Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 16:10 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 0
Eldorado to potoczny skrót od hiszpańskiego określenia "el hombre dorado", czyli "człowiek olśniony złotem".

Eldorado to my - hunterzy, minerzy, handlarze. Z pozoru zwykli gracze, ale gdy wejrzysz głębiej, dostrzeżesz to, co dla innych, nadal pozostaje zagadką...

My Ci to damy. Olśnimy Cię wiedzą, zasypiemy Cię złotem. Bo czyż PEDy nie są współczesnym złotym kruszcem? Dają władzę, potęgę i pozwalają na kupno guizków z mojego sklepiku "Pod Zdechłym Moliskiem" (nie ma to jak autoreklama 8) ).

El Dorado poszukiwano wszędzie, od dzisiejszych południowych stanów USA po głąb Ameryki Południowej. Nikt jednak nie spodziewał się, że niczym mityczna Atlantyda, Eldorado odnalazło spokój na planecie zwanej Calypso...

[center]Image [/center]

Dlatego, dołącz do nas i stań się El Hombre Dorado!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 17:39 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
Christoforos napisał(a):
(...)My Ci to damy. Olśnimy Cię wiedzą, zasypiemy Cię złotem(...)

hmmm wiedza? ;-) http://www.entropiauniverse.pl/viewtopi ... ght=#56823
jakos malo czasu minelo odakad zawitales w entropijne progi ;-) i juz masz sie czym dzielic?:P
okok, trzymam kciuki:)
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 17:54 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Cytuj:
hmmm wiedza? http://www.entropiauniver...ighlight=#56823
jakos malo czasu minelo odakad zawitales w entropijne progi i juz masz sie czym dzielic?:P

Jeśli szanowny kolega, orientowałby się w sprawach związanych z polskim community w EU to wiedziałby, że soc Eldorado istnieje już jakiś czas i tworzą go doświadczeni ludzie. Ja jestem moderatorem działu naszego soca, a także autorem powyższego tekstu. Został on zatwierdzony przez szefostwo Eldorado, więc go zamieściłem. Proszę na przyszłość powstrzymać się od zbędnych komentarzy.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 19:13 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
huh, widzisz "kolega" nie interesuje sie szeroko ruzumianym pojeciem "polskie komunity" w eu, za to "kolega" ma zmysl obserwacji i inteligencje powyzej sredniej zolwia blotnego, co wiaze sie z pewnym tzw sceptycyzmem, kiedy widzi post szanownego kolegi jako moderatora nowego (okazuje sie, ze "doswiadczonego";) ) socu wzbudza to jego podejzliwosc i nie dowierzanie....
szefostwo eldorado, heh jakiez to enigmatyczne.... to skoro rekrutacja otwarta moze by sie ktorys z "wielkich szefow" przedstawil? ;-)
czy calosc spoczela na twoioch barkach, moj ty "doswiadczony" kolego?

btw nie uwazam jakiejkolwiek uwagi za zbedna, poniewaz to forum aspiruje do oficjalnego polskiego forum dotyczacego eu, i nowi gracze, ktorzy tu trafia musza - i powinni wiedziec - z kim maja do czynienia, a kiedy piszesz, ze "Olśnimy Cię wiedzą" , to i ja i inni i ci nowi chca wiedziec czego oczekiwac i czego sie spodziewac, po tak "doswiadczonym" graczu, jakim niewatpliwie jestes
przyjete jest, ze gen socu jest modem socowego forum

pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 19:31 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Szefowie socu to: MrBlonde i Pandora. Ja zostałem moderatorem, ponieważ, staram się udzielać na forum (co widać biorąc pod uwagę datę założenia konta na forum i liczbę moich postów), a także mam doświadczenie w moderowaniu for. Między innymi dlatego nie usunę Twoich wypowiedzi, gdyż wierzę, że każdy ma prawo do własnego zdania. Chciałbym także nadmienić, iż wszelkie prowokacje do kłótni spalą na panewce, gdyż uważam się za gentlemana i nie zniżam się do takiego poziomu. Mam nadzieję, że kolejne komentarze z mojej strony okażą się zbędne, gdyż nie chciałbym być posądzonym o bezsensowne nabijanie postów.

Dziękuję Martre, że podzieliłeś się z nami, swymi wątpliwościami i pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 19:48 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
i widzisz wszystko jasne, poniewaz MrBlonde kojaze (Pandory niestety nie, coz zapewne noob ze mnie;-) :P
moje posty bynajmniej nie mialy doprowadzic do klotni, a jedynie do rozjasnienia sytuacji :P
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 19:52 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 145
Society: Eldorado
Nick w grze: MrBlonde
Christoforos to "działacz społeczny" naszego soca :wink:
Właśnie jemu powierzyliśmy opiekę nad tym działem ponieważ jak wspominał ma doświadczenie i zapał w udzielaniu się na forum.
Chciałbym niniejszym oświadczyć i uspokoić wszelkich obrońców nowych i niedoświadczonych, że rekruci trafią w ręce graczy posiadających jako takie doświadczenie i regularnie grających. Być może w poście powinna znaleźć się lista członków i szefostwo soca, z drugiej strony każdy zainteresowany może wejść do gry i sprawdzić aktualną listę...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 19:59 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
jak pisalem wczesniej, przestalem miec watpliwosci odkad, Blondi, padl w kontekscie rozmowy twoj nick, niniejszym zwracam honor:)
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 20:16 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Christoforos napisał(a):
Szefowie socu to: MrBlonde i Pandora. Ja zostałem moderatorem, ponieważ, staram się udzielać na forum (co widać biorąc pod uwagę datę założenia konta na forum i liczbę moich postów), a także mam doświadczenie w moderowaniu for. Między innymi dlatego nie usunę Twoich wypowiedzi, gdyż wierzę, że każdy ma prawo do własnego zdania. Chciałbym także nadmienić, iż wszelkie prowokacje do kłótni spalą na panewce, gdyż uważam się za gentlemana i nie zniżam się do takiego poziomu. Mam nadzieję, że kolejne komentarze z mojej strony okażą się zbędne, gdyż nie chciałbym być posądzonym o bezsensowne nabijanie postów.

Dziękuję Martre, że podzieliłeś się z nami, swymi wątpliwościami i pozdrawiam.

Heh, ekstremalna pompatyczność r0x ;d
GL dla socu (swoją drogą by się przydał jakikolwiek opis ;0) i trochę luzu na przyszłość ;]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 20:23 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Skanerin napisał(a):
GL dla socu (swoją drogą by się przydał jakikolwiek opis ;0) i trochę luzu na przyszłość ;]

kolega jest "angolem" :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 20:32 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 145
Society: Eldorado
Nick w grze: MrBlonde
Skanerin napisał(a):

Sytuacja w pierwszym poście wyszła taka a nie inna dlatego kolego zrobił się trochę "angielski" :wink: Mam nadzieję, że teraz wszystko pójdzie gładko i na luzie. Opisy i inne materiały pojawią się prawdopodobnie z czasem. W końcu to pierwsze kilka godzin tego działu :)
Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2008, 10:03 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Powodzenia dla Socu ;) Rozwijajcie sie.

//Martre zrobiłeś sie upierdliwy jak psie g... taki komentarz mi sie nasunął :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2008, 10:28 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Morcik, psie gowno nie jest tak upierdliwe jak ja, kiedy mam kaca :P
a wyobraz sobie, ze czasem zdarza mi sie miec ;-P nie moge permanentnie lazic nawalony :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2008, 10:35 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2008
Proszę o zaprzestanie offtopicowania w tym temacie, bo zacznę ciąć.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Sty 2008, 15:37 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
:cojest?:

Tnij waść - zafunduję ci możliwość usunięcia twojego pierwszego postu na tym forum. A co mi tam, trza być szczodrym :mrgreen2:

Zamiast ciąć, zamknę ten temat. Jesli ktoś będzie chciał coś konkretnego tu dopisać, proszę mi dać znać na pm, to odblokuję, lub zwyczajnie proszę założyć nowy temat.

Pozdrawiam,
Christoforos.

Ostatnio edytowany przez Skanerin, 28 Sty 2008, 19:20, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości

Moderator

MrBlonde

Panel
Skocz do: