Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 12:21 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Specjalny temat dotyczący zasad, regulaminów, spraw merytorycznych.

Pytania i Odpowiedzi. Najczęściej zadawane pytania

Zatem, masz pytanie - wal śmiało, odpowiem w miarę możliwości.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 12:33 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Mortifer napisał(a):
//Hym... mam pytanie czy za decey fapa to bedziecie dawac czy trzeba z wlasnej kieszeni. Poki mam adj to decey dla mnie nie problem bo to pare ped, ale jak na WoFa musialbym ek2600 fapowac to juz sie robia dziesiatki albo setki ped.... Wiec pytanie czy jak fapuje glowny team to dostane za decey?
Pytanie moze beszczelne ale chce wiedziec zebym potem sie nie zdziwil jak bede musial sam pokryc decey ek2600 po 5 rundach :D

pzdr.

każdy płaci za siebie, chyba że się z kimś sam umówisz, ja np. w zeszłej edycji miałem swojego osobistego pomagiera w osobie MarO gdzie zfinansowałem mu fapa i amo do plazmy, chłop mi na potęgę tagował i fapował - ale zaznaczam, to było tylko i wyłącznie nasze ustalenie zatem to jest KWESTIA indywidualna....

sam osobiście SKORZYSTAM z Twojej pomocy i zwrócę za dec fapa jeśli chcesz... ale tylko ADJ ... btw, sam mam wymaksowane VivoUr125

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 12:37 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Ok dzieki za odpowiedz ;) ADJ sprobuje miec ale nie wiem czy Gandalf bedzie chcial fapowac wiec od niego to zalezy ;) Najwyzej sie dogadam z Sidem czy kims jesli bede mial tylko ek2600.

pzdr.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości

Panel
Skocz do: