Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 00:45 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 0
Society: Way Of Life
Nick w grze: GreenDragoPL
Witam wszystkich zainteresowanych lub nie :P

do rzeczy....

Postanowilem zaoferowac rekatywacje PowerFist event, lecz na troche innych zasadach, a mianowicie:

Wyposazenie:

Bron: Korss H400 +amp 103 (badz lesza giwera jesli ktos chce)
Zbroja: Niepotrzebna
Fap: Niepotrzebny

Teamy zakladaja ludzie, ktorzy beda odpowiedzialni za ustawienie teamu na LOOTER TAKE ALL, oraz przekazania go do glownego organizatora w celu podzielenia (czyli do mnie). Ilosc teamow bedzie zalezna od ilosci chetnych, brac udzial moze kazdy (jesli spelnia warunki uzbrojenia). Aha oczywiscie leaderow wybieram ja, poniewaz wiem komu mozna w 100% ufac itp. Oczywiscie nikogo nie chce tu obrazic.

W zaleznosci od ilosci osob, organizator da kilka moobow do wyboru, szybkim i sprawnym glosowaniem (trwajacym max 10min) wybierzemy mooba.

Ilosc ammo, oczywiscie 150ped (1x amp 103) kazdy bioracy udzial.

EVENT bedzie sie odbywal co 2 tygodnie w piatek o 20:00 naszego czasu.

Pierwszy event, czyli "Fefoid's Gear" odbedzie sie dnia 19.10.2007 o godzinie 20:00 czasu polskiego, spodkanie w JC (Janson Center).

PS: Nie kometowac, tylko wpisywac sie czyli np:

" GreenDragoPL, chetny do wziecia udzialu w powyzszym evencie "

Prosze abyscie sie zapisywali, jakoze raz na 2 tyg wystrzelac te 150ped ammo, to nic.
A przy duzej ilosci osob na duzych moobach moze nam cos ladnego wpasc (jak ostatni moj wybor na ambu na powerfist event 20kped ;) ).
Tych ktorych nie stac, poprostu przykro mi, badz znajdzie sponsora.

aha oczywiscie, konkursowy LOOT POOOL, z kazdego huntu bede wyciagal 5% wszystkich lootow, oraz raz na 2 hunty (czyli raz w miesiacu) odbedzie sie losowanie, sposrod wszystkich osob ktore braly udzial w evencie (nawet jesli nie braly udzialu w 2 edycjach tylko w 1) jedna dostanie/wygra LOOT POOOL. Losowanie odbedzie sie na zasadach ANKIETY z numerkami.

Made by GreenDragoPL, All right reserved.

Ostatnio edytowany przez GreenDrago, 17 Paź 2007, 00:58, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 00:55 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
..nom...nom...powodzenia...pamiętam twój popis na CND - nie skorzystam....

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 00:57 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
wasooth napisał(a):
..nom...nom...powodzenia...pamiętam twój popis na CND - nie skorzystam....

:) o Boshe,

pisalem, zainteresowani maja sie wypowiadac.

Ostatnio edytowany przez GreenDrago 17 Paź 2007, 01:07, edytowano w sumie 2 razy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 01:01 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
no cóż łatwo prości o "bez komentarzy" ale smród po pewnych zdarzeniach się ciągnie i tego nie ominiesz, mój drogi... :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 01:05 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
wasooth napisał(a):
no cóż łatwo prości o "bez komentarzy" ale smród po pewnych zdarzeniach się ciągnie i tego nie ominiesz, mój drogi... :twisted:

Dzieciaku, ja cie prosze, mnie tam nerwy puscily i dobrze wiesz jak ylo, lagow narobiliscie jak ***** umyslowo chorzy debile, zamiast brac udzial w evencie, jesli chcesz sie pozabijac to idz na PvP w czasie keidy nie beirzesz udzialu w evencie no tak?
Ponadto moj drogi, to nie jestem napisem na scianie/kartce zebys tutaj po mnie jechal, tym bardziej jak widze ze lubisz zmeiniac historie. Kolego drogi daj spokoj, i nie rob ty smrodu, niech tak zostanie. Jak cie cos boli, to idz do lekarza. Nie chcesz brac udzialu? to nie oswiecim, na przymus cie nie zaprowadze na polowanie. Martko boska, co za typ wogole.

Napisalem wyraznie, aby sie chetni zglaszali, czy napisalem cos o niezainteresowanych ?

Co za nazwijmy to delikatnie, "niedoczytanie" ... lol

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 01:18 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Drogi kolego :P

To co piszesz nie tyczy się mnie bo ja na CND nikogo nie zabijałem. Wręcz przeciwnie - zaprosiłem parunastu zagranicznych graczy na poziomie którzy chcieli wziąć udział w (w tamtym czasie) Sławnym Polskim Evencie, natomiat Ty mało grzecznie poprosiłeś ich o "wypierdalanie" bo ich nie znałeś - ot. Na szczęście paru z nich się nie zraziło i napisało o nas parę miłych słów - nie dzięki Tobie.

Natomiast jak pisałem do Ciebie, twoje chęci odnośnie tego co można pisać w Twoim temacie są nie na miejscu. To publiczne forum. Więc jako osoba która czuje się na siłach aby wyzywać innych od dzieciaków, staw czoła opozycyjnym opiniom. Jak mężczyzna...

edit:
Cytuj:
ALE CO JA TAM TAKIEGO ZROBILEM? bo ci morde sklepie zaraz, pojebie
takie PM'y sobie daruj bo nie reaguje na nie Drogi Panie.

Historii raczej nie zmieniam - bo nadmieniłem tylko o smrodzie - ty natomiast zahaczyłeś o zdarzenia które się tam zdarzały aczkolwiek motasz osoby - zresztą kwestia pamięci to inna sprawa (twoja jest kiepska). Ponadto - organizując event na CND! i to w dodatku dla takiej ilości ludzi jaka zwykle pojawiała się na PF świadczy o obeznaniu, tyle jeśli o lagi, natomiast kwestia istnienia tam PvP też najwidoczniej umknęła Twej uwadze, skoro zorganizowałeś bezsensowną godzinną przerwę,podczas której wszyscy się zaczęli nudzić, a cześć zaczęła strzelać do innych- pretensje możesz mieć jedynie do siebie.

I tak, robię Ci gnój w temacie - właśnie po to aby ostrzec tych, których pamięć nie sięga tamtych czasów, na co się mogą natknąć. Przeszkadza moje zdanie? Trudno...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 03:41 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
A ja sie pisze.Będe tu zaglondał czysie to odbądzie :)

Na CND nie byłem ale moge sobie wyobrazić dlaczego Dragonowi puściły nerwy pare razy byłem liderem na PF i wiem jak ludzie w h***ja graja w czasie huntu i przy podziale łupu każdy ma granice wytrzymałości nerwów Dragonowi puściły i sie nie dziwie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 06:03 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
wasooth napisał(a):
Drogi kolego :P

To co piszesz nie tyczy się mnie bo ja na CND nikogo nie zabijałem. Wręcz przeciwnie - zaprosiłem parunastu zagranicznych graczy na poziomie którzy chcieli wziąć udział w (w tamtym czasie) Sławnym Polskim Evencie, natomiat Ty mało grzecznie poprosiłeś ich o "wypierdalanie" bo ich nie znałeś - ot. Na szczęście paru z nich się nie zraziło i napisało o nas parę miłych słów - nie dzięki Tobie.

Natomiast jak pisałem do Ciebie, twoje chęci odnośnie tego co można pisać w Twoim temacie są nie na miejscu. To publiczne forum. Więc jako osoba która czuje się na siłach aby wyzywać innych od dzieciaków, staw czoła opozycyjnym opiniom. Jak mężczyzna...

edit:
Cytuj:
ALE CO JA TAM TAKIEGO ZROBILEM? bo ci morde sklepie zaraz, pojebie
takie PM'y sobie daruj bo nie reaguje na nie Drogi Panie.

Historii raczej nie zmieniam - bo nadmieniłem tylko o smrodzie - ty natomiast zahaczyłeś o zdarzenia które się tam zdarzały aczkolwiek motasz osoby - zresztą kwestia pamięci to inna sprawa (twoja jest kiepska). Ponadto - organizując event na CND! i to w dodatku dla takiej ilości ludzi jaka zwykle pojawiała się na PF świadczy o obeznaniu, tyle jeśli o lagi, natomiast kwestia istnienia tam PvP też najwidoczniej umknęła Twej uwadze, skoro zorganizowałeś bezsensowną godzinną przerwę,podczas której wszyscy się zaczęli nudzić, a cześć zaczęła strzelać do innych- pretensje możesz mieć jedynie do siebie.

I tak, robię Ci gnój w temacie - właśnie po to aby ostrzec tych, których pamięć nie sięga tamtych czasów, na co się mogą natknąć. Przeszkadza moje zdanie? Trudno...

Mam pomysl, ostrzez swoja mame ze ma syna debila lol, bo tak nie bylo jak piszesz to raz, a dwa nie chce mi sie juz z toba gadac proste. koniec

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 07:05 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
Green, znam Cię od dawna, ale teraz widzę, że bardzo słabo, nie miałem pojęcia, że jesteś taki niedojrzały, a do tego chamski

imo, Twoje zachowanie dyskwalifikuje ten event na starcie...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 07:23 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
idea i pomysł ładny +REP dla ciebie Żabol

ale jak zwykle lekki brak ogłady i nie potrzebne kłótnie, zatem -REP

powodzenie, może się skuszę... btw jak będzie nasza stara ekipa Ventrilowo/TSowa :wink:

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 12:59 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 21:14, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 13:49 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
Sign me up, Drago :) pomysł zajebioza i nie przejmuj się zbędnymi komentarzami...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 14:05 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Level napisał(a):
drago, za to zachowanie ja bym ci dał bana

Ja się zgłaszam na hunt :wink:

kekekek to ciebie za niektóre zachowania powinni zbanować wogule w internecie :P

Ale do tematu ponawiam moje zgłoszenie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 14:16 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 138
Society: FoxHunt (General)
Siemka,

@wasooth, wiesz ze PITBULL'a na lancuchu sie nie drazni? Jak jest na lancuchu to tylko szczeka.
Gozej bedzie jak spuscimy PITBULL'a z lancucha, wtedy cieko jest z goscmi co go draznili ;)

@drago, tutaj na polskim-forum to normalka, zawsze sie jakis typ znajdzie co ma jakis problem i probuje
cala zabawe zepsuc. Nic juz na to nie poradzimy, tutaj bardziej powinni Moderatorzy i Admin, na to oko zwracac.
Tylko problem w tym ze wiekszosc zaciera rece i sie cieszy jak ludzie sie tutaj kluca i sie wyzywaja.
Bez urazy dla cytelnikow tego forum, ale to jest normalka.

Drago, jak mi RL pozwoli to bede na kazdym z tych eventow, fajny pomysl.
Mysle ze wiekszosc z nas (FoxHunt) bedzie brala z checia udzial.
Jak tutaj nic nie wypali, to zrob to tylko dla socowcow, na 100% kupe osob sie znajdzie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 14:35 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Szakal napisał(a):
@wasooth, wiesz ze PITBULL'a na lancuchu sie nie drazni? Jak jest na lancuchu to tylko szczeka.
Gozej bedzie jak spuscimy PITBULL'a z lancucha, wtedy cieko jest z goscmi co go draznili ;)

heheh - dobrze będę uważał bo jeszcze mnie "jaki piesek" pogryzie i będę płakał.

Szakal napisał(a):
Tylko problem w tym ze wiekszosc zaciera rece i sie cieszy jak ludzie sie tutaj kluca i sie wyzywaja.

..tylko problem w tym, iż tylko jedna osoba sie "kłóci i wyzywa" :P , Ja grzecznie podziękowałem za event, a że koledze nerwy z tego powodu puściły to nie moja wina. I tak, moderatornia powinna zwracać uwagę na pewne zachowania na forum.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 15:09 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 138
Society: FoxHunt (General)
wasooth napisał(a):
Szakal napisał(a):

..tylko problem w tym, iż tylko jedna osoba sie "kłóci i wyzywa" :P , Ja grzecznie podziękowałem za event, a że koledze nerwy z tego powodu puściły to nie moja wina. I tak, moderatornia powinna zwracać uwagę na pewne zachowania na forum.

to sie tyczy ogulnie tego forum, nie tylko tej sprzeczki tutaj w temacie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 15:40 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Szakal napisał(a):

OT:
Ja tam bym się lekko zirytował, jakby ktoś mnie określił mianem per "pies" (który szczeka na łańcuchu, a o jego spuszczeniu decyduje SOC ;0). Chociaż...może to po prostu inny krąg kulturowy :f

Event fajny, i pisałbym bym się... Ale nie ufam agresywnym psom, więc thnx... ;]

A co do takich pw i ogólnie poziomu kultury - n/c . Tylko 3 pasków brakuje w avatarze...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 16:53 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Yo ok, panowie ponioslo mnie, super, cierpie od 2 miechow na bezsennosci i wszystko mnie wkurza, a tym bardziej sth like that, ale anyway przepraszam jeszzce raz. Moj blad, zachowalem sie jak gowniaz, wnosze wniosek o warna, lub nawet o bana. zasluzylem

dziekuje i pozdrawiam GDPL

a co do PITBULL'a to prosze naprawde darujcie sobie chamskie komentarze, to tylko dla wtajemniczonych klanowiczow. I naprawde nie widze powodu dalszej dyskusji na temat tego co sie stalo w nocy, zaluje, kolejny raz przepraszam. Na zgode :BrowaR: dla "pokrzywdzonego".

A teraz jesli moge prosic, to konkrety, kto chce niechaj sie wpisuje, w piatek okolo 15:00 pojawi sie lista kandydatow (oczywiscie nie znaczy ze nowi nie moga dolaczyc, oczywiscie ze kazdy moze jesli spelnia warunki uzbrojenia)

edit:
PS: Chyba pojde do lekarza :P rooolf ADHD jakies czy co ;p

Ostatnio edytowany przez GreenDrago 17 Paź 2007, 17:28, edytowano w sumie 2 razy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 17:12 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
ehh to wasooth wszystko zaczoł drago napisał żeby ci co są niezainteresowani mają sie nie odzywac. ale evencik super i wasooth jak faktycznie sie tam zabijaliscie i lagi były to kogo to wina???

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 17:30 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Gucio :P - odnosisz sie nie wiadomo do czego - toż to mi jeno o zachowanie Drago chodziło - przecież pisze po polsku i nieskomplikowanie - to co sie tam wydarzyło, każdy kto był - pamięta.
Poza tym nie wskazywałem na niczyją winę - jeno o podejście. Na większości eventów w mniejszym lub większym stopniu dochodziło do sytuacji stresogennych - więc zabawa (bądź co bądź wg ciekawego pomysłu) prowadzona przez Osobę o tak zszarganych nerwach, że napomkniecie nawet o niechęci uczestnictwa w takim przedsięwzięciu wiąże się z powyższą reakcją plus soczystymi PM'ami... wystarczająco powiedziałem myślę.

Po raz kolejny przytaczanie "bo nie chciał żeby mu pisać" to już takie trollowanie, nie sądzisz?

EOT z mojej strony. Powodzenia i wielkich HoF'ów.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 17:35 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 115
Society: RED LEGION CADETS
Ja bym sie pisał... tylko że piątek godzina 20 to najgorszy termin jaki mogłeś dać, większość chętnych pewnie nie przyjdzie z prostego powodu że w piątki są imprezy itp zawsze cos do zrobienia jest a poza tym na tvn jest superkino :lol: więc moze jakas inna data by została obrana

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 18:03 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Mistrzu napisał(a):
Ja bym sie pisał... tylko że piątek godzina 20 to najgorszy termin jaki mogłeś dać, większość chętnych pewnie nie przyjdzie z prostego powodu że w piątki są imprezy itp zawsze cos do zrobienia jest a poza tym na tvn jest superkino :lol: więc moze jakas inna data by została obrana

Oczywiscie kolego, jesli macie lepszy pomysl co do daty, prosze podawac, znajdziemy jakas alternatywe, przeciez to nie tylko ja twoze ten event, ba ja go tylko wymyslilem, stowrzymy fo my wszyscy, bez was on sie nie odbedzie. anyway czekam na propozycje, dziekuje za zwrocenie tak istotnej uwagi, przyznaje racje

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Paź 2007, 18:27 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
wasooth napisał(a):
toż to mi jeno o zachowanie Drago chodziło - przecież pisze po polsku i nieskomplikowanie - to co sie tam wydarzyło, każdy kto był - pamięta.

Byłem tam i wszystko doskonale pamiętam ale nie rozumiem co chcesz przez to udowodnić ? Skoro nie podoba CI się pomysł Drago po kiego wała sie wtrącasz do tematu ?? Chyba wyraźnie napisał : PS: Nie komentować, tylko wpisywać sie

Wracając do tematu pomysł super ja się piszę ale nie wiem czy będę na 100% na pierwszej edycji ale na drugą będę na pewno :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Paź 2007, 10:32 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Nick w grze: Enkorr
Jadziem panie jadziem z koksem dopiszta Encia do listy
a co do terminu to w piatek (jak w kazdy) po malej flaszuni mi pasi byle nie za ola z czasem bo patrzały już nie te bedom :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Paź 2007, 06:06 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Lets Bump it up, oraz przypominam ze to dzis wlasnie odbedzie sie pierwsza edycja tego eventu!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Paź 2007, 14:18 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 99
Society: Freelancer
Nick w grze: Tomi jupiajo Digital
Ok "sign me up"

nazwa troche mylaca ale zakumałem już, bo mam nadzieje na wieksze mobki

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Paź 2007, 00:31 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
Jak tam sie evencik zakonczyl?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Paź 2007, 01:09 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Ogolnie bylo super, dobrze sie bawilismy, byly tylko 4 osoby, troche poplynelismy jesli chodzi o loty, ale coz 21ped w LOOT POOL LOTTERY juz jest.

Na FEFOID's GEAR EVENT PART TWO zapowiedzialo sie juz ponad 10 osob, zapraszam wszystkich zainteresowanych, do wziecia udzialu w nastepnej czesci tego eventu, ktora odbedzie sie dokladnie 2.11.2007 o godzinie 20:00 (czasu polskiego)

pozdrowionka

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Paź 2007, 20:55 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm...pisze się , oczywiście jak będe online ,dla mnie bardziej pasuje sobota. Nieżle szlo we czwórkę na formidonach , to może teraz cosik mocniejszego? he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Paź 2007, 21:52 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 99
Society: Freelancer
Nick w grze: Tomi jupiajo Digital
a tutaj obrazek - honorowy globik

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Paź 2007, 15:15 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
ja się pisze ale jak będe online gdzie sie spotykamy?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Paź 2007, 10:42 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
[center]!!!TERMIN NASTEPNEGO KONKURSU!!!

A wiec konkurs odbedzie sie 2.11.2007 o godzinie 20:00, spodkanie w (JC) Janson Center.
[/center]

dziekuje, pozdrawiam, zapraszam.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lis 2007, 19:52 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
BUMP it up (20 znakow)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości

Panel
Skocz do: