zasadzie, to w ogóle bardzo trudno jest w tej grze zarobić i jeśli nie jesteś gotów do regularnego wpłacania i dużych strat (przynajmniej na początku) to sobie odpuść.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 17:15 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Kelly : wcale nie jest nielegalne tylko zostalo zablokowane na forum z przyczyn wszystkim wiadomych ( dla bezpieczenstwa malo doswiadczonych graczy ) .
Jak ktos chce sprzedac badz kupic pedy pomijajac MindArk to zrobi to.
A co do wartosci 100 ped to teraz jest sporo ponizej 25 zl , bo dolar kosztuje 2.30 PLN. czyli 100 ped to jakies 21- 23 zl .

Kase mozesz wplacac za pomoca wielu kart , wyplacac na konto, dlatego jak zakladasz avata to podawaj wszytskie prwidlowe dane .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 17:16 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
a ja juz pewnie dla niektorych to sie robie nudny, ale powtorze to co zwykle mowie nowym graczom.
tu sie nie da zarobic to kasynko jednego dnia do przodu a potem caly tydzien w plecki ;).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 17:17 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
E tam.

Kase zarabiać sie da. Na czarnym rynku pedy stoja kolo 21-22 zł za 100 ped. Wpłać z 1k ped, baw sie madrze a za rok przy odrobinie szczescia bedziesz mial 5-10 razy tyle.

*Baw czyli strzelajac. Bo na reselerce po roku mozna wyciagnac 10-100 razy tyle :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 17:59 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Society: DASK
Nick w grze: Grand Master Pelzak PRO
Owszem zarobić się da. Trzeba poświęcić na to odpowiednią ilość czasu i wiedzieć co się robi. Co do opłat przy wypłacaniu - wcale nie są one takie duże - 100 PED.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 20:19 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2008
Dzięki wszystkim za pomoc. Ale nikt mi jeszcze nie napisał czy mogę wypłacać kase na paypal lub alertpay czy tylko na zwykle konto bankowe.

A i jeszcze jedno, o co chodzi z niejakim neverdie~ oglądałem z nim wywiad i zrozumiałem ze kupił jakąś wyspę czy coś takiego za 100tys dolarów, i co on z tego będzie mial?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 20:25 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Cytuj:
A i jeszcze jedno, o co chodzi z niejakim neverdie~ oglądałem z nim wywiad i zrozumiałem ze kupił jakąś wyspę czy coś takiego za 100tys dolarów, i co on z tego będzie mial?

Kupił stację kosmiczną, teraz tam jest Club Neverdie. A co z tego ma? Fun, fun i jeszcze raz pieniądze :)

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 20:47 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2008
A jak jest z serwerem gry? Czy jest kilka serwerów, czy wszyscy graja na jednym?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 21:10 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
serwerow jest wiele :P
ta "gra" jest troche za duza jak na jeden serwer ....
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2008, 21:35 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Martre co ty gadasz za bzdury, jest jeden serwer . Maszyny ktore sa sprzezone w jeden serwer jest wiele ale to jest caly czas jeden swiat na ktorym wszyscy sie widza i jest to jeden serwer nie ma kilku serwerow na ktorych mozna tworzyc inne avaty itp .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2008, 13:04 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
RafiS napisał(a):
Martre co ty gadasz za bzdury, jest jeden serwer . Maszyny ktore sa sprzezone w jeden serwer jest wiele ale to jest caly czas jeden swiat na ktorym wszyscy sie widza i jest to jeden serwer nie ma kilku serwerow na ktorych mozna tworzyc inne avaty itp .

Przyjęło się, że serwer to jest albo aplikacja albo maszyna dedykowana do tej aplikacji, w przypadku wiekszej ilosci maszyn udostępniających razem tą samą usługę, to się na ogol nazywa klaster, a tu pewnie bardzie adekwatna nazwa to farma serwerowa.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości

Panel
Skocz do: