Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 17 Sie 2005, 22:07 
Hej czy tylko ja odnoszę wrażenie, że PE ostatbio przygasło - ostatbio mam na mysli przynajmniej 3-4 tygodnie. Malo duzych HOFów i Starman jakoś seryjnie nie dostaje gwiazddek ? :-)
Nie pamietam ostatnich wakacji ale może to wina tego, iż dużo ludzików opuściło szeregi dzielnych kolonistów na czas wakacji.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2005, 00:13 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Tak to przez wakacje, ale do tego jeszcze dodaj ilu ludzi odeszło, a ilu mało gra, ja dawno sie nie logowałem do PE bo jakoś nie mam ochoty, założe się że ma tak wielu ludzi.....

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2005, 01:27 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
za to czynnie logujesz sie na forum :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2005, 09:20 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
lol :D

Ja myśle że MA robi dni na mining i na hunt

Ja przez ostatnie 2 dni na huncie trace po 60ped (2-3razy dziennie) i patrze na hofy w miningu to są baardzo duże i to od kilku dni (zaczelo sie od wspaniałego hofa naszego dendrila ;))

no to tyle :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sie 2005, 10:19 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
teorie spiskowe jak zwykle
hunt sypie nieźle
zależy tylko komu ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2005, 14:06 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: WhiteGuy
mi tam nic nie sypie ani w huncie ani w miningu... dla mnie to jak narazie agonia ale nie ma co sie poddawać moze przyjdą kiedyś lepsze czasy... ;) no i ostatnio chyba handel troche przygasł... przynajmniej ja nic nie sprzedałem od baaaaaardzo dawna...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2005, 10:44 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 125
Society: Poltropia
Hej :)

Wakacje na pewno swoje robią (i kolonistów i MA) ale bardziej mnie martwi masowe (można już chyba użyć tego słowa) odchodzenie starych wyjadaczy. Wejście MA na rynki azjatyckie może przedłużyć "życie produktu".

Mam wrażenie, że nawet eventy dla Uberów nie są wstanie ich zatrzymać. Do momentu ich wprowadzenia pojawiały się tylko coraz mocniejsze moby i PVP.

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2005, 10:55 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
Wakacje spowodowały mniejszą aktywność graczy - imo.

Co do polowania i handlu to w moim przypadku wszystko jest raczej ok, aczkolwiek handelek nieco osłabł i w ostatnich miesiącach zarabiam jakieś 30% mniej. Nie płaczę jednak. od września będzie lepiej :)

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2005, 13:17 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Prayer
Tak, Marciol jak zwykle musiał się podzielić swoimi teoriami spiskowymi, jak to określił coover. Według mnie, jak zwykle, Marciol jest w błędzie :P Nie ma żadnych teorii, czysty przypadek i tyle... jedyna osoba, do której mogę zastosować pewną teorię to, nasz kolega z klanu, który trafił dwa riche :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 224 gości

Panel
Skocz do: