Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Gru 2007, 19:57 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Cytuj:
Content List VU 9.1
ENTROPIA UNIVERSE VERSION UPDATE 9.1
2007-12-11

*** PLEASE READ THIS DOCUMENT IF YOU FIND SOMETHING OUT OF THE ORDINARY IN THE ENTROPIA UNIVERSE! IT MIGHT PROVIDE THE INFO YOU NEED BEFORE CONTACTING THE ENTROPIA UNIVERSE SUPPORT DEPARTMENT! ***

VERSION UPDATE FEATURES

Beauty
A range of cosmetic products including foundation, eyeliner, eye shadow, cosmetic pens, lipstick, rouge, powder, face paint and more have been added to the Beauty System. The new Make Up system allows avatars to customize special make up masks for themselves and others. Please read the new Beauty section of the Participants Guide for further details.

This new system is not connected to avatar skills and is a trial in basing a system on participant's real world skills.

A new 'Beauty' section has been included in the Action Library containing all the necessary actions for the make up procedure.

Forty new hairstyles have been introduced to the beauty system.

Tailoring
The tailoring system has been enhanced with the addition of Material Texture customization options. All existing colorable items are now customizable, meaning participants can apply and remove custom colors and material textures.

Using new blueprints and extractors, Material Textures can now be manufactured from a range of well known minerals, precious stones and more. Using a new Texturizer tool, the Material Textures can then be applied to the various fields of customizable clothing. A range of further items including furniture will also be customizable in the near future.

The Colorator tool and Bleacher Attachment have received a visual update.

For further instructions on how to apply unique Material Textures to clothes, please read the new Tailoring section of the Participants Guide.

Entropia Universe Login
In order to further increase account security, Login and Password entry fields have been moved from the Login Window to the Entropia Universe Client. Launching the Entropia Universe Client is still carried out from the Login Window.

Armor
Armor Foot Guards
A new body armor part has been added. Armor foot guards are now included in hit location calculations. Accordingly, the hit rate on the different body armor parts has been adjusted.

Limited Armor Sets
A large range of new limited versions of previous existing armor sets have been introduced. All limited armors and limited armor platings, old and new, have received a 10000 point increase in durability to give them a competitive edge.

Armor Deterioration Adjustment
As before, absorbing massive damage in a single hit decays armor more than when absorbing equivalent damage over several minor hits. This difference in armor decay between the massive single attack and the multiple minor attacks has been reduced, meaning the massive single attack will decay armor slightly less and the multiple minor attacks will decay armor slightly more. This is an effort to make attack effects fairer.

The overall deterioration level remains the same.

The Avatar Info panel has been removed. Skill details can now be found in the new Avatar Skills panel (automatically mapped to the original Avatar Info key).

An 'All Categories' option has also been included which now contains Promoter Rating and Reputation skills.

The previous system of rank grade rating e.g. Capable (Grade 1), Competent (Grade 2) etc. has been replaced by a graphical representation of rank progression.

Sorting options are available for Skill Name, Rank and Points by clicking column titles. Market History value information is also available when extracting skill points.

The Avatar Skills panel also saves your last view when you close the panel, presenting it again the next time you open the Avatar Skills panel during the same session. The panel is reset when you log out.

Mentor and Disciples info can now be viewed using the Mentor & Disciples action from the System section of the Action Library.

Choice in avatar name display has been removed. All avatar full names are now displayed.

The 'Make Cloth' skill has been renamed to 'Make Textile'.

Key Mapping
When dropping an action or item icon on an existing desktop icon, an option will be offered to automatically map the new item/action to the key that was mapped to the previous existing item/action.

Hangars
Spacecraft are no longer locked to their home hangars. Spacecraft can now travel to any hangar the spacecraft owner may own.

In order to be able to operate a spaceship, the hangar needs to be unrestricted.

Hall Of Fame
All Hall Of Fame lists now include the top 100 entries.

Clothing
Graphical issues with the Leather Duster Coat have been fixed.
Adjustments to Pleat Coat (M) to remove holes on the back.
Holes in the Tank Top have been removed.
Luna Line Pulsar Pants now have the right pattern and color.
The droplet skirt can now be removed by dragging it to the inventory as with other clothes.
Thrill Seeker Actions Shorts colors have been fixed.
Urban Pattern Shirt (F,C) color fields corrected.

Condition Limit
The condition limit indicator now displays the usable condition range e.g. the top 10% condition for items with a 90% condition limit.

Calypso Buildings
The fifth and final bank has been introduced to Atlas Haven. Also, a Chinese CRD (Cyber Recreational Development Corp.) building has been introduced to New Oxford.

Chat
A new dedicated local chat channel for trade has been introduced. Participants are requested to use this channel for repeated trade announcements.

Land Management
As changes in land management can only be made once every 24 hours, the 'Ok' button in the Land Management panel is disabled during this period.

Improvement Points are no longer drawn while the server is down.

Items, Actions, Professions & Skills
A large number of new items, actions, professions and skills have been added to support new systems introduced to the Entropia Universe. A number of surprises are also to be discovered.

Music
New tracks have been included for your adventures on Calypso, including several specially written PvP tracks.

Entropia Universe Website
The 'My Items' section of the website now displays all items in their correct ?Container? e.g. Carried, World, Stored, Estate, Shopkeeper, Auction etc.

Increased PayNova 3.0 deposit options are now available from the Deposit section of the website.

Gold Card users are now able to edit more account details at the 'My Section' area of the Entropia Universe website.

Technical
# The most common Client Crash causes have been fixed.
# Measures have been carried out to reduce the occurrence of 'loot-lag'.
# Internal technical tasks for the migration of Entropia Universe to the CryENGINE 2 platform have been performed.
# Technical enhancements have been implemented to the Entropia Universe server park to increase up-time even more.

Other Enhancements
# One of the boundary walls around the Port Atlantis bio lab has been adjusted to prevent avatars getting trapped within the complex.
# A bug allowing the instant charging of MindForce chips by initiating the 'sweat' action has been fixed.
# All Weapons Traders now sell TT (Trade Terminal) weapons.
# It is no longer necessary to reequip repaired items, which were below their condition limit and dragged directly from the avatar to the Repair Terminal, in order for their condition to be restored.
# Adjustments to Fort Argus bank to prevent avatars getting stuck in stairs.
# Attachments on other avatars' weapons are now visible to all.
# A 'Confirm' panel has been included for processing 'Estate Maintenance' payments.
# The 'Big Bulk' mob no longer inflicts burn damage.
# Blueprint Books have been recolored to reflect the color of the blueprints they contain.
# Avatar feet are now better positioned when sitting in chairs.
# Flying rocks and dancing trees behave as they should again:)

Ostatnio edytowany przez ateush 11 Gru 2007, 16:22, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 10 Gru 2007, 20:01 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 20:24, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Gru 2007, 20:31 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
A ja nie mam problemow z footami, ahahah ^^ bo nic nie mam :D

Mam nadzieje,ze to bedzie juz ''swiateczne'' Vu,z prezentami ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Gru 2007, 21:44 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Przerwa jest miedzy 6 rano a 15 naszego czasu. Zawsze pisali ze przerwa bedzie trwala 4-5h, a teraz az 8h. Albo szykuja cos duzego ale nareszcie wyszli z zalozenia ze i tak sie nie wyrobia w tych 4h co zawsze pisali i dali zapobiegawczo 8h :)

Co do bootsow to ja na szczescie juz mam :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Gru 2007, 22:01 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 100
Society: PEDirectory
Nick w grze: Dobra Rada
Ja to jestem ciekaw co zrobią z eventami. Jakiś krok do przodu czy może postawią gdzieś lewitującą, pulsującą figurkę różowego słonia ze skrzydłami i na tym koniec. No i oczywiście kolejne hasło w CL: "we need answers NOW!" ;)

Obstawiamy co zniknie z tt tym razem? ;) Może Opalo zabiorą? Albo refinery, żeby kupować craftowane? ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Gru 2007, 22:03 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Kedzior napisał(a):
Albo szykuja cos duzego

Taa choinka w Port Atlantis będzie większa niż zwykle ;)

Kedzior napisał(a):
Co do bootsow to ja na szczescie juz mam :)

Ja jeszcze nie mam :/

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 10 Gru 2007, 22:09 

Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Gru 2007, 22:14 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
No ale to świąteczne nie było, tylko na halloween. Pod choinkę chyba coś dorzucą jeszcze. :wink:

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 10 Gru 2007, 22:51 

Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Gru 2007, 23:03 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nie dawali dwukrotnie, bo nie obchodzili dotychczas halloween, a święta - zawsze. :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 03:07 

Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 07:07 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
jak mi zniknie tower to sie zastrzele :shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 07:38 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Chwalisz się czy żalisz? :-P (tower zostanie, nie może zniknąć no chyba, że w tym czasie co będzie trwał update kończy się jego ważność)

btw. VU. Ciekawe co znowu zrobą płatne w tej grze :-) lub co zmienią dla "poprawienia" dynamiczności, wydajności systemu. Mniej lootów, żeby zminimalizować lagi (loot laga) :D

Powodzenia w nowej wersji!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 08:48 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 100
:twisted: będzie dobrze :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 08:56 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
:twisted: :twisted: było dobrze :twisted: :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 09:16 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Society: DARKSIDE Renegades
Nick w grze: Widziu Widzioslaw DarkSide
ja wiem , moze zmienia engine :) na CryENGINE 2(R)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 10:54 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Wi_Dziu napisał(a):
ja wiem , moze zmienia engine :) na CryENGINE 2(R)

Cry to to może i będzie :P ale wszystkich tych ci jak ja nie zakupili kompletów ładnych wylakierowanych bucików... Czas coś zrobić z zaniedbaną mindforce :D

pozdro

PS: Ciekawie zaczęło lootować przed samym VU... czyżby zmiany były aż tak niechciane, żę zachęcają lootem przed i po VU?... no obaczym

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 13:20 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Towery nie maja czasu więc nie powinien zniknąć

Jestem strasznie ciekaw co przyniesie ten VU :) może DUNKEL wróci ^^ i trafie ath jak Dub LOL

butów niestety jeszcze nie mam ale trzeba będzie się szybko ubrac :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 14:44 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 112
Society: Freelancer :P
Dragon napisał(a):
Jestem strasznie ciekaw co przyniesie ten VU :) może DUNKEL wróci ^^ i trafie ath jak Dub LOL

ta jasne, predzej ci avatara skasuja ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:11 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Tak jak mowilem, nie ma bata zeby startneli o 15, ja obstawiam ze kolo 18 odpala servery :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:15 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
Okta napisał(a):
Cry to to może i będzie :P ale wszystkich tych ci jak ja nie zakupili kompletów ładnych wylakierowanych bucików... Czas coś zrobić z zaniedbaną mindforce :D

pozdro

mogliby wprowadzić implant BD do tt i dodać parę chipów może (L) hehe do tego sweat żeby podwójnie leciał żeby to się wszystko graczom opłacało... ale ja myślę że to za dużo jak dla MA więc chyba nie mam na co liczyć... . A buciki już mam takie ze skóry niedźwiedzia mi wypadły ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:17 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 247
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Adrelina Tasior`ek Unknown
Nie wiem jak u was ale ja nie widze opcji logowania w CL.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:21 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Tasior`ek napisał(a):

Bo od teraz wszyscy będą wchodzili domyślnie na konto Neverdie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:26 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: RLC
Nick w grze: Hermes
Tasior`ek napisał(a):

bo teraz sie logujesz po odpaleniu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:27 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Cos sie sciagnelo, potem cos sie samo odinstalowalo i teraz sciaga cos nowego transfer marny 27 kb/s i trzeba 1.4h czekac....

MA moze wreszcie wadliwy kod wywaliła i wstawila w jego miejsce cos "normalnego".

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:29 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Co ciekawe - teraz też instaluje M$ Visual C++...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:29 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 108
Society: Kanwo
Nick w grze: Marcjan Martinus Tydeusz
napewno nowe fryzury beda ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:30 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
CzekajÄ…c na VU zmiany w EULA:
< oznacza usunięte
> oznacza dodane
2c2
< 2007-10-16
---
> 2007-12-11
4c4
< This Agreement ("Agreement") is made by and between MindArk PE AB (publ) ("MindArk") and the Participant ("Participant" and/or "You") who wishes to use the Entropia Universe.
---
> This Agreement ("Agreement") is made by and between MindArk PE AB (publ) ("MindArk"), a Swedish corporation having it's principle place of business at Jarntorget 8, SE-41304 Gothenburg, Sweden, and the Participant ("Participant" and/or "You") who wishes to use the Entropia Universe.
25a26,27
> By completing the registration process as above, the Participant give his/her consent to MindArk to begin performing the services available through Entropia Universe during the cooling-off period applicable to consumers according to the Consumer Protection (distance contracts and home sales) Act (Sw. Distans och hemförsäljningslagen) (2005:59). The Participant consents that MindArk begins processing the registration during the ongoing cooling-off period meaning that the Participant's cooling-off right, according to the act referred above in this paragraph is inapplicable.
>
40c42
< MindArk gives access to a virtual universe to Participants all over the world. A Participant may choose to appear with his or her own name or use a nickname in the virtual universe. A Participant is able to interact with none, few or many other Participants. MindArk intends to keep the identity of each Participant private to him or herself and to handle your Self-Registered Personal Data confidentially and according to MindArk's Privacy Policy, which can be found at the Entropia Universes website.
---
> MindArk gives access to a virtual universe to Participants all over the world. A Participant may choose to appear with his or her own name or use a nickname in the virtual universe. A Participant is able to interact with none, few or many other Participants. MindArk intends to keep the identity of each Participant private to him or herself and to handle your Self-Registered Personal Data confidentially and according to MindArk's <a href="http://www.entropiauniverse.com/pe/en/rich/5766.html" target="_blank">Privacy Policy</a>.
60c62,64
< You acknowledge and agree that your Entropia Universe Account will be deemed inactive if it is not used for a period of three hundred and thirty (330) consecutive days. Upon verification of your identity, MindArk may, at MindArk's sole discretion, reactivate your Account.
---
> You acknowledge and agree that your Entropia Universe Account will be deemed inactive if it is not used for a period of three hundred and thirty (330) consecutive days.
>
> You further acknowledge and agree that your Entropia Universe Account will be purged if is not used for a period of five hundred and ten (510) consecutive days. Upon purging your Account, your Account will be locked and all your item(s) will be sold for their Trade Terminal (TT) value and the funds will be transferred to the PED balance of your Account.
62c66
< You further acknowledge and agree that your Entropia Universe Account will be purged if is not used for a period of five hundred and ten (510) consecutive days. Upon purging your Account, all your item(s) will be sold for their Trade Terminal (TT) value and the funds will be transferred to the PED balance of your Account.
---
> You hereby explicitly consent that your inactive Entropia Universe Account is deemed to have abandoned by you and to assign MindArk all rights in your inactive Entropia Universe Account according to the procedures established in this paragraph 6. You hereby discharge MindArk, any affiliate of MindArk and their respective officers, directors and employees, from and against any and all claims, demands, liabilities, costs, and expenses to you arising out of, or relating to, any inactive or/and purged Entropia Universe Account.
64c68
< In addition, your virtual real estate will be reclaimed by MindArk and your Avatar skills will be erased. You will never be able to retrieve the items, estate deeds or skills that were purged due to Account inactivity.
---
> In addition, your virtual real estate will be reclaimed by MindArk and your Avatar skills will be erased. Upon verification of your identity, MindArk may, at MindArk's sole discretion, reactivate your Account, but you will never be able to retrieve the items, estate deeds or skills that were purged due to Account inactivity.
75c79
< MindArk, MindArk PE, Project Entropia, Entropia Universe and other marks indicated on the Entropia Universe's website are registered trademarks of MindArk in Sweden. Any Entropia Universe design and any other MindArk graphics, logos or button icons are trademarks of MindArk.
---
> MindArk, MindArk PE, Project Entropia, Entropia Universe and other marks indicated on the Entropia Universe's website are registered trademarks of MindArk in Europe. Any Entropia Universe design and any other MindArk graphics, logos or button icons are trademarks of MindArk.
191c195
< c. Privacy Policy
---
> c. <a href="http://www.entropiauniverse.com/pe/en/rich/5766.html" target="_blank">Privacy Policy</a>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:31 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
czyżby zajeli się niekodowanym hasłem??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:33 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Mortifer napisał(a):
Cos sie sciagnelo, potem cos sie samo odinstalowalo i teraz sciaga cos nowego transfer marny 27 kb/s i trzeba 1.4h czekac....

MA moze wreszcie wadliwy kod wywaliła i wstawila w jego miejsce cos "normalnego".

Widocznie usuneli zwalony kod i dali nowy, potem skapneli sie ze ten nowy jest jeszcze bardziej zwalony niz ten stary i zainstalowali ponownie stary kod :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:35 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
HP: 155
Society: *****
Nick w grze: Aster Marchant WhiteMoon
Dragon napisał(a):
Jestem strasznie ciekaw co przyniesie ten VU :) może DUNKEL wróci

niecałe 2 tygodnie temu w ciągu jednego runu na enmetery trafiłem 2 razy tiny tego czegoś na 800 metrach ,więc raczej nie zniknął ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:40 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Society: Solaris
Nick w grze: Jason "Jamal" Travellian
No bardzo ladne okno logowania, bardzo ladne.... ale ja chce grac :cry:
Przynajmniej jestem na czas w domu hi hi hi
A swoja droga, jesli komputer sciagnal wszystko co mial do pobrania a serwery sa off to moze rzeczywiscie postanowili sami przetestowac? Czyzby ostatnim razem gracze az tyle bugow wykorzystali lol :lol:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:40 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 145
Society: Eldorado
Nick w grze: MrBlonde
Mortifer napisał(a):

Prawdopodobnie nie podmienili sum kontrolnych w loaderze i execa trzeba było ściągać jeszcze raz. Jak masz słaby transfer to daj abort i odpal loader jeszcze raz. W końcu powinno przerzucić na mniej zapchany ftp.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:42 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Mortifer napisał(a):
(...) transfer marny 27 kb/s i trzeba 1.4h czekac....

(...).

Heh :P ja mam gorzej :P Transfer 20kb/s i musze 2:30 h czekac :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:44 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
Zrób tak jak napisał MrBlonde - działa ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:46 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nowości:

582805.wav
582820.wav

ciekawe co to?

EDIT:
I jeszcze 13.ani , jakieÅ› usteczka

Ostatnio edytowany przez misko, 11 Gru 2007, 15:48, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:47 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Mortifer napisał(a):

Ja mam smiesznie z transferem. Sciagam na 2 kompach na jednym 145k na drugim 2k. Ale po rozlaczeniu sesji i polaczeniu ponownym na 2 juz 40k. Tak kilka razy i na drugim mi sie udalo 75k. To chyba zalezy w ktory serwer ftp sie wstrzele. Pewnie maja kilka na jednym dns.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:49 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
sum kontrolnych? wiem ze sum to taka ryba?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:49 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
misko napisał(a):
Nowości:

582805.wav
582820.wav

ciekawe co to?

Pewnie kolędy :D ... czy cos :P

Edit: wow :D 122kb/s :D za 18 min koniec :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:55 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2007
tak abort rzeczywiście działa :P miałem 23 kb/s teraz po 6 próbach mam 7.5 kb/s :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:55 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
ale wy macie problemy lol ja juz dawno sciagnalem ale co z tego jak i tak sie nie pogra lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:56 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Hermes napisał(a):
ale wy macie problemy lol ja juz dawno sciagnalem ale co z tego jak i tak sie nie pogra lol

Ale jest satysfakcja ze sie sciagnelo :P :wink:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:59 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
michalpypek napisał(a):
Ale jest satysfakcja ze sie sciagnelo :P :wink:

Lol :D gratz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 15:59 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
misko napisał(a):
Nowości:

582805.wav
582820.wav

ciekawe co to?

dzwieki do nowego logowania :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:01 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Jednak abort jest wielki idzie pełnym łączem :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:10 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
U mnie done :D Serwery off wiec czekamy ;)

Zmiany w EULA? Przetłumaczy ktos to co wazniejsze? Chociaz z grubsza wiem ze i tak "wszystko jest MA i pocałujcie nas w du.pe" :D

edit:
faktycznie okno logowania mile dla oka, ale trzeba dluzej czekac znowu :/ Ciekawe czy py logowaniu, znowu bedzie trzeba czekac na okienko do Gold Card czy pojawi sie migiem. Jak nie to mamy 2x wiecej czekania na zalogowanie niz wczesniej.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:19 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Content list:
http://www.entropiauniverse.com/en/rich/107067.html

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:22 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Fajnie wyglada logowanie teraz :). Taa mowili ze o 15 koniec a jest 22 po 16 i dalej nie mozemy pykac :P no ale co tam :P troche poczekac nie zaszkodzi :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:24 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Jedna z najciekawszych zmian - hof lista zawiera teraz 100 najwyższych wpisów! :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:25 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
VU 9.1 napisał(a):
All Hall Of Fame lists now include the top 100 entries.

Hehe zwiększyli szanse na ATH i HoFa :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:25 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Ja widze jedna zmiane. Duzo tansze uzywanie zbroi L albo inaczej drozsze uzywanie zbroi nie L.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:29 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Ale kicha... Teraz hofy to mozna bedzie uwarzac jako normalna rzecz... Jak coś mózgi z MA wymyślą to nie ma przebacz... Tak samo jak fanfary przy lvl skill up... Boze tragedia.
Od dzis sram na hofy, licze na ath.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:30 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
VU9.1 napisał(a):
Flying rocks and dancing trees behave as they should again:)

Kto wie o co tu chodzi?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:33 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
CvX! napisał(a):
Jedna z najciekawszych zmian - hof lista zawiera teraz 100 najwyższych wpisów! :D

:P to teraz na dawny global bedzie terazniejszy hof xD to ciekawe jaka wartosc beda mialy globy teraz :P wg. mnie bez sensu :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:33 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Kuchash
Próbował ktoś zassać nowe VU na Viście 64 bit? Na początku ściąga mi ClientLoader.exetmp
nastepnie plik vcredist_x86_sp1.exetmp i wyskakuje info że download complete. Kolejne właczenie clienta i znowu ściąga to samo i tak w kółko, o co chodzi ? Zaznaczam że wcześniej niemiałem problemów z pobieraniem VU.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:34 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Dobra, takie podsumowanie najważniejszych zmian na szybko:

- nowe fryzury oraz możliwość modyfikacji wyglądu/makijażu - przy czym ten nowy system jest niezależny od posiadanych skilli
- W Tailoringu wprowadzono "Material Texture" czyli tekstury materiałów - teraz wykrafconym ciuchom można dodawać/usuwać wybrane wzory materiałów
- logujemy się teraz już bezpośrednio w grze
- uwzględnili już foot-guardy w rozkładzie % dmg
- mamy nowe okienko ze skillami
- hof lista zawiera 100 najwyższych wpisów
- 5 budynek banku znajduje sie w Atlas Heaven
- otwarto także Chinese CRD (Cyber Recreational Development Corp.) w New Oxford
- dodano lokalny chat dla traderów
- drzewa już nie tańczą :wink:

misko, gdy miałeś włączony efekt wiatru kilka rodzajów drzew zamiast się kołysać latało jak szalone. ;)
A hofy (efekt i info w chacie) pewnie są po staremu (dla 25 naj,naj) - tylko w oknie hofów są wpisy innych lootów, ew. wcześniejszych hofów, czy coś.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:36 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
ja mam 9 fps przy logowaniu. juz sie boje co bedzie w samej grze...

a z duzych zmian... to widze ze decay armora zwiekszyli przy słabych uderzeniach

Ostatnio edytowany przez buzz, 11 Gru 2007, 16:38, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:36 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Kuchash napisał(a):
Próbował ktoś zassać nowe VU na Viście 64 bit? Na początku ściąga mi ClientLoader.exetmp
nastepnie plik vcredist_x86_sp1.exetmp i wyskakuje info że download complete. Kolejne właczenie clienta i znowu ściąga to samo i tak w kółko, o co chodzi ? Zaznaczam że wcześniej niemiałem problemów z pobieraniem VU.

Moze sprobuj sciagnac go osobno i zainstalowac, ewentualnie uruchomic go z katalogu entropii i zobaczyc czy jakichs błędów nie zgłasza, tzn chodzi mi o plik vcredist_x86_sp1.exe

Ostatnio edytowany przez misko, 11 Gru 2007, 16:38, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:38 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
lol, moje podsumowanie - wszyscy maja HoFa, mam i ja!

Jak sie ciesze, ze moj piewszy (jeszcze do dzis pewnie jedyny) HoF padl przed tymi zmianami....

Fajnie z makeupem, ciekawe czy avatary M tez beda mialy do tego dostep. Troszke szkoda, ze footy juz sie licza, ale trudno sie mowi i lootuje (albo i nie) dalej. No i fajnie, ze jest traders chat :) ciekawe ile osob na poczatku bedzie sie mylilo i dalej walilo na globalnym....
Tylko z tymi HoFami przegieli.....

Profil E-mail Offline
Nie podano
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
misko napisał(a):
VU9.1 napisał(a):

Kto wie o co tu chodzi?

"Flying rocks" - znaczy tyle co latanie jest bardzo fajne
i tanczenie tez takie powinno byc

Profil Offline
Nie podano
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Najwazniejsze ze nic nie zepsuli ( przynajmniej na pierwszy rzut oka). Niepokojace jest tylko ta zmiana w decayu armorow. Ale z drugiej strony nie ma tez zadnych rewolucyjnych zmian, ot kosmetyka.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:39 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
"Choice in avatar name display has been removed. All avatar full names are now displayed."

Przeszkadzalo im to?
Nie chce widziec pelnych nickow na pol ekranu!!
Po za tym wiekszosc bedzie bez ladu i skladu....eh porazka.

Mam nadzieje ze zlikwidowali globale skoro powiekszyli hof liste...bo spam bedzie ladny.

No ale ch!Bedzie 40nowych fryzur!
A to sie ceni i liczy najbardziej!

DNO!

Dlaczego oni zawsze musza sie cofac w rozwoju.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:40 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Kedzior napisał(a):
Najwazniejsze ze nic nie zepsuli ( przynajmniej na pierwszy rzut oka). Niepokojace jest tylko ta zmiana w decayu armorow. Ale z drugiej strony nie ma tez zadnych rewolucyjnych zmian, ot kosmetyka.

Rewolucyjną zmianą może być dostosowywanie engine do Cryteka

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:43 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Acha... no to jasne
"Make Up Masks are unisex and can be used on both male and female avatars."
zrodlo: http://www.entropiauniverse.com/en/rich/107089.html

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:44 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Kojarzycie spamchat gdy były odkrywane footguardy? To teraz przygotujcie się na zwielokrotnioną wersję:
Cytuj:
A large range of new limited versions of previous existing armor sets have been introduced.

2 płcie * 7 części * "large range" * "discovery bug" = burdel na czacie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:45 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Kuchash napisał(a):

Spróbuj ściągnąć stąd http://www.microsoft.com/downloads/info ... yLang%3den

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:49 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Kuchash
OK już dałem sobie rade dziwny błąd może ktoś bedzie miał coś podobnego to oto rozwiązanie. Ściągało mi te 2 pliki ClientLoader.exetmp i vcredist_x86_sp1.exetmp i nowszy plik clienta niezastępował starszego tylko pozostawał z nazwą ClientLoader.exetmp trzeba było skasowac starszy plick clientloader.exe i w nowym zmienić koncówke z exetmp na .exe i dalej wszystko normalnie poszło. Ważne że sie udało, ktoś miał podobne problemy na Viście 64 bit ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:51 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Jason Travelian napisał(a):
Acha... no to jasne
"Make Up Masks are unisex and can be used on both male and female avatars."
zrodlo: http://www.entropiauniverse.com/en/rich/107089.html

LOL,tego wlasnie mi brakowalo...krok milowy-make up w grze.
Buahaha.

Nie no brak mi slow.Tyle sup[er nowosci :shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:51 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Shaolin
Nick w grze: Laguna Radas PL Meteor
hmmm 6 kilo miooodzio, powiekszyli liste to ciekawe czy dodadza stare ATH :oops: :cojest?:
vu jak vu budzi wiele kontrowersji, juz przywyklem
btw znowu nie bedzie giant choinek :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 16:57 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Radas napisał(a):
hmmm 6 kilo miooodzio, powiekszyli liste to ciekawe czy dodadza stare ATH :oops: :cojest?:
vu jak vu budzi wiele kontrowersji, juz przywyklem
btw znowu nie bedzie giant choinek :(

Pewnie nie dodadzą ze względów marketingowych - wszak teraz kto pierwszy trafi ponad 50ped, to wskoczy na listę ATH - to powinno być dobrą zachętą do nabijania puli :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:13 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2006
Nick w grze: Cedrak Bobi Ziom
wazne zeby loot pool byl laskawy w reszte mam wyjeb*** :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:15 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
311 napisał(a):
LOL,tego wlasnie mi brakowalo...krok milowy-make up w grze.
Buahaha. Nie no brak mi slow.Tyle sup[er nowosci :shock:

No i wlasnie o to chodzi. Wiesz, wychodzisz na PVP z rozowa szminka i wszyscy PKowcy padaja ze smiechu.... a ty ich lootujesz.

A tak na serio to interesujace jest to o tyle, ze w aukcjonerze pod skirts masz sekcje male. Co prawda nic w niej nie ma i nie bedzie, ale sama sekcja jest. W sukniach juz takiej nie ma...
Dlatego mnie to zaintrygowalo.
Takie rzeczy sa o tyle fajne z punktu widzenia developera, ze czesc graczy wywali w to kase zamiast w cos, co moze im sie zwrocic. Taka zabaweczka dla bogatszych.
Moim zdaniem warto na to spojrzec z tej strony. Dodawanie takich elementow jest interesujace jesli chodzi o podejscie do graczy: teraz wam dodamy decay bootkow, jeszcze jednego platinga na set armora, pozmieniamy ceny na krzystne dla nas a wy sie bedziecie szminkami cieszyli......

A ze nie jest to istotne dla samego grania, to tez racja. W masce czy helmie i tak nie widac, a wiekszosc ludzi nie bawi sie w chodzenie po fryzjerach....

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:17 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
No jak to.. przeciez z rewolucyjnych zmian mamy.. no mamy..

foot guards :) cos o czym kazdy z Nas marzył od dawna

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:27 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Doro
To tak:

Logowanie po włączeniu - nie przeszkadza.
Pełne nazwy avatarów - będzie burdel na chacie.
Chat dla traderów - czy to będzie taki ogólny dla wszystkich z gry czy tylko dla tych w polu widzenia? Mam nadzieje, że to drugie.
Make-up - i tak nie będę korzystał.
Foot Guards - ciekawe ile to będzie % z ataku. 5%?
Duralibity L armorów - ciekawe jak wpłynie na decay i na opłacalność wszystkich innych armorów.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:30 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Doro napisał(a):
Pełne nazwy avatarów - będzie burdel na chacie.

Liczę, na to, że będzie to można wyłączyć w opcjach- tzn. Ty będziesz mógł decydować, czy widzisz pełne nicki ludzi, a nie ludzie czy pokazywać innym pełny czy skrócony nick.
Cytuj:
Chat dla traderów - czy to będzie taki ogólny dla wszystkich z gry czy tylko dla tych w polu widzenia? Mam nadzieje, że to drugie.

Lokalny chat. Więc pewnie tylko w obrębie radaru.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:31 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: joshi
Zmiany zawsze były, są i będą.
Na lepsze lub gorsze ( zależy też od gracza, niektórym makijaż jest niezbędny).
Najważniejsze żeby znikło to !@#$% 0%.
:)
Główki do góry, przeżyliśmy kaczorów to i te zmiany nas nie wykończą.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:36 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Doro
W sumie to zawsze narzekamy na VU, ale gramy dalej :)
Było źle, gorzej, najgorzej ale jak widać można jeszcze bardziej popsuć i dalej narzekamy, że jest jeszcze bardziej tragicznie. Tak niestety musi być, EU się rozwija, czy w dobrą stronę? Zależy od punktu widzenia :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:40 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
He he he slusznie :)
Kaczyzm nas nie zladl, to i VU nie zje
Z reszta trzeba to zobaczyc, jak laskawie wlacza serwery... Imho nie zrobili nic czego niezapowiadali a co jest tragiczne w skutkach. Gracze i tak grac beda, bo uzaleznienie robi swoje :lol:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:53 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Jason Travelian napisał(a):
He he he slusznie :)
Kaczyzm nas nie zladl, to i VU nie zje

Hehe i to mówi Południowa Hamptonianka :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:55 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
no serwy 100% jeszcze troche i gramy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:56 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: joshi
bangla :) (a przynajmniej tak mi sie wydaje )
:(
wydawalo mi sie, ale przynajmniej pisze ze 100%

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 17:57 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
misko napisał(a):
VU9.1 napisał(a):

Kto wie o co tu chodzi?

Chyba o to że niektóre drzewa się kołysały trochę zbyt mocno

Najbardziej mi się podoba 100 wpisów w hofie i lokalne chaty. A tak to średnio.
Edit: A no i logowanie wywalone z loadera też mi się podoba

A choinki już są czy nie?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:00 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Garwen napisał(a):

MA zajęło w tej sprawie oficjalne stanowisko. Choinek nie bylo, nie ma i nie będzie.
Postanowili, zamiast choinki postawic w wiekszych miastach ściany płaczu :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:04 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
bujcie sie ludzie, drag queen HELLutek nadchodzi, jeszcze sobie tylko musze 2 Aa implanty pod tuziurek wsadzic!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:07 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Fred Ice Issue
Kto zauwazyl ze sobie editneli czas naprawy z 14.30 na 18.30 ? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:08 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
nic nowego zawsze dawali ciala i to sie raczej nie zmieni mimo wiekszego czasu dzis ktory sobie dali;p

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:16 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
juz mnie rozbawili, jak sie nie moge zalogowac to sa 2 przyciski exit i wychodzi gdziekolwiek sie kliknie :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:29 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2007
Society: H2O
Nick w grze: Karolina Heslop
Heh 18:30 -> next exe z FTP :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:31 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Garwen napisał(a):
...
Najbardziej mi się podoba 100 wpisów w hofie i lokalne chaty. A tak to średnio.
Edit: A no i logowanie wywalone z loadera też mi się podoba

nom mi tez najbardziej sie to podoba bo narzekałem, zen ie mam hofow a teraz będą same hofy :D po 50 ped :D hahahahahahaha, zmieniam zdanie... to mi się w ogóle nie podoba, bo jeśli do tej pory (przez cały rok) nie miałem hofa, a tradycja ta ma się podtrzymać to co będę dostawał? globale po 5 ped ? :D mało śmieszne... ale jedno jest pewne, moje tłumaczenie, że nie mam hofow przestanie mieć sens, a nawet stanie się to zabawne bo pewnie przy pierwszym hofie będzie to ATH w wysokości 98 PED :-)

Co do logowania to mi sie nie podoba, wolałem jak można było dane wpisać w kliencie, bo teraz muszę wpisywać je ręcznie :-P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:40 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
VU 9.1 napisał(a):
All Weapons Traders now sell TT (Trade Terminal) weapons

czyli ze co ? :P bo jakos tego nie moge do konca zrozumiec :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:42 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
poj..ebało mi się.. to znaczy ze sprzedawcy broni sprzedaja bron z tt

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:45 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
to znaczy że sprzedawcy broni oprócz tej co mieli dotychczas będą sprzedawali również broń z TT, proste

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:46 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
hehe znowu trzeba cos sciagac :roll: :shock: :P

ciekawe co bedzie jak bedzie wprowadzany cryengine 2 :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:48 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Sciaglo mi sie z szybkoscia 180 kb/s mila odmiana. Jednak po tym serwy sa na 0%.

A i po wcisniesiu Launch zeby wejsc do gry <opcji logowania> to cza czekac 30 sekund... Bezsensu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:51 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
ehhhh mnie już nic nie zdziwi z tymi VU ... vu jak vu - kolejne zmiany, tona g0wna a do tego kilogram miodu ...

najgorsze jest że nasze kochane EU "stacza" się w kierunku mega szitu i kiczu nad kicze z dozą lamerstwa czyli w kierunku SekądLajf :x

blehhh, normalnie będę od dziś sobie szminkował na różowo usta :lol: (w EU oczywiście)

jednak dodać muszę że zmiany ogólnie są imponujące, życzmy sobie tylko jak najmniej błędów i poprawek, LET THE FUN BEGINS !!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:55 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2007
Society: H2O
Nick w grze: Karolina Heslop
HduchC napisał(a):
najgorsze jest że nasze kochane EU "stacza" się w kierunku mega szitu i kiczu nad kicze z dozą lamerstwa czyli w kierunku SekądLajf :x

Z SL to EU ma tylko jedno wspolne misiu ... lagi...
:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 18:59 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
prezenty :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 19:04 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 115
Society: RED LEGION CADETS
Po wciśnięciu Launch w cl wyskakuje mi biały ekran i nic sie nie dzieje, wie ktoś o co chodzi???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 19:07 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Mnie też na początku biały ale póżnej jest ekran logowania

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Gru 2007, 19:12 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
100 ped za odkrycie zagadki co kryje sie pod tajemniczym wpisem buhahahaha

Image

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 76 gości

Panel
Skocz do: