Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 03:26 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 0
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Postanowiłem w jednym miejscu zrobić listę, żeby nie zaśmiecać forum. Nie wszystkie osiągnięcia mają screeny, ale w przyszłości będą miały :)

Globale samodzielne:
Global 1. Molisk adult. Loot: shogun shins F, shogun shins M, shogun harness F, ammo, animal eye oil - łącznie 56 ped. Zastosowana broń: Castorian en-knuckles A.
Global 2. Caudatergus young. Loot: fap 10, Minor nerve blast chip, ammo, olejki - łącznie 63 ped. Zastosowana broń: sollomate opalo.
Global 3. Faucervix old. Loot: Korss H380(L), ammo - łącznie 87 ped. Zastosowana broń: Castorian en-knuckles A.
Image
Global 4. Molisk young. Loot: shogun thights M, shogun thinghts F, Minor nerve blast chip, ammo, olejki - łącznie 53 ped. Zastosowana broń: GeoTrek LP120 Niloticus (L).

Globale w teamie:
Global 1. Molisk young. Loot: części shoguna, olejki, ammo - łącznie 50 ped.
Global 2. Atrax young. Loot: sollomate crusho, atrax bones, atrax skins, olejki, ammo - Å‚Ä…cznie 51 ped.
Image
Screen wykonany przez Abyssa.
Global 3. Ambulimax provider. Loot: olejki, ammo, basic skin colour sets - Å‚acznie 125 ped.
Image
Screen wykonany przez Abyssa.
Global 4. Drone, Generation ??. Loot: ammo, kable i inne takie - Å‚Ä…cznie ok 50 ped.
Global 5. Drone, Generation ??. Loot: ammo, kable i inne takie - Å‚Ä…cznie ok 150 ped.
Global 6. Drone, Generation 02. Loot: A3 Justifier MKII - wartość ok 60 ped.

I to by było na tyle jeśli chodzi o dotychczasowe sukcesy. Niektóre były już wzmiankowane na forum, ale chcę zaprowadzić nieco porządku w relacjach. Wszlekimi swoimi ewentualnymi globami i może kiedyś hofami chwalić się będę tutaj :) Następne będą lepiej udokumentowane screenami.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 06:08 
Weak
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 149
jestem pierwszy 8) gratuluje aptekarskiej dokładnosci i szczegółowosci w opisywaniu lootów no i ich samych

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2007, 19:00 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Juz jest nowy :D
A co do aptekarskiej dokładności, to robię to trochę na zasadzie prywatnej Zap's Loot Table (tam też zgłaszam looty), może komus pomoże to w podjęciu np. decyzji na co chce polować.

Global 5. Molisk Young. Loot: shogun harness M, shogun harness F, shogun thigs M, shogun thigs F, Minor nerve blast chip, ammo, animal oil residue, molisk teeth - łączna wartość 84 ped. Zastosowana broń: Sollomate Opalo + A101
Screen później bo wracam po jeszcze :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lut 2008, 19:41 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Lista umarla smiercia naturalna, wiecej czasu spedzam w grze niz na forach ostatnio (i moze dobrze). W kazdym razie na wyrazna prosbe jednego z graczy zamieszczam screeny po ktoryms dniu spedzonym na odreagowywaniu miningu.
Poniewaz resources ni wylecialy mi calkiem z glowy, zaczalem od miner botow:
Image
zabijajac przy okazji kilka dronow, ktore pilnowaly koparek:
Image
Image
Drugi global w calosci wypadl w Isis LR41(L). Sympatyczna bron, ale za decay dziekuje... Potem puszki przestaly ladnie rzucac, w zwiazku z czym przenioslem sie do Gandalfa, zeby wziac udzial w trwajacym tam evencie:
Image
Niestety, ten global rowniez zdawal sie wyczerpac to, co neconu dla mnie mialy tego dnia, a ze bylo juz pozno, postanowilem wystrzelac reszte amunicji na hogglo przed snem. Efekt byl bardzo sympatyczny. Nic ciekawego nie dostalem, ale pedy to zawsze pedy, jak dla mnie moga byc w olejkach:
Image
Image
I dla takich dni kocham EU :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lut 2008, 23:49 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Pół- diabełek :)

Gratki!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 00:25 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
No,no, graty, graty :) A fajnie Ci sei poluje tym ep40?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 14:13 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Bardzo przyjemna bron, tak w zasadzie do codziennego huntu jest idealny. Stosunkowo niski decay, nie zzera niewiarygodnie duzo ammo, przyzwoity reload... I jest NIELIMITOWANY Uzywalem tez ep41 przez jakis czas, ale roznica dla mnie i przy moich skillach jest taka, ze znacznie szybciej musze konczyc polowanie. W zwiazku z czym ep41 sprzedaje (jesli ktos jest zainteresowany, znajdzie go w kazdym aukcjonerze :D).
Planuje przesiadke na BLP i rifle w bliskiej przyszlosci jesli chodzi o moby w stylu hogglo, hispi itp. bo ma to wiekszy sens. Natomiast do codziennego huntingu ep40 bedzie wystarczajaca bronia chyba do konca mojej bytnosci w EU. Na hogglo troszke za slaby.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 14:17 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
Nuadu a jak z misami?
ja tez sie przesiadlem na ewe i w sumie tez mi sie podoba
pozdr
Martre

btw graty kolekcji :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 14:22 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Nuadu napisał(a):
Bardzo przyjemna bron, tak w zasadzie do codziennego huntu jest idealny. Stosunkowo niski decay, nie zzera niewiarygodnie duzo ammo, przyzwoity reload... I jest NIELIMITOWANY Uzywalem tez ep41 przez jakis czas, ale roznica dla mnie i przy moich skillach jest taka, ze znacznie szybciej musze konczyc polowanie. W zwiazku z czym ep41 sprzedaje (jesli ktos jest zainteresowany, znajdzie go w kazdym aukcjonerze :D).
Planuje przesiadke na BLP i rifle w bliskiej przyszlosci jesli chodzi o moby w stylu hogglo, hispi itp. bo ma to wiekszy sens. Natomiast do codziennego huntingu ep40 bedzie wystarczajaca bronia chyba do konca mojej bytnosci w EU. Na hogglo troszke za slaby.

Az szkoda komentowac ale bzdury :shock: Co ma do rzeczy ze ma niski decay i nie zzera duzo ammo? Liczy sie tylko i wylacznie eco i dmg/sec. A eco i dmg/sec jest tragiczny przy twoich skillach ( przy moich i kazdej innej osoby na tym forum tez). A to ze jest nielimitowany to jego najwieksza wada bo maksuje sie przy 100 levelu. Jesli jeszcze sie na nim nie splukales to tylko pogratulowac zaj*bistego farta. Skad wogole ci przyszlo do glowy uzywac broni non L?

Sorry ze tak na ciebie najezdzam ale nie chce zeby to przeczytal jakis noobek i robil to samo. Zreszta zdumiewa mnie ze niektorzy poluja jeszcze z non L broniami.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 15:47 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Nick w grze: Jason "Jamal" Travellian
Sarah, gratz!!!
Obserwowanie tego z krzesła obok Ciebie było niesamowitą przyjemnością :) należało Ci się i już.

Kędzior... a ile teraz korss H 400 kosztuje?

Ja też poluje z ewe-ep40 i coś ci powiem....
Polowanie z wymaksowanym (dość dawno temu) H400 jest o wiele droższe niż polowanie z ep40. Zadaje praktycznie tyle samo obrażeń, może niewiele mniej, ale to nie istotne. Pudła mi się zdarzają, ale może raz na 15-20 strzałów, a tyle pudeł mam też z opalarki czy korssa.
I nie mów mi, że jako miner się nie znam, bo jak na minera mam skille hunterskie całkiem wysokie.

Zalety non-L:
1. Nie martwie się przed każdym kopaniem/polowaniem "Ojej, czy starczy mi jeszcze broni? Ojej, nie ma na aukcji czegoś, na co mnie stać? A pójdę na Feffy, ojoj, nie rzuciły, co ja teraz biedny pocznę?"
2. Nie muszę polować na Feffy, które rzadziej teraz rzucają te guny.
3. Mam go na full TT i jak kończę polowanie za 100ped to naprawiam się za 20/30ped (to głównie koszt ampa 104, bez niego mniej płacę i jak strzelam w czasie kopania to bez ampa, ampa zakładam na Warriory, Hogglo i takie). Bez ampa decay jest o wiele niższy.

Jeśli chcesz się bawić w L, to się baw i niech Ci ped carta lekką będzie. Ale nie musisz najeżdżać na ludzi, którzy cenią sobie brak częstych wizyt u aukcjonera albo na zatłoczonych feffowiskach.
Mi się zwrócił zakup tej broni w krótkim czasie.

Na marginesie, coś takiego jak eco hunting nie istnieje. Chyba, że masz na myśli hunting ekologiczny - czyli bez zabijania mobów.... strasznie bawi mnie cała teoria eco huntingu vs. teorie lootu zależnego od zniszczeń sprzętu. Hunterzy czasem są śmieszni...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 16:06 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
No jak tam chcecie, ja do niczego nie zmuszam tylko dobrze radze :)

Gratz lootow btw.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 16:23 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 99
Society: Freelancer
Nick w grze: Tomi jupiajo Digital
Jason Travelian napisał(a):

Kędzior... a ile teraz korss H 400 kosztuje?

pewnie okolo 7 ped markap na 100 ammo

Graty za Hofika :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 16:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Jason Travelian napisał(a):
Na marginesie, coś takiego jak eco hunting nie istnieje. Chyba, że masz na myśli hunting ekologiczny - czyli bez zabijania mobów.... strasznie bawi mnie cała teoria eco huntingu vs. teorie lootu zależnego od zniszczeń sprzętu. Hunterzy czasem są śmieszni...

Dlatego ja sie nie czepialam ep40,bo przeciez wiecie co robicie :)
Gdy ja sama wyprobowywalam bronie, ep41 spodobalo mi sie o wiele bardziej,a ep40 tak jakos drogo wylazilo,ze wyrzucilam do kosza. Co kto lubi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 18:10 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
And here we go again... Wlasnie dlatego glownie gram, a nie odwiedzam fora...
Kedzior, chwala Ci za to, ze jestes doswiadczonym graczem. Ja bardzo zaluje, ze nie zaczalem grac w 2003 tylko w 2005. Natomiast granie w EU nauczylo mnie tego, ze cos takiego jak szczescie w tej grze nie istnieje. W chwili obecnej ekonomiczne polowanie tez nie zawsze.
Ale wracajac do tematu. Korss to chyba 160%? No, niech bedzie nawet 150%, tyle mniej wiecej placilem, kiedy go uzywalem. O ile pamietam (a moge sie mylic oczywscie, nie roszcze sobie prawa do nieomylnosci) zuzycie korssa z a104 na 100 ped ammo wynosilo jakies 25 ped, czyli mniej wiecej tyle samo ile zuzycie ep40 z tymze ampem na 100ped ammo. Sytuacja pierwsza: polowanie za 200 ammo, zuzycie korssa 50 ped, czyli przy markupie 150% (mozna to w chwili obecnej za tyle kupic?) 75 ped. Czyli koszt polowania jakies 275 ped. Ta sama wycieczka z ep40 to koszt 250 ped (nie wliczam armora, bo to jeszcze od moba zalezy). Dochodzi do tego jeszcze jedna rzecz: musze znalezc Korssa z odpowiednim TT. Co nie zawsze jest latwe. I nie zawsze tanie, bo zazwyczaj uzywam buyoutu. Owszem, moge przez bidy, ale wtedy albo kupuje kilka na zapas, albo musze za kazdym razem czekac. Co oznacza, ze trace czas, ktory moglbym przeznaczyc na skillowanie. A dla mnie czas jest bardzo cennym zasobem.
Missy... Tak, mam missy w ep40. Srednia to 2 na 10 strzalow. Czyli tak, jakbym placil 120% za ammo. Skutecznosc to srednio 35-55 dam na strzal. Zzera 1 ammo wiecej niz zampowany korss. Czyli w porownaniu z korssem place 121% za ammo. Mniej lub wiecej. Owszem, mozna to bardzo dokladnie wyliczyc, oprzec sie na entropedii chociazby, dodac decay itp. Tylko jak juz wspomnialem, czas jest dla mnie bardzo cennym zasobem. Aha, i trzebaby wziac pod uwage trafienia krytyczne, a to raczej ciezkie. Napewno wiecej na wymaksowanej broni, ale o ile? Tego juz nie potrafie powiedziec.
No i szczescie w lootach... Szczescie nie istnieje w entropii. Sa tylko straty i zyski. Na dlugim runie zazwyczaj wychodze na plus. Zalezy to jeszcze od okresu, bo mam czasem tydzien koszmarnych polowan, najczesciej jednak konczy sie on mniej wiecej tak, jak dzien udokumentowany screenami powyzej. Jesli mam straty, to zazwyczaj sam sobie jestem winien i dlatego, ze zle dobralem moba danego dnia albo za dlugo siedzialem w miejscu, w ktorym nie powinienem, albo za krotko. Zapewne kwestia doswiadczenia w grze.
Nie chce rozpetywac kolejnego watku o tym, co jest bardziej oplacalne, co mniej. Kazdy awatar jest inny, co bedzie dobre dla jednego awatara, moze byc koszmarem dla innego. Wybralem ep40 z racji przyzwoitego decayu, szybkostrzelnosci, dobrego damage i stosunkowo nieduzego zuzycia ammo po zampowaniu. Jest to skuteczna bron i bardzo dobra na codzienny hunting. Przynajmniej dla mnie. I ma ten plus, ze nie jestem w najmniejszym stopniu zalezny od tego, czy wypadaja korssy h400 czesciej, czy wcale nie wypadaja. Chetnie bym uzywal np. nielimitowanego korssa, gdyby nie ten drobny problem, ze go nie posiadam.
Co do ep41 to po testach stwierdzilem, ze jego skutecznosc w moim przypadku jest na tyle zblizona do ep40 (nieco wyzszy maksymalny damage), ze bardziej oplaca mi sie jednak ep40. Maja ten sam reload, a jest to jeden z najwazniejszych dla mnie parametrow. Nie jestem w stanie w chwili obecnej wykorzystac jego mocy. A kiedy bede w stanie, bede juz uzywac innych broni niz HG. Dlatego postanowilem go sprzedac.
I jak najbardziej zgadzam sie z tym, ze osoba, ktora nie ma skilli w HG czy Rifle albo ma ich bardzo malo, powinna isc w L bronie, zby jak najszybciej zwiekszyc wartosc skilla (wlasnie usiluje jedna osobe przekonac, ze lev10 w BLP Sniper Hit to nie jest moment na uzywanie as129 i jeszcze zampowanego z Dante). Ale przypomnijcie sobie watki ze starego jeszcze forum, w ktorych rozpisywaliscie droge rozwoju dla poszczegolnych skilli, kiedy jeszcze nie bylo broni L. To, co tam wielu doswiadczonych graczy pisalo, w dalszym ciagu pozostaje w mocy. Jednyna zmiania po wprowadzeniu broni L imho (znow nie twierdze, ze jestem nieomylny) to SIB, ktory umozliwia szybsze doskillowanie do mid level. Sam broni L obecnie uzywam (apis), choc sporadycznie, i jak najbardziej do ich uzywania zachecam. Problemem jest glownie markup i dostepnosc.
Podsumowujac: cieszy mnie obecnosc doswiadczonych graczy na forum, jestem pelen podziwu dla tych, ktorzy tak dlugo wytrzymali w PE. Zaluje bardzo, ze nie ma na tym forum osob, ktore sa w stanie wykorzystac bronie takie jak ep41 w pelni. Chociaz mam nadzieje, ze jednak kilku polskich graczy ma na tyle wysokie skille, ze maja te bronie wymaksowane. Inaczej czarno widze szanse polskiego temu w WOF. Mysle, ze kazdy, kto troche w tej grze siedzi, nauczyl sie unikac roznego rodzaju glupstw. I zapewniam Cie Kedzior, ze gdybym tracil na uzywaniu ep40 (tak jak tracilem na ep41), nie uzywalbym tej broni. Dziekuje za opinie i gratzy. No i wracam do gry, moby czekaja :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 19:25 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 99
Society: Freelancer
Nick w grze: Tomi jupiajo Digital
Nuadu, tak się rozpisałeś i niepotrzebnie bo już na początku masz złe liczby, więc dalsze wnioskowanie jest błędne. :P

Nie wiem jak to możliwe, że masz dobre wyniki na co dzień z Mercem. Nawet jeżeli stracone pedy ze złego eco są zwracane graczowi to raczej sporadycznie w hofach itp.
A tak: mniesze hp ubite = mniej mobów ubitych = mniejszy średni loot.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2008, 21:17 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
gratuluje nandu

jupi - On ma nie ma zlych liczb :=), ani zlych wnioskow , i jest to mozliwe tylko niektorzy w to nie wierza ani nigdy tego nie robili . a jako mniej doswiadczony od ciebie jupi moge Ci powiedziec ze poluje tylko ze zwyklej bronia, nie unlimited i jakos sie da wyrobic na + lub mala strate .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2008, 21:17 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 98
ekonomiczne polowanie " >> wystrzelałem 10000 amono z emiks50 ale ze brakowało mi troche skilla to było to bardzo nie ekonomiczne skil był na full dopiero gdy pękło 9000 .
<nie dziwic sie taka mała głupota myslałem że szybciej ten skill rosnie :D >
i co wyszedłem z tego polowania na plus 2x to co wydałem na pedy i S50 + 2 x A101

a teraz wystrzelałem 5000 i nic ledwo starczyło na amono

i gdzie tu ta ekonomia

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2008, 21:26 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
fredek napisał(a):
ekonomiczne polowanie " >> wystrzelałem 10000 amono z emiks50 ale ze brakowało mi troche skilla to było to bardzo nie ekonomiczne skil był na full dopiero gdy pękło 9000 .
<nie dziwic sie taka mała głupota myslałem że szybciej ten skill rosnie :D >
i co wyszedłem z tego polowania na plus 2x to co wydałem na pedy i S50 + 2 x A101

a teraz wystrzelałem 5000 i nic ledwo starczyło na amono

i gdzie tu ta ekonomia

nie wyciaga sie wniosku po 2 huntach :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2008, 21:28 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 98
Elanor napisał(a):
nie wyciaga sie wniosku po 2 huntach :>

to był przykład :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2008, 22:08 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Brawa , naprawde Å‚adnie ;-)
Kedzior napisał(a):
Az szkoda komentowac ale bzdury :shock: Co ma do rzeczy ze ma niski decay i nie zzera duzo ammo? Liczy sie tylko i wylacznie eco i dmg/sec. A eco i dmg/sec jest tragiczny przy twoich skillach ( przy moich i kazdej innej osoby na tym forum tez).

Kedzior wypraszam sobie pewna osoba na tym forum ma wymaxowaną tą broń w 99% ;-) i juz nie wiele do 100% brakuje ;-)
W kazdym razie cos w nim jest , wiele znanych postaci go uzywa ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2008, 00:26 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Loss_AdKos napisał(a):
Brawa , naprawde Å‚adnie ;-)
Kedzior napisał(a):
Az szkoda komentowac ale bzdury :shock: Co ma do rzeczy ze ma niski decay i nie zzera duzo ammo? Liczy sie tylko i wylacznie eco i dmg/sec. A eco i dmg/sec jest tragiczny przy twoich skillach ( przy moich i kazdej innej osoby na tym forum tez).

Kedzior wypraszam sobie pewna osoba na tym forum ma wymaxowaną tą broń w 99% ;-) i juz nie wiele do 100% brakuje ;-)
W kazdym razie cos w nim jest , wiele znanych postaci go uzywa ;-)

Mysty jeszcze brakuje jakies 15%:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2008, 19:10 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
Gratuluje dotychczasowych osiągnięć i oby było tego w przyszłości dużo więcej :)

No i mała uwaga co do porównania ep40 z k400 (oba z a104).

Przy cenie h400 155% można za jednego peca zadać 2,82 dmg, natomiast co do ep40 to podam dane na własnym przykładzie. Mam obecnie laser pistoler na 27 levelu.

Przy DMG 13-41 i HA 2,7 można za jednego peca zadać 2,32 dmg

Co to oznacza?

Zobaczmy na przykładzie:

1000 ped na hunt (broń, amp i amunicja) / mob -> atrox young - 380 HP

h400: (100000*2,82)/380 = ~742 martwe atroxy
ep40: (100000*2,32)/380 = ~610 martwych atroxów

Różnica to 132 atroxy przy tych samych kosztach

W obliczeniach nie uwzględniono kosztów fapa i pancerza ale ponieważ h400 zadaje o ~5 dmg/sec więcej niż ep40 to tylko powiększy różnice pomiędzy tymi broniami. Co prawda założenie dwóch laserów i lunety na ep40 poprawiłoby jego parametry ale z całą pewnością nie na tyle żeby opłacało się go używać na podobnym poziomie. Oczywiście nie polecam obecnie korssa h400 ponieważ są lepsze bronie ale napewno nie jest to ep40.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2008, 20:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
A w dodatku wczoraj widzialam na aukcji pare breerow P5 z full tt za 140% (!)

Narzekania na dostepnosc broni imo sa troche chybione ;) Zreszta, zawsze mozna np. uzywac (L) broni,a nieL zostawic sobie na czarna godzine

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 83 gości

Panel
Skocz do: