Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Wrz 2007, 11:04 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: 0
Nick w grze: Cornelia maliborn
No wlasnie to jest problem do kiedy mozna zostac uczniem . A co za tym idzie, co sie stanie jesli przegapie ten moment ? Czy cos trace , czy w przyszlosci nie moge zostac mentorem. Pytam bo nie znalezlem odpowiedzi na te pytania na forum (no chyba ze cos przegapilem)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Wrz 2007, 12:17 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: -1
Society: King$ajz
Nick w grze: kubex
mentorem mozesz zostac chyba zawsze, nawet jak jestes disciplem. a disciplem mozesz zostac jak masz ponizej chyba 30 kazdego skilla. trening konczysz jak osiagniesz wymagany poziom wybranego skilla

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Wrz 2007, 12:31 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: 0
Nick w grze: Cornelia maliborn
Niestety mentorem nie moge byc od poczatku (nieaktywny przycisk) a 30 skila to dawno przekroczylem wiec uczniem juz byc nie moge ehhh. Ciekawe czy po osiagnieciu poziomu ktory konczy nauke w danym skilu odblokuje mi sie mentoring :))) jak nie to straszna lipa hehe

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Wrz 2007, 15:21 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 97
Nick w grze: Stach Swordsinger Kajdi
Mentorem możesz być chyba jak masz w czymś 300 czy 500 skilla. Nietrzeba po 2k bić ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Wrz 2007, 18:47 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Mi kiedyś jeden ze starszych graczy słusznie powiedział - że mentorem możesz zostać, jak dasz radę wyprowadzić pomarańczkę z dowolnego outpostu na Eudorii. Polecam do ćwiczeń z pomarańczką, nie samodzielnie :P takie outposty jak:

NW od Argus
W od Hades (koło niebieskiej strefy)
N ot Twin (taki na małym pagóru)
NEE od Hades

W sumie raczej chodzi o to, czy sam już jesteś na tyle dojrzały, żeby uczyć innych - chyba że uprawiasz mentoring "na sztuki" :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Wrz 2007, 19:54 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: -1
Society: King$ajz
Nick w grze: kubex
abyss napisał(a):
NW od Argus
W od Hades (koło niebieskiej strefy)
N ot Twin (taki na małym pagóru)
NEE od Hades

ja bym dorzucił przede wszystkim outpost na W od troy (za rzeczką)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Wrz 2007, 21:20 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
No już bez przesady. Z outpostu na W od Troy to ja się wydostałem w kilkanaście minut bez broni i bez pancerza. Discipl powinien sam sobie z takimi rzeczami radzić. Jak się mu będzie za bardzo pomagać to po skończeniu szkolenia nie poradzi sobie w grze i albo na tym skończy albo będzie zamęczał mentora pytaniami bez końca. Discipl powinien się przede wszystkim nauczyć liczyć wszystko i wszędzie bo w przeciwnym wypadku to wystarczy mu wiedza o tym jak się robi depozyty :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Skocz do: