Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2005, 13:50 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Poradnik młodego zabijaki - czyli jak walczyć aby wygrać, nawet z mocniejszym przeciwnikiem.
Nie jest to taki łatwe, każdy pewnie myśli, że kupi sprzęt kupi skile ( lub sam je wyskiluje ) i będzie ciorał. NIE, to wcale nic nie znaczy, możesz być super wyskilowany, mieć najlepszy stuff w grze i możesz przegrać z axe 0x1 dlaczego? Bo nie masz refleksu! Refleks to podstawa.

Sposoby na zdobywanie refleksu:

Najlepiej pograć w jakąś strzelanke typu Unreal Tournament, nauczycie się szybko celować i strzelać. Oczywiście to nie jest kwestia kilku dni/miesięcy. Ja gram w UT pare lat i widze efekty w UT i w PE.

Drugi stopień do zwycięstwa:

Umiesz już szybko celować, ale dalej jest cosnei tak. Ponieważ podczas walki trzeba sieruszać! NIE SKAKAć - tak się nieuczcie, gdy podczas walki będziecie skakać doświadczeni pkerzy nazwą was noobami - taka jest prawda. Nie wolno używać bugów. należy strzelać gdy przeciwnik biegnie na ciebie lub gdy siezatrzyma, wtedy go obiegamy i strzelamy.
Podczas ucieszki lub natarcia nie należy biec w prostej lini, trzeba biegać zygzakiem ( NIE skakać ),

To by było na tyle, pamiętajcie o tym co napisałem. Nie jest nigdzie napisane, że jak masz shadow armour 5k doge i doa rockjacker ME to wygrasz z kolesiem który ma jakąś słabą broń ( sam wygrałem to wiem ). Nic ci to niepomoże jeśli masz 60 lat i niechce ci się ruszać ( tu myśle o Old Alphas )

Pozdro i chciałbym aby na następnej Lidze PK nie skakali, to noobowate, jeśli będziecie skakać to ja też, bo nie mam szans z bugami ( biore udział w 2 edycji jeśli ktos robi zapisy )

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2005, 14:20 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Znalazłem coś tam do skilowania może troche chore ale obleci
http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strHref=http%3A%2F%2Fwww.gametop.nl%2Fgames%2Fgame.php%3Fid%3D487
ps. wyłączcie głośniki!! na pierwszy raz grania byłem na 11 miejscu więc chyba łatwo, sprawdzćcie się

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2005, 16:33 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
Niezle ten shooter.....

Czułem się zupelnie jak na LG :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2005, 17:36 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
To jest tylko taka mała gierka, jak już mówiłem najlepszy będzie UT z instantgip albo snajperką ( można grać przez neta lub lana jak ktoś chce, jest masa serwerów free )

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2005, 17:52 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Ta shooter niezły, krokodylki się fajnie rozpadały. Swoją drogą kto robi taką muzykę?

Sebek ma racje że skakać się nie powinno bo to buguje postać i potem w ogóle jej trafić nie moża i wychodzi syf przy lagu. Najlepiej biegać zygzakiem, ale fakt z 20 agility to nie jest to samo co z 100 :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2005, 17:55 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Prayer wiem tyle, że to coś jest z niemiec i więcej niechce wiedziećl

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2005, 20:04 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
Sebek, zapomniałeś dodać, że nie "strafe'ujemy" klawiszami "A" i "D", bo to nas spowalnia :P

A co do gier ćwiczących reflex, to bardziej Quake III polecam, szybsza akcja, ale troche stare :P Nawet przy QII przez neta nieźle się ćwiczy :D

CYA IN PE ALL :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2005, 20:27 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
No kłucił bym się co do akcji...
Jak biore 3 godlike na mnie to niemam szans :) z 2 radze sobie już

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2005, 20:32 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
Taki mały offtipic co do krokodylka kturego klonuw zakatowaliscie juz setki :)

Wszystko zaczelo sie od 4latniej dziwczynki ktura zaspiewala piosenke o gryzacym krokodylku w pewnym programie...puzniej nagrala singiel! Piosenka puszczna jest nawet w klubach i dyskotekach...Niemcy dziela sie na tych kturzy zakochali sie w slodkim glosie dziwczynki i tych którzy nie nawidzom krokodylka z nad Nilu...najwyrazniej do tych drugich nalezal twórca shootera hehe....na forum EP jest nawet oddzielny topic o Schnapim lol

Pozdrawiam :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2005, 20:33 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
OMG EP schodzi na krokodyle lol

Popieram tych drugich niemców :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2005, 15:46 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Ja zaczne popierać niemców jak ten naród zniknie z powierzchni europy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Maj 2005, 11:15 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 125
Society: Poltropia
Hejka :)

Dodam parę zdań do wypowiedzi Sebka

1. Refleks refleksem (bardzo ważny) ale liczy się też sprzęt na jakim grasz i jakie masz łącze (ano tak).

2. Nie lekceważ przeciwnika ... lepiej by on lekceważył Ciebie.

3. Nie rób sobie wrogów w wyniku tego, że wygrałeś - nie nazywaj innych noobami czy cieniasami, a tym bardziej nie zabijaj przy revitalu.

4. Fajnym gestem po wygranej jest leczenie przegranego.

I to tyle ;)

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Maj 2005, 11:42 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ale to chyba nie do tego tematu :) ja pisałem co robić podczas walki :P jeśli masz słaby sprzęt to wątpie czy kupisz coslepszego specjalnie na pk :)
Pozdro

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości

Panel
Skocz do: