Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Lis 2007, 21:31 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2007
HP: 0
A więc mam taki problem... Nie widze zupełnie tekstur innych graczy i siebie. Widzę zamiast ubranych ludzi same szare modele. To wina karty graficznej? Ilości ramu? Gra chodzi dość płynnie tylko te szare modele strasznie psują zabawę :/ Btw mam geeforce 4 mx460 [64ramu] i 390 coś sd ram. Da się jakoś na to poradzić prócz modernizacji kompa?

Pozdr

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Lis 2007, 22:11 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 126
Society: Darkside Renegades
Nick w grze: Symulakron
winna jest karta graficzna - mocno przestarzała jak na dzisiejsze standardy.
przy tej ilości Ramu też nie zaszalejesz - czas na upgrade kompa :)

z grafiką nic nie poradzisz raczej już - dobrze zaopatrzyć się w jakąś niedrogą ATI (np. x1650 pro) lub NVIDie (np. GF 6600 gt) - narazie wystarczy

za rok gdy wejdzie nowy engine (CryEngine 2) , wtedy pewnie znowu nie ominie nas upgrade :/

2 GB Ramu też nie zaszkodzą :)

pozdro

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Lis 2007, 22:20 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2007
Ok, dzięki. Na święta planuje upgrade :]. Postaram się o jakąś używaną graficzną+512ramu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lis 2007, 00:45 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Przydałoby sie caly komp zmieniac, bo upgradujac ten tak naprawde wyrzucasz pieniadze w bloto. Teraz mamy pamieci DDR, karty graficzne na PCI-E, i 2 rdzeniowe 64bitowe procesory :) + kilka innych bajerów

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lis 2007, 08:34 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2007
Haha, przydałoby się zmienić wiele rzeczy, a co do kompa to taki jaki będe miał w zupełności mi wystarczy [po apgrejdzie]. Gdybym miał pieniążki ofc bym sobie kupił dobry komputer =].

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lis 2007, 19:24 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Moj braciak za niecale 2k zl dostal komputer,na ktorym chodzi np. Gothic 3 na max detalach.
tez mi sie wydaje,ze nie ma sensu upgrade'owac ;p

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lis 2007, 19:49 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Według mnie to i tak do kitu kupować dzisiaj sprzęt za 2k zł skoro za rok będzie on wart ~700 zł :P Na autach i elektronice straaaasznie sie straci w dzisiejszych czasach, ale cóż zrobisz. :)

Najlepiej mieć znajmego/rodzinę w USA albo Chinach, ten sam sprzęt można załatwić za połowę ceny tutejszej.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Panel
Skocz do: