Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Wrz 2007, 13:33 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Witam.

W dobie zamiłowania do fapów L a posiadając EK-2350 porównałem sobie tabelki i doszedłem do wniosku, że Vivo T20 L miałby tę samą skuteczność leczenia co 2350 natomiast ekonomikę o niebo lepszą (no może nie o niebo ale na pewno wyższą).
Heal/sec. maja podobne a decay przy wymaksowaniu aby podnieść się na full przy jako takim HP tzn. z 15 podnieść się do 115 to dla Ek-2350 jest ok 24 pec a dla VivoT20L to 10 pec.
Przy silnych mobach które zdejmujemy z pojedynczym lub dwukrotnym podfapowywaniem albo kończymy killować z prawie zerowym HP oznacza to ok 0,14-0,42 ped (średnio 0,28 ped) oszczędności na moba.

Zakładając, że jest jakiś tam powód dla którego avatar nie chce skillować Paramedic tylko chce osiągnąć określony poziom a tak jak w moim przypadku oznacza on poziom 20 Paramedic to:
W jaki sposób wpływają skille FA i Anatomy na profesję Paramedic?

Jedyne co znalazłem to: Paramedic

Drugie pytanie:
W takim razie skoro Anatomy implant kosztuje 1120% a FA 6000% (FA droższe 5.35 razy) natomiast wpływ na Paramedic mają Anatomy-13%, FA-37% (FA ma większy wpływ o 2,86 razy) to czy korzystniejsze będzie dokupowanie Anatomy zamiast FA?

Trzecie pytanie:
Czy któryś ze skilli ma bezpośredni wpływ na parametry "Uses/min." oraz przedział w którym leczymy czy wystarczy tylko osiągnąć profesję Paramedic na określonym poziomie bez względu na to w jaki sposób?

pozdro

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 12 Wrz 2007, 14:17 
ok, popatrz...

FA ma większy wpływ 2.86 razy a jest droższe od anatomy 6 krotnie...wniosek jest jeden: anatomy rulez, nie chce mi się teraz liczyć ale jak chcesz to to zrobie bo sam chce sie sczipować (lol ale słowo denne) na Vivo UR125 (maxed @ 31lvl) :wink:

Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Wrz 2007, 14:26 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Ja na inny temat troche. Okta pamietasz moje pytanie odnosnie skilowania adj fapem na dronkach i zeby dodge pokrylo koszty skilowania <czyli skile medyczne byłyby za free>. Niestety dodge przy fapowaniu leci jeszcze wolniej niz przy biciu moba... I tak na 5 ped decey adj fapa, dodge wzroslo mi tylko z 33 na 37. Porazka ;)

Na twoje pytania niestety nie znam odpowiedzi, chodz nafapowalem sie w zyciu wiecej niz nie jeden na forum.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Wrz 2007, 18:27 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
ad 1 - taki wplyw maja jak widzisz ,
ad 2 - niestety teraz FA nie da sie szybko podniesc jak kiedys i dlatego tyle kosztuje, na tyle jest wyceniane cos co daje 37 % w danej profesji .tak bardzo polecam Ci kupic jezeli dodatkowo jestes hunterem .

ad 3 - nie pamietam ale chyba jest tak ze skill ma wpluw w pierwszej fazie uses\min a pozniej jak wzrasta na leczenie .

OKta mam prosbe chcialem zebysmy sie spotkali w grze - dla mnie wazne :) ¨¨.

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Wrz 2007, 21:23 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Okta napisał(a):
W jaki sposób wpływają skille FA i Anatomy na profesję Paramedic?

http://www.entropiaforum.com/forums/sho ... 283&page=4

Okta napisał(a):
Drugie pytanie:
W takim razie skoro Anatomy implant kosztuje 1120% a FA 6000% (FA droższe 5.35 razy) natomiast wpływ na Paramedic mają Anatomy-13%, FA-37% (FA ma większy wpływ o 2,86 razy) to czy korzystniejsze będzie dokupowanie Anatomy zamiast FA?

To zalezy od poziomu twoich skilli, aby sprawdzic jakie skille najbardziej sie oplaca kupic w twoim przypadku aby osiagnac dany lvl w paramedic sprawdzasz tu:
http://jdegre.net/pe/unlocker.php

Okta napisał(a):
Trzecie pytanie:
Czy któryś ze skilli ma bezpośredni wpływ na parametry "Uses/min." oraz przedział w którym leczymy czy wystarczy tylko osiągnąć profesję Paramedic na określonym poziomie bez względu na to w jaki sposób?

Nie, aby osiagnac maksymalne statystyki dla danego fapa (max use/min i max heal interval) wystarczy osiagniecie lvl w paramedic ktory maksuje danego fapa (recommended lvl +6 dla all L fapow)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Skocz do: